München
Izravno putovanje do Rijeka let, autobus, dijeljenje prijevoza
Rijeka
Saznajte cijene

Kako doći iz München u Rijeka?

Planirate li putovati u München iz Rijeka i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od München do Rijeka, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između München i Rijeka, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (Deutsche Bahn, MÁV, ÖBB, FlixBus ili Hellö), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između München i Rijeka, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od München do Rijeka.

Za vaše putovanje od München do Rijeka imate nekoliko opcija prijevoza

Autobus od München do Rijeka

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od München do Rijeka, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

München - Rijeka vlakom

Ako volite putovati na više ekološki i ekonomičan način, vlak München Rijeka je idealan i ispunjava vaša očekivanja.

Letovi München Rijeka

Mnogi letovi povezuju München s Rijeka svaki dan, što je brza i praktična opcija za putnike. Ako ste u žurbi, avion je najbrže rješenje da stignete u Rijeka u rekordnom roku.

Zajedničko putovanje München Rijeka

Rješenje zajedničkog putovanja između München i Rijeka savršeno je ako želite putovati u Rijeka u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u München ili Rijeka.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između München i Rijeka koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u München Rijeka

Grad polaska
München
Njemačka
Bavarska
Grad odredišta
Rijeka
Hrvatska
Primorsko-goranska
Udaljenost
381 km
Izravna veza
Da, izravna veza let, autobus i dijeljenje prijevoza
Pretražite karte za München Rijeka
Pronađite smještaj u Rijeka
Lako organizirajte svoje putovanje između München i Rijeka uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između München i Rijeka uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između München i Rijeka koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su Deutsche Bahn, MÁV, ÖBB, FlixBus ili Hellö kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između München i Rijeka!

Usporedba načina prijevoza između München i Rijeka

Prednosti i mane putovanja vlakom od München do Rijeka?
Krajolici Vlakovi između München i Rijeka često nude prekrasan krajolik tijekom putovanja.
Ekološki Vlak München Rijeka smatra se ekološki prihvatljivijim prijevoznim sredstvom od aviona ili osobnih automobila.
Pristupačnost Željezničke stanice u München ili Rijeka nalaze se u središtu grada, što olakšava pristup drugim prijevoznim sredstvima za dolazak u središte grada.
trošak Karte za vlak za München Rijeka mogu biti skuplje od karata za autobus ili dijeljenu vožnju, posebno za brze vlakove.
Fleksibilnost Vrijeme vlakova od München do Rijeka može biti ograničeno i može biti teže promijeniti vlak ako je potrebno.
Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od München do Rijeka?
Fleksibilnost Vozni redovi za odlazak iz München u Rijeka zajedničkim prijevozom često su fleksibilniji nego za druge načine prijevoza.
Ekološki Dijeljenjem vozila jedne osobe smanjujete utjecaj na okoliš putovanja od München do Rijeka.
Ekonomski München Rijeka zajednički prijevoz često je najekonomičniji način prijevoza.
Osjećaj nesigurnosti Može se dogoditi da se ne osjećate sigurno u automobilu s vozačem, zbog njegovog stava ili načina vožnje.
Udobnost Prostor u automobilu morate dijeliti s drugim putnicima tijekom cijelog putovanja između München i Rijeka.
Dostupnost Pronalaženje slobodnih mjesta za zajednički prijevoz između München i Rijeka može biti teško, pogotovo ako planirate unaprijed. Većina zajedničkih putovanja nudi se samo nekoliko dana ili tjedana prije polaska.
Prednosti i mane putovanja autobusom od München do Rijeka?
Usluge na brodu Moderni autobusi koji voze između München i Rijeka obično su opremljeni udobnim sjedalima, klima uređajima, besplatnim Wi-Fijem, električnim utičnicama i toaletima.
Cijena Cijene autobusnih karata između München i Rijeka često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Rijeka (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između München i Rijeka, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Udobnost München Rijeka autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Vrijeme putovanja Autobusi od München do Rijeka većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Rijeka kako bi prevalili udaljenost od 381 km.
Prednosti i nedostaci letenja između München i Rijeka?
Ubrzati Zrakoplovi između München i Rijeka najbrži su način prijevoza za putovanje od 381 km između München i Rijeka.
Izbor zrakoplovnih prijevoznika Mnogo je zračnih prijevoznika koji obavljaju letove od München do Rijeka, bilo izravne ili s međuslijetanjem, dajući putnicima mnogo izbora.
Ekološki nedostaci Letovi iz München za Rijeka imaju negativan utjecaj na okoliš zbog emisije stakleničkih plinova, a let je jedan od načina prijevoza koji najviše zagađuje okoliš.
Cijena Avionske karte od München do Rijeka mogu biti skuplje od karata za vlak ili autobus, posebno tijekom razdoblja velike gužve (praznici, vikendi itd.).
Sigurnosne provjere Putnici koji lete za Rijeka često moraju ranije stići u München zračnu luku zbog strogih sigurnosnih provjera.

Odakle ići u München? Gdje ćemo doći do Rijeka?

Polazne autobusne stanice u München

Munich central bus station
Kartica
München - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Kartica

Polazne stanice u München

München Hbf
Kartica
München Ost
Kartica
München-Pasing
Kartica

Polazne zračne luke u München

Franz Josef Strauss
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Rijeka

Rijeka
Kartica

Dolazne zračne luke u Rijeka

Rijeka
Kartica
Pretražite karte za München Rijeka
Pronađite smještaj u Rijeka

3 savjeta za jeftinije putovanje između München i Rijeka

Odlučili ste putovati iz München u Rijeka i tražite načine da uštedite na prijevoznoj karti? Predstavljamo vam 3 praktična savjeta za uštedu novca na vašem putovanju. Bilo da se odlučite na autobus, vlak, let ili dijeljenje prijevoza, ovi savjeti pomoći će vam pronaći najbolje cijene za putovanje München-Rijeka.

  • 1. Putujte lagano
    Ako putujete između München i Rijeka zračnim prijevoznikom koji naplaćuje dodatne naknade za predanu prtljagu, kao što je često slučaj, možda bi bilo dobro ograničiti svoju prtljagu na minimum kako biste uštedjeli novac. Pokušajte spakirati samo najnužnije stvari i svakako provjerite pravila zračnog prijevoznika o prtljazi prije odlaska u Rijeka.
  • 2. Izbjegavajte špice
    Karte München-Rijeka vrlo su često jeftinije ako putujete izvan špica. Izbjegavanjem ovih prometnih razdoblja dana, mogli biste uštedjeti novac na svojoj prijevoznoj karti. Osim toga, putovanje u Rijeka izvan špica može vam omogućiti da uživate u udobnijem putovanju.
  • 3. Usporedi cijene
    Korištenje Vivanode odličan je način da pronađete najbolje cijene za svoje putovanje od München do Rijeka. To vam omogućuje da u jednoj pretrazi usporedite cijene različitih prijevoznika i pronađete najbolju cijenu za svoj boravak u Rijeka.

Autobus München Rijeka

Većina autobusa koji putuju između München i Rijeka noviji su i najčešće imaju ugrađene električne utičnice za punjenje uređaja, ali to može varirati ovisno o prijevozniku.

Vrijeme putovanja autobusom između München i Rijeka obično varira ovisno o prometnim uvjetima i zaustavljanjima na putu. Vivanoda će vam omogućiti da u stvarnom vremenu vidite sve autobuse koji putuju za Rijeka za vaš datum putovanja.

Putnici obično mogu ponijeti prtljagu u autobusima München-Rijeka, ali je važno provjeriti ograničenja težine i veličine kod prijevoznika. Njihov je broj također vrlo često ograničen.

Učestalost polazaka za München iz Rijeka ovisi o prijevozniku, razdoblju i danu u tjednu. Kako biste imali sveobuhvatan pregled polazaka autobusa za Rijeka, odredite datum polaska i pretražite Vivanoda.

Prosječna cijena autobusne karte za liniju München - Rijeka ovisi o prijevozniku i vremenu rezerviranja. Na određene popularne datume cijene se mogu udvostručiti! Usporedite sve cijene autobusa München-Rijeka na Vivanoda.

Pravila otkazivanja i ponovnog rezerviranja mogu se razlikovati ovisno o autobusnoj tvrtki, stoga je važno provjeriti uvjete prilikom rezervacije. U većini slučajeva otkazivanje ili promjena autobusne karte München-Rijeka izazvat će dodatne troškove.

Autobusne tvrtke München Rijeka

FlixBus
FlixBus
Hellö
Hellö
IC Bus
IC Bus
Pretražite autobusne karte za München Rijeka

Vlakovi iz München u Rijeka

Može postojati razlika u cijeni ovisno o dobu dana kada putujete vlakom između München i Rijeka. Ulaznice kupljene izvan špice jeftinije su od onih kupljenih tijekom špice. Kako bi imali detaljan pregled svih cijena, Vivanoda uspoređuje sve načine prijevoza između München i Rijeka.

Prosječno vrijeme putovanja vlakom između München i Rijeka ovisi o vrsti vlaka kojim idete. Regionalni ili međugradski vlakovi za Rijeka sporiji su od TGV-a. Usporedite trajanje svih putovanja tražeći cijene na Vivanodi.

Preporuča se rezervirati kartu za vlak između München i Rijeka barem nekoliko tjedana unaprijed kako biste dobili najbolje cijene.

Putnici naravno mogu ponijeti prtljagu sa sobom u vlak između München i Rijeka. Ne postoji ograničenje težine, ali neke željezničke tvrtke ograničavaju njihov broj i zahtijevaju dodatnu naknadu. S druge strane, veličina prtljage mora biti razumna s obzirom na često ograničen prostor unutar vlakova.

Vlakovi između München i Rijeka opremljeni su električnim utičnicama i besplatnim bežičnim internetom za putnike. Električne utičnice dostupne su u većini automobila, dok Wi-Fi može biti nestabilan u nekim područjima.

Za djecu, studente i starije osobe koji putuju vlakom između München i Rijeka postoje popusti koji ovise o vrsti karte i dobi osobe. Kada u pretrazi na Vivanodi navedete svoju dob, prikazane cijene uzimaju u obzir sve popuste vezane uz vašu dob.

Željezničke tvrtke između München i Rijeka

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
MÁV
MÁV
ÖBB
ÖBB
Bayerische Oberlandbahn
Bayerische Oberlandbahn
Traži karte za vlak München Rijeka

Letovi München Rijeka

Airlines München Rijeka

Lufthansa
Lufthansa
Adria Airways
Adria Airways
Croatia Airlines
Croatia Airlines
Traži letove München Rijeka

Zajedničko putovanje München Rijeka

Zajedničko putovanje općenito se smatra sigurnom opcijom za putovanje između München i Rijeka. Međutim, važno je provjeriti recenzije i ocjene vozača prije rezerviranja putovanja. Također se preporučuje da svoje osobne podatke za kontakt dijelite samo s osobama kojima vjerujete.

Prosječna cijena zajedničkog putovanja između München i Rijeka ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući doba godine, potražnju i ponudu te korištenu platformu za dijeljenje vožnje. Kako biste dobili vrlo preciznu procjenu cijene i dostupnosti zajedničkog putovanja München-Rijeka, pokrenite pretraživanje na Vivanoda unosom datuma putovanja.

Trajanje zajedničkog putovanja između München i Rijeka također ovisi o prometnim uvjetima i ruti kojom ide vozač. Pokretanjem pretraživanja cijena na Vivanoda sada, pristupit ćete procijenjenom trajanju za svaku dostupnu ponudu zajedničkog putovanja.

Moguće je rezervirati mjesto za zajednički prijevoz u zadnji čas, ali to ovisi o raspoloživosti vozača i potražnji za putovanjem. Preporučljivo je rezervirati svoje mjesto unaprijed kako biste osigurali svoje putovanje.

Na Vivanodi, našoj platformi za usporedbu načina prijevoza između München i Rijeka, imat ćete pristup svim dostupnim ponudama zajedničkog prijevoza s cijenom, približnim trajanjem i lokacijama preuzimanja.

Sjedala za dijeljenje vožnje razlikuju se po udobnosti ovisno o vrsti vozila koje se koristi i preferencijama vozača. Važno je provjeriti podatke o vozilu s vozačem prije rezervacije.

Platforma za zajedničko korištenje automobila München Rijeka

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz München Rijeka

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska