Preporučena ruta
München
Izravno putovanje do Pula dijeljenje prijevoza, autobus
Pula
Saznajte cijene
Alternativni pravci
München
Putovanje autobus, dijeljenje prijevoza, let, vlak za Venecija
Venecija
Putovanje trajekt, autobus, dijeljenje prijevoza za Pula
Pula
Saznajte cijene
München
Putovanje vlak, dijeljenje prijevoza, autobus za Udine
Udine
Putovanje autobus, dijeljenje prijevoza za Pula
Pula
Saznajte cijene

Kako doći iz München u Pula?

Planirate li putovati u München iz Pula i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od München do Pula, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između München i Pula, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (Deutsche Bahn, Hellö, FlixBus, Lufthansa ili Venezia Lines), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između München i Pula, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od München do Pula.

Za vaše putovanje od München do Pula imate nekoliko opcija prijevoza

München - Pula trajektom

Trajekt između München i Pula atraktivna je opcija prijevoza za putnike koji traže putovanje bez stresa i jedinstveno iskustvo.

Autobus od München do Pula

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od München do Pula, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

München - Pula vlakom

Ako volite putovati na više ekološki i ekonomičan način, vlak München Pula je idealan i ispunjava vaša očekivanja.

Letovi München Pula

Mnogi letovi povezuju München s Pula svaki dan, što je brza i praktična opcija za putnike. Ako ste u žurbi, avion je najbrže rješenje da stignete u Pula u rekordnom roku.

Zajedničko putovanje München Pula

Rješenje zajedničkog putovanja između München i Pula savršeno je ako želite putovati u Pula u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u München ili Pula.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između München i Pula koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u München Pula

Grad polaska
München
Njemačka
Bavarska
Grad odredišta
Pula
Hrvatska
Istra
Udaljenost
403 km
Izravna veza
Da, izravna veza dijeljenje prijevoza i autobus
Pretražite karte za München Pula
Pronađite smještaj u Pula
Lako organizirajte svoje putovanje između München i Pula uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između München i Pula uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između München i Pula koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su Deutsche Bahn, Hellö, FlixBus, Lufthansa ili Venezia Lines kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između München i Pula!

Usporedba načina prijevoza između München i Pula

Prednosti i nedostaci putovanja trajektom između München i Pula?
Praktično Moguće je putovati i vozilom, što može biti vrlo praktično za obiteljski odmor i prijevoz teške ili glomazne prtljage.
Ugodno iskustvo Trajektni prijelazi između München i Pula vrlo su ugodno iskustvo putovanja, često nudeći panoramski pogled na more ili obalu.
Udobnost Trajekt München Pula nudi puno više prostora za kretanje i opuštanje tijekom putovanja do Pula nego bilo koji drugi način prijevoza.
Cijena Cijene karata za prijelaze između München i Pula mogu biti više od ostalih načina prijevoza.
Fleksibilnost Vremena polaska trajekta između München i Pula mogu biti ograničenija od ostalih načina prijevoza, što može otežati planiranje putovanja u Pula.
Trajanje Putovanje trajektom između München i Pula može biti dulje od korištenja drugih načina prijevoza poput leta, što može predstavljati neugodnost za putnike koji žure u Pula.
Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od München do Pula?
Fleksibilnost Vozni redovi za odlazak iz München u Pula zajedničkim prijevozom često su fleksibilniji nego za druge načine prijevoza.
Prilagođenost korisniku Zajednički prijevoz između München i Pula često je ugodniji i prijateljskiji od drugih načina prijevoza, osobito ako put dijelite s dragim ljudima.
Ekonomski München Pula zajednički prijevoz često je najekonomičniji način prijevoza.
Osjećaj nesigurnosti Može se dogoditi da se ne osjećate sigurno u automobilu s vozačem, zbog njegovog stava ili načina vožnje.
Pouzdanost Za svoje putovanje u München Pula morate se osloniti na točnost i pouzdanost vozača. Nije uvijek točan u naznačeno vrijeme.
Dostupnost Pronalaženje slobodnih mjesta za zajednički prijevoz između München i Pula može biti teško, pogotovo ako planirate unaprijed. Većina zajedničkih putovanja nudi se samo nekoliko dana ili tjedana prije polaska.
Prednosti i mane putovanja autobusom od München do Pula?
Usluge na brodu Moderni autobusi koji voze između München i Pula obično su opremljeni udobnim sjedalima, klima uređajima, besplatnim Wi-Fijem, električnim utičnicama i toaletima.
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između München i Pula, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Cijena Cijene autobusnih karata između München i Pula često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Pula (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Udobnost München Pula autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Vrijeme putovanja Autobusi od München do Pula većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Pula kako bi prevalili udaljenost od 403 km.
Prednosti i mane putovanja vlakom od München do Pula?
Udobnost Vlakovi između München i Pula općenito nude više prostora za noge i dodatnu udobnost za putnike.
Krajolici Vlakovi između München i Pula često nude prekrasan krajolik tijekom putovanja.
Ubrzati München Pula vlakovi su često mnogo brži od autobusa ili automobila.
trošak Karte za vlak za München Pula mogu biti skuplje od karata za autobus ili dijeljenu vožnju, posebno za brze vlakove.
Fleksibilnost Vrijeme vlakova od München do Pula može biti ograničeno i može biti teže promijeniti vlak ako je potrebno.
Prednosti i nedostaci letenja između München i Pula?
Ubrzati Zrakoplovi između München i Pula najbrži su način prijevoza za putovanje od 403 km između München i Pula.
Izbor zrakoplovnih prijevoznika Mnogo je zračnih prijevoznika koji obavljaju letove od München do Pula, bilo izravne ili s međuslijetanjem, dajući putnicima mnogo izbora.
Ekološki nedostaci Letovi iz München za Pula imaju negativan utjecaj na okoliš zbog emisije stakleničkih plinova, a let je jedan od načina prijevoza koji najviše zagađuje okoliš.
Sigurnosne provjere Putnici koji lete za Pula često moraju ranije stići u München zračnu luku zbog strogih sigurnosnih provjera.
Cijena Avionske karte od München do Pula mogu biti skuplje od karata za vlak ili autobus, posebno tijekom razdoblja velike gužve (praznici, vikendi itd.).

Odakle ići u München? Gdje ćemo doći do Pula?

Polazne autobusne stanice u München

München - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Kartica
Munich central bus station
Kartica

Polazne stanice u München

München Hbf
Kartica

Polazne zračne luke u München

Franz Josef Strauss
Kartica

Luke dolaska u Pula

Pula
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Pula

Pula
Kartica
Pretražite karte za München Pula
Pronađite smještaj u Pula

3 savjeta za jeftinije putovanje između München i Pula

Odlučili ste putovati iz München u Pula i tražite načine da uštedite na prijevoznoj karti? Predstavljamo vam 3 praktična savjeta za uštedu novca na vašem putovanju. Bilo da se odlučite na trajekt, autobus, vlak, let ili dijeljenje prijevoza, ovi savjeti pomoći će vam pronaći najbolje cijene za putovanje München-Pula.

  • 1. Usporedi cijene
    Korištenje Vivanode odličan je način da pronađete najbolje cijene za svoje putovanje od München do Pula. To vam omogućuje da u jednoj pretrazi usporedite cijene različitih prijevoznika i pronađete najbolju cijenu za svoj boravak u Pula.
  • 2. Putujte lagano
    Ako putujete između München i Pula zračnim prijevoznikom koji naplaćuje dodatne naknade za predanu prtljagu, kao što je često slučaj, možda bi bilo dobro ograničiti svoju prtljagu na minimum kako biste uštedjeli novac. Pokušajte spakirati samo najnužnije stvari i svakako provjerite pravila zračnog prijevoznika o prtljazi prije odlaska u Pula.
  • 3. Izbjegavajte dodatke
    Neke dodatne usluge, poput hrane i pića konzumiranih tijekom putovanja između München i Pula, mogu biti skupe i nisu uvijek potrebne za kratko putovanje. Kako biste uštedjeli novac, pokušajte planirati grickalice ili pića prije odlaska u Pula i koristite besplatne alternative za zabavu, poput čitanja knjige.

Trajekt München Pula

Cijena trajektne karte između München i Pula može varirati ovisno o trajektnoj kompaniji i sezoni. Stoga se preporučuje da na Vivanodi pokrenete pretragu prijevoza za rutu München-Pula. Moći ćete usporediti različite tvrtke kako biste saznali trenutne cijene.

Pogodnosti na trajektu od München do Pula razlikuju se ovisno o trajektnoj tvrtki i vrsti broda. Međutim, moderni trajekti obično nude sadržaje kao što su restorani, barovi, trgovine, dječja igrališta, saloni i kabine.

Neke trajektne tvrtke koje plove između München i Pula nude snižene cijene za djecu i starije osobe. Preporučljivo je izvršiti pretragu cijena na Vivanodi navodeći dob putnika kako biste provjerili jesu li ti popusti dostupni.

Uvijek se preporuča unaprijed rezervirati prijevoz trajektom između München i Pula, osobito u razdobljima najveće gužve. To vam omogućuje da dobijete najbolje cijene i jamčite svoje mjesto na brodu.

Uvelike ovisi o godišnjem dobu u koje želite putovati između München i Pula. Podsjećamo vas da ne postoji izravna trajektna linija između München i Pula te da ćete prijelaz do Pula morati kombinirati s drugim načinom prijevoza.

Obično je moguće uzeti svoj automobil na trajekt između München i Pula, ali to će izazvati dodatne troškove. Preporučujemo da pokrenete pretraživanje cijena karata na Vivanodi kako biste usporedili različite ponude trajekata između München i Pula i procijenili uvjete prijevoza.

Trajektne tvrtke München Pula

Venezia Lines
Venezia Lines
Atlas Kompas
Atlas Kompas
Commodore Cruises
Commodore Cruises
Traži karte za trajekt München Pula

Autobus München Pula

Većina autobusa koji putuju između München i Pula noviji su i najčešće imaju ugrađene električne utičnice za punjenje uređaja, ali to može varirati ovisno o prijevozniku.

Vrijeme putovanja autobusom između München i Pula obično varira ovisno o prometnim uvjetima i zaustavljanjima na putu. Vivanoda će vam omogućiti da u stvarnom vremenu vidite sve autobuse koji putuju za Pula za vaš datum putovanja.

Prosječna cijena autobusne karte za liniju München - Pula ovisi o prijevozniku i vremenu rezerviranja. Na određene popularne datume cijene se mogu udvostručiti! Usporedite sve cijene autobusa München-Pula na Vivanoda.

Učestalost polazaka za München iz Pula ovisi o prijevozniku, razdoblju i danu u tjednu. Kako biste imali sveobuhvatan pregled polazaka autobusa za Pula, odredite datum polaska i pretražite Vivanoda.

Putnici obično mogu ponijeti prtljagu u autobusima München-Pula, ali je važno provjeriti ograničenja težine i veličine kod prijevoznika. Njihov je broj također vrlo često ograničen.

Većina prijevoznika omogućuje online rezervaciju mjesta za autobus München-Pula. Ova usluga se često naplaćuje.

Autobusne tvrtke München Pula

Hellö
Hellö
FlixBus
FlixBus
Pretražite autobusne karte za München Pula

Vlakovi iz München u Pula

Kako biste dobili najbolje cijene za karte za vlak između München i Pula, preporučamo rezervirati unaprijed, biti fleksibilni s rasporedom i usporediti cijene karata s Vivanodom.

Prosječno vrijeme putovanja vlakom između München i Pula ovisi o vrsti vlaka kojim idete. Regionalni ili međugradski vlakovi za Pula sporiji su od TGV-a. Usporedite trajanje svih putovanja tražeći cijene na Vivanodi.

Može postojati razlika u cijeni ovisno o dobu dana kada putujete vlakom između München i Pula. Ulaznice kupljene izvan špice jeftinije su od onih kupljenih tijekom špice. Kako bi imali detaljan pregled svih cijena, Vivanoda uspoređuje sve načine prijevoza između München i Pula.

Karte za vlak između München i Pula mogu se povratiti ili zamijeniti, ali općenito su skuplje. Najjeftinije karte su nepovratne i nezamjenjive.

Putnici naravno mogu ponijeti prtljagu sa sobom u vlak između München i Pula. Ne postoji ograničenje težine, ali neke željezničke tvrtke ograničavaju njihov broj i zahtijevaju dodatnu naknadu. S druge strane, veličina prtljage mora biti razumna s obzirom na često ograničen prostor unutar vlakova.

Vlakovi između München i Pula opremljeni su električnim utičnicama i besplatnim bežičnim internetom za putnike. Električne utičnice dostupne su u većini automobila, dok Wi-Fi može biti nestabilan u nekim područjima.

Željezničke tvrtke između München i Pula

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
Traži karte za vlak München Pula

Letovi München Pula

Airlines München Pula

Lufthansa
Lufthansa
Traži letove München Pula

Zajedničko putovanje München Pula

Broj slobodnih mjesta u vozilu za zajednički prijevoz između München i Pula ovisi o vozaču i vrsti vozila koje se koristi. Općenito, vozač može ponuditi između 1 i 4 sjedala.

Zajedničko putovanje općenito se smatra sigurnom opcijom za putovanje između München i Pula. Međutim, važno je provjeriti recenzije i ocjene vozača prije rezerviranja putovanja. Također se preporučuje da svoje osobne podatke za kontakt dijelite samo s osobama kojima vjerujete.

Zajednički prijevoz smatra se zelenijom opcijom od drugih načina prijevoza jer pomaže u smanjenju emisije CO2 smanjenjem broja automobila na cesti. Međutim, to ovisi o broju ljudi koji dijele isto vozilo i potrošnji goriva vozila.

Na Vivanodi, našoj platformi za usporedbu načina prijevoza između München i Pula, imat ćete pristup svim dostupnim ponudama zajedničkog prijevoza s cijenom, približnim trajanjem i lokacijama preuzimanja.

Vozači u zajedničkoj vožnji često imaju ograničenja u pogledu velike prtljage zbog ograničenog prostora u vozilu. Stoga se preporuča kontaktirati vozača prije putovanja iz München u Pula kako biste razgovarali o ovim pitanjima.

Moguće je zatražiti usputno zaustavljanje tijekom zajedničkog putovanja između München i Pula, ali to ovisi o vozaču i drugim putnicima. Važno je provjeriti s vozačem prije rezervacije.

Platforma za zajedničko korištenje automobila München Pula

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz München Pula

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska