Rijeka
Izravno putovanje do Split trajekt
Split
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Rijeka do Split?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Rijeka - Split? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Rijeka do Split zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Rijeka do Split može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Rijeka do Split bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Jadrolinija. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Rijeka Split prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Jadrolinija nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Rijeka i Split, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Rijeka - Split

Polazna luka
Rijeka
Hrvatska
Primorsko-goranska
Luka dolaska
Split
Hrvatska
Split-Dalmacija
Udaljenost
258 km
Trajektne tvrtke
Jadrolinija
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Zašto ići trajektom iz Rijeka u Split?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Rijeka do Split može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Split. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Rijeka-Split idealno prijevozno sredstvo.

Da konačno odvojite vrijeme za putovanje
Poznato je da smo u društvu u kojem se sve mora odvijati brzo, uvijek brže. Međutim, uživat ćete isploviti iz Rijeka na trajektu Jadrolinija koji će 258 km do Split putovati brzinom manjom od 40 km/h. Svi brodovi opremljeni su salonima, restoranima, palubama za šetnice, a ponekad i mnogo više... Nije isključeno da ćete imati dojam da ste prebrzo stigli u Split jer je iskustvo tako ugodno!
Da više ne brinete o putovanju sa svojim biciklom
Putovanje s biciklom vlakom, avionom ili autobusom često se pretvori u noćnu moru jer je vrlo težak za prijevoz. Međutim, na trajektu nemate taj problem: vaš se bicikl utovaruje izravno u ogromnu garažu broda. Ostavljate ga do prijelaza Rijeka Split potpuno sigurno i bez straha da će se oštetiti. Pronaći ćete ga po iskrcaju i dolasku u Split.
Kako se ne bi umorili, za razliku od auta
Vožnja na duge relacije je zamorna i zahtijeva stalni oprez u vožnji. Putovanje trajektom Rijeka Split je suprotno! Trajekti kojima upravljaju Jadrolinija dizajnirani su s prostorima namijenjenim odmoru ili zabavi: salonima ili kabinama, vanjskim solarijima, barovima i restoranima... Sigurno je da ćete odmor u Split započeti već odmorni.

Odakle polaze trajekti u Rijeka? Gdje brodovi stižu u Split?

Polazna luka u Rijeka

Trajekti Jadrolinija polaze za Split iz sljedećih luka Rijeka:

Rijeka
Kartica

Luka dolaska u Split

Brodovi Jadrolinija stižu u Split iz sljedećih luka:

Split
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Koje tvrtke pružaju usluge između Rijeka i Split?

Ako želite putovati između Rijeka i Split trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Jadrolinija koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Jadrolinija Rijeka Split
Jadrolinija
Jadrolinija je trajektna kompanija sa sjedištem u Splitu, Hrvatska. Osnovan 1947. godine, nudi prijelaze do nekoliko odredišta u Hrvatskoj i Italiji. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Rijeka-Split i rezervirati kartu za Jadrolinija između Rijeka i Split. Više informacija o Jadrolinija

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Postoji 1 brodarskih kompanija koje povezuju Rijeka i Split: Jadrolinija.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Jadrolinija.

Prije rezervacije usporedite cijene Jadrolinija na našoj Vivanoda web stranici. Zatim jednostavno i sigurno rezervirajte prijelaz po svom izboru na web stranici našeg partnera.

Ako želite promijeniti ili otkazati svoju rezervaciju trajekta Rijeka Split, to možete jednostavno učiniti kontaktiranjem našeg partnera koji upravlja vašom rezervacijom. Napominjemo da se, ovisno o uvjetima cijene karte, neke karte ne mogu vratiti ili promijeniti. Važno je to uzeti u obzir prilikom rezervacije karte.

Tijekom vašeg prijelaza između Rijeka i Split prijeći ćete 258 km.

Doživite iskustvo prijelaza između Rijeka i Split

Ako se nikada niste vozili trajektom, teško je zamisliti kako će izgledati dan na moru između Rijeka i Split. Stoga ćemo vam opisati ovo jedinstveno iskustvo putovanja, od ukrcaja u Rijeka do iskrcaja u Split kako bismo vas lakše projicirali u pomorski svijet Jadrolinija. Također ćete pronaći praktične informacije o Rijeka i Split.

Polazak trajektom iz Rijeka

Prije nego što započne putovanje trajektom Rijeka Split, evo nekoliko koraka za ukrcaj:

  • Raspored prezentacija u luci Rijeka / Morate stići u luku Rijeka dovoljno unaprijed. Molimo provjerite ovaj rok kod svoje tvrtke Jadrolinija. Nakon tog razdoblja, kompanija vam ima pravo odbiti ukrcaj.
  • Registracija za prijelaz Rijeka Split / Na trajektnom terminalu Rijeka pronađite šaltere Jadrolinija i predočite putovnicu kao i broj rezervacije. Ako vozite, stavite se u rezervirane trake. Registracija će se izvršiti izravno iz vašeg vozila.
  • Ukrcaj na trajekt za Split / Obratite pozornost na glasovne poruke na trajektnom terminalu Rijeka koje vas pozivaju na ukrcaj. U vašem vozilu agenti Jadrolinija obavljaju ukrcaj red po red. Strpljivo čekajte svoj red.
Na brodu između Rijeka i Split

Tijekom plovidbe, svatko ima koristi od usluga dostupnih na brodu Jadrolinija po želji. Neki će se htjeti opustiti u jednom od salona s nagnutim sjedalima, drugi će htjeti maksimalno iskoristiti sve usluge koje nudi brod ili jednostavno pogled na more s palube broda.

Dolazak trajekta u Split

Evo nekoliko informacija za iskrcaj u Split:

  • Luka Split je na vidiku / Nećete se moći vratiti u svoje vozilo sve dok se brod ne zaustavi i priveže na rivi luke Split. Stoga nema potrebe za žurbom. U međuvremenu, savjetujemo vam da uživate u dolasku u Split na vanjskoj palubi.
  • Očistite svoju kabinu. / Morat ćete ga pustiti otprilike pola sata prije dolaska u luku Split.
  • Siđite s broda i istražite Split / Izlazak automobilom iz brodske garaže prilično je brz. Putnici pješaci još brže izlaze iz broda. U Split ćete vjerojatno proći carinsku provjeru. Konačno, vaš odmor u Split počinje!
Filtri pretraživanja
Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska