München
Izravno putovanje do Wuppertal autobus, vlak, dijeljenje prijevoza
Wuppertal
Saznajte cijene

Kako doći iz München u Wuppertal?

Planirate li putovati u München iz Wuppertal i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od München do Wuppertal, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između München i Wuppertal, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (Deutsche Bahn, ÖBB, FlixTrain, FlixBus ili ADAC PostBus), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između München i Wuppertal, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od München do Wuppertal.

Za vaše putovanje od München do Wuppertal imate nekoliko opcija prijevoza

Autobus od München do Wuppertal

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od München do Wuppertal, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

München - Wuppertal vlakom

Ako volite putovati na više ekološki i ekonomičan način, vlak München Wuppertal je idealan i ispunjava vaša očekivanja.

Letovi München Wuppertal

Mnogi letovi povezuju München s Wuppertal svaki dan, što je brza i praktična opcija za putnike. Ako ste u žurbi, avion je najbrže rješenje da stignete u Wuppertal u rekordnom roku.

Zajedničko putovanje München Wuppertal

Rješenje zajedničkog putovanja između München i Wuppertal savršeno je ako želite putovati u Wuppertal u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u München ili Wuppertal.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između München i Wuppertal koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u München Wuppertal

Grad polaska
München
Njemačka
Bavarska
Grad odredišta
Wuppertal
Njemačka
Sjeverna Rajna-Vestfalija
Udaljenost
471 km
Izravna veza
Da, izravna veza autobus, vlak i dijeljenje prijevoza
Pretražite karte za München Wuppertal
Pronađite smještaj u Wuppertal
Lako organizirajte svoje putovanje između München i Wuppertal uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između München i Wuppertal uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između München i Wuppertal koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su Deutsche Bahn, ÖBB, FlixTrain, FlixBus ili ADAC PostBus kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između München i Wuppertal!

Usporedba načina prijevoza između München i Wuppertal

Prednosti i mane putovanja autobusom od München do Wuppertal?
Cijena Cijene autobusnih karata između München i Wuppertal često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Wuppertal (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između München i Wuppertal, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Udobnost München Wuppertal autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Vrijeme putovanja Autobusi od München do Wuppertal većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Wuppertal kako bi prevalili udaljenost od 471 km.
Prednosti i mane putovanja vlakom od München do Wuppertal?
Ekološki Vlak München Wuppertal smatra se ekološki prihvatljivijim prijevoznim sredstvom od aviona ili osobnih automobila.
Udobnost Vlakovi između München i Wuppertal općenito nude više prostora za noge i dodatnu udobnost za putnike.
trošak Karte za vlak za München Wuppertal mogu biti skuplje od karata za autobus ili dijeljenu vožnju, posebno za brze vlakove.
Fleksibilnost Vrijeme vlakova od München do Wuppertal može biti ograničeno i može biti teže promijeniti vlak ako je potrebno.
Prednosti i nedostaci letenja između München i Wuppertal?
Ubrzati Zrakoplovi između München i Wuppertal najbrži su način prijevoza za putovanje od 471 km između München i Wuppertal.
Izbor zrakoplovnih prijevoznika Mnogo je zračnih prijevoznika koji obavljaju letove od München do Wuppertal, bilo izravne ili s međuslijetanjem, dajući putnicima mnogo izbora.
Cijena Avionske karte od München do Wuppertal mogu biti skuplje od karata za vlak ili autobus, posebno tijekom razdoblja velike gužve (praznici, vikendi itd.).
Sigurnosne provjere Putnici koji lete za Wuppertal često moraju ranije stići u München zračnu luku zbog strogih sigurnosnih provjera.
Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od München do Wuppertal?
Ekonomski München Wuppertal zajednički prijevoz često je najekonomičniji način prijevoza.
Fleksibilnost Vozni redovi za odlazak iz München u Wuppertal zajedničkim prijevozom često su fleksibilniji nego za druge načine prijevoza.
Dostupnost Pronalaženje slobodnih mjesta za zajednički prijevoz između München i Wuppertal može biti teško, pogotovo ako planirate unaprijed. Većina zajedničkih putovanja nudi se samo nekoliko dana ili tjedana prije polaska.
Osjećaj nesigurnosti Može se dogoditi da se ne osjećate sigurno u automobilu s vozačem, zbog njegovog stava ili načina vožnje.

Odakle ići u München? Gdje ćemo doći do Wuppertal?

Polazne autobusne stanice u München

Munich central bus station
Kartica
München - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Kartica

Polazne stanice u München

München Hbf
Kartica
München Ost
Kartica

Polazne zračne luke u München

Franz Josef Strauss
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Wuppertal

Wuppertal
Kartica

Dolazne stanice u Wuppertal

Wuppertal Hbf
Kartica
Wuppertal-Vohwinkel
Kartica
Wuppertal-Oberbarmen
Kartica
Pretražite karte za München Wuppertal
Pronađite smještaj u Wuppertal

Autobus München Wuppertal

Pravila otkazivanja i ponovnog rezerviranja mogu se razlikovati ovisno o autobusnoj tvrtki, stoga je važno provjeriti uvjete prilikom rezervacije. U većini slučajeva otkazivanje ili promjena autobusne karte München-Wuppertal izazvat će dodatne troškove.

Vrijeme putovanja autobusom između München i Wuppertal obično varira ovisno o prometnim uvjetima i zaustavljanjima na putu. Vivanoda će vam omogućiti da u stvarnom vremenu vidite sve autobuse koji putuju za Wuppertal za vaš datum putovanja.

Prosječna cijena autobusne karte za liniju München - Wuppertal ovisi o prijevozniku i vremenu rezerviranja. Na određene popularne datume cijene se mogu udvostručiti! Usporedite sve cijene autobusa München-Wuppertal na Vivanoda.

Većina autobusa koji putuju između München i Wuppertal noviji su i najčešće imaju ugrađene električne utičnice za punjenje uređaja, ali to može varirati ovisno o prijevozniku.

Autobusne tvrtke München Wuppertal

FlixBus
FlixBus
ADAC PostBus
ADAC PostBus
DeinBus
DeinBus
Onebus
Onebus
Pretražite autobusne karte za München Wuppertal

Vlakovi iz München u Wuppertal

Za djecu, studente i starije osobe koji putuju vlakom između München i Wuppertal postoje popusti koji ovise o vrsti karte i dobi osobe. Kada u pretrazi na Vivanodi navedete svoju dob, prikazane cijene uzimaju u obzir sve popuste vezane uz vašu dob.

Prosječno vrijeme putovanja vlakom između München i Wuppertal ovisi o vrsti vlaka kojim idete. Regionalni ili međugradski vlakovi za Wuppertal sporiji su od TGV-a. Usporedite trajanje svih putovanja tražeći cijene na Vivanodi.

Kako biste dobili najbolje cijene za karte za vlak između München i Wuppertal, preporučamo rezervirati unaprijed, biti fleksibilni s rasporedom i usporediti cijene karata s Vivanodom.

Preporuča se rezervirati kartu za vlak između München i Wuppertal barem nekoliko tjedana unaprijed kako biste dobili najbolje cijene.

Željezničke tvrtke između München i Wuppertal

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
ÖBB
ÖBB
FlixTrain
FlixTrain
Traži karte za vlak München Wuppertal

Letovi München Wuppertal

Airlines München Wuppertal

Air Berlin
Air Berlin
Germanwings
Germanwings
Lufthansa
Lufthansa
Cyprus Airways
Cyprus Airways
Traži letove München Wuppertal

Zajedničko putovanje München Wuppertal

Vozači u zajedničkoj vožnji često imaju ograničenja u pogledu velike prtljage zbog ograničenog prostora u vozilu. Stoga se preporuča kontaktirati vozača prije putovanja iz München u Wuppertal kako biste razgovarali o ovim pitanjima.

Prosječna cijena zajedničkog putovanja između München i Wuppertal ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući doba godine, potražnju i ponudu te korištenu platformu za dijeljenje vožnje. Kako biste dobili vrlo preciznu procjenu cijene i dostupnosti zajedničkog putovanja München-Wuppertal, pokrenite pretraživanje na Vivanoda unosom datuma putovanja.

Trajanje zajedničkog putovanja između München i Wuppertal također ovisi o prometnim uvjetima i ruti kojom ide vozač. Pokretanjem pretraživanja cijena na Vivanoda sada, pristupit ćete procijenjenom trajanju za svaku dostupnu ponudu zajedničkog putovanja.

Zajedničko putovanje općenito se smatra sigurnom opcijom za putovanje između München i Wuppertal. Međutim, važno je provjeriti recenzije i ocjene vozača prije rezerviranja putovanja. Također se preporučuje da svoje osobne podatke za kontakt dijelite samo s osobama kojima vjerujete.

Platforma za zajedničko korištenje automobila München Wuppertal

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz München Wuppertal

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska