Preporučena ruta
Stari Grad
Izravno putovanje do Ancona trajekt
Ancona
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Stari Grad
Putovanje trajekt za Pescara
Pescara
Putovanje vlak, autobus, dijeljenje prijevoza za Ancona
Ancona
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Stari Grad do Ancona?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Stari Grad - Ancona? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Stari Grad do Ancona zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Stari Grad do Ancona može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Stari Grad do Ancona bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su SNAV, Blue Line International, Jadrolinija ili Blueline. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Stari Grad Ancona prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Blue Line International, Blueline ili Jadrolinija nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Stari Grad i Ancona, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Stari Grad - Ancona

Polazna luka
Stari Grad
Hrvatska
Split-Dalmacija
Luka dolaska
Ancona
Italija
Marches
Udaljenost
254 km
Trajektne tvrtke
SNAV, Blue Line International, Jadrolinija, Blueline
Učestalost križanja
2 prelazaka tjedno
Minimalno trajanje prelaska
9 sati 50 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Zašto ići trajektom iz Stari Grad u Ancona?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Stari Grad do Ancona može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Ancona. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Stari Grad-Ancona idealno prijevozno sredstvo.

Da ne brinem o broju vrećica
Jedna torba besplatna, sve ostale se plaćaju. Ovo je formula koja se često koristi kada putujemo drugim načinima prijevoza, što vrlo često dovodi do značajnog povećanja računa. Međutim, kada se u Stari Grad ukrcate na trajekt Blue Line International, Blueline ili Jadrolinija, imate slobodu ponijeti onoliko prtljage koliko vam je potrebno, pod uvjetom da je u vašem vozilu. Ako putujete kao pješak, uvjeti mogu biti restriktivniji jer ćete svoju prtljagu morati držati sa sobom dok ne stignete u Ancona. Međutim, mnogi brodovi imaju spremište za prtljagu za putnike pješake. Pitajte Blue Line International, Blueline ili Jadrolinija za više informacija.
Odmor u kabini
Iako nije obvezno prijeći iz Stari Grad u Ancona rezervirajući kabinu, ipak se uskraćujete udobnosti da je trajekt jedini način prijevoza koji nudi. Opremljene ležajevima, vlastitom kupaonicom, a ponekad čak i oknom ili čak balkonima, kabine nemaju na čemu zavidjeti pravim hotelskim sobama. Iako je njihova upotreba očiglednija tijekom noćnog prijelaza, posve je moguće rezervirati jedan tijekom dana.
Da više ne brinete o putovanju sa svojim biciklom
Putovanje s biciklom vlakom, avionom ili autobusom često se pretvori u noćnu moru jer je vrlo težak za prijevoz. Međutim, na trajektu nemate taj problem: vaš se bicikl utovaruje izravno u ogromnu garažu broda. Ostavljate ga do prijelaza Stari Grad Ancona potpuno sigurno i bez straha da će se oštetiti. Pronaći ćete ga po iskrcaju i dolasku u Ancona.

Odakle polaze trajekti u Stari Grad? Gdje brodovi stižu u Ancona?

Polazna luka u Stari Grad

Trajekti Blue Line International, Blueline ili Jadrolinija polaze za Ancona iz sljedećih luka Stari Grad:

Stari Grad
Kartica

Luka dolaska u Ancona

Brodovi Jadrolinija, Blueline ili Blue Line International stižu u Ancona iz sljedećih luka:

Ancona Molo Wojtyla
Kartica
Ostali alternativni prijelazi između Stari Grad i Ancona
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Koje tvrtke pružaju usluge između Stari Grad i Ancona?

Ako želite putovati između Stari Grad i Ancona trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Blue Line International, Blueline ili Jadrolinija koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Blue Line International Stari Grad Ancona
Blue Line International
Tvrtka Blue Line International osigurava prijelaze u Italija i Hrvatska, a posebno pomorske veze između luka Stari Grad i Ancona. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Stari Grad-Ancona i rezervirati kartu za Blue Line International između Stari Grad i Ancona. Više informacija o Blue Line International
Blueline Stari Grad Ancona
Blueline
Tvrtka Blueline osigurava prijelaze u Italija i Hrvatska, a posebno pomorske veze između luka Stari Grad i Ancona. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Stari Grad-Ancona i rezervirati kartu za Blueline između Stari Grad i Ancona. Više informacija o Blueline
Jadrolinija Stari Grad Ancona
Jadrolinija
Jadrolinija je trajektna kompanija sa sjedištem u Splitu, Hrvatska. Osnovan 1947. godine, nudi prijelaze do nekoliko odredišta u Hrvatskoj i Italiji. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Stari Grad-Ancona i rezervirati kartu za Jadrolinija između Stari Grad i Ancona. Jadrolinija ima 2 prelazaka tjedno u Ancona iz Stari Grad, a vrijeme putovanja je 9 sati 50 min. Više informacija o Jadrolinija
9 sati 50 min
2 prelazaka tjedno

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Stari Grad do Ancona, trebat će vam najmanje 9 sati 50 min da prijeđete 254 km između Stari Grad i Ancona.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Stari Grad i Ancona) i trajektnoj tvrtki (Blue Line International, Blueline i Jadrolinija). Trenutno postoji 2 prelazaka tjedno između Stari Grad i Ancona.

Postoji 3 brodarskih kompanija koje povezuju Stari Grad i Ancona: Blue Line International, Blueline i Jadrolinija.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude SNAV, Blue Line International, Jadrolinija, Blueline.

Prije rezervacije usporedite cijene SNAV, Blue Line International, Jadrolinija, Blueline na našoj Vivanoda web stranici. Zatim jednostavno i sigurno rezervirajte prijelaz po svom izboru na web stranici našeg partnera.

Ako želite promijeniti ili otkazati svoju rezervaciju trajekta Stari Grad Ancona, to možete jednostavno učiniti kontaktiranjem našeg partnera koji upravlja vašom rezervacijom. Napominjemo da se, ovisno o uvjetima cijene karte, neke karte ne mogu vratiti ili promijeniti. Važno je to uzeti u obzir prilikom rezervacije karte.

Tijekom vašeg prijelaza između Stari Grad i Ancona prijeći ćete 254 km.

Vaše iskustvo prijelaza Stari Grad Ancona

Nije uvijek lako imati precizan pregled nad napredovanjem prijelaza između Stari Grad i Ancona, osobito ako niste upoznati s ovim načinom prijevoza. Stoga ćemo vam opisati ovo jedinstveno iskustvo putovanja, od ukrcaja u Stari Grad do iskrcaja u Ancona kako bismo vas lakše projicirali u pomorski svijet SNAV, Blue Line International, Jadrolinija i Blueline. Također možete pronaći neke turističke i praktične informacije o Stari Grad i Ancona.

Polazak trajektom iz Stari Grad

Prije nego započnete svoje krstarenje trajektom Stari Grad Ancona, evo nekoliko koraka za ukrcaj:

  • Raspored prezentacija u luci Stari Grad / Morate sačekati određeno vrijeme (treba provjeriti s tvrtkom Blue Line International, Blueline ili Jadrolinija) prije stvarnog vremena polaska broda da se pojavite na trajektnom terminalu Stari Grad. Nakon tog razdoblja, kompanija vam ima pravo odbiti ukrcaj.
  • Registracija za prijelaz Stari Grad Ancona / U Stari Grad predočite svoje osobne isprave (putovnicu ili CNI) i broj datoteke rezervacije na šalterima Jadrolinija, Blueline ili Blue Line International na trajektnom terminalu Stari Grad. Ukoliko imate automobil, registracija se vrši u redu čekanja vozila.
  • Ukrcaj na trajekt za Ancona / Obratite pozornost na glasovne poruke na trajektnom terminalu Stari Grad koje vas pozivaju na ukrcaj. U vašem vozilu agenti Blue Line International, Blueline ili Jadrolinija obavljaju ukrcaj red po red. Strpljivo čekajte svoj red.
Život na trajektu između Stari Grad i Ancona

Tijekom plovidbe, svatko ima koristi od usluga dostupnih na brodu Blue Line International, Blueline ili Jadrolinija po želji. Neki će se putnici htjeti opustiti u miru i tišini u privatnosti kolibe, dok će drugi uživati ​​u barovima, restoranima, igrama i trgovinama.

Dolazak trajekta u Ancona

Evo nekoliko informacija za iskrcaj u Ancona:

  • Trajekt ulazi u luku Ancona / Posada neće odobriti pristup garaži radi pronalaska vašeg vozila prije privezivanja broda. Stoga nema potrebe za žurbom. Umjesto toga, uživajte u dolasku u luku Ancona s palube broda.
  • Ako ste u kabini. / Morat ćete ga pustiti otprilike pola sata prije dolaska u luku Ancona.
  • Siđite s broda i istražite Ancona / Nakon što su vrata garaže otvorena, izlazak iz broda je vrlo brz. Putnici pješaci još brže izlaze iz broda. U Ancona ćete vjerojatno proći carinsku provjeru. Napokon, napustite luku i Ancona vas čeka!
Filtri pretraživanja
Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska