Putujte od Dubrovnik u Hamburg

Organizirajte svoje putovanje Dubrovnik u Hamburg u vlak, autobus, carpooling, avion

Datum odlaska
(Datum povratka)
1
Traženje  
Oglašavanje

2 opcije za povratak Dubrovnik u Hamburg u avion, vlak, automobil, autobus

  • Odaberite rutu po svom izboru
  • Unesite datume putovanja kako biste pronašli najbolje ponude.
1
Dubrovnik
Hamburg
  • Nabavite cijene
2
Dubrovnik
Berlin
Hamburg
/
/
  • Nabavite cijene

Putovati Dubrovnik Hamburg

Načini prijevozaavion, carpooling, autobus, vlak
udaljenost1353 km
Izravna linijaDa

Kako putovati Dubrovnik do Hamburg ?

Planirate putovanje iz Dubrovnik do Hamburg i poput mnogih putnika tražite najbolji i najjeftiniji način prijevoza između njih Dubrovnik Hamburg? Općenito pregledavate nekoliko web stranica i trošite sate a da niste sigurni da su sva transportna rješenja razmatrana.

Zahvaljujući vašoj multimodalnoj tražilici Vivanoda, na istoj stranici pronaći ćete sve cijene za sve autobusi, carpooling, vlakovi i letovi doći do Hamburg, Trebate samo odrediti datum odlaska u Hamburg onda neka Vivanoda traži tebe. Da biste pročistili pretraživanje prema svojim željama, upotrijebite dostupne filtre i opcije sortiranja.

Putovati od Dubrovnik, letovi, vlakovi, carpooling ili autobusi od Air Berlin, Germanwings, Deutsche Bahn, Blablacar, Croatia Airlines, Berlin Shuttle, ADAC PostBus i Smart Wingsa dovest će vas do Hamburg,

Transportne tvrtke idu od Dubrovnik u Hamburg?

Airlines
Air Berlin leti od zračne luke Dubrovnik DBV nalazi se u 16 km. središtu grada Dubrovnik u Berlin (dolazak u zračnu luku Tegel TXL)
Smart Wings osigurava rotaciju od zračne luke Dubrovnik DBV (nalazi se na 16 km od središta grada) Dubrovnik, Hrvatska) na Prag (posluživanje zračne luke Prague Ruzyne PRG)
Czech Airlines upravlja letom od zračne luke Prague Ruzyne PRG nalazi se u 12 km. središtu grada Prag u Hamburg (dolazak u zračnu luku Fuhlsbuettel HAM)
Croatia Airlines osigurava zračnu vezu od zračne luke Dubrovnik DBV (nalazi se na 16 km od središta grada) Dubrovnik, Hrvatska) na Zagreb (posluživanje zračne luke Pleso ZAG)
Germanwings leti od zračne luke Dubrovnik DBV nalazi se u 16 km. središtu grada Dubrovnik u Hamburg (dolazak u zračnu luku Fuhlsbuettel HAM)
Autobusna poduzeća
Autobusni operater ADAC PostBus pruža uslugu autobusnog prijevoza od autobusnog kolodvora Berlin - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) u Berlin i to od Hamburg - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) (Hamburg Njemačka)
Berlin Shuttle je operater koji vam omogućuje da putujete preko linije između grada Berlin (usluga do autobusne postaje Berlin - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) na 9.3 km od centra grada) i grada Hamburg gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Hamburg - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) nalazi se oko 1.4 km. od centra.
Rotira se tvrtka FlixBus Bus od autobusnog kolodvora Berlin Alt-Tegel u Berlin i to od Hamburg - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) (Hamburg Njemačka)
Željezničke tvrtke
Deutsche Bahn nudi liniju Berlin-Hamburg Vlak ICE od željezničke stanice Berlin Hauptbahnhof (2.8 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Hamburg Dammtor na dolasku (0.8 km od centra)
Carpooling
Ovisno o traženom datumu, Blablacar može ponuditi ponude za izvršenje carpooling Berlin-Hamburg (256 km)

Svi načini prijevoza Dubrovnik Hamburg

Za putovanje Dubrovnik (Dubrovnik-Neretva, Hrvatska) do Hamburg (Hamburg, Njemačka) s udaljenosti od 1353 km možete posuditi 4 načina prijevoza, moguće kombinacije avion, carpooling, autobus i/ili vlak, a prema tome trajanje putovanja bit će značajno različito,
Izravni let Dubrovnik > Hamburg će biti najbrži put do odredišta.
Izlaz Dubrovnik i stići dovoljno rano (najmanje 2 sata prije vašeg odlaska) u zračnu luku Dubrovnik DBV 16 km, za prijavu vaše prtljage za let do Hamburg (zračna luka od Fuhlsbuettel, IATA kod: HAM) kojim upravlja Germanwings.
Iako nije moguće napraviti put Dubrovnik Hamburg samo autobusom postoje i druga prijevozna sredstva (avion) koji će dovršiti putovanje Berlin-Hamburg,
Vi ćete se ukrcati na ADAC PostBus, Berlin Shuttle ili FlixBus bus na Berlin, Autobus će vas odvesti na autobusnu stanicuHamburg - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) (1.4 km od Hamburg, Njemačka). Idite na autobusnu stanicuBerlin - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) (na 9.3 km od Berlin) najkasnije 15 minuta prije polaska za Hamburg,
Nije moguće izravno otići Dubrovnik u Hamburgbez promjene. Možete uzeti vlakBerlin-Hamburg i koristiti avion da biste došli do svog konačnog odredišta.
Vlakovi IRE IRE ili ICE od Deutsche Bahn do Hamburg odlazak s željezničke stanice Berlin Hauptbahnhof u Berlin, Dolazak uHamburg će biti na postaji Hamburg Dammtor (0.8 km od centra).
Blablacar je glavna platforma za prijevoz automobila u Europi gdje vozači imaju Berlin-Hamburg može vas odvesti kao putnika i kombinirati s putovanjem u avion pokriti cijelo putovanje.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)