Putujte od Hamburg u Dresden

Organizirajte svoje putovanje Hamburg u Dresden u vlak, autobus, carpooling, avion

Datum odlaska
(Datum povratka)
1
Traženje  
Oglašavanje

1 moguća opcija Hamburg u Dresden u avion, vlak, automobil, autobus

 • Unesite datume putovanja kako biste pronašli najbolje ponude.
Hamburg
Dresden
/
/
/
 • Nabavite cijene

Putovati Hamburg Dresden

Načini prijevozaavion, carpooling, autobus, vlak
udaljenost377 km
Izravna linijaDa

Kako otići Hamburg u Dresden?

Nudimo 1 ruta u vlak, autobus, carpooling, avion za pripremu putovanja Hamburg Dresden, Prikazana putovanja klasificirana su prema indeksu uspješnosti (mjereno prema broju promjena, procijenjenom trajanju, udaljenosti od zračne luke do središta grada u kojem se odvija…). Moći ćete:
 • Poredaj rezultate prema načinu prijevoza (vlak, autobus, carpooling, avion).
 • Nabavite cijene, vrijeme i trajanje putovanja Hamburg Dresdenklikom na gumb 'Pogledajte cijene' i navodeći datume putovanja i broj putnika. Pažnja: nastojimo prikupiti najviše stope od raznih partnerskih turističkih stranica kako bismo vas u najboljem slučaju obavijestili, ali to nije uvijek moguće.
 • Pronađite gradove grada Hamburg i Dresden na karti, kao i na ruti Hamburg Dresden i različite točke korespondencije (Stanica Dresden Hbf, Stanica Dresden-Neustadt, Autobusni kolodvor Dresden, Autobusni kolodvor Dresden central station, Zračna luka Dresden, ...) klikom na gumb "Pojedinosti i karta".
 • Pronađite hotel u Dresden

Svi načini prijevoza Hamburg Dresden

Ako imate neke preferencije za određeni način prijevoza, potražite više informacija o ovim odjeljcima:

Hamburg do Dresden autobus

Ova se ruta autobusom vozi bez ikakvih promjena između Hamburg do Dresden

Autobus iz Hamburg do Dresden možda vam i nije tako očito. Da vas potaknem da se vozite autobusom Dresden, evo nekoliko argumenata koji će vas uvjeriti.

 • Wi-Fi veza dostupna je putnicima u većini trenera, što je važno sredstvo za 377 km putovanje.
 • Nedavni treneri s kojima ćete putovati Hamburg do Dresden opremljeni su toaletima na brodu, kao i udobnim sjedalima koja omogućuju putovanje u najboljim uvjetima.
 • Tokom putovanja Hamburg Dresden, ne trebate brinuti o autonomiji vašeg pametnog telefona ili računala: električne utičnice u vašem sjedalu (i USB priključci) spriječit će vas da ispadnete iz baterije.

Tvrtke za trenere na Hamburg Dresden putovanje

FlixBus je jedina autobusna tvrtka koja opslužuje izravnu autobusnu liniju Hamburg Dresden,

FlixBus Hamburg Dresden

Polazak autobusnih stanica u Hamburg

Preporučuje se dolazak u Hamburg autobusna stanica između 15 i 30 minuta prije vremena polaska, ovisno o prijevozničkoj tvrtki. Općenito, odredište 'Dresden'prikazuje se na prednjem dijelu autobusa s ostalim serviranim gradovima. Konačno, vašu kartu provjeri vozač FlixBus-e i ukrcaj se nakon prtljage.

 • Hamburg - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)

Autobusna stajališta po dolasku u Dresden

Kad stignete unutra Dresden, pazite da ništa ne zaboravite na svom sjedalu i u spremištu.

 • Dresden

Jeftini letovi iz Hamburg do Dresden

Jeftini letovi do Dresden ponekad nisu tako lako dobiti, ali želimo vas podsjetiti na nekoliko savjeta:

 • Rezervirajte svoje Hamburg Dresden letite dobro unaprijed kako biste postigli najbolje cijene. Ovo je jedno od najvažnijih pravila u zrakoplovnoj industriji: putnici u slobodno vrijeme, koji žele platiti manje knjiga ranije; poslovni putnici žele platiti više, ali rezervirati kasno.
 • Budite fleksibilni u datumima putovanja u Dresden, Cijene se mijenjaju stalno i razlikuju se od dana do dana. Važna prednost bit će i fleksibilnost.

Koje zrakoplovne tvrtke djeluju Hamburg do Dresden letovi?

Emerald Airways i Germanwings izvodi izravni let iz Hamburg do zračne luke od Dresden, Njemačka,
Emerald Airways Hamburg DresdenGermanwings Hamburg Dresden

Polazak zračne luke u Hamburg

 • HAM Fuhlsbuettel

Dolazak zračna luka u Dresden

 • DRS Dresden

vlak Hamburg do Dresden

Međugradski vlak Hamburg Dresden

Međugradski vlakovi služili su glavnim gradovima na relaciji Hamburg i Dresden sa skraćenim trajanjem u odnosu na regionalne vlakove.

Vlak velike brzine Hamburg Dresden

Ova vrsta vlakova najbrži je način putovanja vlakom između njih Hamburg i Dresden s rasponom brzine od 200 km / h do 350 km / h.

Noćni vlak Hamburg Dresden

Noćni vlakovi dobra su prilika za spremanje hotelske noći Dresden budući da možete spavati bilo u sjedištu ili u udobnom spavaćem ležaju.

Hamburg Dresden željezničke tvrtke

Željeznička kompanija koja upravlja ovim putem je Deutsche Bahn.
Deutsche Bahn Hamburg Dresden

Polazak željezničkih kolodvora u Hamburg

 • Hamburg Hbf
 • Hamburg Dammtor

Dolazak željezničke stanice u Dresden

 • Dresden Hbf

Je Hamburg spojen na Dresden s izravnim vlakom?

Doista, gradovi u Dresden i Hamburg povezane su s izravnom željezničkom vezom. Imajte na umu da, ovisno o danu u tjednu, raspored se može mijenjati i direktni vlakovi možda neće prometovati svaki dan. Da biste provjerili cijene i dostupnosti, pokrenite sada potragu za Hamburg-Dresden karta za vlak na Vivanodi.

Carpool iz Hamburg do Dresden

Dijeljenje prijevoza je nedavni način putovanja dijeljenjem vašeg putovanja Hamburg-Dresden s drugim putnicima koji traže istu rutu. To ima vrlo pozitivan utjecaj na okoliš jer optimizira kapacitet automobila i omogućuje uštedu novca.

Ridesharing nema predviđeni vozni red suprotno željezničkoj, autobusnoj ili zračnoj industriji. Dakle, imate više vjerojatnosti za pronalaženje Hamburg-Dresden vozi pet dana prije vašeg datuma putovanja više od tri mjeseca. Dobra opcija za lastminute boravka u Dresden!

Transportne tvrtke idu od Hamburg u Dresden?

Carpooling
Ovisno o traženom datumu, Blablacar može ponuditi ponude za izvršenje carpooling Hamburg-Dresden (378 km)
Autobusna poduzeća
Autobusni operater FlixBus pruža uslugu autobusnog prijevoza od autobusnog kolodvora Hamburg - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) u Hamburg i to od Dresden (Saska Njemačka)
Hellö je operater koji vam omogućuje da putujete preko linije između grada Prag (usluga do autobusne postaje UAN Florenc Praha (Prague) na 1.5 km od centra grada) i grada Dresden gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Dresden nalazi se oko 0.3 km. od centra.
Autobusi ADAC PostBus obavljaju rotacije od autobusnog kolodvora Hamburg - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) u Hamburg i to od Berlin - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) (Berlin Njemačka) i između grada Berlin (usluga do autobusne postaje Berlin - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) na 9.3 km od centra grada) i grada Dresden gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Dresden nalazi se oko 0.3 km. od centra.
Berlin Shuttle mreža uključuje autobusnu liniju od autobusnog kolodvora Hamburg - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) u Hamburg i to od Berlin - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) (Berlin Njemačka)
Airlines
Czech Airlines leti od zračne luke Fuhlsbuettel HAM nalazi se u 8.8 km. središtu grada Hamburg u Prag (dolazak u zračnu luku Prague Ruzyne PRG)
Emerald Airways osigurava rotaciju od zračne luke Fuhlsbuettel HAM (nalazi se na 8.8 km od središta grada) Hamburg, Njemačka) na Dresden (posluživanje zračne luke Dresden DRS)
Germanwings upravlja letom od zračne luke Fuhlsbuettel HAM nalazi se u 8.8 km. središtu grada Hamburg u Dresden (dolazak u zračnu luku Dresden DRS)
Željezničke tvrtke
Deutsche Bahn nudi liniju Hamburg-Dresden Vlak CityNightLine Orion od željezničke stanice Hamburg Hbf (1 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Dresden Hbf na dolasku (1.2 km od centra)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)