Preporučena ruta
Dubrovnik
Putovanje let za Dusseldorf
Dusseldorf
Putovanje vlak, autobus, dijeljenje prijevoza za Bochum
Bochum
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Dubrovnik
Putovanje let za Frankfurt na Majni
Frankfurt na Majni
Putovanje autobus, vlak, dijeljenje prijevoza za Bochum
Bochum
Saznajte cijene
Dubrovnik
Putovanje let za München
München
Putovanje vlak, dijeljenje prijevoza, autobus za Bochum
Bochum
Saznajte cijene

Kako doći iz Dubrovnik u Bochum?

Planirate li putovati u Dubrovnik iz Bochum i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Dubrovnik do Bochum, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Dubrovnik i Bochum, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (Deutsche Bahn, FlixTrain, ADAC PostBus, FlixBus ili Air Berlin), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Dubrovnik i Bochum, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Dubrovnik do Bochum.

Za vaše putovanje od Dubrovnik do Bochum imate nekoliko opcija prijevoza

Autobus od Dubrovnik do Bochum

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Dubrovnik do Bochum, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Dubrovnik - Bochum vlakom

Ako volite putovati na više ekološki i ekonomičan način, vlak Dubrovnik Bochum je idealan i ispunjava vaša očekivanja.

Letovi Dubrovnik Bochum

Mnogi letovi povezuju Dubrovnik s Bochum svaki dan, što je brza i praktična opcija za putnike. Ako ste u žurbi, avion je najbrže rješenje da stignete u Bochum u rekordnom roku.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Dubrovnik i Bochum koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Dubrovnik Bochum

Grad polaska
Dubrovnik
Hrvatska
Dubrovnik-Neretva
Grad odredišta
Bochum
Njemačka
Sjeverna Rajna-Vestfalija
Udaljenost
1281 km
Izravna veza
Nijedno prijevozno sredstvo ne nudi izravnu vezu
Pretražite karte za Dubrovnik Bochum
Pronađite smještaj u Bochum
Lako organizirajte svoje putovanje između Dubrovnik i Bochum uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Dubrovnik i Bochum uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Dubrovnik i Bochum koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su Deutsche Bahn, FlixTrain, ADAC PostBus, FlixBus ili Air Berlin kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Dubrovnik i Bochum!

Usporedba načina prijevoza između Dubrovnik i Bochum

Prednosti i mane putovanja autobusom od Dubrovnik do Bochum?
Cijena Cijene autobusnih karata između Dubrovnik i Bochum često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Bochum (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između Dubrovnik i Bochum, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Vrijeme putovanja Autobusi od Dubrovnik do Bochum većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Bochum kako bi prevalili udaljenost od 1281 km.
Udobnost Dubrovnik Bochum autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Prednosti i mane putovanja vlakom od Dubrovnik do Bochum?
Ubrzati Dubrovnik Bochum vlakovi su često mnogo brži od autobusa ili automobila.
Krajolici Vlakovi između Dubrovnik i Bochum često nude prekrasan krajolik tijekom putovanja.
Fleksibilnost Vrijeme vlakova od Dubrovnik do Bochum može biti ograničeno i može biti teže promijeniti vlak ako je potrebno.
trošak Karte za vlak za Dubrovnik Bochum mogu biti skuplje od karata za autobus ili dijeljenu vožnju, posebno za brze vlakove.
Prednosti i nedostaci letenja između Dubrovnik i Bochum?
Izbor zrakoplovnih prijevoznika Mnogo je zračnih prijevoznika koji obavljaju letove od Dubrovnik do Bochum, bilo izravne ili s međuslijetanjem, dajući putnicima mnogo izbora.
Ubrzati Zrakoplovi između Dubrovnik i Bochum najbrži su način prijevoza za putovanje od 1281 km između Dubrovnik i Bochum.
Cijena Avionske karte od Dubrovnik do Bochum mogu biti skuplje od karata za vlak ili autobus, posebno tijekom razdoblja velike gužve (praznici, vikendi itd.).
Sigurnosne provjere Putnici koji lete za Bochum često moraju ranije stići u Dubrovnik zračnu luku zbog strogih sigurnosnih provjera.

Odakle ići u Dubrovnik? Gdje ćemo doći do Bochum?

Polazne zračne luke u Dubrovnik

Dubrovnik
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Bochum

Bochum, Bahnhof, Wittener Straße
Kartica
Bochum
Kartica

Dolazne stanice u Bochum

Bochum Hbf
Kartica
Bochum-Langendreer
Kartica
Bochum-Langendreer West
Kartica
Bochum-Ehrenfeld
Kartica
Pretražite karte za Dubrovnik Bochum
Pronađite smještaj u Bochum

Autobus Dubrovnik Bochum

Učestalost polazaka za Dubrovnik iz Bochum ovisi o prijevozniku, razdoblju i danu u tjednu. Kako biste imali sveobuhvatan pregled polazaka autobusa za Bochum, odredite datum polaska i pretražite Vivanoda.

Vrijeme putovanja autobusom između Dubrovnik i Bochum obično varira ovisno o prometnim uvjetima i zaustavljanjima na putu. Vivanoda će vam omogućiti da u stvarnom vremenu vidite sve autobuse koji putuju za Bochum za vaš datum putovanja.

Većina autobusa koji putuju između Dubrovnik i Bochum noviji su i najčešće imaju ugrađene električne utičnice za punjenje uređaja, ali to može varirati ovisno o prijevozniku.

Većina prijevoznika omogućuje online rezervaciju mjesta za autobus Dubrovnik-Bochum. Ova usluga se često naplaćuje.

Autobusne tvrtke Dubrovnik Bochum

ADAC PostBus
ADAC PostBus
FlixBus
FlixBus
Pretražite autobusne karte za Dubrovnik Bochum

Vlakovi iz Dubrovnik u Bochum

Preporuča se rezervirati kartu za vlak između Dubrovnik i Bochum barem nekoliko tjedana unaprijed kako biste dobili najbolje cijene.

Prosječno vrijeme putovanja vlakom između Dubrovnik i Bochum ovisi o vrsti vlaka kojim idete. Regionalni ili međugradski vlakovi za Bochum sporiji su od TGV-a. Usporedite trajanje svih putovanja tražeći cijene na Vivanodi.

Kako biste dobili najbolje cijene za karte za vlak između Dubrovnik i Bochum, preporučamo rezervirati unaprijed, biti fleksibilni s rasporedom i usporediti cijene karata s Vivanodom.

Vlakovi između Dubrovnik i Bochum opremljeni su električnim utičnicama i besplatnim bežičnim internetom za putnike. Električne utičnice dostupne su u većini automobila, dok Wi-Fi može biti nestabilan u nekim područjima.

Željezničke tvrtke između Dubrovnik i Bochum

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
FlixTrain
FlixTrain
Traži karte za vlak Dubrovnik Bochum

Letovi Dubrovnik Bochum

Airlines Dubrovnik Bochum

Air Berlin
Air Berlin
Germanwings
Germanwings
Transavia.com
Transavia.com
Croatia Airlines
Croatia Airlines
Traži letove Dubrovnik Bochum

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska