Putujte od Rijeka u Dusseldorf

Organizirajte svoje putovanje Rijeka u Dusseldorf u vlak, autobus, carpooling, avion

Datum odlaska
(Datum povratka)
1
Traženje  
Oglašavanje

3 opcije za povratak Rijeka u Dusseldorf u avion, vlak, automobil, autobus

  • Odaberite rutu po svom izboru
  • Unesite datume putovanja kako biste pronašli najbolje ponude.
1
Rijeka
Dusseldorf
  • Nabavite cijene
2
Rijeka
Weeze
Dusseldorf
/
/
  • Nabavite cijene
3
Rijeka
München
Dusseldorf
/
/
  • Nabavite cijene

Putovati Rijeka Dusseldorf

Načini prijevozaavion, carpooling, autobus, vlak
udaljenost866 km
Izravna linijaDa

Kako putovati Rijeka do Dusseldorf ?

Dusseldorf je vaša sljedeća destinacija za odmor, ali se pitate kako otići tamo i kako je moguće dobiti najjeftinije Rijeka do Dusseldorf ponude prijevoza? Pregledavanje nekoliko web stranica kako biste dobili jednostavne informacije i rezervirali svoje putovanje uvijek je vrlo zamorno.

Zahvaljujući vašoj multimodalnoj tražilici Vivanoda, na istoj stranici pronaći ćete sve cijene za sve autobusi, carpooling, vlakovi i letovi doći do Dusseldorf, Samo unesite svoje datume putovanja za Dusseldorf tada će Vivanoda učiniti ostalo. Pročistite, filtrirajte, sortirajte prema Vašim željama putovanja, a zatim odaberite Rijeka - Dusseldorf ponuda koja vam najviše odgovara.

Uglavnom ćete koristiti vlakovi, letovi, carpooling i autobusi od Croatia Airlines, Ryanair, Deutsche Bahn, Air Berlin, Germanwings, Lufthansa, FlixBus ili Blablacara do dosega Dusseldorf,

Svi načini prijevoza Rijeka Dusseldorf

Za putovanje Rijeka (Primorsko-goranska, Hrvatska) do Dusseldorf (Sjeverna Rajna-Vestfalija, Njemačka) s udaljenosti od 866 km možete posuditi 4 načina prijevoza, moguće kombinacije avion, carpooling, autobus i/ili vlak, a prema tome trajanje putovanja bit će značajno različito,
Izravni let Rijeka > Dusseldorf će biti najbrži put do odredišta.
Izlaz Rijeka i stići dovoljno rano (najmanje 2 sata prije vašeg odlaska) u zračnu luku Rijeka RJK 17 km, za prijavu vaše prtljage za let do Dusseldorf (zračna luka od Dusseldorf, IATA kod: DUS) kojim upravlja Air Berlin ili Germanwings.
Nije moguće izravno otići Rijeka u Dusseldorfbez promjene. Možete uzeti vlakMünchen-Dusseldorf i koristiti avion da biste došli do svog konačnog odredišta.
Vlakovi ICE ili CityNightLine Pollux od Deutsche Bahn do Dusseldorf odlazak s željezničke stanice München Hbf u München, Dolazak uDusseldorf će biti na postaji Düsseldorf Hbf (1.4 km od centra).
Iako nije moguće napraviti put Rijeka Dusseldorf samo autobusom postoje i druga prijevozna sredstva (avion) koji će dovršiti putovanje München-Dusseldorf,
Vi ćete se ukrcati na ADAC PostBus bus na München, Autobus će vas odvesti na autobusnu stanicuDüsseldorf (0.3 km od Dusseldorf, Njemačka). Idite na autobusnu stanicuMünchen - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) (na 0.4 km od München) najkasnije 15 minuta prije polaska za Dusseldorf,
Blablacar je glavna platforma za prijevoz automobila u Europi gdje vozači imaju Weeze-Dusseldorf može vas odvesti kao putnika i kombinirati s putovanjem u avion pokriti cijelo putovanje.

Transportne tvrtke idu od Rijeka u Dusseldorf?

Airlines
Croatia Airlines leti od zračne luke Rijeka RJK nalazi se u 17 km. središtu grada Rijeka u München (dolazak u zračnu luku Franz Josef Strauss MUC)
Ryanair osigurava rotaciju od zračne luke Rijeka RJK (nalazi se na 17 km od središta grada) Rijeka, Hrvatska) na Weeze (posluživanje zračne luke Airport Weeze Flughafen Niederrhein NRN)
Air Berlin upravlja letom od zračne luke Rijeka RJK nalazi se u 17 km. središtu grada Rijeka u Dusseldorf (dolazak u zračnu luku Dusseldorf DUS)
Germanwings osigurava zračnu vezu od zračne luke Rijeka RJK (nalazi se na 17 km od središta grada) Rijeka, Hrvatska) na Dusseldorf (posluživanje zračne luke Dusseldorf DUS)
Lufthansa leti od zračne luke Franz Josef Strauss MUC nalazi se u 29 km. središtu grada München u Dusseldorf (dolazak u zračnu luku Dusseldorf DUS)
Autobusna poduzeća
Autobusni operater ADAC PostBus pruža uslugu autobusnog prijevoza od autobusnog kolodvora München - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) u München i to od Düsseldorf (Sjeverna Rajna-Vestfalija Njemačka)
Bohr je operater koji vam omogućuje da putujete preko linije između grada Weeze (usluga do autobusne postaje Weeze Airport na 4.9 km od centra grada) i grada Dusseldorf gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Düsseldorf nalazi se oko 0.3 km. od centra.
Rotira se tvrtka FlixBus Bus od autobusnog kolodvora Weeze train station u Weeze i to od Düsseldorf (Sjeverna Rajna-Vestfalija Njemačka)
Željezničke tvrtke
NordWestBahn nudi liniju Weeze-Dusseldorf Vlak RE10 od željezničke stanice Weeze (6.3 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Düsseldorf Hbf na dolasku (1.4 km od centra)
Deutsche Bahn upravlja linijom od München u Dusseldorf iz kojeg polazi CityNightLine Pollux vlak München Hbf doći do željezničke stanice Düsseldorf Hbf (Sjeverna Rajna-Vestfalija Njemačka)
Carpooling
Ovisno o traženom datumu, Blablacar može ponuditi ponude za izvršenje carpooling Weeze-Dusseldorf (61 km)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)