Preporučena ruta
Split
Izravno putovanje do Berlin let, autobus
Berlin
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Split
Putovanje autobus, dijeljenje prijevoza, let za Beč
Beč
Putovanje let, autobus, dijeljenje prijevoza, vlak za Berlin
Berlin
Saznajte cijene
Split
Putovanje dijeljenje prijevoza, autobus za Prag
Prag
Putovanje autobus, let, vlak, dijeljenje prijevoza za Berlin
Berlin
Saznajte cijene

Kako doći iz Split u Berlin?

Planirate li putovati u Split iz Berlin i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Split do Berlin, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Split i Berlin, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (Deutsche Bahn, Hellö, FlixBus, Air Berlin ili Czech Airlines), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Split i Berlin, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Split do Berlin.

Za vaše putovanje od Split do Berlin imate nekoliko opcija prijevoza

Autobus od Split do Berlin

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Split do Berlin, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Split - Berlin vlakom

Ako volite putovati na više ekološki i ekonomičan način, vlak Split Berlin je idealan i ispunjava vaša očekivanja.

Letovi Split Berlin

Mnogi letovi povezuju Split s Berlin svaki dan, što je brza i praktična opcija za putnike. Ako ste u žurbi, avion je najbrže rješenje da stignete u Berlin u rekordnom roku.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Split i Berlin koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Split Berlin

Grad polaska
Split
Hrvatska
Split-Dalmacija
Grad odredišta
Berlin
Njemačka
Berlin
Udaljenost
1027 km
Izravna veza
Da, izravna veza let i autobus
Pretražite karte za Split Berlin
Pronađite smještaj u Berlin
Lako organizirajte svoje putovanje između Split i Berlin uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Split i Berlin uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Split i Berlin koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su Deutsche Bahn, Hellö, FlixBus, Air Berlin ili Czech Airlines kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Split i Berlin!

Usporedba načina prijevoza između Split i Berlin

Prednosti i mane putovanja autobusom od Split do Berlin?
Cijena Cijene autobusnih karata između Split i Berlin često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Berlin (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između Split i Berlin, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Usluge na brodu Moderni autobusi koji voze između Split i Berlin obično su opremljeni udobnim sjedalima, klima uređajima, besplatnim Wi-Fijem, električnim utičnicama i toaletima.
Udobnost Split Berlin autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Vrijeme putovanja Autobusi od Split do Berlin većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Berlin kako bi prevalili udaljenost od 1027 km.
Prednosti i mane putovanja vlakom od Split do Berlin?
Udobnost Vlakovi između Split i Berlin općenito nude više prostora za noge i dodatnu udobnost za putnike.
Krajolici Vlakovi između Split i Berlin često nude prekrasan krajolik tijekom putovanja.
Ubrzati Split Berlin vlakovi su često mnogo brži od autobusa ili automobila.
trošak Karte za vlak za Split Berlin mogu biti skuplje od karata za autobus ili dijeljenu vožnju, posebno za brze vlakove.
Fleksibilnost Vrijeme vlakova od Split do Berlin može biti ograničeno i može biti teže promijeniti vlak ako je potrebno.
Prednosti i nedostaci letenja između Split i Berlin?
Ubrzati Zrakoplovi između Split i Berlin najbrži su način prijevoza za putovanje od 1027 km između Split i Berlin.
Izbor zrakoplovnih prijevoznika Mnogo je zračnih prijevoznika koji obavljaju letove od Split do Berlin, bilo izravne ili s međuslijetanjem, dajući putnicima mnogo izbora.
Cijena Avionske karte od Split do Berlin mogu biti skuplje od karata za vlak ili autobus, posebno tijekom razdoblja velike gužve (praznici, vikendi itd.).
Sigurnosne provjere Putnici koji lete za Berlin često moraju ranije stići u Split zračnu luku zbog strogih sigurnosnih provjera.
Ekološki nedostaci Letovi iz Split za Berlin imaju negativan utjecaj na okoliš zbog emisije stakleničkih plinova, a let je jedan od načina prijevoza koji najviše zagađuje okoliš.

Odakle ići u Split? Gdje ćemo doći do Berlin?

Polazne autobusne stanice u Split

Split
Kartica
Split
Kartica

Polazne zračne luke u Split

Split
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Berlin

Berlin - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Kartica
Berlin Südkreuz
Kartica
Berlin Alexanderplatz
Kartica
Berlin TXL E
Kartica
Berlin SXF
Kartica
Berlin central bus station
Kartica
Berlin Alt-Tegel
Kartica
Berlin Zoo
Kartica

Dolazne stanice u Berlin

Berlin Hauptbahnhof
Kartica

Dolazne zračne luke u Berlin

Tegel
Kartica
Willy-Brandt Berlin-Brandebourg
Kartica
Pretražite karte za Split Berlin
Pronađite smještaj u Berlin

3 savjeta za jeftinije putovanje između Split i Berlin

Odlučili ste putovati iz Split u Berlin i tražite načine da uštedite na prijevoznoj karti? Predstavljamo vam 3 praktična savjeta za uštedu novca na vašem putovanju. Bilo da se odlučite na autobus, vlak ili let, ovi savjeti pomoći će vam pronaći najbolje cijene za putovanje Split-Berlin.

  • 1. Rezerviraj unaprijed
    Ovaj savjet često je najpoznatiji za uštedu na prijevoznoj karti između Split i Berlin. Doista, karte za vlak, avion, autobus ili trajekt često su jeftinije ako ih kupite dovoljno unaprijed. To vam ponekad može uštedjeti desetke ili čak stotine eura na vašem putovanju Split-Berlin.
  • 2. Usporedi cijene
    Korištenje Vivanode odličan je način da pronađete najbolje cijene za svoje putovanje od Split do Berlin. To vam omogućuje da u jednoj pretrazi usporedite cijene različitih prijevoznika i pronađete najbolju cijenu za svoj boravak u Berlin.
  • 3. Izbjegavajte dodatke
    Neke dodatne usluge, poput hrane i pića konzumiranih tijekom putovanja između Split i Berlin, mogu biti skupe i nisu uvijek potrebne za kratko putovanje. Kako biste uštedjeli novac, pokušajte planirati grickalice ili pića prije odlaska u Berlin i koristite besplatne alternative za zabavu, poput čitanja knjige.

Autobus Split Berlin

Pravila otkazivanja i ponovnog rezerviranja mogu se razlikovati ovisno o autobusnoj tvrtki, stoga je važno provjeriti uvjete prilikom rezervacije. U većini slučajeva otkazivanje ili promjena autobusne karte Split-Berlin izazvat će dodatne troškove.

Većina autobusa koji putuju između Split i Berlin noviji su i najčešće imaju ugrađene električne utičnice za punjenje uređaja, ali to može varirati ovisno o prijevozniku.

Većina prijevoznika omogućuje online rezervaciju mjesta za autobus Split-Berlin. Ova usluga se često naplaćuje.

Putnici obično mogu ponijeti prtljagu u autobusima Split-Berlin, ali je važno provjeriti ograničenja težine i veličine kod prijevoznika. Njihov je broj također vrlo često ograničen.

Učestalost polazaka za Split iz Berlin ovisi o prijevozniku, razdoblju i danu u tjednu. Kako biste imali sveobuhvatan pregled polazaka autobusa za Berlin, odredite datum polaska i pretražite Vivanoda.

Vrijeme putovanja autobusom između Split i Berlin obično varira ovisno o prometnim uvjetima i zaustavljanjima na putu. Vivanoda će vam omogućiti da u stvarnom vremenu vidite sve autobuse koji putuju za Berlin za vaš datum putovanja.

Autobusne tvrtke Split Berlin

Hellö
Hellö
FlixBus
FlixBus
Pretražite autobusne karte za Split Berlin

Vlakovi iz Split u Berlin

Za djecu, studente i starije osobe koji putuju vlakom između Split i Berlin postoje popusti koji ovise o vrsti karte i dobi osobe. Kada u pretrazi na Vivanodi navedete svoju dob, prikazane cijene uzimaju u obzir sve popuste vezane uz vašu dob.

Preporuča se rezervirati kartu za vlak između Split i Berlin barem nekoliko tjedana unaprijed kako biste dobili najbolje cijene.

Vlakovi između Split i Berlin opremljeni su električnim utičnicama i besplatnim bežičnim internetom za putnike. Električne utičnice dostupne su u većini automobila, dok Wi-Fi može biti nestabilan u nekim područjima.

Putnici naravno mogu ponijeti prtljagu sa sobom u vlak između Split i Berlin. Ne postoji ograničenje težine, ali neke željezničke tvrtke ograničavaju njihov broj i zahtijevaju dodatnu naknadu. S druge strane, veličina prtljage mora biti razumna s obzirom na često ograničen prostor unutar vlakova.

Prosječno vrijeme putovanja vlakom između Split i Berlin ovisi o vrsti vlaka kojim idete. Regionalni ili međugradski vlakovi za Berlin sporiji su od TGV-a. Usporedite trajanje svih putovanja tražeći cijene na Vivanodi.

Kako biste dobili najbolje cijene za karte za vlak između Split i Berlin, preporučamo rezervirati unaprijed, biti fleksibilni s rasporedom i usporediti cijene karata s Vivanodom.

Željezničke tvrtke između Split i Berlin

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
Traži karte za vlak Split Berlin

Letovi Split Berlin

Airlines Split Berlin

Air Berlin
Air Berlin
Czech Airlines
Czech Airlines
Germanwings
Germanwings
Niki Airlines
Niki Airlines
Easyjet
Easyjet
Austrian Airlines
Austrian Airlines
Lufthansa
Lufthansa
Traži letove Split Berlin
Filtri pretraživanja
Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska