Preporučena ruta
Split
Putovanje autobus, dijeljenje prijevoza za Zadar
Zadar
Putovanje let, trajekt za Pula
Pula
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Split
Putovanje autobus, dijeljenje prijevoza, let za Venecija
Venecija
Putovanje trajekt, autobus, dijeljenje prijevoza za Pula
Pula
Saznajte cijene
Split
Izravno putovanje do Pula autobus
Pula
Saznajte cijene

Kako doći iz Split u Pula?

Planirate li putovati u Split iz Pula i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Split do Pula, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Split i Pula, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (FlixBus, Volotea, Croatia Airlines, Venezia Lines ili Atlas Kompas), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Split i Pula, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Split do Pula.

Za vaše putovanje od Split do Pula imate nekoliko opcija prijevoza

Split - Pula trajektom

Trajekt između Split i Pula atraktivna je opcija prijevoza za putnike koji traže putovanje bez stresa i jedinstveno iskustvo.

Autobus od Split do Pula

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Split do Pula, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Letovi Split Pula

Mnogi letovi povezuju Split s Pula svaki dan, što je brza i praktična opcija za putnike. Ako ste u žurbi, avion je najbrže rješenje da stignete u Pula u rekordnom roku.

Zajedničko putovanje Split Pula

Rješenje zajedničkog putovanja između Split i Pula savršeno je ako želite putovati u Pula u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u Split ili Pula.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Split i Pula koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Split Pula

Grad polaska
Split
Hrvatska
Split-Dalmacija
Grad odredišta
Pula
Hrvatska
Istra
Udaljenost
257 km
Izravna veza
Nijedno prijevozno sredstvo ne nudi izravnu vezu
Pretražite karte za Split Pula
Pronađite smještaj u Pula
Lako organizirajte svoje putovanje između Split i Pula uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Split i Pula uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Split i Pula koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su FlixBus, Volotea, Croatia Airlines, Venezia Lines ili Atlas Kompas kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Split i Pula!

Usporedba načina prijevoza između Split i Pula

Prednosti i nedostaci letenja između Split i Pula?
Ubrzati Zrakoplovi između Split i Pula najbrži su način prijevoza za putovanje od 257 km između Split i Pula.
Izbor zrakoplovnih prijevoznika Mnogo je zračnih prijevoznika koji obavljaju letove od Split do Pula, bilo izravne ili s međuslijetanjem, dajući putnicima mnogo izbora.
Ekološki nedostaci Letovi iz Split za Pula imaju negativan utjecaj na okoliš zbog emisije stakleničkih plinova, a let je jedan od načina prijevoza koji najviše zagađuje okoliš.
Cijena Avionske karte od Split do Pula mogu biti skuplje od karata za vlak ili autobus, posebno tijekom razdoblja velike gužve (praznici, vikendi itd.).
Prednosti i nedostaci putovanja trajektom između Split i Pula?
Ugodno iskustvo Trajektni prijelazi između Split i Pula vrlo su ugodno iskustvo putovanja, često nudeći panoramski pogled na more ili obalu.
Udobnost Trajekt Split Pula nudi puno više prostora za kretanje i opuštanje tijekom putovanja do Pula nego bilo koji drugi način prijevoza.
Fleksibilnost Vremena polaska trajekta između Split i Pula mogu biti ograničenija od ostalih načina prijevoza, što može otežati planiranje putovanja u Pula.
Trajanje Putovanje trajektom između Split i Pula može biti dulje od korištenja drugih načina prijevoza poput leta, što može predstavljati neugodnost za putnike koji žure u Pula.
Prednosti i mane putovanja autobusom od Split do Pula?
Usluge na brodu Moderni autobusi koji voze između Split i Pula obično su opremljeni udobnim sjedalima, klima uređajima, besplatnim Wi-Fijem, električnim utičnicama i toaletima.
Cijena Cijene autobusnih karata između Split i Pula često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Pula (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Udobnost Split Pula autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Vrijeme putovanja Autobusi od Split do Pula većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Pula kako bi prevalili udaljenost od 257 km.
Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od Split do Pula?
Prilagođenost korisniku Zajednički prijevoz između Split i Pula često je ugodniji i prijateljskiji od drugih načina prijevoza, osobito ako put dijelite s dragim ljudima.
Ekonomski Split Pula zajednički prijevoz često je najekonomičniji način prijevoza.
Pouzdanost Za svoje putovanje u Split Pula morate se osloniti na točnost i pouzdanost vozača. Nije uvijek točan u naznačeno vrijeme.
Dostupnost Pronalaženje slobodnih mjesta za zajednički prijevoz između Split i Pula može biti teško, pogotovo ako planirate unaprijed. Većina zajedničkih putovanja nudi se samo nekoliko dana ili tjedana prije polaska.

Odakle ići u Split? Gdje ćemo doći do Pula?

Polazne luke u Split

Split
Kartica

Polazne autobusne stanice u Split

Split
Kartica

Polazne zračne luke u Split

Split
Kartica

Luke dolaska u Pula

Pula
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Pula

Pula
Kartica

Dolazne zračne luke u Pula

Pula
Kartica
Pretražite karte za Split Pula
Pronađite smještaj u Pula

Trajekt Split Pula

Uvelike ovisi o godišnjem dobu u koje želite putovati između Split i Pula. Podsjećamo vas da ne postoji izravna trajektna linija između Split i Pula te da ćete prijelaz do Pula morati kombinirati s drugim načinom prijevoza.

Cijena trajektne karte između Split i Pula može varirati ovisno o trajektnoj kompaniji i sezoni. Stoga se preporučuje da na Vivanodi pokrenete pretragu prijevoza za rutu Split-Pula. Moći ćete usporediti različite tvrtke kako biste saznali trenutne cijene.

Podsjećamo, ne postoji izravna trajektna veza između Split i Pula. Trajanje vožnje trajektom uglavnom ovisi o trajektnoj tvrtki kojom se vozite.

Pogodnosti na trajektu od Split do Pula razlikuju se ovisno o trajektnoj tvrtki i vrsti broda. Međutim, moderni trajekti obično nude sadržaje kao što su restorani, barovi, trgovine, dječja igrališta, saloni i kabine.

Trajektne tvrtke Split Pula

Venezia Lines
Venezia Lines
Atlas Kompas
Atlas Kompas
Commodore Cruises
Commodore Cruises
Jadrolinija
Jadrolinija
Krilo Kapetan Luka
Krilo Kapetan Luka
Traži karte za trajekt Split Pula

Autobus Split Pula

Putnici obično mogu ponijeti prtljagu u autobusima Split-Pula, ali je važno provjeriti ograničenja težine i veličine kod prijevoznika. Njihov je broj također vrlo često ograničen.

Većina autobusa koji putuju između Split i Pula noviji su i najčešće imaju ugrađene električne utičnice za punjenje uređaja, ali to može varirati ovisno o prijevozniku.

Pravila otkazivanja i ponovnog rezerviranja mogu se razlikovati ovisno o autobusnoj tvrtki, stoga je važno provjeriti uvjete prilikom rezervacije. U većini slučajeva otkazivanje ili promjena autobusne karte Split-Pula izazvat će dodatne troškove.

Većina prijevoznika omogućuje online rezervaciju mjesta za autobus Split-Pula. Ova usluga se često naplaćuje.

Autobusne tvrtke Split Pula

FlixBus
FlixBus
Pretražite autobusne karte za Split Pula

Letovi Split Pula

Airlines Split Pula

Volotea
Volotea
Croatia Airlines
Croatia Airlines
Traži letove Split Pula

Zajedničko putovanje Split Pula

Prosječna cijena zajedničkog putovanja između Split i Pula ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući doba godine, potražnju i ponudu te korištenu platformu za dijeljenje vožnje. Kako biste dobili vrlo preciznu procjenu cijene i dostupnosti zajedničkog putovanja Split-Pula, pokrenite pretraživanje na Vivanoda unosom datuma putovanja.

Na Vivanodi, našoj platformi za usporedbu načina prijevoza između Split i Pula, imat ćete pristup svim dostupnim ponudama zajedničkog prijevoza s cijenom, približnim trajanjem i lokacijama preuzimanja.

Trajanje zajedničkog putovanja između Split i Pula također ovisi o prometnim uvjetima i ruti kojom ide vozač. Pokretanjem pretraživanja cijena na Vivanoda sada, pristupit ćete procijenjenom trajanju za svaku dostupnu ponudu zajedničkog putovanja.

Zajedničko putovanje općenito se smatra sigurnom opcijom za putovanje između Split i Pula. Međutim, važno je provjeriti recenzije i ocjene vozača prije rezerviranja putovanja. Također se preporučuje da svoje osobne podatke za kontakt dijelite samo s osobama kojima vjerujete.

Platforma za zajedničko korištenje automobila Split Pula

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz Split Pula

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska