Putujte od Dubrovnik u Pula

Organizirajte svoje putovanje Dubrovnik u Pula u autobus, trajekt, carpooling, avion

Datum odlaska
(Datum povratka)
1
Traženje  
Oglašavanje

1 moguća opcija Dubrovnik u Pula u avion, trajekt, automobil, autobus

  • Unesite datume putovanja kako biste pronašli najbolje ponude.
Dubrovnik
Venecija
Pula
/
/
  • Nabavite cijene

Putovati Dubrovnik Pula

Načini prijevozaavion, carpooling, trajekt, autobus
udaljenost423 km
Izravna linijaNe

Kako otići Dubrovnik u Pula?

Nudimo 1 ruta u autobus, trajekt, carpooling, avion za pripremu putovanja Dubrovnik Pula, Prikazana putovanja klasificirana su prema indeksu uspješnosti (mjereno prema broju promjena, procijenjenom trajanju, udaljenosti od zračne luke do središta grada u kojem se odvija…). Moći ćete:
  • Poredaj rezultate prema načinu prijevoza (autobus, trajekt, carpooling, avion).
  • Nabavite cijene, vrijeme i trajanje putovanja Dubrovnik Pulaklikom na gumb 'Pogledajte cijene' i navodeći datume putovanja i broj putnika. Pažnja: nastojimo prikupiti najviše stope od raznih partnerskih turističkih stranica kako bismo vas u najboljem slučaju obavijestili, ali to nije uvijek moguće.
  • Pronađite gradove grada Dubrovnik i Pula na karti, kao i na ruti Dubrovnik Pula i različite točke korespondencije (Pomorska postaja Pula, Autobusni kolodvor Pula, Zračna luka Dubrovnik) klikom na gumb "Pojedinosti i karta".
  • Pronađite hotel u Pula

Transportne tvrtke idu od Dubrovnik u Pula?

Airlines
Volotea leti od zračne luke Dubrovnik DBV nalazi se u 16 km. središtu grada Dubrovnik u Venecija (dolazak u zračnu luku Marco Polo VCE)
Brodarske tvrtke
Brodovi Venezia Linesa osiguravaju pomorsku vezu između luke Venezia Tronchetto i to od Pula (Pula u gradu 0.7 km)
Commodore Cruises trajekti čine prijelaz između Venecija i Pula gdje će služiti lukama Venezia Tronchetto i Pula odnosno 2.7 km i 0.7 km od središta njihovih gradova.
Brodovi Atlas Kompas upravljaju morskom vezom između luke Venezia Tronchetto i to od Pula (Pula u gradu 0.7 km)
Autobusna poduzeća
Autobusni operater FlixBus pruža uslugu autobusnog prijevoza od autobusnog kolodvora Venice (Tronchetto) u Venecija i to od Pula (Istra Hrvatska)
Carpooling
Ovisno o traženom datumu, Blablacar može ponuditi ponude za izvršenje carpooling Venecija-Pula (134 km)

Svi načini prijevoza Dubrovnik Pula

Za putovanje Dubrovnik (Dubrovnik-Neretva, Hrvatska) do Pula (Istra, Hrvatska) s udaljenosti od 423 km možete posuditi 4 načina prijevoza, moguće kombinacije avion, carpooling, trajekt i/ili autobus, a prema tome trajanje putovanja bit će značajno različito,
Nema izravnih letova koji vam omogućuju odlazak Pula od Dubrovnik, Možete uzeti letDubrovnik-Venecija zatim obavite ostatak putovanja u trajekt,
Izlaz Dubrovnik i stići dovoljno rano (najmanje 2 sata prije vašeg odlaska) u zračnu luku Dubrovnik DBV 16 km, za prijavu vaše prtljage za let do Venecija (zračna luka od Marco Polo, IATA kod: VCE) kojim upravlja Volotea.
Nema izravnog prijelaza Dubrovnik Pulamorat ćete upotrijebiti drugi način (avion) kombinirati s trajektom za dovršetak prijelaza na more Venecija-Pula,
Ukrcat ćete se u luku Venezia Tronchetto na 2.7 km od Venecijana brodu Venezia Lines, Commodore Cruises ili Atlas Kompas. Brod će pristati u luciPula na 0.7 km od Pula, Savjetujemo vam da odete u lukuVenecija za ukrcaj jedan do dva sata prije vremena naznačenog na vašoj rezervaciji.
Iako nije moguće napraviti put Dubrovnik Pula samo autobusom postoje i druga prijevozna sredstva (avion) koji će dovršiti putovanje Venecija-Pula,
Vi ćete se ukrcati na FlixBus bus na Venecija, Autobus će vas odvesti na autobusnu stanicuPula (1.3 km od Pula, Hrvatska). Idite na autobusnu stanicuVenice (Tronchetto) (na 2.6 km od Venecija) najkasnije 15 minuta prije polaska za Pula,
Blablacar je glavna platforma za prijevoz automobila u Europi gdje vozači imaju Venecija-Pula može vas odvesti kao putnika i kombinirati s putovanjem u avion pokriti cijelo putovanje.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)