Preporučena ruta
Dubrovnik
Izravno putovanje do Hamburg let, autobus
Hamburg
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Dubrovnik
Putovanje trajekt, autobus, dijeljenje prijevoza za Split
Split
Putovanje let za Hamburg
Hamburg
Saznajte cijene
Dubrovnik
Putovanje let za Berlin
Berlin
Putovanje vlak, autobus, dijeljenje prijevoza za Hamburg
Hamburg
Saznajte cijene

Kako doći iz Dubrovnik u Hamburg?

Planirate li putovati u Dubrovnik iz Hamburg i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Dubrovnik do Hamburg, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Dubrovnik i Hamburg, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (Deutsche Bahn, FlixTrain, FlixBus, ADAC PostBus ili Berlin Shuttle), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Dubrovnik i Hamburg, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Dubrovnik do Hamburg.

Za vaše putovanje od Dubrovnik do Hamburg imate nekoliko opcija prijevoza

Dubrovnik - Hamburg trajektom

Trajekt između Dubrovnik i Hamburg atraktivna je opcija prijevoza za putnike koji traže putovanje bez stresa i jedinstveno iskustvo.

Autobus od Dubrovnik do Hamburg

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Dubrovnik do Hamburg, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Dubrovnik - Hamburg vlakom

Ako volite putovati na više ekološki i ekonomičan način, vlak Dubrovnik Hamburg je idealan i ispunjava vaša očekivanja.

Letovi Dubrovnik Hamburg

Mnogi letovi povezuju Dubrovnik s Hamburg svaki dan, što je brza i praktična opcija za putnike. Ako ste u žurbi, avion je najbrže rješenje da stignete u Hamburg u rekordnom roku.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Dubrovnik i Hamburg koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Dubrovnik Hamburg

Grad polaska
Dubrovnik
Hrvatska
Dubrovnik-Neretva
Grad odredišta
Hamburg
Njemačka
Hamburg
Udaljenost
1353 km
Izravna veza
Da, izravna veza let i autobus
Pretražite karte za Dubrovnik Hamburg
Pronađite smještaj u Hamburg
Lako organizirajte svoje putovanje između Dubrovnik i Hamburg uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Dubrovnik i Hamburg uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Dubrovnik i Hamburg koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su Deutsche Bahn, FlixTrain, FlixBus, ADAC PostBus ili Berlin Shuttle kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Dubrovnik i Hamburg!

Usporedba načina prijevoza između Dubrovnik i Hamburg

Prednosti i nedostaci putovanja trajektom između Dubrovnik i Hamburg?
Udobnost Trajekt Dubrovnik Hamburg nudi puno više prostora za kretanje i opuštanje tijekom putovanja do Hamburg nego bilo koji drugi način prijevoza.
Ugodno iskustvo Trajektni prijelazi između Dubrovnik i Hamburg vrlo su ugodno iskustvo putovanja, često nudeći panoramski pogled na more ili obalu.
Praktično Moguće je putovati i vozilom, što može biti vrlo praktično za obiteljski odmor i prijevoz teške ili glomazne prtljage.
Trajanje Putovanje trajektom između Dubrovnik i Hamburg može biti dulje od korištenja drugih načina prijevoza poput leta, što može predstavljati neugodnost za putnike koji žure u Hamburg.
Fleksibilnost Vremena polaska trajekta između Dubrovnik i Hamburg mogu biti ograničenija od ostalih načina prijevoza, što može otežati planiranje putovanja u Hamburg.
Cijena Cijene karata za prijelaze između Dubrovnik i Hamburg mogu biti više od ostalih načina prijevoza.
Prednosti i mane putovanja vlakom od Dubrovnik do Hamburg?
Ubrzati Dubrovnik Hamburg vlakovi su često mnogo brži od autobusa ili automobila.
Pristupačnost Željezničke stanice u Dubrovnik ili Hamburg nalaze se u središtu grada, što olakšava pristup drugim prijevoznim sredstvima za dolazak u središte grada.
Udobnost Vlakovi između Dubrovnik i Hamburg općenito nude više prostora za noge i dodatnu udobnost za putnike.
trošak Karte za vlak za Dubrovnik Hamburg mogu biti skuplje od karata za autobus ili dijeljenu vožnju, posebno za brze vlakove.
Fleksibilnost Vrijeme vlakova od Dubrovnik do Hamburg može biti ograničeno i može biti teže promijeniti vlak ako je potrebno.
Prednosti i mane putovanja autobusom od Dubrovnik do Hamburg?
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između Dubrovnik i Hamburg, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Usluge na brodu Moderni autobusi koji voze između Dubrovnik i Hamburg obično su opremljeni udobnim sjedalima, klima uređajima, besplatnim Wi-Fijem, električnim utičnicama i toaletima.
Cijena Cijene autobusnih karata između Dubrovnik i Hamburg često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Hamburg (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Udobnost Dubrovnik Hamburg autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Vrijeme putovanja Autobusi od Dubrovnik do Hamburg većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Hamburg kako bi prevalili udaljenost od 1353 km.
Prednosti i nedostaci letenja između Dubrovnik i Hamburg?
Ubrzati Zrakoplovi između Dubrovnik i Hamburg najbrži su način prijevoza za putovanje od 1353 km između Dubrovnik i Hamburg.
Izbor zrakoplovnih prijevoznika Mnogo je zračnih prijevoznika koji obavljaju letove od Dubrovnik do Hamburg, bilo izravne ili s međuslijetanjem, dajući putnicima mnogo izbora.
Sigurnosne provjere Putnici koji lete za Hamburg često moraju ranije stići u Dubrovnik zračnu luku zbog strogih sigurnosnih provjera.
Ekološki nedostaci Letovi iz Dubrovnik za Hamburg imaju negativan utjecaj na okoliš zbog emisije stakleničkih plinova, a let je jedan od načina prijevoza koji najviše zagađuje okoliš.
Cijena Avionske karte od Dubrovnik do Hamburg mogu biti skuplje od karata za vlak ili autobus, posebno tijekom razdoblja velike gužve (praznici, vikendi itd.).

Odakle ići u Dubrovnik? Gdje ćemo doći do Hamburg?

Polazne luke u Dubrovnik

Dubrovnik
Kartica

Polazne autobusne stanice u Dubrovnik

Dubrovnik
Kartica

Polazne zračne luke u Dubrovnik

Dubrovnik
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Hamburg

Hamburg - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Kartica

Dolazne stanice u Hamburg

Hamburg Dammtor
Kartica
Hamburg Hbf
Kartica
Hamburg-Altona
Kartica
Hamburg-Harburg
Kartica

Dolazne zračne luke u Hamburg

Fuhlsbuettel
Kartica
Pretražite karte za Dubrovnik Hamburg
Pronađite smještaj u Hamburg

3 savjeta za jeftinije putovanje između Dubrovnik i Hamburg

Odlučili ste putovati iz Dubrovnik u Hamburg i tražite načine da uštedite na prijevoznoj karti? Predstavljamo vam 3 praktična savjeta za uštedu novca na vašem putovanju. Bilo da se odlučite na trajekt, autobus, vlak ili let, ovi savjeti pomoći će vam pronaći najbolje cijene za putovanje Dubrovnik-Hamburg.

  • 1. Usporedite načine prijevoza
    Možda bi bilo dobro usporediti različite dostupne načine prijevoza kako biste uštedjeli novac na svom putovanju od Dubrovnik do Hamburg. Iako se može činiti da su letenje avionom ili vlakom najbrži način da stignete do Hamburg, zajedničko putovanje ili autobus često mogu biti jeftinije alternative. Uzmite u obzir i vrijeme putovanja i rutu kako biste pronašli najekonomičnije rješenje koje najbolje odgovara vašim potrebama.
  • 2. Izbjegavajte dodatke
    Neke dodatne usluge, poput hrane i pića konzumiranih tijekom putovanja između Dubrovnik i Hamburg, mogu biti skupe i nisu uvijek potrebne za kratko putovanje. Kako biste uštedjeli novac, pokušajte planirati grickalice ili pića prije odlaska u Hamburg i koristite besplatne alternative za zabavu, poput čitanja knjige.
  • 3. Rezerviraj unaprijed
    Ovaj savjet često je najpoznatiji za uštedu na prijevoznoj karti između Dubrovnik i Hamburg. Doista, karte za vlak, avion, autobus ili trajekt često su jeftinije ako ih kupite dovoljno unaprijed. To vam ponekad može uštedjeti desetke ili čak stotine eura na vašem putovanju Dubrovnik-Hamburg.

Trajekt Dubrovnik Hamburg

Uvijek se preporuča unaprijed rezervirati prijevoz trajektom između Dubrovnik i Hamburg, osobito u razdobljima najveće gužve. To vam omogućuje da dobijete najbolje cijene i jamčite svoje mjesto na brodu.

Podsjećamo, ne postoji izravna trajektna veza između Dubrovnik i Hamburg. Trajanje vožnje trajektom uglavnom ovisi o trajektnoj tvrtki kojom se vozite.

Većina trajektnih kompanija nudi Wi-Fi na brodu između Dubrovnik i Hamburg, ali to može izazvati dodatne troškove. Stoga se preporuča provjeriti kod odgovarajuće tvrtke je li Wi-Fi dostupan i naplaćuju li se.

Pogodnosti na trajektu od Dubrovnik do Hamburg razlikuju se ovisno o trajektnoj tvrtki i vrsti broda. Međutim, moderni trajekti obično nude sadržaje kao što su restorani, barovi, trgovine, dječja igrališta, saloni i kabine.

Uvelike ovisi o godišnjem dobu u koje želite putovati između Dubrovnik i Hamburg. Podsjećamo vas da ne postoji izravna trajektna linija između Dubrovnik i Hamburg te da ćete prijelaz do Hamburg morati kombinirati s drugim načinom prijevoza.

Kartu za trajekt između Dubrovnik i Hamburg moguće je rezervirati online na web stranici našeg partnera nakon što izvršite pretraživanje cijena na Vivanodi. Rezervacija je vrlo jednostavna i glatka. Preporučljivo je rezervirati unaprijed kako biste zajamčili dostupnost i dobili najbolje cijene.

Trajektne tvrtke Dubrovnik Hamburg

Jadrolinija
Jadrolinija
Krilo Kapetan Luka
Krilo Kapetan Luka
TP Line
TP Line
Traži karte za trajekt Dubrovnik Hamburg

Autobus Dubrovnik Hamburg

Učestalost polazaka za Dubrovnik iz Hamburg ovisi o prijevozniku, razdoblju i danu u tjednu. Kako biste imali sveobuhvatan pregled polazaka autobusa za Hamburg, odredite datum polaska i pretražite Vivanoda.

Vrijeme putovanja autobusom između Dubrovnik i Hamburg obično varira ovisno o prometnim uvjetima i zaustavljanjima na putu. Vivanoda će vam omogućiti da u stvarnom vremenu vidite sve autobuse koji putuju za Hamburg za vaš datum putovanja.

Većina prijevoznika omogućuje online rezervaciju mjesta za autobus Dubrovnik-Hamburg. Ova usluga se često naplaćuje.

Prosječna cijena autobusne karte za liniju Dubrovnik - Hamburg ovisi o prijevozniku i vremenu rezerviranja. Na određene popularne datume cijene se mogu udvostručiti! Usporedite sve cijene autobusa Dubrovnik-Hamburg na Vivanoda.

Autobusi između Dubrovnik i Hamburg obično imaju WC za putnike, no uvijek se preporučuje provjeriti kod prijevoznika prije putovanja. U svim slučajevima, pauze na benzinskim postajama na autocesti su zajamčene.

Većina autobusa koji putuju između Dubrovnik i Hamburg noviji su i najčešće imaju ugrađene električne utičnice za punjenje uređaja, ali to može varirati ovisno o prijevozniku.

Autobusne tvrtke Dubrovnik Hamburg

FlixBus
FlixBus
ADAC PostBus
ADAC PostBus
Berlin Shuttle
Berlin Shuttle
Pretražite autobusne karte za Dubrovnik Hamburg

Vlakovi iz Dubrovnik u Hamburg

Karte za vlak između Dubrovnik i Hamburg mogu se povratiti ili zamijeniti, ali općenito su skuplje. Najjeftinije karte su nepovratne i nezamjenjive.

Prosječno vrijeme putovanja vlakom između Dubrovnik i Hamburg ovisi o vrsti vlaka kojim idete. Regionalni ili međugradski vlakovi za Hamburg sporiji su od TGV-a. Usporedite trajanje svih putovanja tražeći cijene na Vivanodi.

Putnici naravno mogu ponijeti prtljagu sa sobom u vlak između Dubrovnik i Hamburg. Ne postoji ograničenje težine, ali neke željezničke tvrtke ograničavaju njihov broj i zahtijevaju dodatnu naknadu. S druge strane, veličina prtljage mora biti razumna s obzirom na često ograničen prostor unutar vlakova.

Može postojati razlika u cijeni ovisno o dobu dana kada putujete vlakom između Dubrovnik i Hamburg. Ulaznice kupljene izvan špice jeftinije su od onih kupljenih tijekom špice. Kako bi imali detaljan pregled svih cijena, Vivanoda uspoređuje sve načine prijevoza između Dubrovnik i Hamburg.

Vlakovi između Dubrovnik i Hamburg opremljeni su električnim utičnicama i besplatnim bežičnim internetom za putnike. Električne utičnice dostupne su u većini automobila, dok Wi-Fi može biti nestabilan u nekim područjima.

Za djecu, studente i starije osobe koji putuju vlakom između Dubrovnik i Hamburg postoje popusti koji ovise o vrsti karte i dobi osobe. Kada u pretrazi na Vivanodi navedete svoju dob, prikazane cijene uzimaju u obzir sve popuste vezane uz vašu dob.

Željezničke tvrtke između Dubrovnik i Hamburg

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
FlixTrain
FlixTrain
Traži karte za vlak Dubrovnik Hamburg

Letovi Dubrovnik Hamburg

Airlines Dubrovnik Hamburg

Germanwings
Germanwings
Croatia Airlines
Croatia Airlines
Air Berlin
Air Berlin
Traži letove Dubrovnik Hamburg

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska