Split
Izravno putovanje do Rijeka dijeljenje prijevoza, autobus, trajekt
Rijeka
Saznajte cijene

Kako doći iz Split u Rijeka?

Planirate li putovati u Split iz Rijeka i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Split do Rijeka, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Split i Rijeka, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (FlixBus, Blablacar, Croatia Airlines, Volotea ili Jadrolinija), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Split i Rijeka, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Split do Rijeka.

Za vaše putovanje od Split do Rijeka imate nekoliko opcija prijevoza

Autobus od Split do Rijeka

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Split do Rijeka, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Letovi Split Rijeka

Mnogi letovi povezuju Split s Rijeka svaki dan, što je brza i praktična opcija za putnike. Ako ste u žurbi, avion je najbrže rješenje da stignete u Rijeka u rekordnom roku.

Zajedničko putovanje Split Rijeka

Rješenje zajedničkog putovanja između Split i Rijeka savršeno je ako želite putovati u Rijeka u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u Split ili Rijeka.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Split i Rijeka koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Split Rijeka

Grad polaska
Split
Hrvatska
Split-Dalmacija
Grad odredišta
Rijeka
Hrvatska
Primorsko-goranska
Udaljenost
258 km
Izravna veza
Da, izravna veza dijeljenje prijevoza, autobus i trajekt
Pretražite karte za Split Rijeka
Pronađite smještaj u Rijeka
Lako organizirajte svoje putovanje između Split i Rijeka uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Split i Rijeka uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Split i Rijeka koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su FlixBus, Blablacar, Croatia Airlines, Volotea ili Jadrolinija kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Split i Rijeka!

Usporedba načina prijevoza između Split i Rijeka

Prednosti i nedostaci letenja između Split i Rijeka?
Ubrzati Zrakoplovi između Split i Rijeka najbrži su način prijevoza za putovanje od 258 km između Split i Rijeka.
Izbor zrakoplovnih prijevoznika Mnogo je zračnih prijevoznika koji obavljaju letove od Split do Rijeka, bilo izravne ili s međuslijetanjem, dajući putnicima mnogo izbora.
Sigurnosne provjere Putnici koji lete za Rijeka često moraju ranije stići u Split zračnu luku zbog strogih sigurnosnih provjera.
Cijena Avionske karte od Split do Rijeka mogu biti skuplje od karata za vlak ili autobus, posebno tijekom razdoblja velike gužve (praznici, vikendi itd.).
Ekološki nedostaci Letovi iz Split za Rijeka imaju negativan utjecaj na okoliš zbog emisije stakleničkih plinova, a let je jedan od načina prijevoza koji najviše zagađuje okoliš.
Prednosti i mane putovanja autobusom od Split do Rijeka?
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između Split i Rijeka, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Cijena Cijene autobusnih karata između Split i Rijeka često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Rijeka (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Usluge na brodu Moderni autobusi koji voze između Split i Rijeka obično su opremljeni udobnim sjedalima, klima uređajima, besplatnim Wi-Fijem, električnim utičnicama i toaletima.
Udobnost Split Rijeka autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Vrijeme putovanja Autobusi od Split do Rijeka većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Rijeka kako bi prevalili udaljenost od 258 km.
Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od Split do Rijeka?
Ekonomski Split Rijeka zajednički prijevoz često je najekonomičniji način prijevoza.
Fleksibilnost Vozni redovi za odlazak iz Split u Rijeka zajedničkim prijevozom često su fleksibilniji nego za druge načine prijevoza.
Prilagođenost korisniku Zajednički prijevoz između Split i Rijeka često je ugodniji i prijateljskiji od drugih načina prijevoza, osobito ako put dijelite s dragim ljudima.
Dostupnost Pronalaženje slobodnih mjesta za zajednički prijevoz između Split i Rijeka može biti teško, pogotovo ako planirate unaprijed. Većina zajedničkih putovanja nudi se samo nekoliko dana ili tjedana prije polaska.
Osjećaj nesigurnosti Može se dogoditi da se ne osjećate sigurno u automobilu s vozačem, zbog njegovog stava ili načina vožnje.
Pouzdanost Za svoje putovanje u Split Rijeka morate se osloniti na točnost i pouzdanost vozača. Nije uvijek točan u naznačeno vrijeme.

Odakle ići u Split? Gdje ćemo doći do Rijeka?

Polazne autobusne stanice u Split

Split
Kartica
Kaštel Sucurac
Kartica

Polazne zračne luke u Split

Split
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Rijeka

Rijeka
Kartica
Pretražite karte za Split Rijeka
Pronađite smještaj u Rijeka

3 savjeta za jeftinije putovanje između Split i Rijeka

Odlučili ste putovati iz Split u Rijeka i tražite načine da uštedite na prijevoznoj karti? Predstavljamo vam 3 praktična savjeta za uštedu novca na vašem putovanju. Bilo da se odlučite na autobus, let ili dijeljenje prijevoza, ovi savjeti pomoći će vam pronaći najbolje cijene za putovanje Split-Rijeka.

  • 1. Rezerviraj unaprijed
    Ovaj savjet često je najpoznatiji za uštedu na prijevoznoj karti između Split i Rijeka. Doista, karte za vlak, avion, autobus ili trajekt često su jeftinije ako ih kupite dovoljno unaprijed. To vam ponekad može uštedjeti desetke ili čak stotine eura na vašem putovanju Split-Rijeka.
  • 2. Izbjegavajte špice
    Karte Split-Rijeka vrlo su često jeftinije ako putujete izvan špica. Izbjegavanjem ovih prometnih razdoblja dana, mogli biste uštedjeti novac na svojoj prijevoznoj karti. Osim toga, putovanje u Rijeka izvan špica može vam omogućiti da uživate u udobnijem putovanju.
  • 3. Usporedite načine prijevoza
    Možda bi bilo dobro usporediti različite dostupne načine prijevoza kako biste uštedjeli novac na svom putovanju od Split do Rijeka. Iako se može činiti da su letenje avionom ili vlakom najbrži način da stignete do Rijeka, zajedničko putovanje ili autobus često mogu biti jeftinije alternative. Uzmite u obzir i vrijeme putovanja i rutu kako biste pronašli najekonomičnije rješenje koje najbolje odgovara vašim potrebama.

Autobus Split Rijeka

Većina prijevoznika omogućuje online rezervaciju mjesta za autobus Split-Rijeka. Ova usluga se često naplaćuje.

Autobusi između Split i Rijeka obično imaju WC za putnike, no uvijek se preporučuje provjeriti kod prijevoznika prije putovanja. U svim slučajevima, pauze na benzinskim postajama na autocesti su zajamčene.

Učestalost polazaka za Split iz Rijeka ovisi o prijevozniku, razdoblju i danu u tjednu. Kako biste imali sveobuhvatan pregled polazaka autobusa za Rijeka, odredite datum polaska i pretražite Vivanoda.

Prosječna cijena autobusne karte za liniju Split - Rijeka ovisi o prijevozniku i vremenu rezerviranja. Na određene popularne datume cijene se mogu udvostručiti! Usporedite sve cijene autobusa Split-Rijeka na Vivanoda.

Putnici obično mogu ponijeti prtljagu u autobusima Split-Rijeka, ali je važno provjeriti ograničenja težine i veličine kod prijevoznika. Njihov je broj također vrlo često ograničen.

Pravila otkazivanja i ponovnog rezerviranja mogu se razlikovati ovisno o autobusnoj tvrtki, stoga je važno provjeriti uvjete prilikom rezervacije. U većini slučajeva otkazivanje ili promjena autobusne karte Split-Rijeka izazvat će dodatne troškove.

Autobusne tvrtke Split Rijeka

FlixBus
FlixBus
Pretražite autobusne karte za Split Rijeka

Letovi Split Rijeka

Airlines Split Rijeka

Croatia Airlines
Croatia Airlines
Volotea
Volotea
Traži letove Split Rijeka

Zajedničko putovanje Split Rijeka

Trajanje zajedničkog putovanja između Split i Rijeka također ovisi o prometnim uvjetima i ruti kojom ide vozač. Pokretanjem pretraživanja cijena na Vivanoda sada, pristupit ćete procijenjenom trajanju za svaku dostupnu ponudu zajedničkog putovanja.

Prosječna cijena zajedničkog putovanja između Split i Rijeka ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući doba godine, potražnju i ponudu te korištenu platformu za dijeljenje vožnje. Kako biste dobili vrlo preciznu procjenu cijene i dostupnosti zajedničkog putovanja Split-Rijeka, pokrenite pretraživanje na Vivanoda unosom datuma putovanja.

Vozači u zajedničkoj vožnji često imaju ograničenja u pogledu velike prtljage zbog ograničenog prostora u vozilu. Stoga se preporuča kontaktirati vozača prije putovanja iz Split u Rijeka kako biste razgovarali o ovim pitanjima.

Zajednički prijevoz smatra se zelenijom opcijom od drugih načina prijevoza jer pomaže u smanjenju emisije CO2 smanjenjem broja automobila na cesti. Međutim, to ovisi o broju ljudi koji dijele isto vozilo i potrošnji goriva vozila.

Broj slobodnih mjesta u vozilu za zajednički prijevoz između Split i Rijeka ovisi o vozaču i vrsti vozila koje se koristi. Općenito, vozač može ponuditi između 1 i 4 sjedala.

Vrijeme polaska i dolaska za ponudu zajedničkog putovanja između Split i Rijeka razlikuje se ovisno o vozaču i odabranoj ruti. Vivanoda vam daje opcije pretraživanja kako biste suzili vrijeme koje najbolje funkcionira.

Platforma za zajedničko korištenje automobila Split Rijeka

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz Split Rijeka

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska