Preporučena ruta
Zadar
Izravno putovanje do Pesaro trajekt
Pesaro
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Zadar
Putovanje trajekt za Ancona
Ancona
Putovanje autobus, vlak, dijeljenje prijevoza za Pesaro
Pesaro
Saznajte cijene
Zadar
Putovanje trajekt za Rimini
Rimini
Putovanje vlak, dijeljenje prijevoza, autobus za Pesaro
Pesaro
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Zadar do Pesaro?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Zadar - Pesaro? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Zadar do Pesaro zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Zadar do Pesaro može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Zadar do Pesaro bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Emilia Romagna Lines ili Jadrolinija. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Zadar Pesaro prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Emilia Romagna Lines nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Zadar i Pesaro, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Zadar - Pesaro

Polazna luka
Zadar
Hrvatska
Zadar
Luka dolaska
Pesaro
Italija
Marches
Udaljenost
188 km
Trajektne tvrtke
Emilia Romagna Lines, Jadrolinija
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Zašto ići trajektom iz Zadar u Pesaro?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Zadar do Pesaro može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Pesaro. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Zadar-Pesaro idealno prijevozno sredstvo.

Zato što je to idealno prijevozno sredstvo za putovanje s obitelji!
Putovanje trajektom jednostavno je idealan prijevoz između Zadar i Pesaro kada ste sa svojom obitelji, a posebno s djecom. Tamo je sve jednostavnije. Čim napustite Zadar, zamislite svoju djecu kako kreću u istraživanje broda, provode dugo vremena igrajući se u prostorima rezerviranim za mlađu djecu ili igrajući video igrice i igraonice (za tinejdžere), gledajući najnovije filmove u kinima, podijelite obiteljski obrok u restoranu ili uživajte u čarobnoj predstavi ili drugim bezbrojnim aktivnostima. Vaša će djeca dugo pamtiti pomorski prijelaz između Zadar i Pesaro.
Uživajte u svježem morskom zraku
Zdravstvene dobrobiti mora dokazane su već odavno. Tijekom prijelaza Zadar Pesaro, pristupite vanjskim dijelovima broda Emilia Romagna Lines kako biste udahnuli svjež zrak. Osjećaj ugode brzo će vas obuzeti. To će vam omogućiti da svoj odmor u Pesaro započnete puni energije.
Mnogo je manje dosadno nego u avionu.
Općenito, zrakoplov je najbrži način da stignete do Pesaro ili negdje drugdje. Ali nađete se zaglavljeni u svom sjedalu, vezani pojasom i mogućnosti kretanja su gotovo ravne nuli. S druge strane, tijekom prijelaza Zadar Pesaro na Emilia Romagna Lines brodu, imate potpunu slobodu u svojim aktivnostima, jesti, šetati, zabaviti se ili odmoriti. Potpuno drugačije iskustvo od leta!

Koje tvrtke pružaju usluge između Zadar i Pesaro?

Ako želite putovati između Zadar i Pesaro trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Emilia Romagna Lines koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Emilia Romagna Lines Zadar Pesaro
Emilia Romagna Lines
Emilia Romagna Lines je trajektna kompanija sa sjedištem u Italiji koja nudi prijevoz do raznih odredišta u Italiji i Hrvatskoj. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Zadar-Pesaro i rezervirati kartu za Emilia Romagna Lines između Zadar i Pesaro. Više informacija o Emilia Romagna Lines

Odakle polaze trajekti u Zadar? Gdje brodovi stižu u Pesaro?

Polazna luka u Zadar

Trajekti Emilia Romagna Lines polaze za Pesaro iz sljedećih luka Zadar:

Zadar
Kartica

Luka dolaska u Pesaro

Brodovi Emilia Romagna Lines stižu u Pesaro iz sljedećih luka:

Pesaro
Kartica
Ostali alternativni prijelazi između Zadar i Pesaro
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Postoji 1 brodarskih kompanija koje povezuju Zadar i Pesaro: Emilia Romagna Lines.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Emilia Romagna Lines, Jadrolinija.

Prije rezervacije usporedite cijene Emilia Romagna Lines, Jadrolinija na našoj Vivanoda web stranici. Zatim jednostavno i sigurno rezervirajte prijelaz po svom izboru na web stranici našeg partnera.

Ako želite promijeniti ili otkazati svoju rezervaciju trajekta Zadar Pesaro, to možete jednostavno učiniti kontaktiranjem našeg partnera koji upravlja vašom rezervacijom. Napominjemo da se, ovisno o uvjetima cijene karte, neke karte ne mogu vratiti ili promijeniti. Važno je to uzeti u obzir prilikom rezervacije karte.

Tijekom vašeg prijelaza između Zadar i Pesaro prijeći ćete 188 km.

Doživite iskustvo prijelaza između Zadar i Pesaro

Nije uvijek lako imati precizan pregled nad napredovanjem prijelaza između Zadar i Pesaro, osobito ako niste upoznati s ovim načinom prijevoza. Stoga ćemo vam opisati ovo jedinstveno iskustvo putovanja, od ukrcaja u Zadar do iskrcaja u Pesaro kako bismo vas lakše projicirali u pomorski svijet Emilia Romagna Lines i Jadrolinija. Također možete pronaći neke turističke i praktične informacije o Zadar i Pesaro.

Polazak trajektom iz Zadar

Prije nego što započne putovanje trajektom Zadar Pesaro, evo nekoliko koraka za ukrcaj:

  • Prezentacija u luci Zadar / Morate stići u luku Zadar dovoljno unaprijed. Molimo provjerite ovaj rok kod svoje tvrtke Emilia Romagna Lines. Nakon tog razdoblja, kompanija vam može odbiti ukrcaj.
  • Registracija za prijelaz Zadar Pesaro / Na trajektnom terminalu Zadar pronađite šaltere Emilia Romagna Lines i predočite putovnicu kao i broj rezervacije. Ukoliko imate automobil, registracija se vrši u redu čekanja vozila.
  • Ukrcaj na trajekt za Pesaro / Na trajektnom terminalu Zadar emitiraju se informativne poruke koje vas pozivaju na ukrcaj. U vašem vozilu agenti Emilia Romagna Lines obavljaju ukrcaj red po red. Strpljivo čekajte svoj red.

Na brodu Zadar Pesaro trajekta

Na brodovima Emilia Romagna Lines ima za svakoga ponešto. Neki će se htjeti opustiti u jednom od salona s nagnutim sjedalima, drugi će htjeti maksimalno iskoristiti sve usluge koje nudi brod ili jednostavno pogled na more s palube broda.

Pesaro je na vidiku, slijetanje je neizbježno!

Evo nekoliko informacija za iskrcaj u Pesaro:

  • Luka Pesaro je na vidiku / Posada neće odobriti pristup garaži radi pronalaska vašeg vozila prije privezivanja broda. Stoga nema potrebe za žurbom. Umjesto toga, uživajte u dolasku u luku Pesaro s palube broda.
  • Očistite svoju kabinu. / Ako ste putovali iz Zadar u Pesaro u udobnosti kabine, morat ćete je napustiti otprilike pola sata prije dolaska u Pesaro.
  • Siđite s broda i Pesaro je vaš / Izlazak automobilom iz brodske garaže prilično je brz. Kao pješak, izaći ćete još brže. Carinsko osoblje u luci Pesaro može vas provesti kroz kontrolu. Konačno, vaš odmor u Pesaro počinje!

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska