Putujte od Dubrovnik u Frankfurt na Majni

Organizirajte svoje putovanje Dubrovnik u Frankfurt na Majni u vlak, autobus, carpooling, avion

Datum odlaska
(Datum povratka)
1
Traženje  
Oglašavanje

4 opcije za povratak Dubrovnik u Frankfurt na Majni u avion, vlak, automobil, autobus

  • Odaberite rutu po svom izboru
  • Unesite datume putovanja kako biste pronašli najbolje ponude.
1
Dubrovnik
Frankfurt na Majni
  • Nabavite cijene
2
Dubrovnik
Dusseldorf
Frankfurt na Majni
/
/
  • Nabavite cijene
3
Dubrovnik
München
Frankfurt na Majni
/
/
  • Nabavite cijene
4
Dubrovnik
Grad Luksemburg
Frankfurt na Majni
/
  • Nabavite cijene

Putovati Dubrovnik Frankfurt na Majni

Načini prijevozaavion, carpooling, autobus, vlak
udaljenost1099 km
Izravna linijaDa

Kako otići Dubrovnik u Frankfurt na Majni?

Nudimo 4 ruta u vlak, autobus, carpooling, avion za pripremu putovanja Dubrovnik Frankfurt na Majni, Prikazana putovanja klasificirana su prema indeksu uspješnosti (mjereno prema broju promjena, procijenjenom trajanju, udaljenosti od zračne luke do središta grada u kojem se odvija…). Moći ćete:
  • Poredaj rezultate prema načinu prijevoza (vlak, autobus, carpooling, avion).
  • Nabavite cijene, vrijeme i trajanje putovanja Dubrovnik Frankfurt na Majniklikom na gumb 'Pogledajte cijene' i navodeći datume putovanja i broj putnika. Pažnja: nastojimo prikupiti najviše stope od raznih partnerskih turističkih stranica kako bismo vas u najboljem slučaju obavijestili, ali to nije uvijek moguće.
  • Pronađite gradove grada Dubrovnik i Frankfurt na Majni na karti, kao i na ruti Dubrovnik Frankfurt na Majni i različite točke korespondencije (Zračna luka Frankfurt International, Stanica Frankfurt (Main) Hbf, Stanica Frankfurt am Main Flughafen Fernbahnhof, Autobusni kolodvor Frankfurt Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB), Autobusni kolodvor Frankfurt am Main, Flughafen, ...) klikom na gumb "Pojedinosti i karta".
  • Pronađite hotel u Frankfurt na Majni

Transportne tvrtke idu od Dubrovnik u Frankfurt na Majni?

Airlines
Transavia.com leti od zračne luke Dubrovnik DBV nalazi se u 16 km. središtu grada Dubrovnik u München (dolazak u zračnu luku Franz Josef Strauss MUC)
Air Berlin osigurava rotaciju od zračne luke Dubrovnik DBV (nalazi se na 16 km od središta grada) Dubrovnik, Hrvatska) na Dusseldorf (posluživanje zračne luke Dusseldorf DUS)
Luxair upravlja letovima od zračne luke Dubrovnik DBV nalazi se u 16 km. središtu grada Dubrovnik u Grad Luksemburg (dolazak u zračnu luku Luxembourg LUX) i od zračne luke Luxembourg LUX (nalazi se na 5.9 km od središta grada) Grad Luksemburg, Luksemburg) na Frankfurt na Majni (posluživanje zračne luke Frankfurt International FRA)
Croatia Airlines osigurava zračnu vezu od zračne luke Dubrovnik DBV nalazi se u 16 km. središtu grada Dubrovnik u Frankfurt na Majni (dolazak u zračnu luku Frankfurt International FRA)
Germanwings leti od zračne luke Dubrovnik DBV (nalazi se na 16 km od središta grada) Dubrovnik, Hrvatska) na Dusseldorf (posluživanje zračne luke Dusseldorf DUS)
Lufthansa osigurava rotaciju od zračne luke Dusseldorf DUS nalazi se u 6.1 km. središtu grada Dusseldorf u Frankfurt na Majni (dolazak u zračnu luku Frankfurt International FRA)
Cyprus Airways upravlja letom od zračne luke Franz Josef Strauss MUC (nalazi se na 29 km od središta grada) München, Njemačka) na Frankfurt na Majni (posluživanje zračne luke Frankfurt International FRA)
Željezničke tvrtke
ÖBB nudi liniju München-Frankfurt na Majni Vlak InterCity (IC) od željezničke stanice München Hbf (1.6 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Frankfurt (Main) Hbf na dolasku (1.3 km od centra)
Deutsche Bahn upravlja linijom od Dusseldorf u Frankfurt na Majni iz kojeg polazi InterCity Night vlak Düsseldorf Flughafen doći do željezničke stanice Frankfurt (Main) Hbf (Hesse Njemačka)
SBB CFF FFS čini željezničku vezu Dusseldorf-Frankfurt na Majni Vlak InterCity (IC) od željezničke stanice Düsseldorf Hbf (1.4 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Frankfurt am Main Flughafen Fernbahnhof na dolasku (11 km od centra)
HKX nudi liniju od Dusseldorf u Frankfurt na Majni iz kojeg polazi vlak Düsseldorf Hbf doći do željezničke stanice Frankfurt (Main) Hbf (Hesse Njemačka)
Autobusna poduzeća
Autobusni operater ALSA pruža uslugu autobusnog prijevoza od autobusnog kolodvora Luxembourg Gare u Grad Luksemburg i to od Frankfurt Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) (Hesse Njemačka)
IC Bus je operater koji vam omogućuje da putujete preko linije između grada Grad Luksemburg (usluga do autobusne postaje Luxembourg Gare na 1.2 km od centra grada) i grada Frankfurt na Majni gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Frankfurt Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) nalazi se oko 1.2 km. od centra.
Rotira se tvrtka ADAC PostBus Bus od autobusnog kolodvora Düsseldorf u Dusseldorf i to od Frankfurt Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) (Hesse Njemačka)
Flibco mreža uključuje autobusnu liniju između grada Grad Luksemburg (usluga do autobusne postaje Luxembourg Kirchberg, Rue Alphonse Weicker na 3.8 km od centra grada) i grada Frankfurt na Majni gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Frankfurt Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) nalazi se oko 1.2 km. od centra.
Autobusni operater DeinBus pruža uslugu autobusnog prijevoza od autobusnog kolodvora München - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) u München i to od Frankfurt Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) (Hesse Njemačka)
FlixBus je operater koji vam omogućuje da putujete preko linije između grada Dusseldorf (usluga do autobusne postaje Düsseldorf na 0.3 km od centra grada) i grada Frankfurt na Majni gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Frankfurt Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) nalazi se oko 1.2 km. od centra.
Carpooling
Ovisno o traženom datumu, Blablacar može ponuditi ponude za izvršenje carpooling Dusseldorf-Frankfurt na Majni (183 km)

Svi načini prijevoza Dubrovnik Frankfurt na Majni

Za putovanje Dubrovnik (Dubrovnik-Neretva, Hrvatska) do Frankfurt na Majni (Hesse, Njemačka) s udaljenosti od 1099 km možete posuditi 4 načina prijevoza, moguće kombinacije avion, carpooling, autobus i/ili vlak, a prema tome trajanje putovanja bit će značajno različito,
Izravni let Dubrovnik > Frankfurt na Majni će biti najbrži put do odredišta.
Izlaz Dubrovnik i stići dovoljno rano (najmanje 2 sata prije vašeg odlaska) u zračnu luku Dubrovnik DBV 16 km, za prijavu vaše prtljage za let do Frankfurt na Majni (zračna luka od Frankfurt International, IATA kod: FRA) kojim upravlja Croatia Airlines.
Iako nije moguće napraviti put Dubrovnik Frankfurt na Majni samo autobusom postoje i druga prijevozna sredstva (avion) koji će dovršiti putovanje Dusseldorf-Frankfurt na Majni,
Vi ćete se ukrcati na ADAC PostBus ili FlixBus bus na Dusseldorf, Autobus će vas odvesti na autobusnu stanicuFrankfurt Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) (1.2 km od Frankfurt na Majni, Njemačka). Idite na autobusnu stanicuDüsseldorf (na 0.3 km od Dusseldorf) najkasnije 15 minuta prije polaska za Frankfurt na Majni,
Nije moguće izravno otići Dubrovnik u Frankfurt na Majnibez promjene. Možete uzeti vlakDusseldorf-Frankfurt na Majni i koristiti avion da biste došli do svog konačnog odredišta.
Vlakovi InterCity Night ili InterCity (IC) od Deutsche Bahn, SBB CFF FFS ili HKX do Frankfurt na Majni odlazak s željezničke stanice Düsseldorf Hbf u Dusseldorf, Dolazak uFrankfurt na Majni će biti na postaji Frankfurt am Main Flughafen Fernbahnhof (11 km od centra).
Blablacar je glavna platforma za prijevoz automobila u Europi gdje vozači imaju Dusseldorf-Frankfurt na Majni može vas odvesti kao putnika i kombinirati s putovanjem u avion pokriti cijelo putovanje.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)