Preporučena ruta
Zadar
Izravno putovanje do Ancona trajekt
Ancona
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Zadar
Putovanje trajekt za Pesaro
Pesaro
Putovanje vlak, autobus, dijeljenje prijevoza za Ancona
Ancona
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Zadar do Ancona?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Zadar - Ancona? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Zadar do Ancona zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Zadar do Ancona može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Zadar do Ancona bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Jadrolinija ili Emilia Romagna Lines. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Zadar Ancona prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Jadrolinija nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Zadar i Ancona, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Zadar - Ancona

Polazna luka
Zadar
Hrvatska
Zadar
Luka dolaska
Ancona
Italija
Marches
Udaljenost
150 km
Trajektne tvrtke
Jadrolinija, Emilia Romagna Lines
Učestalost križanja
5 prelazaka tjedno
Minimalno trajanje prelaska
6 sati
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Zadar Ancona: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Zadar do Ancona pronaći ćete karte između 68 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 249 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Zadar Ancona je 154 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Zadar do Ancona je 7 sati 24 min. Najsporijim trajektima trebat će 9 sati da stignu do Ancona, dok će najbrži brodovi stići u Ancona za 7 sati. Prvi trajekt polazi iz luke Zadar u 11:00. Posljednji brod za Ancona napušta luku Zadar u 22:00.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Zadar Ancona
154 €
Raspon cijena trajekta Zadar Ancona (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
68 € - 249 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Zadar Ancona
7 sati 24 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Ancona
11:00
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Ancona
22:00
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Ancona
07:00
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Ancona
18:00

Zašto ići trajektom iz Zadar u Ancona?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Zadar do Ancona može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Ancona. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Zadar-Ancona idealno prijevozno sredstvo.

Uživajte u svježem morskom zraku
Zdravstvene dobrobiti morskog zraka su brojne. U Zadar, iz luke, prošećite palubom broda Jadrolinija i uživat ćete u prskanju i okrepljujućem morskom zraku obogaćenom kisikom: prava talasoterapija i vrlo učinkovita u prozračivanju pluća! Ovaj svježi morski zrak i valovi koji ljuljaju trajekt odmah će vas umiriti. Dovoljno da stignete u Ancona, savršeno zen i pun energije.
Da konačno odvojite vrijeme za putovanje
Živimo u društvu u kojem se uvijek sve odvija brže. Međutim, uživat ćete isploviti iz Zadar na trajektu Jadrolinija koji će 150 km do Ancona putovati brzinom manjom od 40 km/h. Svi brodovi opremljeni su salonima, restoranima, palubama za šetnice, a ponekad i mnogo više... Nije isključeno da ćete imati dojam da ste prebrzo stigli u Ancona jer je iskustvo tako ugodno!
Da ne brinem o broju vrećica
Jedna torba besplatna, sve ostale se plaćaju. Ovo je formula koja se često koristi kada putujemo drugim načinima prijevoza, što vrlo često dovodi do značajnog povećanja računa. Za prijelaz od Zadar do Ancona, sve dok su vam svi koferi u automobilu, nije potrebna doplata. Ako putujete kao pješak, uvjeti mogu biti restriktivniji jer ćete svoju prtljagu morati držati sa sobom dok ne stignete u Ancona. Ali savjetujemo vam da provjerite s posadom Jadrolinija, budući da se putnicima često nude prostori za skladištenje prtljage za spremanje kofera tijekom prijelaza.

Odakle polaze trajekti u Zadar? Gdje brodovi stižu u Ancona?

Polazna luka u Zadar

Trajekti Jadrolinija polaze za Ancona iz sljedećih luka Zadar:

Zadar
Kartica

Luka dolaska u Ancona

Brodovi Jadrolinija stižu u Ancona iz sljedećih luka:

Ancona Molo Wojtyla
Kartica
Ostali alternativni prijelazi između Zadar i Ancona
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Koje tvrtke pružaju usluge između Zadar i Ancona?

Ako želite putovati između Zadar i Ancona trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Jadrolinija koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Jadrolinija Zadar Ancona
Jadrolinija
Jadrolinija je trajektna kompanija sa sjedištem u Splitu, Hrvatska. Osnovan 1947. godine, nudi prijelaze do nekoliko odredišta u Hrvatskoj i Italiji. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Zadar-Ancona i rezervirati kartu za Jadrolinija između Zadar i Ancona. Jadrolinija ima 5 prelazaka tjedno u Ancona iz Zadar, a vrijeme putovanja je 6 sati. Više informacija o Jadrolinija
6 sati
5 prelazaka tjedno

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Zadar do Ancona, trebat će vam najmanje 6 sati da prijeđete 150 km između Zadar i Ancona.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Zadar i Ancona) i trajektnoj tvrtki (Jadrolinija). Trenutno postoji 5 prelazaka tjedno između Zadar i Ancona.

Postoji 1 brodarskih kompanija koje povezuju Zadar i Ancona: Jadrolinija.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Jadrolinija, Emilia Romagna Lines.

Prije rezervacije usporedite cijene Jadrolinija, Emilia Romagna Lines na našoj Vivanoda web stranici. Zatim jednostavno i sigurno rezervirajte prijelaz po svom izboru na web stranici našeg partnera.

Ako želite promijeniti ili otkazati svoju rezervaciju trajekta Zadar Ancona, to možete jednostavno učiniti kontaktiranjem našeg partnera koji upravlja vašom rezervacijom. Napominjemo da se, ovisno o uvjetima cijene karte, neke karte ne mogu vratiti ili promijeniti. Važno je to uzeti u obzir prilikom rezervacije karte.

Tijekom vašeg prijelaza između Zadar i Ancona prijeći ćete 150 km.

Za vožnju brodom od Zadar do Ancona možete pronaći cijene između 68 € za najnižu i 249 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 154 €.

Prvi brod polazi u 11:00 za Ancona iz luke Zadar.

Posljednji brod za Ancona obično isplovljava u 22:00 iz luke Zadar.

Vaše iskustvo prijelaza Zadar Ancona

Ako prvi put idete trajektom, nije lako zamisliti kako izgleda Zadar Ancona prelazak mora. Stoga ćemo vam opisati ovo jedinstveno iskustvo putovanja, od ukrcaja u Zadar do iskrcaja u Ancona kako bismo vas lakše projicirali u pomorski svijet Jadrolinija i Emilia Romagna Lines. Također ćete pronaći praktične informacije o Zadar i Ancona.

Polazak trajektom iz Zadar

Prije nego što započne putovanje trajektom Zadar Ancona, evo nekoliko koraka za ukrcaj:

  • Raspored prezentacija u luci Zadar / Morate stići u luku Zadar dovoljno unaprijed. Molimo provjerite ovaj rok kod svoje tvrtke Jadrolinija. Nakon tog razdoblja, kompanija vam ima pravo odbiti ukrcaj.
  • Registrirajte se za prijelaz Zadar Ancona / U Zadar predočite svoje osobne isprave (putovnicu ili CNI) i broj datoteke rezervacije na šalterima Jadrolinija na trajektnom terminalu Zadar. Automobilom, postupak je identičan, ali se izvodi izravno s linija za ukrcaj. Ostani u svom vozilu.
  • Ukrcaj na trajekt za Ancona / Na trajektnom terminalu Zadar emitiraju se informativne poruke koje vas pozivaju na ukrcaj. U vašem vozilu agenti Jadrolinija obavljaju ukrcaj red po red. Strpljivo čekajte svoj red.
Zadar Ancona prijelaz: na brodu...

Tijekom plovidbe, svatko ima koristi od usluga dostupnih na brodu Jadrolinija po želji. Neki će se htjeti opustiti u jednom od salona s nagnutim sjedalima, drugi će htjeti maksimalno iskoristiti sve usluge koje nudi brod ili jednostavno pogled na more s palube broda.

Dolazak trajekta u Ancona

Napokon ćete pronaći neke informacije za dolazak broda u Ancona:

  • Trajekt ulazi u luku Ancona / Nije moguće da se pridružite garaži prije nego što vas tamo pozove ekipa. Stoga nema potrebe za žurbom. U međuvremenu, savjetujemo vam da uživate u dolasku u Ancona na vanjskoj palubi.
  • Ako ste u kabini. / Ako ste putovali iz Zadar u Ancona u udobnosti kabine, morat ćete je napustiti otprilike pola sata prije dolaska u Ancona.
  • Siđite s broda i istražite Ancona / Izlazak automobilom iz brodske garaže prilično je brz. Putnici pješaci još brže izlaze iz broda. U Ancona ćete vjerojatno proći carinsku provjeru. Napokon, napustite luku i Ancona vas čeka!
Filtri pretraživanja
Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska