Preporučena ruta
Dubrovnik
Izravno putovanje do Rijeka trajekt, autobus
Rijeka
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Dubrovnik
Putovanje let, dijeljenje prijevoza, autobus za Zagreb
Zagreb
Putovanje dijeljenje prijevoza, autobus za Rijeka
Rijeka
Saznajte cijene
Dubrovnik
Putovanje trajekt, autobus, dijeljenje prijevoza za Split
Split
Putovanje trajekt, autobus, dijeljenje prijevoza za Rijeka
Rijeka
Saznajte cijene

Kako doći iz Dubrovnik u Rijeka?

Planirate li putovati u Dubrovnik iz Rijeka i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Dubrovnik do Rijeka, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Dubrovnik i Rijeka, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (FlixBus, Croatia Airlines, Jadrolinija, Krilo Kapetan Luka ili TP Line), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Dubrovnik i Rijeka, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Dubrovnik do Rijeka.

Za vaše putovanje od Dubrovnik do Rijeka imate nekoliko opcija prijevoza

Autobus od Dubrovnik do Rijeka

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Dubrovnik do Rijeka, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Letovi Dubrovnik Rijeka

Mnogi letovi povezuju Dubrovnik s Rijeka svaki dan, što je brza i praktična opcija za putnike. Ako ste u žurbi, avion je najbrže rješenje da stignete u Rijeka u rekordnom roku.

Zajedničko putovanje Dubrovnik Rijeka

Rješenje zajedničkog putovanja između Dubrovnik i Rijeka savršeno je ako želite putovati u Rijeka u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u Dubrovnik ili Rijeka.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Dubrovnik i Rijeka koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Dubrovnik Rijeka

Grad polaska
Dubrovnik
Hrvatska
Dubrovnik-Neretva
Grad odredišta
Rijeka
Hrvatska
Primorsko-goranska
Udaljenost
419 km
Izravna veza
Da, izravna veza trajekt i autobus
Pretražite karte za Dubrovnik Rijeka
Pronađite smještaj u Rijeka
Lako organizirajte svoje putovanje između Dubrovnik i Rijeka uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Dubrovnik i Rijeka uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Dubrovnik i Rijeka koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su FlixBus, Croatia Airlines, Jadrolinija, Krilo Kapetan Luka ili TP Line kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Dubrovnik i Rijeka!

Usporedba načina prijevoza između Dubrovnik i Rijeka

Prednosti i mane putovanja autobusom od Dubrovnik do Rijeka?
Cijena Cijene autobusnih karata između Dubrovnik i Rijeka često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Rijeka (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između Dubrovnik i Rijeka, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Usluge na brodu Moderni autobusi koji voze između Dubrovnik i Rijeka obično su opremljeni udobnim sjedalima, klima uređajima, besplatnim Wi-Fijem, električnim utičnicama i toaletima.
Vrijeme putovanja Autobusi od Dubrovnik do Rijeka većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Rijeka kako bi prevalili udaljenost od 419 km.
Udobnost Dubrovnik Rijeka autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Prednosti i nedostaci letenja između Dubrovnik i Rijeka?
Izbor zrakoplovnih prijevoznika Mnogo je zračnih prijevoznika koji obavljaju letove od Dubrovnik do Rijeka, bilo izravne ili s međuslijetanjem, dajući putnicima mnogo izbora.
Ubrzati Zrakoplovi između Dubrovnik i Rijeka najbrži su način prijevoza za putovanje od 419 km između Dubrovnik i Rijeka.
Cijena Avionske karte od Dubrovnik do Rijeka mogu biti skuplje od karata za vlak ili autobus, posebno tijekom razdoblja velike gužve (praznici, vikendi itd.).
Sigurnosne provjere Putnici koji lete za Rijeka često moraju ranije stići u Dubrovnik zračnu luku zbog strogih sigurnosnih provjera.
Ekološki nedostaci Letovi iz Dubrovnik za Rijeka imaju negativan utjecaj na okoliš zbog emisije stakleničkih plinova, a let je jedan od načina prijevoza koji najviše zagađuje okoliš.
Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od Dubrovnik do Rijeka?
Fleksibilnost Vozni redovi za odlazak iz Dubrovnik u Rijeka zajedničkim prijevozom često su fleksibilniji nego za druge načine prijevoza.
Prilagođenost korisniku Zajednički prijevoz između Dubrovnik i Rijeka često je ugodniji i prijateljskiji od drugih načina prijevoza, osobito ako put dijelite s dragim ljudima.
Ekonomski Dubrovnik Rijeka zajednički prijevoz često je najekonomičniji način prijevoza.
Osjećaj nesigurnosti Može se dogoditi da se ne osjećate sigurno u automobilu s vozačem, zbog njegovog stava ili načina vožnje.
Pouzdanost Za svoje putovanje u Dubrovnik Rijeka morate se osloniti na točnost i pouzdanost vozača. Nije uvijek točan u naznačeno vrijeme.
Dostupnost Pronalaženje slobodnih mjesta za zajednički prijevoz između Dubrovnik i Rijeka može biti teško, pogotovo ako planirate unaprijed. Većina zajedničkih putovanja nudi se samo nekoliko dana ili tjedana prije polaska.

Odakle ići u Dubrovnik? Gdje ćemo doći do Rijeka?

Polazne autobusne stanice u Dubrovnik

Dubrovnik
Kartica

Polazne zračne luke u Dubrovnik

Dubrovnik
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Rijeka

Rijeka
Kartica
Pretražite karte za Dubrovnik Rijeka
Pronađite smještaj u Rijeka

3 savjeta za jeftinije putovanje između Dubrovnik i Rijeka

Odlučili ste putovati iz Dubrovnik u Rijeka i tražite načine da uštedite na prijevoznoj karti? Predstavljamo vam 3 praktična savjeta za uštedu novca na vašem putovanju. Bilo da se odlučite na autobus, let ili dijeljenje prijevoza, ovi savjeti pomoći će vam pronaći najbolje cijene za putovanje Dubrovnik-Rijeka.

  • 1. Izbjegavajte dodatke
    Neke dodatne usluge, poput hrane i pića konzumiranih tijekom putovanja između Dubrovnik i Rijeka, mogu biti skupe i nisu uvijek potrebne za kratko putovanje. Kako biste uštedjeli novac, pokušajte planirati grickalice ili pića prije odlaska u Rijeka i koristite besplatne alternative za zabavu, poput čitanja knjige.
  • 2. Budite fleksibilni po pitanju datuma
    Karte Dubrovnik-Rijeka često su jeftinije tijekom tjedna nego vikendom. Ako si možete priuštiti putovanje u Rijeka tijekom tjedna umjesto vikendom, mogli biste uštedjeti novac na prijevoznoj karti Dubrovnik-Rijeka. Osim toga, fleksibilnost datuma također vam može pomoći da pronađete najbolje cijene za Rijeka.
  • 3. Usporedi cijene
    Korištenje Vivanode odličan je način da pronađete najbolje cijene za svoje putovanje od Dubrovnik do Rijeka. To vam omogućuje da u jednoj pretrazi usporedite cijene različitih prijevoznika i pronađete najbolju cijenu za svoj boravak u Rijeka.

Autobus Dubrovnik Rijeka

Pravila otkazivanja i ponovnog rezerviranja mogu se razlikovati ovisno o autobusnoj tvrtki, stoga je važno provjeriti uvjete prilikom rezervacije. U većini slučajeva otkazivanje ili promjena autobusne karte Dubrovnik-Rijeka izazvat će dodatne troškove.

Vrijeme putovanja autobusom između Dubrovnik i Rijeka obično varira ovisno o prometnim uvjetima i zaustavljanjima na putu. Vivanoda će vam omogućiti da u stvarnom vremenu vidite sve autobuse koji putuju za Rijeka za vaš datum putovanja.

Učestalost polazaka za Dubrovnik iz Rijeka ovisi o prijevozniku, razdoblju i danu u tjednu. Kako biste imali sveobuhvatan pregled polazaka autobusa za Rijeka, odredite datum polaska i pretražite Vivanoda.

Prosječna cijena autobusne karte za liniju Dubrovnik - Rijeka ovisi o prijevozniku i vremenu rezerviranja. Na određene popularne datume cijene se mogu udvostručiti! Usporedite sve cijene autobusa Dubrovnik-Rijeka na Vivanoda.

Putnici obično mogu ponijeti prtljagu u autobusima Dubrovnik-Rijeka, ali je važno provjeriti ograničenja težine i veličine kod prijevoznika. Njihov je broj također vrlo često ograničen.

Studenti, starije osobe i djeca mogu iskoristiti popuste na autobusne karte Dubrovnik-Rijeka kod određenih autobusnih prijevoznika. Savjetujemo da provjerite traženjem svoje karte na Vivanodi, ne zaboravite navesti svoju dob. Tada ćete moći vidjeti cijene koje se odnose na vašu dobnu skupinu.

Autobusne tvrtke Dubrovnik Rijeka

FlixBus
FlixBus
Pretražite autobusne karte za Dubrovnik Rijeka

Letovi Dubrovnik Rijeka

Airlines Dubrovnik Rijeka

Croatia Airlines
Croatia Airlines
Traži letove Dubrovnik Rijeka

Zajedničko putovanje Dubrovnik Rijeka

Zajednički prijevoz smatra se zelenijom opcijom od drugih načina prijevoza jer pomaže u smanjenju emisije CO2 smanjenjem broja automobila na cesti. Međutim, to ovisi o broju ljudi koji dijele isto vozilo i potrošnji goriva vozila.

Prosječna cijena zajedničkog putovanja između Dubrovnik i Rijeka ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući doba godine, potražnju i ponudu te korištenu platformu za dijeljenje vožnje. Kako biste dobili vrlo preciznu procjenu cijene i dostupnosti zajedničkog putovanja Dubrovnik-Rijeka, pokrenite pretraživanje na Vivanoda unosom datuma putovanja.

Broj slobodnih mjesta u vozilu za zajednički prijevoz između Dubrovnik i Rijeka ovisi o vozaču i vrsti vozila koje se koristi. Općenito, vozač može ponuditi između 1 i 4 sjedala.

Na Vivanodi, našoj platformi za usporedbu načina prijevoza između Dubrovnik i Rijeka, imat ćete pristup svim dostupnim ponudama zajedničkog prijevoza s cijenom, približnim trajanjem i lokacijama preuzimanja.

Trajanje zajedničkog putovanja između Dubrovnik i Rijeka također ovisi o prometnim uvjetima i ruti kojom ide vozač. Pokretanjem pretraživanja cijena na Vivanoda sada, pristupit ćete procijenjenom trajanju za svaku dostupnu ponudu zajedničkog putovanja.

Vozači u zajedničkoj vožnji često imaju ograničenja u pogledu velike prtljage zbog ograničenog prostora u vozilu. Stoga se preporuča kontaktirati vozača prije putovanja iz Dubrovnik u Rijeka kako biste razgovarali o ovim pitanjima.

Platforma za zajedničko korištenje automobila Dubrovnik Rijeka

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz Dubrovnik Rijeka

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska