Porec
Izravno putovanje do Trieste trajekt
Trieste
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Porec do Trieste?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Porec - Trieste? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Porec do Trieste zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Porec do Trieste može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Porec do Trieste bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Trieste Lines. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Porec Trieste prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Trieste Lines nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Porec i Trieste, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Porec - Trieste

Polazna luka
Porec
Hrvatska
Istra
Luka dolaska
Trieste
Italija
Furlanija-Julijska krajina
Udaljenost
49 km
Trajektne tvrtke
Trieste Lines
Učestalost križanja
4 prelazaka tjedno
Minimalno trajanje prelaska
1 sati 10 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Porec Trieste: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Porec do Trieste pronaći ćete karte između 11 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 11 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Porec Trieste je 11 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Porec do Trieste je 1 sati 50 min. Najsporijim trajektima trebat će 1 sati 55 min da stignu do Trieste, dok će najbrži brodovi stići u Trieste za 1 sati 10 min. Prvi trajekt polazi iz luke Porec u 09:55. Posljednji brod za Trieste napušta luku Porec u 19:30.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Porec Trieste
11 €
Raspon cijena trajekta Porec Trieste (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
11 € - 11 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Porec Trieste
1 sati 50 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Trieste
09:55
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Trieste
19:30
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Trieste
11:40
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Trieste
20:40

Zašto ići trajektom iz Porec u Trieste?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Porec do Trieste može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Trieste. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Porec-Trieste idealno prijevozno sredstvo.

Prijevoz vašeg bicikla nije problem
Vlakom, autobusom, avionom, često je vrlo komplicirano, a ponekad čak i nemoguće putovati s ovim glomaznim suputnikom: svojim biciklom. Međutim, na trajektu nemate taj problem: vaš se bicikl utovaruje izravno u ogromnu garažu broda. Ostavljate ga do prijelaza Porec Trieste potpuno sigurno i bez straha da će se oštetiti. Pronaći ćete ga po iskrcaju i dolasku u Trieste.
Za uživanje u nevjerojatnom pogledu na more
Svaki odmor na obali tražimo najbolji pogled na more. Tijekom plovidbe Porec Trieste, bilo da ste na palubi, objedujete u restoranu ili se odmarate u udobnim salonima broda Trieste Lines, jednostavno ćete biti u prvom redu ovog nevjerojatnog spektakla koji nudi more. Restorani, barovi, saloni, kabine,... veličanstveni pogledi na more su sveprisutni na brodu.
Da ne brinem o broju vrećica
Za ostale vrste prijevoza često smo ograničeni na samo 1 kofer, a svaka dodatna prtljaga se naplaćuje. Za prijelaz od Porec do Trieste, sve dok su vam svi koferi u automobilu, nije potrebna doplata. Ako putujete bez automobila, bit ćete ograničeni u kretanju sve do Trieste. Ali savjetujemo vam da provjerite s posadom Trieste Lines, budući da se putnicima često nude prostori za skladištenje prtljage za spremanje kofera tijekom prijelaza.

Odakle polaze trajekti u Porec? Gdje brodovi stižu u Trieste?

Polazna luka u Porec

Trajekti Trieste Lines polaze za Trieste iz sljedećih luka Porec:

Porec
Kartica

Luka dolaska u Trieste

Brodovi Trieste Lines stižu u Trieste iz sljedećih luka:

Trieste
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Koje tvrtke pružaju usluge između Porec i Trieste?

Ako želite putovati između Porec i Trieste trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Trieste Lines koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Trieste Lines Porec Trieste
Trieste Lines
Tršćanske linije osnovane su 2015. godine sa sjedištem u Italiji. Nudi prijelaze između Italije i Hrvatske. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Porec-Trieste i rezervirati kartu za Trieste Lines između Porec i Trieste. Više informacija o Trieste Lines

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Porec do Trieste, trebat će vam najmanje 1 sati 10 min da prijeđete 49 km između Porec i Trieste.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Porec i Trieste) i trajektnoj tvrtki (Trieste Lines). Trenutno postoji 4 prelazaka tjedno između Porec i Trieste.

Postoji 1 brodarskih kompanija koje povezuju Porec i Trieste: Trieste Lines.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Trieste Lines.

Prije rezervacije usporedite cijene Trieste Lines na našoj Vivanoda web stranici. Zatim jednostavno i sigurno rezervirajte prijelaz po svom izboru na web stranici našeg partnera.

Ako želite promijeniti ili otkazati svoju rezervaciju trajekta Porec Trieste, to možete jednostavno učiniti kontaktiranjem našeg partnera koji upravlja vašom rezervacijom. Napominjemo da se, ovisno o uvjetima cijene karte, neke karte ne mogu vratiti ili promijeniti. Važno je to uzeti u obzir prilikom rezervacije karte.

Tijekom vašeg prijelaza između Porec i Trieste prijeći ćete 49 km.

Za vožnju brodom od Porec do Trieste možete pronaći cijene između 11 € za najnižu i 11 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 11 €.

Prvi brod polazi u 09:55 za Trieste iz luke Porec.

Posljednji brod za Trieste obično isplovljava u 19:30 iz luke Porec.

Vaše iskustvo prijelaza Porec Trieste

Ako se nikada niste vozili trajektom, teško je zamisliti kako će izgledati dan na moru između Porec i Trieste. Kako biste bolje projicirali sebe u iskustvo krstarenja Porec Trieste na trajektima Trieste Lines, ovdje pratimo različite faze putovanja, od ukrcaja u Porec do iskrcaja u Trieste. Također možete pronaći neke turističke i praktične informacije o Porec i Trieste.

Spreman za ukrcaj u Porec

Prije nego što započne putovanje trajektom Porec Trieste, evo nekoliko koraka za ukrcaj:

  • Vrijeme dolaska u luku Porec / Morate sačekati određeno vrijeme (treba provjeriti s tvrtkom Trieste Lines) prije stvarnog vremena polaska broda da se pojavite na trajektnom terminalu Porec. Nakon tog razdoblja, kompanija vam ima pravo odbiti ukrcaj.
  • Registracija za prijelaz Porec Trieste / U Porec predočite svoje osobne isprave (putovnicu ili CNI) i broj datoteke rezervacije na šalterima Trieste Lines na trajektnom terminalu Porec. Ako vozite, stavite se u rezervirane trake. Registracija će se izvršiti izravno iz vašeg vozila.
  • Ukrcaj na brod za Trieste / Na trajektnom terminalu Porec emitiraju se informativne poruke koje vas pozivaju na ukrcaj. Putujete li automobilom, osoblje Trieste Lines dat će vam upute kako ukrcati i parkirati vozilo na brod.
Porec Trieste prijelaz: na brodu...

Na brodu Trieste Lines na vama je da odaberete aktivnosti prema svojim željama! Neki će se putnici htjeti opustiti u miru i tišini u privatnosti kolibe, dok će drugi uživati ​​u barovima, restoranima, igrama i trgovinama.

Dolazak trajekta u Trieste

Evo nekoliko informacija za iskrcaj u Trieste:

  • Trajekt ulazi u luku Trieste / Bit će vam dopušteno da se vratite u garažu za čamce nakon što trajekt pristane na pristaništu. Nema smisla žuriti. Najbolje je čekati na vanjskim palubama kako biste gledali kako trajekt ulazi u luku Trieste.
  • Očistite svoju kabinu. / Ako ste putovali iz Porec u Trieste u udobnosti kabine, morat ćete je napustiti otprilike pola sata prije dolaska u Trieste.
  • Siđite s broda i Trieste je vaš / Nakon što su vrata garaže otvorena, izlazak iz broda je vrlo brz. Putnici pješaci još brže izlaze iz broda. U Trieste ćete vjerojatno proći carinsku provjeru. Napokon, napustite luku i Trieste vas čeka!
Filtri pretraživanja
Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska