Putujte od Hamburg u Nürnberg

Organizirajte svoje putovanje Hamburg u Nürnberg u vlak, autobus, carpooling, avion

Datum odlaska
(Datum povratka)
1
Traženje  
Oglašavanje

1 moguća opcija Hamburg u Nürnberg u avion, vlak, automobil, autobus

  • Unesite datume putovanja kako biste pronašli najbolje ponude.
Hamburg
Nürnberg
/
/
/
  • Nabavite cijene

Putovati Hamburg Nürnberg

Načini prijevozaavion, carpooling, autobus, vlak
udaljenost462 km
Izravna linijaDa

Kako otići Hamburg u Nürnberg?

Nudimo 1 ruta u vlak, autobus, carpooling, avion za pripremu putovanja Hamburg Nürnberg, Prikazana putovanja klasificirana su prema indeksu uspješnosti (mjereno prema broju promjena, procijenjenom trajanju, udaljenosti od zračne luke do središta grada u kojem se odvija…). Moći ćete:
  • Poredaj rezultate prema načinu prijevoza (vlak, autobus, carpooling, avion).
  • Nabavite cijene, vrijeme i trajanje putovanja Hamburg Nürnbergklikom na gumb 'Pogledajte cijene' i navodeći datume putovanja i broj putnika. Pažnja: nastojimo prikupiti najviše stope od raznih partnerskih turističkih stranica kako bismo vas u najboljem slučaju obavijestili, ali to nije uvijek moguće.
  • Pronađite gradove grada Hamburg i Nürnberg na karti, kao i na ruti Hamburg Nürnberg i različite točke korespondencije (Zračna luka Metropolitan Area, Stanica Nürnberg Hbf, Autobusni kolodvor Nürnberg, Autobusni kolodvor Nuremberg, Stanica Nürnberg Ostring, ...) klikom na gumb "Pojedinosti i karta".
  • Pronađite hotel u Nürnberg

Svi načini prijevoza Hamburg Nürnberg

Za putovanje Hamburg (Hamburg, Njemačka) do Nürnberg (Bavarska, Njemačka) s udaljenosti od 462 km možete posuditi 4 načina prijevoza, moguće kombinacije avion, carpooling, autobus i/ili vlak, a prema tome trajanje putovanja bit će značajno različito,
Vlak Hamburg Nürnberg je izravan.
Vlakovi ICE od Deutsche Bahn do Nürnberg odlazak s željezničke stanice Hamburg Dammtor u Hamburg, Dolazak uNürnberg će biti na postaji Nürnberg Hbf (0.6 km od centra).
Imate sreće, postoji izravna autobusna linija Hamburg-Nürnberg što je često najisplativije rješenje.
Vi ćete se ukrcati na FlixBus bus na Hamburg, Autobus će vas odvesti na autobusnu stanicuNürnberg (1.3 km od Nürnberg, Njemačka). Idite na autobusnu stanicuHamburg - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) (na 1.4 km od Hamburg) najkasnije 15 minuta prije polaska za Nürnberg,
Na Blablacaru ćete vjerojatno pronaći vozače koji dijele svoje vozilo za tu rutu Hamburg-Nürnberg,
Izravni let Hamburg > Nürnberg će biti najbrži put do odredišta.
Izlaz Hamburg i stići dovoljno rano (najmanje 2 sata prije vašeg odlaska) u zračnu luku Fuhlsbuettel HAM 8.8 km, za prijavu vaše prtljage za let do Nürnberg (zračna luka od Metropolitan Area, IATA kod: NUE) kojim upravlja Lufthansa ili Air Berlin.

Transportne tvrtke idu od Hamburg u Nürnberg?

Airlines
Lufthansa leti od zračne luke Fuhlsbuettel HAM nalazi se u 8.8 km. središtu grada Hamburg u Nürnberg (dolazak u zračnu luku Metropolitan Area NUE)
Air Berlin osigurava rotaciju od zračne luke Fuhlsbuettel HAM (nalazi se na 8.8 km od središta grada) Hamburg, Njemačka) na Nürnberg (posluživanje zračne luke Metropolitan Area NUE)
Željezničke tvrtke
Deutsche Bahn nudi liniju Hamburg-Nürnberg Vlak ICE od željezničke stanice Hamburg Dammtor (0.8 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Nürnberg Hbf na dolasku (0.6 km od centra)
ÖBB upravlja linijom od Hamburg u Regensburg iz kojeg polazi Euronight Hans Albert vlak Hamburg Dammtor doći do željezničke stanice Regensburg Hbf (Bavarska Njemačka)
FlixTrain čini željezničku vezu Hamburg-Hannover Vlak od željezničke stanice Hamburg Hbf (1 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Hannover Hbf na dolasku (0.7 km od centra)
Autobusna poduzeća
Autobusni operater ADAC PostBus pruža uslugu autobusnog prijevoza od autobusnog kolodvora Hamburg - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) u Hamburg i to od Hannover - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) (Donja Saska Njemačka)
FlixBus je operater koji vam omogućuje da putujete preko linije između grada Hamburg (usluga do autobusne postaje Hamburg - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) na 1.4 km od centra grada) i grada Nürnberg gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Nürnberg nalazi se oko 1.3 km. od centra.
Rotira se tvrtka Hellö Bus od autobusnog kolodvora Regensburg, Hauptbahnhof u Regensburg i to od Nürnberg (Bavarska Njemačka)
Carpooling
Ovisno o traženom datumu, Blablacar može ponuditi ponude za izvršenje carpooling Hamburg-Nürnberg (463 km)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)