Rijeka
Izravno putovanje do Dubrovnik trajekt
Dubrovnik
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Rijeka do Dubrovnik?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Rijeka - Dubrovnik? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Rijeka do Dubrovnik zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Rijeka do Dubrovnik može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Rijeka do Dubrovnik bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Jadrolinija. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Rijeka Dubrovnik prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Jadrolinija nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Rijeka i Dubrovnik, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Rijeka - Dubrovnik

Polazna luka
Rijeka
Hrvatska
Primorsko-goranska
Luka dolaska
Dubrovnik
Hrvatska
Dubrovnik-Neretva
Udaljenost
419 km
Trajektne tvrtke
Jadrolinija
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Zašto ići trajektom iz Rijeka u Dubrovnik?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Rijeka do Dubrovnik može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Dubrovnik. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Rijeka-Dubrovnik idealno prijevozno sredstvo.

Mnogo je manje dosadno nego u avionu.
Općenito, zrakoplov je najbrži način da stignete do Dubrovnik ili negdje drugdje. Ali nije uvijek ugodno ostati prikovan za svoje sjedalo duge sate. Tijekom putovanja trajektom Rijeka Dubrovnik sa Jadrolinija, postoje bezbrojne prilike za zabavu u restoranima i barovima, ili za šetnju i sunčanje na palubi šetališta... Let vam nikada neće pružiti toliko usluga tijekom putovanja.
Za udobnost kabine
Iako nije obvezno prijeći iz Rijeka u Dubrovnik rezervirajući kabinu, ipak se uskraćujete udobnosti da je trajekt jedini način prijevoza koji nudi. Poput pravih hotelskih soba, putnicima nude krevete, kupaonice i, za neke apartmane, prozore i balkone. Iako je njihova upotreba očiglednija tijekom noćnog prijelaza, posve je moguće rezervirati jedan tijekom dana.
Zato što je to idealno prijevozno sredstvo za putovanje s obitelji!
Ne postoji ugodnije prijevozno sredstvo od trajekta za putovanje između Rijeka i Dubrovnik s obitelji. Tamo je sve jednostavnije. Čim napustite Rijeka, zamislite svoju djecu kako kreću u istraživanje broda, provode dugo vremena igrajući se u prostorima rezerviranim za mlađu djecu ili igrajući video igrice i igraonice (za tinejdžere), gledajući najnovije filmove u kinima, podijelite obiteljski obrok u restoranu ili uživajte u čarobnoj predstavi ili drugim bezbrojnim aktivnostima. Na trajektu za Dubrovnik vrijeme prolazi brže nego što mislite, a ovo pomorsko iskustvo između Rijeka i Dubrovnik vašoj će djeci još dugo ostati u nezaboravnom sjećanju.

Odakle polaze trajekti u Rijeka? Gdje brodovi stižu u Dubrovnik?

Polazna luka u Rijeka

Trajekti Jadrolinija polaze za Dubrovnik iz sljedećih luka Rijeka:

Rijeka
Kartica

Luka dolaska u Dubrovnik

Brodovi Jadrolinija stižu u Dubrovnik iz sljedećih luka:

Dubrovnik
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Koje tvrtke pružaju usluge između Rijeka i Dubrovnik?

Ako želite putovati između Rijeka i Dubrovnik trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Jadrolinija koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Jadrolinija Rijeka Dubrovnik
Jadrolinija
Jadrolinija je trajektna kompanija sa sjedištem u Splitu, Hrvatska. Osnovan 1947. godine, nudi prijelaze do nekoliko odredišta u Hrvatskoj i Italiji. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Rijeka-Dubrovnik i rezervirati kartu za Jadrolinija između Rijeka i Dubrovnik. Više informacija o Jadrolinija

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Postoji 1 brodarskih kompanija koje povezuju Rijeka i Dubrovnik: Jadrolinija.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Jadrolinija.

Prije rezervacije usporedite cijene Jadrolinija na našoj Vivanoda web stranici. Zatim jednostavno i sigurno rezervirajte prijelaz po svom izboru na web stranici našeg partnera.

Ako želite promijeniti ili otkazati svoju rezervaciju trajekta Rijeka Dubrovnik, to možete jednostavno učiniti kontaktiranjem našeg partnera koji upravlja vašom rezervacijom. Napominjemo da se, ovisno o uvjetima cijene karte, neke karte ne mogu vratiti ili promijeniti. Važno je to uzeti u obzir prilikom rezervacije karte.

Tijekom vašeg prijelaza između Rijeka i Dubrovnik prijeći ćete 419 km.

Doživite iskustvo prijelaza između Rijeka i Dubrovnik

Ako se nikada niste vozili trajektom, teško je zamisliti kako će izgledati dan na moru između Rijeka i Dubrovnik. Kako biste bolje projicirali sebe u iskustvo krstarenja Rijeka Dubrovnik na trajektima Jadrolinija, ovdje pratimo različite faze putovanja, od ukrcaja u Rijeka do iskrcaja u Dubrovnik. Također možete pronaći neke turističke i praktične informacije o Rijeka i Dubrovnik.

Spreman za ukrcaj u Rijeka

Prije nego započnete svoje krstarenje trajektom Rijeka Dubrovnik, evo nekoliko koraka za ukrcaj:

  • Prezentacija u luci Rijeka / Javite se na trajektnom terminalu Rijeka u roku koji odredi tvrtka Jadrolinija. Nakon tog razdoblja, kompanija vam ima pravo odbiti ukrcaj.
  • Registrirajte se za prijelaz Rijeka Dubrovnik / Idite do šaltera Jadrolinija na trajektnom terminalu Rijeka kako biste se prijavili s putovnicom ili osobnom iskaznicom i brojem rezervacije. Ako vozite, stavite se u rezervirane trake. Registracija će se izvršiti izravno iz vašeg vozila.
  • Ukrcaj na brod za Dubrovnik / Na trajektnom terminalu Rijeka emitiraju se informativne poruke koje vas pozivaju na ukrcaj. Putujete li automobilom, osoblje Jadrolinija dat će vam upute kako ukrcati i parkirati vozilo na brod.
Na brodu Rijeka Dubrovnik trajekta

Tijekom plovidbe, svatko ima koristi od usluga dostupnih na brodu Jadrolinija po želji. Dok će neki ljudi biti skloni opuštanju u ugodnom salonu, drugima neće nedostajati shopping u buticima ili jelo u samoposlužnom restoranu.

Dolazak trajekta u Dubrovnik

Napokon ćete pronaći neke informacije za dolazak broda u Dubrovnik:

  • Približavanje luci Dubrovnik / Bit će vam dopušteno da se vratite u garažu za čamce nakon što trajekt pristane na pristaništu. Nema smisla žuriti. Umjesto toga, uživajte u dolasku u luku Dubrovnik s palube broda.
  • Ako ste u kabini. / Ako ste putovali iz Rijeka u Dubrovnik u udobnosti kabine, morat ćete je napustiti otprilike pola sata prije dolaska u Dubrovnik.
  • Siđite s broda i istražite Dubrovnik / Svoj automobil iz ogromne garaže trajekta izvlačite relativno brzo, nakon što su vrata otvorena. Putnici pješaci još brže izlaze iz broda. Carinska provjera ne može se isključiti u Dubrovnik. Konačno, vaš boravak u Dubrovnik počinje ozbiljno!
Filtri pretraživanja
Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska