Preporučena ruta
Dubrovnik
Putovanje let za Venecija
Venecija
Putovanje trajekt, autobus, dijeljenje prijevoza za Rovinj
Rovinj
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Dubrovnik
Putovanje let, dijeljenje prijevoza, autobus za Zagreb
Zagreb
Putovanje autobus, dijeljenje prijevoza za Rovinj
Rovinj
Saznajte cijene
Dubrovnik
Izravno putovanje do Rovinj autobus
Rovinj
Saznajte cijene

Kako doći iz Dubrovnik u Rovinj?

Planirate li putovati u Dubrovnik iz Rovinj i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Dubrovnik do Rovinj, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Dubrovnik i Rovinj, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (FlixBus, Croatia Airlines, Volotea, Jadrolinija ili Venezia Lines), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Dubrovnik i Rovinj, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Dubrovnik do Rovinj.

Za vaše putovanje od Dubrovnik do Rovinj imate nekoliko opcija prijevoza

Dubrovnik - Rovinj trajektom

Trajekt između Dubrovnik i Rovinj atraktivna je opcija prijevoza za putnike koji traže putovanje bez stresa i jedinstveno iskustvo.

Autobus od Dubrovnik do Rovinj

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Dubrovnik do Rovinj, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Letovi Dubrovnik Rovinj

Mnogi letovi povezuju Dubrovnik s Rovinj svaki dan, što je brza i praktična opcija za putnike. Ako ste u žurbi, avion je najbrže rješenje da stignete u Rovinj u rekordnom roku.

Zajedničko putovanje Dubrovnik Rovinj

Rješenje zajedničkog putovanja između Dubrovnik i Rovinj savršeno je ako želite putovati u Rovinj u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u Dubrovnik ili Rovinj.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Dubrovnik i Rovinj koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Dubrovnik Rovinj

Grad polaska
Dubrovnik
Hrvatska
Dubrovnik-Neretva
Grad odredišta
Rovinj
Hrvatska
Istra
Udaljenost
449 km
Izravna veza
Nijedno prijevozno sredstvo ne nudi izravnu vezu
Pretražite karte za Dubrovnik Rovinj
Pronađite smještaj u Rovinj
Lako organizirajte svoje putovanje između Dubrovnik i Rovinj uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Dubrovnik i Rovinj uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Dubrovnik i Rovinj koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su FlixBus, Croatia Airlines, Volotea, Jadrolinija ili Venezia Lines kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Dubrovnik i Rovinj!

Usporedba načina prijevoza između Dubrovnik i Rovinj

Prednosti i nedostaci letenja između Dubrovnik i Rovinj?
Ubrzati Zrakoplovi između Dubrovnik i Rovinj najbrži su način prijevoza za putovanje od 449 km između Dubrovnik i Rovinj.
Izbor zrakoplovnih prijevoznika Mnogo je zračnih prijevoznika koji obavljaju letove od Dubrovnik do Rovinj, bilo izravne ili s međuslijetanjem, dajući putnicima mnogo izbora.
Sigurnosne provjere Putnici koji lete za Rovinj često moraju ranije stići u Dubrovnik zračnu luku zbog strogih sigurnosnih provjera.
Cijena Avionske karte od Dubrovnik do Rovinj mogu biti skuplje od karata za vlak ili autobus, posebno tijekom razdoblja velike gužve (praznici, vikendi itd.).
Prednosti i mane putovanja autobusom od Dubrovnik do Rovinj?
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između Dubrovnik i Rovinj, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Cijena Cijene autobusnih karata između Dubrovnik i Rovinj često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Rovinj (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Udobnost Dubrovnik Rovinj autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Vrijeme putovanja Autobusi od Dubrovnik do Rovinj većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Rovinj kako bi prevalili udaljenost od 449 km.
Prednosti i nedostaci putovanja trajektom između Dubrovnik i Rovinj?
Ugodno iskustvo Trajektni prijelazi između Dubrovnik i Rovinj vrlo su ugodno iskustvo putovanja, često nudeći panoramski pogled na more ili obalu.
Praktično Moguće je putovati i vozilom, što može biti vrlo praktično za obiteljski odmor i prijevoz teške ili glomazne prtljage.
Fleksibilnost Vremena polaska trajekta između Dubrovnik i Rovinj mogu biti ograničenija od ostalih načina prijevoza, što može otežati planiranje putovanja u Rovinj.
Cijena Cijene karata za prijelaze između Dubrovnik i Rovinj mogu biti više od ostalih načina prijevoza.
Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od Dubrovnik do Rovinj?
Prilagođenost korisniku Zajednički prijevoz između Dubrovnik i Rovinj često je ugodniji i prijateljskiji od drugih načina prijevoza, osobito ako put dijelite s dragim ljudima.
Fleksibilnost Vozni redovi za odlazak iz Dubrovnik u Rovinj zajedničkim prijevozom često su fleksibilniji nego za druge načine prijevoza.
Pouzdanost Za svoje putovanje u Dubrovnik Rovinj morate se osloniti na točnost i pouzdanost vozača. Nije uvijek točan u naznačeno vrijeme.
Osjećaj nesigurnosti Može se dogoditi da se ne osjećate sigurno u automobilu s vozačem, zbog njegovog stava ili načina vožnje.

Odakle ići u Dubrovnik? Gdje ćemo doći do Rovinj?

Polazne luke u Dubrovnik

Dubrovnik
Kartica

Polazne autobusne stanice u Dubrovnik

Dubrovnik
Kartica

Polazne zračne luke u Dubrovnik

Dubrovnik
Kartica

Luke dolaska u Rovinj

Rovinj
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Rovinj

Rovinj
Kartica
Pretražite karte za Dubrovnik Rovinj
Pronađite smještaj u Rovinj

Trajekt Dubrovnik Rovinj

Uvijek se preporuča unaprijed rezervirati prijevoz trajektom između Dubrovnik i Rovinj, osobito u razdobljima najveće gužve. To vam omogućuje da dobijete najbolje cijene i jamčite svoje mjesto na brodu.

Podsjećamo, ne postoji izravna trajektna veza između Dubrovnik i Rovinj. Trajanje vožnje trajektom uglavnom ovisi o trajektnoj tvrtki kojom se vozite.

Obično je moguće uzeti svoj automobil na trajekt između Dubrovnik i Rovinj, ali to će izazvati dodatne troškove. Preporučujemo da pokrenete pretraživanje cijena karata na Vivanodi kako biste usporedili različite ponude trajekata između Dubrovnik i Rovinj i procijenili uvjete prijevoza.

Uvelike ovisi o godišnjem dobu u koje želite putovati između Dubrovnik i Rovinj. Podsjećamo vas da ne postoji izravna trajektna linija između Dubrovnik i Rovinj te da ćete prijelaz do Rovinj morati kombinirati s drugim načinom prijevoza.

Trajektne tvrtke Dubrovnik Rovinj

Jadrolinija
Jadrolinija
Venezia Lines
Venezia Lines
Atlas Kompas
Atlas Kompas
Commodore Cruises
Commodore Cruises
Traži karte za trajekt Dubrovnik Rovinj

Autobus Dubrovnik Rovinj

Putnici obično mogu ponijeti prtljagu u autobusima Dubrovnik-Rovinj, ali je važno provjeriti ograničenja težine i veličine kod prijevoznika. Njihov je broj također vrlo često ograničen.

Vrijeme putovanja autobusom između Dubrovnik i Rovinj obično varira ovisno o prometnim uvjetima i zaustavljanjima na putu. Vivanoda će vam omogućiti da u stvarnom vremenu vidite sve autobuse koji putuju za Rovinj za vaš datum putovanja.

Većina prijevoznika omogućuje online rezervaciju mjesta za autobus Dubrovnik-Rovinj. Ova usluga se često naplaćuje.

Prosječna cijena autobusne karte za liniju Dubrovnik - Rovinj ovisi o prijevozniku i vremenu rezerviranja. Na određene popularne datume cijene se mogu udvostručiti! Usporedite sve cijene autobusa Dubrovnik-Rovinj na Vivanoda.

Autobusne tvrtke Dubrovnik Rovinj

FlixBus
FlixBus
Pretražite autobusne karte za Dubrovnik Rovinj

Letovi Dubrovnik Rovinj

Airlines Dubrovnik Rovinj

Croatia Airlines
Croatia Airlines
Volotea
Volotea
Traži letove Dubrovnik Rovinj

Zajedničko putovanje Dubrovnik Rovinj

Trajanje zajedničkog putovanja između Dubrovnik i Rovinj također ovisi o prometnim uvjetima i ruti kojom ide vozač. Pokretanjem pretraživanja cijena na Vivanoda sada, pristupit ćete procijenjenom trajanju za svaku dostupnu ponudu zajedničkog putovanja.

Prosječna cijena zajedničkog putovanja između Dubrovnik i Rovinj ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući doba godine, potražnju i ponudu te korištenu platformu za dijeljenje vožnje. Kako biste dobili vrlo preciznu procjenu cijene i dostupnosti zajedničkog putovanja Dubrovnik-Rovinj, pokrenite pretraživanje na Vivanoda unosom datuma putovanja.

Zajednički prijevoz smatra se zelenijom opcijom od drugih načina prijevoza jer pomaže u smanjenju emisije CO2 smanjenjem broja automobila na cesti. Međutim, to ovisi o broju ljudi koji dijele isto vozilo i potrošnji goriva vozila.

Vrijeme polaska i dolaska za ponudu zajedničkog putovanja između Dubrovnik i Rovinj razlikuje se ovisno o vozaču i odabranoj ruti. Vivanoda vam daje opcije pretraživanja kako biste suzili vrijeme koje najbolje funkcionira.

Platforma za zajedničko korištenje automobila Dubrovnik Rovinj

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz Dubrovnik Rovinj

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska