Putujte od Dubrovnik u Berlin

Organizirajte svoje putovanje Dubrovnik u Berlin u vlak, autobus, carpooling, avion

Datum odlaska
(Datum povratka)
1
Traženje  
Oglašavanje

4 opcije za povratak Dubrovnik u Berlin u avion, vlak, automobil, autobus

  • Odaberite rutu po svom izboru
  • Unesite datume putovanja kako biste pronašli najbolje ponude.
1
Dubrovnik
Berlin
  • Nabavite cijene
2
Dubrovnik
Prag
Berlin
/
/
  • Nabavite cijene
3
Dubrovnik
Hamburg
Berlin
/
/
  • Nabavite cijene
4
Dubrovnik
Dusseldorf
Berlin
/
/
  • Nabavite cijene

Putovati Dubrovnik Berlin

Načini prijevozaavion, carpooling, autobus, vlak
udaljenost1153 km
Izravna linijaDa

Kako otići Dubrovnik u Berlin?

Nudimo 4 ruta u vlak, autobus, carpooling, avion za pripremu putovanja Dubrovnik Berlin, Prikazana putovanja klasificirana su prema indeksu uspješnosti (mjereno prema broju promjena, procijenjenom trajanju, udaljenosti od zračne luke do središta grada u kojem se odvija…). Moći ćete:
  • Poredaj rezultate prema načinu prijevoza (vlak, autobus, carpooling, avion).
  • Nabavite cijene, vrijeme i trajanje putovanja Dubrovnik Berlinklikom na gumb 'Pogledajte cijene' i navodeći datume putovanja i broj putnika. Pažnja: nastojimo prikupiti najviše stope od raznih partnerskih turističkih stranica kako bismo vas u najboljem slučaju obavijestili, ali to nije uvijek moguće.
  • Pronađite gradove grada Dubrovnik i Berlin na karti, kao i na ruti Dubrovnik Berlin i različite točke korespondencije (Zračna luka Tegel, Stanica Berlin Hauptbahnhof, Stanica Berlin Ostbahnhof, Stanica Berlin-Spandau, Autobusni kolodvor Berlin - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB), ...) klikom na gumb "Pojedinosti i karta".
  • Pronađite hotel u Berlin

Transportne tvrtke idu od Dubrovnik u Berlin?

Airlines
Smart Wings leti od zračne luke Dubrovnik DBV nalazi se u 16 km. središtu grada Dubrovnik u Prag (dolazak u zračnu luku Prague Ruzyne PRG)
Air Berlin osigurava rotaciju od zračne luke Dubrovnik DBV (nalazi se na 16 km od središta grada) Dubrovnik, Hrvatska) na Berlin (posluživanje zračne luke Tegel TXL)
Germanwings upravlja letom od zračne luke Dubrovnik DBV nalazi se u 16 km. središtu grada Dubrovnik u Berlin (dolazak u zračnu luku Tegel TXL)
Czech Airlines osigurava zračnu vezu od zračne luke Prague Ruzyne PRG (nalazi se na 12 km od središta grada) Prag, Češka Republika) na Berlin (posluživanje zračne luke Tegel TXL)
Lufthansa leti od zračne luke Dusseldorf DUS nalazi se u 6.1 km. središtu grada Dusseldorf u Berlin (dolazak u zračnu luku Tegel TXL)
Željezničke tvrtke
Deutsche Bahn nudi liniju Dusseldorf-Berlin Vlak CityNightLine Kopernikus od željezničke stanice Düsseldorf Hbf (1.4 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Berlin Hauptbahnhof na dolasku (2.8 km od centra)
FlixTrain upravlja linijom od Dusseldorf u Berlin iz kojeg polazi vlak Düsseldorf Hbf doći do željezničke stanice Berlin Hauptbahnhof (Berlin Njemačka)
Autobusna poduzeća
Autobusni operater Hellö pruža uslugu autobusnog prijevoza od autobusnog kolodvora UAN Florenc Praha (Prague) u Prag i to od Berlin - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) (Berlin Njemačka)
FlixBus je operater koji vam omogućuje da putujete preko linije između grada Dusseldorf (usluga do autobusne postaje Düsseldorf na 0.3 km od centra grada) i grada Berlin gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Berlin - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) nalazi se oko 9.3 km. od centra.
Rotira se tvrtka Onebus Bus od autobusnog kolodvora Düsseldorf u Dusseldorf i to od Berlin - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) (Berlin Njemačka)
Berlin Shuttle mreža uključuje autobusnu liniju između grada Hamburg (usluga do autobusne postaje Hamburg - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) na 1.4 km od centra grada) i grada Berlin gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Berlin - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) nalazi se oko 9.3 km. od centra.
Autobusni operater ADAC PostBus pruža uslugu autobusnog prijevoza od autobusnog kolodvora Düsseldorf u Dusseldorf i to od Berlin - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) (Berlin Njemačka)
Carpooling
Ovisno o traženom datumu, Blablacar može ponuditi ponude za izvršenje carpooling Dusseldorf-Berlin (479 km)

Svi načini prijevoza Dubrovnik Berlin

Za putovanje Dubrovnik (Dubrovnik-Neretva, Hrvatska) do Berlin (Berlin, Njemačka) s udaljenosti od 1153 km možete posuditi 4 načina prijevoza, moguće kombinacije avion, carpooling, autobus i/ili vlak, a prema tome trajanje putovanja bit će značajno različito,
Izravni let Dubrovnik > Berlin će biti najbrži put do odredišta.
Izlaz Dubrovnik i stići dovoljno rano (najmanje 2 sata prije vašeg odlaska) u zračnu luku Dubrovnik DBV 16 km, za prijavu vaše prtljage za let do Berlin (zračna luka od Tegel, IATA kod: TXL) kojim upravlja Air Berlin ili Germanwings.
Iako nije moguće napraviti put Dubrovnik Berlin samo autobusom postoje i druga prijevozna sredstva (avion) koji će dovršiti putovanje Dusseldorf-Berlin,
Vi ćete se ukrcati na Onebus, FlixBus ili ADAC PostBus bus na Dusseldorf, Autobus će vas odvesti na autobusnu stanicuBerlin - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) (9.3 km od Berlin, Njemačka). Idite na autobusnu stanicuDüsseldorf (na 0.3 km od Dusseldorf) najkasnije 15 minuta prije polaska za Berlin,
Nije moguće izravno otići Dubrovnik u Berlinbez promjene. Možete uzeti vlakDusseldorf-Berlin i koristiti avion da biste došli do svog konačnog odredišta.
Vlakovi ICE ili CityNightLine Kopernikus od Deutsche Bahn ili FlixTrain do Berlin odlazak s željezničke stanice Düsseldorf Hbf u Dusseldorf, Dolazak uBerlin će biti na postaji Berlin Hauptbahnhof (2.8 km od centra).
Blablacar je glavna platforma za prijevoz automobila u Europi gdje vozači imaju Dusseldorf-Berlin može vas odvesti kao putnika i kombinirati s putovanjem u avion pokriti cijelo putovanje.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)