Preporučena ruta
München
Izravno putovanje do Zadar autobus, dijeljenje prijevoza
Zadar
Saznajte cijene
Alternativni pravci
München
Putovanje let, autobus, dijeljenje prijevoza za Rijeka
Rijeka
Putovanje autobus, dijeljenje prijevoza za Zadar
Zadar
Saznajte cijene
München
Putovanje let, autobus, dijeljenje prijevoza za Ljubljana
Ljubljana
Putovanje autobus, dijeljenje prijevoza za Zadar
Zadar
Saznajte cijene

Kako doći iz München u Zadar?

Planirate li putovati u München iz Zadar i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od München do Zadar, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između München i Zadar, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (Deutsche Bahn, MÁV, ÖBB, Hellö ili FlixBus), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između München i Zadar, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od München do Zadar.

Za vaše putovanje od München do Zadar imate nekoliko opcija prijevoza

Autobus od München do Zadar

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od München do Zadar, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

München - Zadar vlakom

Ako volite putovati na više ekološki i ekonomičan način, vlak München Zadar je idealan i ispunjava vaša očekivanja.

Letovi München Zadar

Mnogi letovi povezuju München s Zadar svaki dan, što je brza i praktična opcija za putnike. Ako ste u žurbi, avion je najbrže rješenje da stignete u Zadar u rekordnom roku.

Zajedničko putovanje München Zadar

Rješenje zajedničkog putovanja između München i Zadar savršeno je ako želite putovati u Zadar u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u München ili Zadar.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između München i Zadar koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u München Zadar

Grad polaska
München
Njemačka
Bavarska
Grad odredišta
Zadar
Hrvatska
Zadar
Udaljenost
529 km
Izravna veza
Da, izravna veza autobus i dijeljenje prijevoza
Pretražite karte za München Zadar
Pronađite smještaj u Zadar
Lako organizirajte svoje putovanje između München i Zadar uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između München i Zadar uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između München i Zadar koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su Deutsche Bahn, MÁV, ÖBB, Hellö ili FlixBus kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između München i Zadar!

Usporedba načina prijevoza između München i Zadar

Prednosti i nedostaci letenja između München i Zadar?
Ubrzati Zrakoplovi između München i Zadar najbrži su način prijevoza za putovanje od 529 km između München i Zadar.
Izbor zrakoplovnih prijevoznika Mnogo je zračnih prijevoznika koji obavljaju letove od München do Zadar, bilo izravne ili s međuslijetanjem, dajući putnicima mnogo izbora.
Ekološki nedostaci Letovi iz München za Zadar imaju negativan utjecaj na okoliš zbog emisije stakleničkih plinova, a let je jedan od načina prijevoza koji najviše zagađuje okoliš.
Cijena Avionske karte od München do Zadar mogu biti skuplje od karata za vlak ili autobus, posebno tijekom razdoblja velike gužve (praznici, vikendi itd.).
Sigurnosne provjere Putnici koji lete za Zadar često moraju ranije stići u München zračnu luku zbog strogih sigurnosnih provjera.
Prednosti i mane putovanja autobusom od München do Zadar?
Usluge na brodu Moderni autobusi koji voze između München i Zadar obično su opremljeni udobnim sjedalima, klima uređajima, besplatnim Wi-Fijem, električnim utičnicama i toaletima.
Cijena Cijene autobusnih karata između München i Zadar često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Zadar (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između München i Zadar, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Udobnost München Zadar autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Vrijeme putovanja Autobusi od München do Zadar većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Zadar kako bi prevalili udaljenost od 529 km.
Prednosti i mane putovanja vlakom od München do Zadar?
Pristupačnost Željezničke stanice u München ili Zadar nalaze se u središtu grada, što olakšava pristup drugim prijevoznim sredstvima za dolazak u središte grada.
Udobnost Vlakovi između München i Zadar općenito nude više prostora za noge i dodatnu udobnost za putnike.
Ubrzati München Zadar vlakovi su često mnogo brži od autobusa ili automobila.
trošak Karte za vlak za München Zadar mogu biti skuplje od karata za autobus ili dijeljenu vožnju, posebno za brze vlakove.
Fleksibilnost Vrijeme vlakova od München do Zadar može biti ograničeno i može biti teže promijeniti vlak ako je potrebno.
Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od München do Zadar?
Prilagođenost korisniku Zajednički prijevoz između München i Zadar često je ugodniji i prijateljskiji od drugih načina prijevoza, osobito ako put dijelite s dragim ljudima.
Ekonomski München Zadar zajednički prijevoz često je najekonomičniji način prijevoza.
Fleksibilnost Vozni redovi za odlazak iz München u Zadar zajedničkim prijevozom često su fleksibilniji nego za druge načine prijevoza.
Pouzdanost Za svoje putovanje u München Zadar morate se osloniti na točnost i pouzdanost vozača. Nije uvijek točan u naznačeno vrijeme.
Dostupnost Pronalaženje slobodnih mjesta za zajednički prijevoz između München i Zadar može biti teško, pogotovo ako planirate unaprijed. Većina zajedničkih putovanja nudi se samo nekoliko dana ili tjedana prije polaska.
Osjećaj nesigurnosti Može se dogoditi da se ne osjećate sigurno u automobilu s vozačem, zbog njegovog stava ili načina vožnje.

Odakle ići u München? Gdje ćemo doći do Zadar?

Polazne autobusne stanice u München

München - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Kartica
Munich central bus station
Kartica

Polazne stanice u München

München Hbf
Kartica
München Ost
Kartica
München-Pasing
Kartica

Polazne zračne luke u München

Franz Josef Strauss
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Zadar

Zadar Ul. kralja Tvrtka 2
Kartica
Pretražite karte za München Zadar
Pronađite smještaj u Zadar

3 savjeta za jeftinije putovanje između München i Zadar

Odlučili ste putovati iz München u Zadar i tražite načine da uštedite na prijevoznoj karti? Predstavljamo vam 3 praktična savjeta za uštedu novca na vašem putovanju. Bilo da se odlučite na autobus, vlak, let ili dijeljenje prijevoza, ovi savjeti pomoći će vam pronaći najbolje cijene za putovanje München-Zadar.

  • 1. Izbjegavajte dodatke
    Neke dodatne usluge, poput hrane i pića konzumiranih tijekom putovanja između München i Zadar, mogu biti skupe i nisu uvijek potrebne za kratko putovanje. Kako biste uštedjeli novac, pokušajte planirati grickalice ili pića prije odlaska u Zadar i koristite besplatne alternative za zabavu, poput čitanja knjige.
  • 2. Izbjegavajte špice
    Karte München-Zadar vrlo su često jeftinije ako putujete izvan špica. Izbjegavanjem ovih prometnih razdoblja dana, mogli biste uštedjeti novac na svojoj prijevoznoj karti. Osim toga, putovanje u Zadar izvan špica može vam omogućiti da uživate u udobnijem putovanju.
  • 3. Usporedi cijene
    Korištenje Vivanode odličan je način da pronađete najbolje cijene za svoje putovanje od München do Zadar. To vam omogućuje da u jednoj pretrazi usporedite cijene različitih prijevoznika i pronađete najbolju cijenu za svoj boravak u Zadar.

Autobus München Zadar

Učestalost polazaka za München iz Zadar ovisi o prijevozniku, razdoblju i danu u tjednu. Kako biste imali sveobuhvatan pregled polazaka autobusa za Zadar, odredite datum polaska i pretražite Vivanoda.

Vrijeme putovanja autobusom između München i Zadar obično varira ovisno o prometnim uvjetima i zaustavljanjima na putu. Vivanoda će vam omogućiti da u stvarnom vremenu vidite sve autobuse koji putuju za Zadar za vaš datum putovanja.

Putnici obično mogu ponijeti prtljagu u autobusima München-Zadar, ali je važno provjeriti ograničenja težine i veličine kod prijevoznika. Njihov je broj također vrlo često ograničen.

Prosječna cijena autobusne karte za liniju München - Zadar ovisi o prijevozniku i vremenu rezerviranja. Na određene popularne datume cijene se mogu udvostručiti! Usporedite sve cijene autobusa München-Zadar na Vivanoda.

Autobusi između München i Zadar obično imaju WC za putnike, no uvijek se preporučuje provjeriti kod prijevoznika prije putovanja. U svim slučajevima, pauze na benzinskim postajama na autocesti su zajamčene.

Većina prijevoznika omogućuje online rezervaciju mjesta za autobus München-Zadar. Ova usluga se često naplaćuje.

Autobusne tvrtke München Zadar

Hellö
Hellö
FlixBus
FlixBus
IC Bus
IC Bus
Pretražite autobusne karte za München Zadar

Vlakovi iz München u Zadar

Za djecu, studente i starije osobe koji putuju vlakom između München i Zadar postoje popusti koji ovise o vrsti karte i dobi osobe. Kada u pretrazi na Vivanodi navedete svoju dob, prikazane cijene uzimaju u obzir sve popuste vezane uz vašu dob.

Prosječno vrijeme putovanja vlakom između München i Zadar ovisi o vrsti vlaka kojim idete. Regionalni ili međugradski vlakovi za Zadar sporiji su od TGV-a. Usporedite trajanje svih putovanja tražeći cijene na Vivanodi.

Karte za vlak između München i Zadar mogu se povratiti ili zamijeniti, ali općenito su skuplje. Najjeftinije karte su nepovratne i nezamjenjive.

Može postojati razlika u cijeni ovisno o dobu dana kada putujete vlakom između München i Zadar. Ulaznice kupljene izvan špice jeftinije su od onih kupljenih tijekom špice. Kako bi imali detaljan pregled svih cijena, Vivanoda uspoređuje sve načine prijevoza između München i Zadar.

Vlakovi između München i Zadar opremljeni su električnim utičnicama i besplatnim bežičnim internetom za putnike. Električne utičnice dostupne su u većini automobila, dok Wi-Fi može biti nestabilan u nekim područjima.

Putnici naravno mogu ponijeti prtljagu sa sobom u vlak između München i Zadar. Ne postoji ograničenje težine, ali neke željezničke tvrtke ograničavaju njihov broj i zahtijevaju dodatnu naknadu. S druge strane, veličina prtljage mora biti razumna s obzirom na često ograničen prostor unutar vlakova.

Željezničke tvrtke između München i Zadar

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
MÁV
MÁV
ÖBB
ÖBB
Bayerische Oberlandbahn
Bayerische Oberlandbahn
Traži karte za vlak München Zadar

Letovi München Zadar

Airlines München Zadar

Lufthansa
Lufthansa
Adria Airways
Adria Airways
Croatia Airlines
Croatia Airlines
Traži letove München Zadar

Zajedničko putovanje München Zadar

Na Vivanodi, našoj platformi za usporedbu načina prijevoza između München i Zadar, imat ćete pristup svim dostupnim ponudama zajedničkog prijevoza s cijenom, približnim trajanjem i lokacijama preuzimanja.

Prosječna cijena zajedničkog putovanja između München i Zadar ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući doba godine, potražnju i ponudu te korištenu platformu za dijeljenje vožnje. Kako biste dobili vrlo preciznu procjenu cijene i dostupnosti zajedničkog putovanja München-Zadar, pokrenite pretraživanje na Vivanoda unosom datuma putovanja.

Moguće je rezervirati mjesto za zajednički prijevoz u zadnji čas, ali to ovisi o raspoloživosti vozača i potražnji za putovanjem. Preporučljivo je rezervirati svoje mjesto unaprijed kako biste osigurali svoje putovanje.

Trajanje zajedničkog putovanja između München i Zadar također ovisi o prometnim uvjetima i ruti kojom ide vozač. Pokretanjem pretraživanja cijena na Vivanoda sada, pristupit ćete procijenjenom trajanju za svaku dostupnu ponudu zajedničkog putovanja.

Zajedničko putovanje općenito se smatra sigurnom opcijom za putovanje između München i Zadar. Međutim, važno je provjeriti recenzije i ocjene vozača prije rezerviranja putovanja. Također se preporučuje da svoje osobne podatke za kontakt dijelite samo s osobama kojima vjerujete.

Broj slobodnih mjesta u vozilu za zajednički prijevoz između München i Zadar ovisi o vozaču i vrsti vozila koje se koristi. Općenito, vozač može ponuditi između 1 i 4 sjedala.

Platforma za zajedničko korištenje automobila München Zadar

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz München Zadar

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska