Preporučena ruta
Dubrovnik
Izravno putovanje do Bari let, trajekt
Bari
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Dubrovnik
Putovanje let za Rim
Rim
Putovanje dijeljenje prijevoza, vlak, autobus za Bari
Bari
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Dubrovnik do Bari?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Dubrovnik - Bari? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Dubrovnik do Bari zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Dubrovnik do Bari može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Dubrovnik do Bari bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Jadrolinija. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Dubrovnik Bari prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Jadrolinija nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Dubrovnik i Bari, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Dubrovnik - Bari

Polazna luka
Dubrovnik
Hrvatska
Dubrovnik-Neretva
Luka dolaska
Bari
Italija
Apulija
Udaljenost
197 km
Trajektne tvrtke
Jadrolinija
Učestalost križanja
4 prelazaka tjedno
Minimalno trajanje prelaska
7 sati 30 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Dubrovnik Bari: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Dubrovnik do Bari pronaći ćete karte između 70 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 270 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Dubrovnik Bari je 159 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Dubrovnik do Bari je 7 sati 22 min. Najsporijim trajektima trebat će 10 sati da stignu do Bari, dok će najbrži brodovi stići u Bari za 7 sati. Prvi trajekt polazi iz luke Dubrovnik u 11:00. Posljednji brod za Bari napušta luku Dubrovnik u 22:00.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Dubrovnik Bari
159 €
Raspon cijena trajekta Dubrovnik Bari (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
70 € - 270 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Dubrovnik Bari
7 sati 22 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Bari
11:00
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Bari
22:00
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Bari
08:00
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Bari
18:00

Zašto ići trajektom iz Dubrovnik u Bari?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Dubrovnik do Bari može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Bari. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Dubrovnik-Bari idealno prijevozno sredstvo.

Za brižno osoblje
Svaku minutu prijelaza Dubrovnik Bari, od ukrcaja u luci Dubrovnik do iskrcaja u Bari, kvalificirano i nasmijano osoblje iz Jadrolinija stoji vam na raspolaganju kako bi osigurali ugodan provod. On će vas orijentirati oko broda, odvesti do vaše kabine, poslužit će vas u restoranu i odgovoriti na sva pitanja. Informacijski pult je gotovo uvijek prisutan na glavnoj palubi broda.
Udahnuti morski zrak
Zdravstvene dobrobiti mora dokazane su već odavno. U Dubrovnik, iz luke, prošećite palubom broda Jadrolinija i uživat ćete u prskanju i okrepljujućem morskom zraku obogaćenom kisikom: prava talasoterapija i vrlo učinkovita u prozračivanju pluća! Ovaj svježi morski zrak i valovi koji ljuljaju trajekt odmah će vas umiriti. Dovoljno da stignete u Bari, savršeno zen i pun energije.
Prijevoz vašeg bicikla nije problem
Vlakom, autobusom, avionom, često je vrlo komplicirano, a ponekad čak i nemoguće putovati s ovim glomaznim suputnikom: svojim biciklom. Međutim, na trajektu nemate taj problem: vaš se bicikl utovaruje izravno u ogromnu garažu broda. Putujete od Dubrovnik do Bari potpuno mirno, bez straha od oštećenja vašeg bicikla. Pronaći ćete ga po iskrcaju i dolasku u Bari.

Odakle polaze trajekti u Dubrovnik? Gdje brodovi stižu u Bari?

Polazna luka u Dubrovnik

Trajekti Jadrolinija polaze za Bari iz sljedećih luka Dubrovnik:

Dubrovnik
Kartica

Luka dolaska u Bari

Brodovi Jadrolinija stižu u Bari iz sljedećih luka:

Bari Molo San Vito 4
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Koje tvrtke pružaju usluge između Dubrovnik i Bari?

Ako želite putovati između Dubrovnik i Bari trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Jadrolinija koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Jadrolinija Dubrovnik Bari
Jadrolinija
Jadrolinija je trajektna kompanija sa sjedištem u Splitu, Hrvatska. Osnovan 1947. godine, nudi prijelaze do nekoliko odredišta u Hrvatskoj i Italiji. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Dubrovnik-Bari i rezervirati kartu za Jadrolinija između Dubrovnik i Bari. Jadrolinija ima 4 prelazaka tjedno u Bari iz Dubrovnik, a vrijeme putovanja je 7 sati 30 min. Više informacija o Jadrolinija
7 sati 30 min
4 prelazaka tjedno

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Dubrovnik do Bari, trebat će vam najmanje 7 sati 30 min da prijeđete 197 km između Dubrovnik i Bari.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Dubrovnik i Bari) i trajektnoj tvrtki (Jadrolinija). Trenutno postoji 4 prelazaka tjedno između Dubrovnik i Bari.

Postoji 1 brodarskih kompanija koje povezuju Dubrovnik i Bari: Jadrolinija.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Jadrolinija.

Prije rezervacije usporedite cijene Jadrolinija na našoj Vivanoda web stranici. Zatim jednostavno i sigurno rezervirajte prijelaz po svom izboru na web stranici našeg partnera.

Ako želite promijeniti ili otkazati svoju rezervaciju trajekta Dubrovnik Bari, to možete jednostavno učiniti kontaktiranjem našeg partnera koji upravlja vašom rezervacijom. Napominjemo da se, ovisno o uvjetima cijene karte, neke karte ne mogu vratiti ili promijeniti. Važno je to uzeti u obzir prilikom rezervacije karte.

Tijekom vašeg prijelaza između Dubrovnik i Bari prijeći ćete 197 km.

Za vožnju brodom od Dubrovnik do Bari možete pronaći cijene između 70 € za najnižu i 270 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 159 €.

Prvi brod polazi u 11:00 za Bari iz luke Dubrovnik.

Posljednji brod za Bari obično isplovljava u 22:00 iz luke Dubrovnik.

Vaše iskustvo prijelaza Dubrovnik Bari

Ako se nikada niste vozili trajektom, teško je zamisliti kako će izgledati dan na moru između Dubrovnik i Bari. Kako biste bolje projicirali sebe u iskustvo krstarenja Dubrovnik Bari na trajektima Jadrolinija, ovdje pratimo različite faze putovanja, od ukrcaja u Dubrovnik do iskrcaja u Bari. Također možete pronaći neke turističke i praktične informacije o Dubrovnik i Bari.

Ukrcaj u Dubrovnik

Evo koraka za ukrcaj prije početka vašeg putovanja morem Dubrovnik Bari:

  • Prezentacija u luci Dubrovnik / Javite se na trajektnom terminalu Dubrovnik u roku koji odredi tvrtka Jadrolinija. Nakon tog razdoblja, kompanija vam ima pravo odbiti ukrcaj.
  • Registrirajte se za prijelaz Dubrovnik Bari / U Dubrovnik predočite svoje osobne isprave (putovnicu ili CNI) i broj datoteke rezervacije na šalterima Jadrolinija na trajektnom terminalu Dubrovnik. Ako vozite, stavite se u rezervirane trake. Registracija će se izvršiti izravno iz vašeg vozila.
  • Ukrcaj na brod za Bari / S trajektnog terminala Dubrovnik bit ćete pozvani da se ukrcate na trajekt emitiranjem glasovnih poruka. Automobilom slijedite upute osoblja Jadrolinija za ukrcaj i parkiranje vozila na brodu.
Na brodu između Dubrovnik i Bari

Na brodovima Jadrolinija ima za svakoga ponešto. Dok će neki ljudi biti skloni opuštanju u ugodnom salonu, drugima neće nedostajati shopping u buticima ili jelo u samoposlužnom restoranu.

Dolazak trajekta u Bari

Napokon ćete pronaći neke informacije za dolazak broda u Bari:

  • Trajekt ulazi u luku Bari / Bit će vam dopušteno da se vratite u garažu za čamce nakon što trajekt pristane na pristaništu. Nema smisla žuriti. Umjesto toga, uživajte u dolasku u luku Bari s palube broda.
  • Ako ste u kabini. / Morat ćete ga pustiti otprilike pola sata prije dolaska u luku Bari.
  • Siđite s broda i Bari je vaš / Svoj automobil iz ogromne garaže trajekta izvlačite relativno brzo, nakon što su vrata otvorena. Putnici pješaci još brže izlaze iz broda. Carinsko osoblje u luci Bari može vas provesti kroz kontrolu. Napokon, napustite luku i Bari vas čeka!
Filtri pretraživanja
Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska