Preporučena ruta
Split
Putovanje autobus, dijeljenje prijevoza, let za Venecija
Venecija
Putovanje trajekt, autobus, dijeljenje prijevoza za Rovinj
Rovinj
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Split
Izravno putovanje do Rovinj autobus
Rovinj
Saznajte cijene
Split
Putovanje trajekt, autobus, dijeljenje prijevoza za Rijeka
Rijeka
Putovanje autobus, dijeljenje prijevoza za Rovinj
Rovinj
Saznajte cijene

Kako doći iz Split u Rovinj?

Planirate li putovati u Split iz Rovinj i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Split do Rovinj, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Split i Rovinj, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (FlixBus, Volotea, Venezia Lines, Atlas Kompas ili Commodore Cruises ), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Split i Rovinj, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Split do Rovinj.

Za vaše putovanje od Split do Rovinj imate nekoliko opcija prijevoza

Split - Rovinj trajektom

Trajekt između Split i Rovinj atraktivna je opcija prijevoza za putnike koji traže putovanje bez stresa i jedinstveno iskustvo.

Autobus od Split do Rovinj

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Split do Rovinj, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Letovi Split Rovinj

Mnogi letovi povezuju Split s Rovinj svaki dan, što je brza i praktična opcija za putnike. Ako ste u žurbi, avion je najbrže rješenje da stignete u Rovinj u rekordnom roku.

Zajedničko putovanje Split Rovinj

Rješenje zajedničkog putovanja između Split i Rovinj savršeno je ako želite putovati u Rovinj u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u Split ili Rovinj.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Split i Rovinj koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Split Rovinj

Grad polaska
Split
Hrvatska
Split-Dalmacija
Grad odredišta
Rovinj
Hrvatska
Istra
Udaljenost
284 km
Izravna veza
Nijedno prijevozno sredstvo ne nudi izravnu vezu
Pretražite karte za Split Rovinj
Pronađite smještaj u Rovinj
Lako organizirajte svoje putovanje između Split i Rovinj uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Split i Rovinj uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Split i Rovinj koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su FlixBus, Volotea, Venezia Lines, Atlas Kompas ili Commodore Cruises kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Split i Rovinj!

Usporedba načina prijevoza između Split i Rovinj

Prednosti i mane putovanja autobusom od Split do Rovinj?
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između Split i Rovinj, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Usluge na brodu Moderni autobusi koji voze između Split i Rovinj obično su opremljeni udobnim sjedalima, klima uređajima, besplatnim Wi-Fijem, električnim utičnicama i toaletima.
Vrijeme putovanja Autobusi od Split do Rovinj većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Rovinj kako bi prevalili udaljenost od 284 km.
Udobnost Split Rovinj autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Prednosti i nedostaci putovanja trajektom između Split i Rovinj?
Praktično Moguće je putovati i vozilom, što može biti vrlo praktično za obiteljski odmor i prijevoz teške ili glomazne prtljage.
Udobnost Trajekt Split Rovinj nudi puno više prostora za kretanje i opuštanje tijekom putovanja do Rovinj nego bilo koji drugi način prijevoza.
Cijena Cijene karata za prijelaze između Split i Rovinj mogu biti više od ostalih načina prijevoza.
Trajanje Putovanje trajektom između Split i Rovinj može biti dulje od korištenja drugih načina prijevoza poput leta, što može predstavljati neugodnost za putnike koji žure u Rovinj.
Prednosti i nedostaci letenja između Split i Rovinj?
Izbor zrakoplovnih prijevoznika Mnogo je zračnih prijevoznika koji obavljaju letove od Split do Rovinj, bilo izravne ili s međuslijetanjem, dajući putnicima mnogo izbora.
Ubrzati Zrakoplovi između Split i Rovinj najbrži su način prijevoza za putovanje od 284 km između Split i Rovinj.
Sigurnosne provjere Putnici koji lete za Rovinj često moraju ranije stići u Split zračnu luku zbog strogih sigurnosnih provjera.
Ekološki nedostaci Letovi iz Split za Rovinj imaju negativan utjecaj na okoliš zbog emisije stakleničkih plinova, a let je jedan od načina prijevoza koji najviše zagađuje okoliš.
Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od Split do Rovinj?
Fleksibilnost Vozni redovi za odlazak iz Split u Rovinj zajedničkim prijevozom često su fleksibilniji nego za druge načine prijevoza.
Ekonomski Split Rovinj zajednički prijevoz često je najekonomičniji način prijevoza.
Osjećaj nesigurnosti Može se dogoditi da se ne osjećate sigurno u automobilu s vozačem, zbog njegovog stava ili načina vožnje.
Dostupnost Pronalaženje slobodnih mjesta za zajednički prijevoz između Split i Rovinj može biti teško, pogotovo ako planirate unaprijed. Većina zajedničkih putovanja nudi se samo nekoliko dana ili tjedana prije polaska.

Odakle ići u Split? Gdje ćemo doći do Rovinj?

Polazne luke u Split

Split
Kartica

Polazne autobusne stanice u Split

Split
Kartica

Polazne zračne luke u Split

Split
Kartica

Luke dolaska u Rovinj

Rovinj
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Rovinj

Rovinj
Kartica
Pretražite karte za Split Rovinj
Pronađite smještaj u Rovinj

Trajekt Split Rovinj

Cijena trajektne karte između Split i Rovinj može varirati ovisno o trajektnoj kompaniji i sezoni. Stoga se preporučuje da na Vivanodi pokrenete pretragu prijevoza za rutu Split-Rovinj. Moći ćete usporediti različite tvrtke kako biste saznali trenutne cijene.

Podsjećamo, ne postoji izravna trajektna veza između Split i Rovinj. Trajanje vožnje trajektom uglavnom ovisi o trajektnoj tvrtki kojom se vozite.

Uvijek se preporuča unaprijed rezervirati prijevoz trajektom između Split i Rovinj, osobito u razdobljima najveće gužve. To vam omogućuje da dobijete najbolje cijene i jamčite svoje mjesto na brodu.

Obično je moguće uzeti svoj automobil na trajekt između Split i Rovinj, ali to će izazvati dodatne troškove. Preporučujemo da pokrenete pretraživanje cijena karata na Vivanodi kako biste usporedili različite ponude trajekata između Split i Rovinj i procijenili uvjete prijevoza.

Trajektne tvrtke Split Rovinj

Venezia Lines
Venezia Lines
Atlas Kompas
Atlas Kompas
Commodore Cruises
Commodore Cruises
Jadrolinija
Jadrolinija
Traži karte za trajekt Split Rovinj

Autobus Split Rovinj

Učestalost polazaka za Split iz Rovinj ovisi o prijevozniku, razdoblju i danu u tjednu. Kako biste imali sveobuhvatan pregled polazaka autobusa za Rovinj, odredite datum polaska i pretražite Vivanoda.

Vrijeme putovanja autobusom između Split i Rovinj obično varira ovisno o prometnim uvjetima i zaustavljanjima na putu. Vivanoda će vam omogućiti da u stvarnom vremenu vidite sve autobuse koji putuju za Rovinj za vaš datum putovanja.

Prosječna cijena autobusne karte za liniju Split - Rovinj ovisi o prijevozniku i vremenu rezerviranja. Na određene popularne datume cijene se mogu udvostručiti! Usporedite sve cijene autobusa Split-Rovinj na Vivanoda.

Većina prijevoznika omogućuje online rezervaciju mjesta za autobus Split-Rovinj. Ova usluga se često naplaćuje.

Autobusne tvrtke Split Rovinj

FlixBus
FlixBus
Pretražite autobusne karte za Split Rovinj

Letovi Split Rovinj

Airlines Split Rovinj

Volotea
Volotea
Traži letove Split Rovinj

Zajedničko putovanje Split Rovinj

Trajanje zajedničkog putovanja između Split i Rovinj također ovisi o prometnim uvjetima i ruti kojom ide vozač. Pokretanjem pretraživanja cijena na Vivanoda sada, pristupit ćete procijenjenom trajanju za svaku dostupnu ponudu zajedničkog putovanja.

Prosječna cijena zajedničkog putovanja između Split i Rovinj ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući doba godine, potražnju i ponudu te korištenu platformu za dijeljenje vožnje. Kako biste dobili vrlo preciznu procjenu cijene i dostupnosti zajedničkog putovanja Split-Rovinj, pokrenite pretraživanje na Vivanoda unosom datuma putovanja.

Moguće je rezervirati mjesto za zajednički prijevoz u zadnji čas, ali to ovisi o raspoloživosti vozača i potražnji za putovanjem. Preporučljivo je rezervirati svoje mjesto unaprijed kako biste osigurali svoje putovanje.

Zajedničko putovanje općenito se smatra sigurnom opcijom za putovanje između Split i Rovinj. Međutim, važno je provjeriti recenzije i ocjene vozača prije rezerviranja putovanja. Također se preporučuje da svoje osobne podatke za kontakt dijelite samo s osobama kojima vjerujete.

Platforma za zajedničko korištenje automobila Split Rovinj

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz Split Rovinj

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska