Putujte od Split u Berlin

Organizirajte svoje putovanje Split u Berlin u vlak, autobus, carpooling, avion

Datum odlaska
(Datum povratka)
1
Traženje  
Oglašavanje

3 opcije za povratak Split u Berlin u avion, vlak, automobil, autobus

  • Odaberite rutu po svom izboru
  • Unesite datume putovanja kako biste pronašli najbolje ponude.
1
Split
Berlin
/
  • Nabavite cijene
2
Split
Beč
Berlin
/
/
/
/
/
  • Nabavite cijene
3
Split
Prag
Berlin
/
/
/
/
  • Nabavite cijene

Putovati Split Berlin

Načini prijevozaavion, carpooling, autobus, vlak
udaljenost1027 km
Izravna linijaDa

Kako otići Split u Berlin?

Nudimo 3 ruta u vlak, autobus, carpooling, avion za pripremu putovanja Split Berlin, Prikazana putovanja klasificirana su prema indeksu uspješnosti (mjereno prema broju promjena, procijenjenom trajanju, udaljenosti od zračne luke do središta grada u kojem se odvija…). Moći ćete:
  • Poredaj rezultate prema načinu prijevoza (vlak, autobus, carpooling, avion).
  • Nabavite cijene, vrijeme i trajanje putovanja Split Berlinklikom na gumb 'Pogledajte cijene' i navodeći datume putovanja i broj putnika. Pažnja: nastojimo prikupiti najviše stope od raznih partnerskih turističkih stranica kako bismo vas u najboljem slučaju obavijestili, ali to nije uvijek moguće.
  • Pronađite gradove grada Split i Berlin na karti, kao i na ruti Split Berlin i različite točke korespondencije (Zračna luka Tegel, Autobusni kolodvor Berlin - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB), Autobusni kolodvor Berlin Südkreuz, Autobusni kolodvor Berlin Alexanderplatz, Autobusni kolodvor Berlin TXL E, ...) klikom na gumb "Pojedinosti i karta".
  • Pronađite hotel u Berlin

Svi načini prijevoza Split Berlin

Za putovanje Split (Split-Dalmacija, Hrvatska) do Berlin (Berlin, Njemačka) s udaljenosti od 1027 km možete posuditi 4 načina prijevoza, moguće kombinacije avion, carpooling, autobus i/ili vlak, a prema tome trajanje putovanja bit će značajno različito,
Izravni let Split > Berlin će biti najbrži put do odredišta.
Izlaz Split i stići dovoljno rano (najmanje 2 sata prije vašeg odlaska) u zračnu luku Split SPU 13 km, za prijavu vaše prtljage za let do Berlin (zračna luka od Tegel, IATA kod: TXL) kojim upravlja Air Berlin ili Germanwings.
Nijedna autobusna tvrtka neće vam omogućiti da obavljate posao Split-Berlin bez mijenjanja autobusa morat ćete uzeti autobusne linije Split-Prag i Prag-Berlin,
Vi ćete se ukrcati na FlixBus bus na Split, Autobus će vas odvesti na autobusnu stanicuUAN Florenc Praha (Prague) (1.5 km od Prag, Češka Republika). Idite na autobusnu stanicuSplit (na 1.5 km od Split) najkasnije 15 minuta prije polaska za Prag,Jednom je stigao Prag, odvedite drugi FlixBus autobus koji će vas odvesti do autobusne stanice Berlin (Berlin Njemačka).
Blablacar je glavna platforma za prijevoz automobila u Europi gdje vozači imaju Split-Prag može vas odvesti kao putnika i kombinirati s putovanjem u avion pokriti cijelo putovanje.
Nije moguće izravno otići Split u Berlinbez promjene. Možete uzeti vlakPrag-Berlin i koristiti autobus da biste došli do svog konačnog odredišta.
Vlakovi IC/EC 27 od Deutsche Bahn do Berlin odlazak s željezničke stanice Prague hlavní nádraží u Prag, Dolazak uBerlin će biti na postaji Berlin Hauptbahnhof (2.8 km od centra).
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)