Split
Izravno putovanje do Dubrovnik trajekt
Dubrovnik
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Split do Dubrovnik?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Split - Dubrovnik? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Split do Dubrovnik zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Split do Dubrovnik može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Split do Dubrovnik bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Jadrolinija. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Split Dubrovnik prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Jadrolinija nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Split i Dubrovnik, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Split - Dubrovnik

Polazna luka
Split
Hrvatska
Split-Dalmacija
Luka dolaska
Dubrovnik
Hrvatska
Dubrovnik-Neretva
Udaljenost
165 km
Trajektne tvrtke
Jadrolinija
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Zašto ići trajektom iz Split u Dubrovnik?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Split do Dubrovnik može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Dubrovnik. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Split-Dubrovnik idealno prijevozno sredstvo.

Zato što je to idealno prijevozno sredstvo za putovanje s obitelji!
Ne postoji ugodnije prijevozno sredstvo od trajekta za putovanje između Split i Dubrovnik s obitelji. Tamo je sve jednostavnije. Čim napustite Split, zamislite svoju djecu kako kreću u istraživanje broda, provode dugo vremena igrajući se u prostorima rezerviranim za mlađu djecu ili igrajući video igrice i igraonice (za tinejdžere), gledajući najnovije filmove u kinima, podijelite obiteljski obrok u restoranu ili uživajte u čarobnoj predstavi ili drugim bezbrojnim aktivnostima. Vaša će djeca dugo pamtiti pomorski prijelaz između Split i Dubrovnik.
Odmor u kabini
Iako nije obvezno prijeći iz Split u Dubrovnik rezervirajući kabinu, ipak se uskraćujete udobnosti da je trajekt jedini način prijevoza koji nudi. Poput pravih hotelskih soba, putnicima nude krevete, kupaonice i, za neke apartmane, prozore i balkone. Iako je njihova upotreba očiglednija tijekom noćnog prijelaza, posve je moguće rezervirati jedan tijekom dana.
Za uživanje u nevjerojatnom pogledu na more
Općenito, kad idemo na godišnji odmor uz more, trudimo se što više imati pogled na more (u restoranu, hotelu, tijekom planinarenja i sl.). Tijekom plovidbe Split Dubrovnik, bilo da ste na palubi, objedujete u restoranu ili se odmarate u udobnim salonima broda Jadrolinija, jednostavno ćete biti u prvom redu ovog nevjerojatnog spektakla koji nudi more. Restorani, barovi, saloni, kabine,... veličanstveni pogledi na more su sveprisutni na brodu.

Odakle polaze trajekti u Split? Gdje brodovi stižu u Dubrovnik?

Polazna luka u Split

Trajekti Jadrolinija polaze za Dubrovnik iz sljedećih luka Split:

Split
Kartica

Luka dolaska u Dubrovnik

Brodovi Jadrolinija stižu u Dubrovnik iz sljedećih luka:

Dubrovnik
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Koje tvrtke pružaju usluge između Split i Dubrovnik?

Ako želite putovati između Split i Dubrovnik trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Jadrolinija koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Jadrolinija Split Dubrovnik
Jadrolinija
Jadrolinija je trajektna kompanija sa sjedištem u Splitu, Hrvatska. Osnovan 1947. godine, nudi prijelaze do nekoliko odredišta u Hrvatskoj i Italiji. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Split-Dubrovnik i rezervirati kartu za Jadrolinija između Split i Dubrovnik. Više informacija o Jadrolinija

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Postoji 1 brodarskih kompanija koje povezuju Split i Dubrovnik: Jadrolinija.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Jadrolinija.

Prije rezervacije usporedite cijene Jadrolinija na našoj Vivanoda web stranici. Zatim jednostavno i sigurno rezervirajte prijelaz po svom izboru na web stranici našeg partnera.

Ako želite promijeniti ili otkazati svoju rezervaciju trajekta Split Dubrovnik, to možete jednostavno učiniti kontaktiranjem našeg partnera koji upravlja vašom rezervacijom. Napominjemo da se, ovisno o uvjetima cijene karte, neke karte ne mogu vratiti ili promijeniti. Važno je to uzeti u obzir prilikom rezervacije karte.

Tijekom vašeg prijelaza između Split i Dubrovnik prijeći ćete 165 km.

Doživite iskustvo prijelaza između Split i Dubrovnik

Ako se nikada niste vozili trajektom, teško je zamisliti kako će izgledati dan na moru između Split i Dubrovnik. Kako biste bolje projicirali sebe u iskustvo krstarenja Split Dubrovnik na trajektima Jadrolinija, ovdje pratimo različite faze putovanja, od ukrcaja u Split do iskrcaja u Dubrovnik. Također možete pronaći neke turističke i praktične informacije o Split i Dubrovnik.

Spreman za ukrcaj u Split

Prije nego što započne putovanje trajektom Split Dubrovnik, evo nekoliko koraka za ukrcaj:

  • Prezentacija u luci Split / Morate stići u luku Split dovoljno unaprijed. Molimo provjerite ovaj rok kod svoje tvrtke Jadrolinija. Nakon tog razdoblja, kompanija vam ima pravo odbiti ukrcaj.
  • Registrirajte se za prijelaz Split Dubrovnik / Idite do šaltera Jadrolinija na trajektnom terminalu Split kako biste se prijavili s putovnicom ili osobnom iskaznicom i brojem rezervacije. Ako vozite, stavite se u rezervirane trake. Registracija će se izvršiti izravno iz vašeg vozila.
  • Ukrcaj na brod za Dubrovnik / Na trajektnom terminalu Split emitiraju se informativne poruke koje vas pozivaju na ukrcaj. Putujete li automobilom, osoblje Jadrolinija dat će vam upute kako ukrcati i parkirati vozilo na brod.
Na brodu između Split i Dubrovnik

Tijekom plovidbe, svatko ima koristi od usluga dostupnih na brodu Jadrolinija po želji. Neki će se htjeti opustiti u jednom od salona s nagnutim sjedalima, drugi će htjeti maksimalno iskoristiti sve usluge koje nudi brod ili jednostavno pogled na more s palube broda.

Dolazak trajekta u Dubrovnik

Napokon ćete pronaći neke informacije za dolazak broda u Dubrovnik:

  • Približavanje luci Dubrovnik / Bit će vam dopušteno da se vratite u garažu za čamce nakon što trajekt pristane na pristaništu. Nema smisla žuriti. Umjesto toga, uživajte u dolasku u luku Dubrovnik s palube broda.
  • Ako ste u kabini. / Morat ćete ga pustiti otprilike pola sata prije dolaska u luku Dubrovnik.
  • Siđite s broda i istražite Dubrovnik / Izlazak automobilom iz brodske garaže prilično je brz. Putnici pješaci još brže izlaze iz broda. Carinska provjera ne može se isključiti u Dubrovnik. Konačno, vaš boravak u Dubrovnik počinje ozbiljno!
Filtri pretraživanja
Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska