Putujte od Hamburg u Frankfurt na Majni

Organizirajte svoje putovanje Hamburg u Frankfurt na Majni u vlak, autobus, carpooling, avion

Datum odlaska
(Datum povratka)
1
Traženje  
Oglašavanje

1 moguća opcija Hamburg u Frankfurt na Majni u avion, vlak, automobil, autobus

 • Unesite datume putovanja kako biste pronašli najbolje ponude.
Hamburg
Frankfurt na Majni
/
/
/
 • Nabavite cijene

Putovati Hamburg Frankfurt na Majni

Načini prijevozaavion, carpooling, autobus, vlak
udaljenost393 km
Izravna linijaDa

Kako otići Hamburg u Frankfurt na Majni?

Nudimo 1 ruta u vlak, autobus, carpooling, avion za pripremu putovanja Hamburg Frankfurt na Majni, Prikazana putovanja klasificirana su prema indeksu uspješnosti (mjereno prema broju promjena, procijenjenom trajanju, udaljenosti od zračne luke do središta grada u kojem se odvija…). Moći ćete:
 • Poredaj rezultate prema načinu prijevoza (vlak, autobus, carpooling, avion).
 • Nabavite cijene, vrijeme i trajanje putovanja Hamburg Frankfurt na Majniklikom na gumb 'Pogledajte cijene' i navodeći datume putovanja i broj putnika. Pažnja: nastojimo prikupiti najviše stope od raznih partnerskih turističkih stranica kako bismo vas u najboljem slučaju obavijestili, ali to nije uvijek moguće.
 • Pronađite gradove grada Hamburg i Frankfurt na Majni na karti, kao i na ruti Hamburg Frankfurt na Majni i različite točke korespondencije (Zračna luka Frankfurt International, Stanica Frankfurt (Main) Hbf, Autobusni kolodvor Frankfurt Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB), Stanica Frankfurt (Main) West, Autobusni kolodvor Frankfurt am Main, Flughafen, ...) klikom na gumb "Pojedinosti i karta".
 • Pronađite hotel u Frankfurt na Majni

Transportne tvrtke idu od Hamburg u Frankfurt na Majni?

Željezničke tvrtke
HKX nudi liniju Hamburg-Frankfurt na Majni Vlak od željezničke stanice Hamburg Hbf (1 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Frankfurt (Main) Hbf na dolasku (1.3 km od centra)
Deutsche Bahn upravlja linijom od Hamburg u Frankfurt na Majni iz kojeg polazi ICE vlak Hamburg Dammtor doći do željezničke stanice Frankfurt (Main) Hbf (Hesse Njemačka)
FlixTrain čini željezničke veze Hamburg-Hannover Vlak od željezničke stanice Hamburg Hbf (1 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Hannover Hbf na dolasku (0.7 km od centra) i od Hannover u Frankfurt na Majni iz kojeg polazi vlak Hannover Hbf doći do željezničke stanice Frankfurt (Main) West (Hesse Njemačka)
ÖBB nudi liniju Mainz-Frankfurt na Majni Vlak Euronight od željezničke stanice Mainz Hbf (0.9 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Frankfurt (Main) Hbf na dolasku (1.3 km od centra)
Airlines
Lufthansa leti od zračne luke Fuhlsbuettel HAM nalazi se u 8.8 km. središtu grada Hamburg u Frankfurt na Majni (dolazak u zračnu luku Frankfurt International FRA)
Autobusna poduzeća
Autobusni operater FlixBus pruža uslugu autobusnog prijevoza od autobusnog kolodvora Hamburg - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) u Hamburg i to od Frankfurt Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) (Hesse Njemačka)
ADAC PostBus je operater koji vam omogućuje da putujete preko linije između grada Hamburg (usluga do autobusne postaje Hamburg - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) na 1.4 km od centra grada) i grada Frankfurt na Majni gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Frankfurt Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) nalazi se oko 1.2 km. od centra.
Carpooling
Ovisno o traženom datumu, Blablacar može ponuditi ponude za izvršenje carpooling Hamburg-Frankfurt na Majni (394 km)

Svi načini prijevoza Hamburg Frankfurt na Majni

Ako ste već odabrali način prijevoza kojim želite putovati, idite izravno na posebni odjeljak:

Carpool iz Hamburg do Frankfurt na Majni

Ridesharing je nov način putovanja koji omogućuje zajedničko dijeljenje ljudi Hamburg-Frankfurt na Majni putovanja automobilom s drugima. Umjesto da vozite sam automobil iz Hamburg do Frankfurt na Majni, vozačima omogućuje podjelu putnih troškova s ​​drugim putnicima.

Važna razlika između dijeljenja automobila i ostalih vrsta prijevoza je ta što nema predviđeni vozni red. Dakle, sigurno imate veće šanse za dobivanje Hamburg-Frankfurt na Majni vozi u potrazi tri dana unaprijed nego jedan mjesec. Ovo je više posljednje rješenje koje treba ići Frankfurt na Majni,

Hamburg do Frankfurt na Majni autobus

Ova se ruta autobusom vozi bez ikakvih promjena između Hamburg do Frankfurt na Majni

Možda se pitate vrijedi li putovati autobusom između Hamburg i Frankfurt na Majni i koje su prednosti ovog načina prijevoza. Da vas potaknem da se vozite autobusom Frankfurt na Majni, evo nekoliko argumenata koji će vas uvjeriti.

 • Wi-Fi veza dostupna je putnicima u većini trenera, što je važno sredstvo za 393 km putovanje.
 • Nepobedive cijene! NaHamburg Frankfurt na Majni rute, prijevozničke tvrtke nude cijene koje su često puno niže od vlaka ili prijevoza autobusom.
 • Moderni autobusi koje uzimate Hamburg do Frankfurt na Majni sve su udobne, s toaletima i naslonjačima.

Tvrtke za trenere na Hamburg Frankfurt na Majni putovanje

Nekoliko autobusnih kompanija opslužuje gradove Bolivija Hamburg i Frankfurt na Majni s izravnom autobusnom linijom: FlixBus i ADAC PostBus.

FlixBus Hamburg Frankfurt na MajniADAC PostBus Hamburg Frankfurt na Majni

Autobus se zaustavlja Hamburg

Morat ćete stići na svoje Hamburg zaustavite se između 15 i 30 minuta, ovisno o autobusnoj tvrtki, prije vremena odlaska naznačenog na vašoj kartici. Naziv odredišta "Frankfurt na Majni'uvijek se spominje na prednjem dijelu autobusa. Prije ukrcavanja pokažite vozačku kartu, stavite svoju prtljagu u spremište i sjednite na svoje mjesto.

 • Hamburg - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)

Autobusna stajališta po dolasku u Frankfurt na Majni

Kad stignete unutra Frankfurt na Majni, pazite da ništa ne zaboravite na svom sjedalu i u spremištu.

 • Frankfurt Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)

vlak Hamburg do Frankfurt na Majni

Međugradski vlak Hamburg Frankfurt na Majni

Međugradski vlakovi opslužuju najvažnije gradove duž pruge Hamburg-Frankfurt na Majni ruta s poboljšanim trajanjem putovanja u odnosu na regionalne vlakove.

Vlak velike brzine Hamburg Frankfurt na Majni

To su vlakovi koji saobraćaju vrlo velikom brzinom i opslužuju samo nekoliko gradova, uključujući Hamburg i Frankfurt na Majni, Često djeluju na namjenskim stazama.

Noćni vlak Hamburg Frankfurt na Majni

Noćni vlakovi dobra su prilika za spremanje hotelske noći Frankfurt na Majni budući da možete spavati bilo u sjedištu ili u udobnom spavaćem ležaju.

Je Hamburg spojen na Frankfurt na Majni s izravnim vlakom?

Doista, gradovi u Frankfurt na Majni i Hamburg povezane su s izravnom željezničkom vezom. Budite oprezni jer to može ovisiti o datumu vašeg putovanja Frankfurt na Majni a iz njih može biti manje izravnih vlakova Hamburg u određene dane. Da biste provjerili cijene i dostupnosti, pokrenite sada potragu za Hamburg-Frankfurt na Majni karta za vlak na Vivanodi.

Hamburg Frankfurt na Majni željezničke tvrtke

Između 2 željezničkih prijevoznika ima prijevoz između željeznica Hamburg i Frankfurt na Majni: HKX i Deutsche Bahn.
HKX Hamburg Frankfurt na MajniDeutsche Bahn Hamburg Frankfurt na Majni

Polazak željezničkih kolodvora u Hamburg

 • Hamburg Hbf
 • Hamburg Dammtor

Dolazak željezničke stanice u Frankfurt na Majni

 • Frankfurt (Main) Hbf
 • Frankfurt (Main) West

Jeftini letovi iz Hamburg do Frankfurt na Majni

Jeftini letovi do Frankfurt na Majni ponekad nisu tako lako dobiti, ali želimo vas podsjetiti na nekoliko savjeta:

 • Preporučuje se rezervirati svoje Hamburg Frankfurt na Majni let nekoliko tjedana (ili čak mjeseci) unaprijed. Uz nekoliko iznimaka, cijene se povećavaju kako se približite datumu odlaska kako biste uštedjeli mjesta za poslovne kupce koji kasne s rezervacijom i žele platiti više.
 • Voli letjeti Frankfurt na Majni radnim danom (od ponedjeljka do četvrtka) i budite fleksibilni. Cijene prevoza su različite bez obzira na to je li let planiran rano ujutro ili kasno navečer. Zbog toga se preporučuje važan stupanj fleksibilnosti.

Koje zrakoplovne tvrtke djeluju Hamburg do Frankfurt na Majni letovi?

Lufthansa je jedina zrakoplovna tvrtka koja leti s izravnom vezom na Frankfurt na Majni od zračne luke u Hamburg,
Lufthansa Hamburg Frankfurt na Majni

Polazak zračne luke u Hamburg

 • HAM Fuhlsbuettel

Dolazak zračna luka u Frankfurt na Majni

 • FRA Frankfurt International

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)