Umag
Izravno putovanje do Venecija trajekt
Venecija
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Umag do Venecija?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Umag - Venecija? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Umag do Venecija zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Umag do Venecija može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Umag do Venecija bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Venezia Lines, Atlas Kompas ili Commodore Cruises . Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Umag Venecija prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Venezia Lines, Atlas Kompas ili Commodore Cruises nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Umag i Venecija, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Umag - Venecija

Polazna luka
Umag
Hrvatska
Istra
Luka dolaska
Venecija
Italija
Veneto
Udaljenost
92 km
Trajektne tvrtke
Venezia Lines, Atlas Kompas, Commodore Cruises
Učestalost križanja
1 prelazaka tjedno
Minimalno trajanje prelaska
2 sati 30 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Umag Venecija: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Umag do Venecija pronaći ćete karte između 84 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 84 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Umag Venecija je 84 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Umag do Venecija je 3 sati. Najsporijim trajektima trebat će 3 sati da stignu do Venecija, dok će najbrži brodovi stići u Venecija za 3 sati. Prvi trajekt polazi iz luke Umag u 07:30.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Umag Venecija
84 €
Raspon cijena trajekta Umag Venecija (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
84 € - 84 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Umag Venecija
3 sati
Vrijeme polaska prvog trajekta za Venecija
07:30
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Venecija
10:30

Zašto ići trajektom iz Umag u Venecija?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Umag do Venecija može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Venecija. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Umag-Venecija idealno prijevozno sredstvo.

Odvajanje vremena postaje zadovoljstvo
Poznato je da smo u društvu u kojem se sve mora odvijati brzo, uvijek brže. Plovidba brzinom manjom od 40 km/h trajektom Venezia Lines, Atlas Kompas ili Commodore Cruises na udaljenosti od 92 km koja dijeli Umag i Venecija bit će opuštajuće zaustavljanje. Svi brodovi opremljeni su mnoštvom usluga (bar, restorani, saloni, zabava, itd.). Čak je vrlo vjerojatno da ćete požaliti što ste tako brzo stigli u Venecija!
Zato što je to idealno prijevozno sredstvo za putovanje s obitelji!
Ako imate djecu, nećete pronaći nijedan drugi način prijevoza tako ugodan kao što je trajekt za odlazak s obitelji iz Umag u Venecija. Tamo je sve jednostavnije. Čim napustite Umag, zamislite svoju djecu kako kreću u istraživanje broda, provode dugo vremena igrajući se u prostorima rezerviranim za mlađu djecu ili igrajući video igrice i igraonice (za tinejdžere), gledajući najnovije filmove u kinima, podijelite obiteljski obrok u restoranu ili uživajte u čarobnoj predstavi ili drugim bezbrojnim aktivnostima. Na trajektu za Venecija vrijeme prolazi brže nego što mislite, a ovo pomorsko iskustvo između Umag i Venecija vašoj će djeci još dugo ostati u nezaboravnom sjećanju.
Za uživanje u nevjerojatnom pogledu na more
Kada smo na obali, često tražimo mjesta s kojih se pruža najbolji pogled na more. Tijekom plovidbe Umag Venecija, bilo da ste na palubi, objedujete u restoranu ili se odmarate u udobnim salonima broda Venezia Lines, Atlas Kompas ili Commodore Cruises , jednostavno ćete biti u prvom redu ovog nevjerojatnog spektakla koji nudi more. Svugdje veliki erkeri pružit će vam izvanredan pogled na azurno plavetnilo mora kako biste maksimalno iskoristili njegovu umirujuću moć.

Odakle polaze trajekti u Umag? Gdje brodovi stižu u Venecija?

Polazna luka u Umag

Trajekti Venezia Lines, Atlas Kompas ili Commodore Cruises polaze za Venecija iz sljedećih luka Umag:

Umag
Kartica

Luka dolaska u Venecija

Brodovi Commodore Cruises , Atlas Kompas ili Venezia Lines stižu u Venecija iz sljedećih luka:

Venezia Tronchetto
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Koje tvrtke pružaju usluge između Umag i Venecija?

Ako želite putovati između Umag i Venecija trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Venezia Lines, Atlas Kompas ili Commodore Cruises koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Venezia Lines Umag Venecija
Venezia Lines
Venezia Lines je trajektna tvrtka sa sjedištem u Italiji koja nudi trajektne usluge između Venecije i grčkih otoka. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Umag-Venecija i rezervirati kartu za Venezia Lines između Umag i Venecija. Venezia Lines ima 1 prelazaka tjedno u Venecija iz Umag, a vrijeme putovanja je 2 sati 30 min. Više informacija o Venezia Lines
2 sati 30 min
1 prelazaka tjedno
Atlas Kompas Umag Venecija
Atlas Kompas
Tvrtka Atlas Kompas osigurava prijelaze u Italija i Hrvatska, a posebno pomorske veze između luka Umag i Venecija. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Umag-Venecija i rezervirati kartu za Atlas Kompas između Umag i Venecija. Atlas Kompas ima 1 prelazaka tjedno u Venecija iz Umag, a vrijeme putovanja je 2 sati 30 min. Više informacija o Atlas Kompas
2 sati 30 min
1 prelazaka tjedno
Commodore Cruises  Umag Venecija
Commodore Cruises
Commodore Cruises trajektna je tvrtka sa sjedištem u Monaku koja nudi krstarenja Sredozemnim morem. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Umag-Venecija i rezervirati kartu za Commodore Cruises između Umag i Venecija. Više informacija o Commodore Cruises

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Umag do Venecija, trebat će vam najmanje 2 sati 30 min da prijeđete 92 km između Umag i Venecija.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Umag i Venecija) i trajektnoj tvrtki (Venezia Lines, Atlas Kompas i Commodore Cruises ). Trenutno postoji 1 prelazaka tjedno između Umag i Venecija.

Postoji 3 brodarskih kompanija koje povezuju Umag i Venecija: Venezia Lines, Atlas Kompas i Commodore Cruises .

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Venezia Lines, Atlas Kompas, Commodore Cruises .

Prije rezervacije usporedite cijene Venezia Lines, Atlas Kompas, Commodore Cruises na našoj Vivanoda web stranici. Zatim jednostavno i sigurno rezervirajte prijelaz po svom izboru na web stranici našeg partnera.

Ako želite promijeniti ili otkazati svoju rezervaciju trajekta Umag Venecija, to možete jednostavno učiniti kontaktiranjem našeg partnera koji upravlja vašom rezervacijom. Napominjemo da se, ovisno o uvjetima cijene karte, neke karte ne mogu vratiti ili promijeniti. Važno je to uzeti u obzir prilikom rezervacije karte.

Tijekom vašeg prijelaza između Umag i Venecija prijeći ćete 92 km.

Za vožnju brodom od Umag do Venecija možete pronaći cijene između 84 € za najnižu i 84 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 84 €.

Prvi brod polazi u 07:30 za Venecija iz luke Umag.

Kako se odvija trajektni prijelaz Umag Venecija?

Ako se nikada niste vozili trajektom, teško je zamisliti kako će izgledati dan na moru između Umag i Venecija. Kako bismo vam pomogli da uđete u raspoloženje krstarenja trajektom Venezia Lines, Atlas Kompas ili Commodore Cruises , ovdje objašnjavamo različite faze putovanja, od ulaska na brod u Umag do izlaska u Venecija. Također možete pronaći neke turističke i praktične informacije o Umag i Venecija.

Spreman za ukrcaj u Umag

Prije nego započnete svoje krstarenje trajektom Umag Venecija, evo nekoliko koraka za ukrcaj:

  • Vrijeme dolaska u luku Umag / Morate stići u luku Umag dovoljno unaprijed. Molimo provjerite ovaj rok kod svoje tvrtke Commodore Cruises , Atlas Kompas ili Venezia Lines. Nakon tog razdoblja, kompanija vam ima pravo odbiti ukrcaj.
  • Registracija za prijelaz Umag Venecija / Na trajektnom terminalu Umag pronađite šaltere Venezia Lines, Atlas Kompas ili Commodore Cruises i predočite putovnicu kao i broj rezervacije. Ako vozite, stavite se u rezervirane trake. Registracija će se izvršiti izravno iz vašeg vozila.
  • Ukrcaj na brod za Venecija / Obratite pozornost na glasovne poruke na trajektnom terminalu Umag koje vas pozivaju na ukrcaj. Putujete li automobilom, osoblje Commodore Cruises , Atlas Kompas ili Venezia Lines dat će vam upute kako ukrcati i parkirati vozilo na brod.
Na brodu Umag Venecija trajekta

Na brodu Commodore Cruises , Atlas Kompas ili Venezia Lines na vama je da odaberete aktivnosti prema svojim željama! Neki će se htjeti opustiti u jednom od salona s nagnutim sjedalima, drugi će htjeti maksimalno iskoristiti sve usluge koje nudi brod ili jednostavno pogled na more s palube broda.

Dolazak trajekta u Venecija

Evo nekoliko informacija za iskrcaj u Venecija:

  • Luka Venecija je na vidiku / Nećete se moći vratiti u svoje vozilo sve dok se brod ne zaustavi i priveže na rivi luke Venecija. Stoga nema smisla žuriti. Najbolje je čekati na vanjskim palubama kako biste gledali kako trajekt ulazi u luku Venecija.
  • Ako ste u kabini. / Ako ste putovali iz Umag u Venecija u udobnosti kabine, morat ćete je napustiti otprilike pola sata prije dolaska u Venecija.
  • Siđite s broda i Venecija je vaš / Izlazak automobilom iz brodske garaže prilično je brz. Putnici pješaci još brže izlaze iz broda. U Venecija ćete vjerojatno proći carinsku provjeru. Konačno, vaš odmor u Venecija počinje!
Filtri pretraživanja
Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska