Dubrovnik
Izravno putovanje do Split trajekt
Split
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Dubrovnik do Split?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Dubrovnik - Split? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Dubrovnik do Split zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Dubrovnik do Split može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Dubrovnik do Split bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Jadrolinija. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Dubrovnik Split prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Jadrolinija nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Dubrovnik i Split, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Dubrovnik - Split

Polazna luka
Dubrovnik
Hrvatska
Dubrovnik-Neretva
Luka dolaska
Split
Hrvatska
Split-Dalmacija
Udaljenost
165 km
Trajektne tvrtke
Jadrolinija
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Zašto ići trajektom iz Dubrovnik u Split?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Dubrovnik do Split može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Split. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Dubrovnik-Split idealno prijevozno sredstvo.

Da ne brinem o broju vrećica
Jedna torba besplatna, sve ostale se plaćaju. Ovo je formula koja se često koristi kada putujemo drugim načinima prijevoza, što vrlo često dovodi do značajnog povećanja računa. Za prijelaz od Dubrovnik do Split, sve dok su vam svi koferi u automobilu, nije potrebna doplata. Ako putujete bez automobila, bit ćete ograničeni u kretanju sve do Split. Ali savjetujemo vam da provjerite s posadom Jadrolinija, budući da se putnicima često nude prostori za skladištenje prtljage za spremanje kofera tijekom prijelaza.
Zato što je to idealno prijevozno sredstvo za putovanje s obitelji!
Putovanje trajektom jednostavno je idealan prijevoz između Dubrovnik i Split kada ste sa svojom obitelji, a posebno s djecom. Tamo je sve jednostavnije. Čim napustite Dubrovnik, zamislite svoju djecu kako kreću u istraživanje broda, provode dugo vremena igrajući se u prostorima rezerviranim za mlađu djecu ili igrajući video igrice i igraonice (za tinejdžere), gledajući najnovije filmove u kinima, podijelite obiteljski obrok u restoranu ili uživajte u čarobnoj predstavi ili drugim bezbrojnim aktivnostima. Vaša će djeca dugo pamtiti pomorski prijelaz između Dubrovnik i Split.
Kako se ne bi umorili, za razliku od auta
Vožnja na duge relacije je zamorna i zahtijeva stalni oprez u vožnji. Putovanje trajektom Dubrovnik Split je suprotno! Na brodu, ovisno o brodu Jadrolinija u službi, sve je učinjeno za vas da se odmorite u tišini salona s udobnim naslonjačima, da imate vremena za sebe, da se opustite na vanjskim palubama, da se zabavite i zabavi se. Sigurno je da ćete odmor u Split započeti već odmorni.

Odakle polaze trajekti u Dubrovnik? Gdje brodovi stižu u Split?

Polazna luka u Dubrovnik

Trajekti Jadrolinija polaze za Split iz sljedećih luka Dubrovnik:

Dubrovnik
Kartica

Luka dolaska u Split

Brodovi Jadrolinija stižu u Split iz sljedećih luka:

Split
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Koje tvrtke pružaju usluge između Dubrovnik i Split?

Ako želite putovati između Dubrovnik i Split trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Jadrolinija koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Jadrolinija Dubrovnik Split
Jadrolinija
Jadrolinija je trajektna kompanija sa sjedištem u Splitu, Hrvatska. Osnovan 1947. godine, nudi prijelaze do nekoliko odredišta u Hrvatskoj i Italiji. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Dubrovnik-Split i rezervirati kartu za Jadrolinija između Dubrovnik i Split. Više informacija o Jadrolinija

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Postoji 1 brodarskih kompanija koje povezuju Dubrovnik i Split: Jadrolinija.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Jadrolinija.

Prije rezervacije usporedite cijene Jadrolinija na našoj Vivanoda web stranici. Zatim jednostavno i sigurno rezervirajte prijelaz po svom izboru na web stranici našeg partnera.

Ako želite promijeniti ili otkazati svoju rezervaciju trajekta Dubrovnik Split, to možete jednostavno učiniti kontaktiranjem našeg partnera koji upravlja vašom rezervacijom. Napominjemo da se, ovisno o uvjetima cijene karte, neke karte ne mogu vratiti ili promijeniti. Važno je to uzeti u obzir prilikom rezervacije karte.

Tijekom vašeg prijelaza između Dubrovnik i Split prijeći ćete 165 km.

Doživite iskustvo prijelaza između Dubrovnik i Split

Ako se nikada niste vozili trajektom, teško je zamisliti kako će izgledati dan na moru između Dubrovnik i Split. Stoga ćemo vam opisati ovo jedinstveno iskustvo putovanja, od ukrcaja u Dubrovnik do iskrcaja u Split kako bismo vas lakše projicirali u pomorski svijet Jadrolinija. Također možete pronaći neke turističke i praktične informacije o Dubrovnik i Split.

Polazak trajektom iz Dubrovnik

Prije nego što započne putovanje trajektom Dubrovnik Split, evo nekoliko koraka za ukrcaj:

  • Raspored prezentacija u luci Dubrovnik / Morate stići u luku Dubrovnik dovoljno unaprijed. Molimo provjerite ovaj rok kod svoje tvrtke Jadrolinija. Nakon tog razdoblja, kompanija vam ima pravo odbiti ukrcaj.
  • Registrirajte se za prijelaz Dubrovnik Split / Na trajektnom terminalu Dubrovnik pronađite šaltere Jadrolinija i predočite putovnicu kao i broj rezervacije. Ako vozite, stavite se u rezervirane trake. Registracija će se izvršiti izravno iz vašeg vozila.
  • Ukrcaj na trajekt za Split / Na trajektnom terminalu Dubrovnik emitiraju se informativne poruke koje vas pozivaju na ukrcaj. U vašem vozilu agenti Jadrolinija obavljaju ukrcaj red po red. Strpljivo čekajte svoj red.
Na brodu između Dubrovnik i Split

Tijekom plovidbe, svatko ima koristi od usluga dostupnih na brodu Jadrolinija po želji. Neki će se htjeti opustiti u jednom od salona s nagnutim sjedalima, drugi će htjeti maksimalno iskoristiti sve usluge koje nudi brod ili jednostavno pogled na more s palube broda.

Dolazak trajekta u Split

Napokon ćete pronaći neke informacije za dolazak broda u Split:

  • Luka Split je na vidiku / Bit će vam dopušteno da se vratite u garažu za čamce nakon što trajekt pristane na pristaništu. Stoga nema potrebe za žurbom. Umjesto toga, uživajte u dolasku u luku Split s palube broda.
  • Očistite svoju kabinu. / Morat ćete ga pustiti otprilike pola sata prije dolaska u luku Split.
  • Siđite s broda i istražite Split / Izlazak automobilom iz brodske garaže prilično je brz. Putnici pješaci još brže izlaze iz broda. Carinska provjera ne može se isključiti u Split. Konačno, vaš odmor u Split počinje!
Filtri pretraživanja
Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska