Preporučena ruta
München
Izravno putovanje do Dubrovnik let, autobus
Dubrovnik
Saznajte cijene
Alternativni pravci
München
Putovanje let, dijeljenje prijevoza, autobus za Split
Split
Putovanje dijeljenje prijevoza, trajekt, autobus za Dubrovnik
Dubrovnik
Saznajte cijene
München
Putovanje let, autobus, dijeljenje prijevoza za Bari
Bari
Putovanje trajekt za Dubrovnik
Dubrovnik
Saznajte cijene

Kako doći iz München u Dubrovnik?

Planirate li putovati u München iz Dubrovnik i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od München do Dubrovnik, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između München i Dubrovnik, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (FlixBus, Transavia.com, Croatia Airlines, Air Berlin ili Jadrolinija), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između München i Dubrovnik, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od München do Dubrovnik.

Za vaše putovanje od München do Dubrovnik imate nekoliko opcija prijevoza

München - Dubrovnik trajektom

Trajekt između München i Dubrovnik atraktivna je opcija prijevoza za putnike koji traže putovanje bez stresa i jedinstveno iskustvo.

Autobus od München do Dubrovnik

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od München do Dubrovnik, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Letovi München Dubrovnik

Mnogi letovi povezuju München s Dubrovnik svaki dan, što je brza i praktična opcija za putnike. Ako ste u žurbi, avion je najbrže rješenje da stignete u Dubrovnik u rekordnom roku.

Zajedničko putovanje München Dubrovnik

Rješenje zajedničkog putovanja između München i Dubrovnik savršeno je ako želite putovati u Dubrovnik u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u München ili Dubrovnik.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između München i Dubrovnik koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u München Dubrovnik

Grad polaska
München
Njemačka
Bavarska
Grad odredišta
Dubrovnik
Hrvatska
Dubrovnik-Neretva
Udaljenost
795 km
Izravna veza
Da, izravna veza let i autobus
Pretražite karte za München Dubrovnik
Pronađite smještaj u Dubrovnik
Lako organizirajte svoje putovanje između München i Dubrovnik uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između München i Dubrovnik uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između München i Dubrovnik koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su FlixBus, Transavia.com, Croatia Airlines, Air Berlin ili Jadrolinija kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između München i Dubrovnik!

Usporedba načina prijevoza između München i Dubrovnik

Prednosti i nedostaci letenja između München i Dubrovnik?
Ubrzati Zrakoplovi između München i Dubrovnik najbrži su način prijevoza za putovanje od 795 km između München i Dubrovnik.
Izbor zrakoplovnih prijevoznika Mnogo je zračnih prijevoznika koji obavljaju letove od München do Dubrovnik, bilo izravne ili s međuslijetanjem, dajući putnicima mnogo izbora.
Sigurnosne provjere Putnici koji lete za Dubrovnik često moraju ranije stići u München zračnu luku zbog strogih sigurnosnih provjera.
Cijena Avionske karte od München do Dubrovnik mogu biti skuplje od karata za vlak ili autobus, posebno tijekom razdoblja velike gužve (praznici, vikendi itd.).
Ekološki nedostaci Letovi iz München za Dubrovnik imaju negativan utjecaj na okoliš zbog emisije stakleničkih plinova, a let je jedan od načina prijevoza koji najviše zagađuje okoliš.
Prednosti i mane putovanja autobusom od München do Dubrovnik?
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između München i Dubrovnik, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Cijena Cijene autobusnih karata između München i Dubrovnik često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Dubrovnik (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Usluge na brodu Moderni autobusi koji voze između München i Dubrovnik obično su opremljeni udobnim sjedalima, klima uređajima, besplatnim Wi-Fijem, električnim utičnicama i toaletima.
Udobnost München Dubrovnik autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Vrijeme putovanja Autobusi od München do Dubrovnik većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Dubrovnik kako bi prevalili udaljenost od 795 km.
Prednosti i nedostaci putovanja trajektom između München i Dubrovnik?
Ugodno iskustvo Trajektni prijelazi između München i Dubrovnik vrlo su ugodno iskustvo putovanja, često nudeći panoramski pogled na more ili obalu.
Praktično Moguće je putovati i vozilom, što može biti vrlo praktično za obiteljski odmor i prijevoz teške ili glomazne prtljage.
Udobnost Trajekt München Dubrovnik nudi puno više prostora za kretanje i opuštanje tijekom putovanja do Dubrovnik nego bilo koji drugi način prijevoza.
Fleksibilnost Vremena polaska trajekta između München i Dubrovnik mogu biti ograničenija od ostalih načina prijevoza, što može otežati planiranje putovanja u Dubrovnik.
Cijena Cijene karata za prijelaze između München i Dubrovnik mogu biti više od ostalih načina prijevoza.
Trajanje Putovanje trajektom između München i Dubrovnik može biti dulje od korištenja drugih načina prijevoza poput leta, što može predstavljati neugodnost za putnike koji žure u Dubrovnik.
Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od München do Dubrovnik?
Prilagođenost korisniku Zajednički prijevoz između München i Dubrovnik često je ugodniji i prijateljskiji od drugih načina prijevoza, osobito ako put dijelite s dragim ljudima.
Fleksibilnost Vozni redovi za odlazak iz München u Dubrovnik zajedničkim prijevozom često su fleksibilniji nego za druge načine prijevoza.
Ekonomski München Dubrovnik zajednički prijevoz često je najekonomičniji način prijevoza.
Pouzdanost Za svoje putovanje u München Dubrovnik morate se osloniti na točnost i pouzdanost vozača. Nije uvijek točan u naznačeno vrijeme.
Osjećaj nesigurnosti Može se dogoditi da se ne osjećate sigurno u automobilu s vozačem, zbog njegovog stava ili načina vožnje.
Dostupnost Pronalaženje slobodnih mjesta za zajednički prijevoz između München i Dubrovnik može biti teško, pogotovo ako planirate unaprijed. Većina zajedničkih putovanja nudi se samo nekoliko dana ili tjedana prije polaska.

Odakle ići u München? Gdje ćemo doći do Dubrovnik?

Polazne autobusne stanice u München

Munich central bus station
Kartica

Polazne zračne luke u München

Franz Josef Strauss
Kartica

Luke dolaska u Dubrovnik

Dubrovnik
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Dubrovnik

Dubrovnik
Kartica

Dolazne zračne luke u Dubrovnik

Dubrovnik
Kartica
Pretražite karte za München Dubrovnik
Pronađite smještaj u Dubrovnik

3 savjeta za jeftinije putovanje između München i Dubrovnik

Odlučili ste putovati iz München u Dubrovnik i tražite načine da uštedite na prijevoznoj karti? Predstavljamo vam 3 praktična savjeta za uštedu novca na vašem putovanju. Bilo da se odlučite na trajekt, autobus, let ili dijeljenje prijevoza, ovi savjeti pomoći će vam pronaći najbolje cijene za putovanje München-Dubrovnik.

  • 1. Usporedi cijene
    Korištenje Vivanode odličan je način da pronađete najbolje cijene za svoje putovanje od München do Dubrovnik. To vam omogućuje da u jednoj pretrazi usporedite cijene različitih prijevoznika i pronađete najbolju cijenu za svoj boravak u Dubrovnik.
  • 2. Izbjegavajte špice
    Karte München-Dubrovnik vrlo su često jeftinije ako putujete izvan špica. Izbjegavanjem ovih prometnih razdoblja dana, mogli biste uštedjeti novac na svojoj prijevoznoj karti. Osim toga, putovanje u Dubrovnik izvan špica može vam omogućiti da uživate u udobnijem putovanju.
  • 3. Izbjegavajte dodatke
    Neke dodatne usluge, poput hrane i pića konzumiranih tijekom putovanja između München i Dubrovnik, mogu biti skupe i nisu uvijek potrebne za kratko putovanje. Kako biste uštedjeli novac, pokušajte planirati grickalice ili pića prije odlaska u Dubrovnik i koristite besplatne alternative za zabavu, poput čitanja knjige.

Trajekt München Dubrovnik

Pogodnosti na trajektu od München do Dubrovnik razlikuju se ovisno o trajektnoj tvrtki i vrsti broda. Međutim, moderni trajekti obično nude sadržaje kao što su restorani, barovi, trgovine, dječja igrališta, saloni i kabine.

Podsjećamo, ne postoji izravna trajektna veza između München i Dubrovnik. Trajanje vožnje trajektom uglavnom ovisi o trajektnoj tvrtki kojom se vozite.

Cijena trajektne karte između München i Dubrovnik može varirati ovisno o trajektnoj kompaniji i sezoni. Stoga se preporučuje da na Vivanodi pokrenete pretragu prijevoza za rutu München-Dubrovnik. Moći ćete usporediti različite tvrtke kako biste saznali trenutne cijene.

Neke trajektne tvrtke koje plove između München i Dubrovnik nude snižene cijene za djecu i starije osobe. Preporučljivo je izvršiti pretragu cijena na Vivanodi navodeći dob putnika kako biste provjerili jesu li ti popusti dostupni.

Uvijek se preporuča unaprijed rezervirati prijevoz trajektom između München i Dubrovnik, osobito u razdobljima najveće gužve. To vam omogućuje da dobijete najbolje cijene i jamčite svoje mjesto na brodu.

Uvelike ovisi o godišnjem dobu u koje želite putovati između München i Dubrovnik. Podsjećamo vas da ne postoji izravna trajektna linija između München i Dubrovnik te da ćete prijelaz do Dubrovnik morati kombinirati s drugim načinom prijevoza.

Trajektne tvrtke München Dubrovnik

Jadrolinija
Jadrolinija
Krilo Kapetan Luka
Krilo Kapetan Luka
TP Line
TP Line
Traži karte za trajekt München Dubrovnik

Autobus München Dubrovnik

Autobusi između München i Dubrovnik obično imaju WC za putnike, no uvijek se preporučuje provjeriti kod prijevoznika prije putovanja. U svim slučajevima, pauze na benzinskim postajama na autocesti su zajamčene.

Vrijeme putovanja autobusom između München i Dubrovnik obično varira ovisno o prometnim uvjetima i zaustavljanjima na putu. Vivanoda će vam omogućiti da u stvarnom vremenu vidite sve autobuse koji putuju za Dubrovnik za vaš datum putovanja.

Učestalost polazaka za München iz Dubrovnik ovisi o prijevozniku, razdoblju i danu u tjednu. Kako biste imali sveobuhvatan pregled polazaka autobusa za Dubrovnik, odredite datum polaska i pretražite Vivanoda.

Većina autobusa koji putuju između München i Dubrovnik noviji su i najčešće imaju ugrađene električne utičnice za punjenje uređaja, ali to može varirati ovisno o prijevozniku.

Prosječna cijena autobusne karte za liniju München - Dubrovnik ovisi o prijevozniku i vremenu rezerviranja. Na određene popularne datume cijene se mogu udvostručiti! Usporedite sve cijene autobusa München-Dubrovnik na Vivanoda.

Većina autobusnih prijevoznika dopušta putnicima da jedu ili piju u autobusima München-Dubrovnik, neki čak nude i snack uslugu gdje možete kupiti piće ili sendvič. Ipak, preporuča se provjeriti posebne politike svake tvrtke prije putovanja.

Autobusne tvrtke München Dubrovnik

FlixBus
FlixBus
Pretražite autobusne karte za München Dubrovnik

Letovi München Dubrovnik

Airlines München Dubrovnik

Transavia.com
Transavia.com
Croatia Airlines
Croatia Airlines
Air Berlin
Air Berlin
Traži letove München Dubrovnik

Zajedničko putovanje München Dubrovnik

Zajedničko putovanje općenito se smatra sigurnom opcijom za putovanje između München i Dubrovnik. Međutim, važno je provjeriti recenzije i ocjene vozača prije rezerviranja putovanja. Također se preporučuje da svoje osobne podatke za kontakt dijelite samo s osobama kojima vjerujete.

Prosječna cijena zajedničkog putovanja između München i Dubrovnik ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući doba godine, potražnju i ponudu te korištenu platformu za dijeljenje vožnje. Kako biste dobili vrlo preciznu procjenu cijene i dostupnosti zajedničkog putovanja München-Dubrovnik, pokrenite pretraživanje na Vivanoda unosom datuma putovanja.

Na Vivanodi, našoj platformi za usporedbu načina prijevoza između München i Dubrovnik, imat ćete pristup svim dostupnim ponudama zajedničkog prijevoza s cijenom, približnim trajanjem i lokacijama preuzimanja.

Trajanje zajedničkog putovanja između München i Dubrovnik također ovisi o prometnim uvjetima i ruti kojom ide vozač. Pokretanjem pretraživanja cijena na Vivanoda sada, pristupit ćete procijenjenom trajanju za svaku dostupnu ponudu zajedničkog putovanja.

Moguće je rezervirati mjesto za zajednički prijevoz u zadnji čas, ali to ovisi o raspoloživosti vozača i potražnji za putovanjem. Preporučljivo je rezervirati svoje mjesto unaprijed kako biste osigurali svoje putovanje.

Sjedala za dijeljenje vožnje razlikuju se po udobnosti ovisno o vrsti vozila koje se koristi i preferencijama vozača. Važno je provjeriti podatke o vozilu s vozačem prije rezervacije.

Platforma za zajedničko korištenje automobila München Dubrovnik

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz München Dubrovnik

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska