Zadar
Izravno putovanje do Dubrovnik autobus, dijeljenje prijevoza
Dubrovnik
Saznajte cijene

Kako doći iz Zadar u Dubrovnik?

Planirate li putovati u Zadar iz Dubrovnik i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Zadar do Dubrovnik, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Zadar i Dubrovnik, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (FlixBus ili Blablacar), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Zadar i Dubrovnik, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Zadar do Dubrovnik.

Za vaše putovanje od Zadar do Dubrovnik imate nekoliko opcija prijevoza

Autobus od Zadar do Dubrovnik

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Zadar do Dubrovnik, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Zajedničko putovanje Zadar Dubrovnik

Rješenje zajedničkog putovanja između Zadar i Dubrovnik savršeno je ako želite putovati u Dubrovnik u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u Zadar ili Dubrovnik.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Zadar i Dubrovnik koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Zadar Dubrovnik

Grad polaska
Zadar
Hrvatska
Zadar
Grad odredišta
Dubrovnik
Hrvatska
Dubrovnik-Neretva
Udaljenost
283 km
Izravna veza
Da, izravna veza autobus i dijeljenje prijevoza
Pretražite karte za Zadar Dubrovnik
Pronađite smještaj u Dubrovnik
Lako organizirajte svoje putovanje između Zadar i Dubrovnik uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Zadar i Dubrovnik uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Zadar i Dubrovnik koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su FlixBus ili Blablacar kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Zadar i Dubrovnik!

Usporedba načina prijevoza između Zadar i Dubrovnik

Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od Zadar do Dubrovnik?
Prilagođenost korisniku Zajednički prijevoz između Zadar i Dubrovnik često je ugodniji i prijateljskiji od drugih načina prijevoza, osobito ako put dijelite s dragim ljudima.
Fleksibilnost Vozni redovi za odlazak iz Zadar u Dubrovnik zajedničkim prijevozom često su fleksibilniji nego za druge načine prijevoza.
Ekonomski Zadar Dubrovnik zajednički prijevoz često je najekonomičniji način prijevoza.
Pouzdanost Za svoje putovanje u Zadar Dubrovnik morate se osloniti na točnost i pouzdanost vozača. Nije uvijek točan u naznačeno vrijeme.
Osjećaj nesigurnosti Može se dogoditi da se ne osjećate sigurno u automobilu s vozačem, zbog njegovog stava ili načina vožnje.
Dostupnost Pronalaženje slobodnih mjesta za zajednički prijevoz između Zadar i Dubrovnik može biti teško, pogotovo ako planirate unaprijed. Većina zajedničkih putovanja nudi se samo nekoliko dana ili tjedana prije polaska.
Prednosti i mane putovanja autobusom od Zadar do Dubrovnik?
Usluge na brodu Moderni autobusi koji voze između Zadar i Dubrovnik obično su opremljeni udobnim sjedalima, klima uređajima, besplatnim Wi-Fijem, električnim utičnicama i toaletima.
Cijena Cijene autobusnih karata između Zadar i Dubrovnik često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Dubrovnik (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između Zadar i Dubrovnik, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Vrijeme putovanja Autobusi od Zadar do Dubrovnik većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Dubrovnik kako bi prevalili udaljenost od 283 km.
Udobnost Zadar Dubrovnik autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.

Odakle ići u Zadar? Gdje ćemo doći do Dubrovnik?

Polazne autobusne stanice u Zadar

Zadar Ul. kralja Tvrtka 2
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Dubrovnik

Dubrovnik
Kartica
Pretražite karte za Zadar Dubrovnik
Pronađite smještaj u Dubrovnik

3 savjeta za jeftinije putovanje između Zadar i Dubrovnik

Odlučili ste putovati iz Zadar u Dubrovnik i tražite načine da uštedite na prijevoznoj karti? Predstavljamo vam 3 praktična savjeta za uštedu novca na vašem putovanju. Bilo da se odlučite na autobus ili dijeljenje prijevoza, ovi savjeti pomoći će vam pronaći najbolje cijene za putovanje Zadar-Dubrovnik.

  • 1. Usporedi cijene
    Korištenje Vivanode odličan je način da pronađete najbolje cijene za svoje putovanje od Zadar do Dubrovnik. To vam omogućuje da u jednoj pretrazi usporedite cijene različitih prijevoznika i pronađete najbolju cijenu za svoj boravak u Dubrovnik.
  • 2. Budite fleksibilni po pitanju datuma
    Karte Zadar-Dubrovnik često su jeftinije tijekom tjedna nego vikendom. Ako si možete priuštiti putovanje u Dubrovnik tijekom tjedna umjesto vikendom, mogli biste uštedjeti novac na prijevoznoj karti Zadar-Dubrovnik. Osim toga, fleksibilnost datuma također vam može pomoći da pronađete najbolje cijene za Dubrovnik.
  • 3. Rezerviraj unaprijed
    Ovaj savjet često je najpoznatiji za uštedu na prijevoznoj karti između Zadar i Dubrovnik. Doista, karte za vlak, avion, autobus ili trajekt često su jeftinije ako ih kupite dovoljno unaprijed. To vam ponekad može uštedjeti desetke ili čak stotine eura na vašem putovanju Zadar-Dubrovnik.

Autobus Zadar Dubrovnik

Autobusi između Zadar i Dubrovnik obično imaju WC za putnike, no uvijek se preporučuje provjeriti kod prijevoznika prije putovanja. U svim slučajevima, pauze na benzinskim postajama na autocesti su zajamčene.

Vrijeme putovanja autobusom između Zadar i Dubrovnik obično varira ovisno o prometnim uvjetima i zaustavljanjima na putu. Vivanoda će vam omogućiti da u stvarnom vremenu vidite sve autobuse koji putuju za Dubrovnik za vaš datum putovanja.

Prosječna cijena autobusne karte za liniju Zadar - Dubrovnik ovisi o prijevozniku i vremenu rezerviranja. Na određene popularne datume cijene se mogu udvostručiti! Usporedite sve cijene autobusa Zadar-Dubrovnik na Vivanoda.

Većina autobusa koji putuju između Zadar i Dubrovnik noviji su i najčešće imaju ugrađene električne utičnice za punjenje uređaja, ali to može varirati ovisno o prijevozniku.

Učestalost polazaka za Zadar iz Dubrovnik ovisi o prijevozniku, razdoblju i danu u tjednu. Kako biste imali sveobuhvatan pregled polazaka autobusa za Dubrovnik, odredite datum polaska i pretražite Vivanoda.

Pravila otkazivanja i ponovnog rezerviranja mogu se razlikovati ovisno o autobusnoj tvrtki, stoga je važno provjeriti uvjete prilikom rezervacije. U većini slučajeva otkazivanje ili promjena autobusne karte Zadar-Dubrovnik izazvat će dodatne troškove.

Autobusne tvrtke Zadar Dubrovnik

FlixBus
FlixBus
Pretražite autobusne karte za Zadar Dubrovnik

Zajedničko putovanje Zadar Dubrovnik

Broj slobodnih mjesta u vozilu za zajednički prijevoz između Zadar i Dubrovnik ovisi o vozaču i vrsti vozila koje se koristi. Općenito, vozač može ponuditi između 1 i 4 sjedala.

Prosječna cijena zajedničkog putovanja između Zadar i Dubrovnik ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući doba godine, potražnju i ponudu te korištenu platformu za dijeljenje vožnje. Kako biste dobili vrlo preciznu procjenu cijene i dostupnosti zajedničkog putovanja Zadar-Dubrovnik, pokrenite pretraživanje na Vivanoda unosom datuma putovanja.

Moguće je rezervirati mjesto za zajednički prijevoz u zadnji čas, ali to ovisi o raspoloživosti vozača i potražnji za putovanjem. Preporučljivo je rezervirati svoje mjesto unaprijed kako biste osigurali svoje putovanje.

Trajanje zajedničkog putovanja između Zadar i Dubrovnik također ovisi o prometnim uvjetima i ruti kojom ide vozač. Pokretanjem pretraživanja cijena na Vivanoda sada, pristupit ćete procijenjenom trajanju za svaku dostupnu ponudu zajedničkog putovanja.

Na Vivanodi, našoj platformi za usporedbu načina prijevoza između Zadar i Dubrovnik, imat ćete pristup svim dostupnim ponudama zajedničkog prijevoza s cijenom, približnim trajanjem i lokacijama preuzimanja.

Moguće je zatražiti usputno zaustavljanje tijekom zajedničkog putovanja između Zadar i Dubrovnik, ali to ovisi o vozaču i drugim putnicima. Važno je provjeriti s vozačem prije rezervacije.

Platforma za zajedničko korištenje automobila Zadar Dubrovnik

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz Zadar Dubrovnik

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska