Putujte od Split u Hamburg

Organizirajte svoje putovanje Split u Hamburg u vlak, autobus, carpooling, avion

Datum odlaska
(Datum povratka)
1
Traženje  
Oglašavanje

5 opcije za povratak Split u Hamburg u avion, vlak, automobil, autobus

  • Odaberite rutu po svom izboru
  • Unesite datume putovanja kako biste pronašli najbolje ponude.
1
Split
Hamburg
/
  • Nabavite cijene
2
Split
Berlin
Hamburg
/
/
  • Nabavite cijene
3
Split
Beč
Hamburg
/
/
/
/
  • Nabavite cijene
4
Split
Prag
Hamburg
/
/
/
/
  • Nabavite cijene
5
Split
Graz
Hamburg
/
/
  • Nabavite cijene

Putovati Split Hamburg

Načini prijevozaavion, carpooling, autobus, vlak
udaljenost1212 km
Izravna linijaDa

Kako putovati Split do Hamburg ?

Kao i mnogi putnici, tražite najjeftinije ponude prijevoza Split do Hamburg? Obično to nije lak zadatak i morat ćete pregledati više web lokacija da biste usporedili sve ponude.

Srećom, Vivanoda je multimodalni planer putovanja koji sakuplja cijene autobusi, carpooling, letovi i vlakovi u jednoj potrazi. Trebate samo odrediti datum odlaska u Hamburg onda neka Vivanoda traži tebe. Pročistite, filtrirajte, sortirajte prema Vašim željama putovanja, a zatim odaberite Split - Hamburg ponuda koja vam najviše odgovara.

Uglavnom ćete koristiti vlakovi, letovi, carpooling i autobusi od FlixBus, Air Berlin, Blablacar, Lufthansa, Austrian Airlines, Niki Airlines, Deutsche Bahn ili ÖBBa do dosega Hamburg,

Svi načini prijevoza Split Hamburg

Za putovanje Split (Split-Dalmacija, Hrvatska) do Hamburg (Hamburg, Njemačka) s udaljenosti od 1212 km možete posuditi 4 načina prijevoza, moguće kombinacije avion, carpooling, autobus i/ili vlak, a prema tome trajanje putovanja bit će značajno različito,
Izravni let Split > Hamburg će biti najbrži put do odredišta.
Izlaz Split i stići dovoljno rano (najmanje 2 sata prije vašeg odlaska) u zračnu luku Split SPU 13 km, za prijavu vaše prtljage za let do Hamburg (zračna luka od Fuhlsbuettel, IATA kod: HAM) kojim upravlja Germanwings.
Nijedna autobusna tvrtka neće vam omogućiti da obavljate posao Split-Hamburg bez mijenjanja autobusa morat ćete uzeti autobusne linije Split-Prag i Prag-Hamburg,
Vi ćete se ukrcati na FlixBus bus na Split, Autobus će vas odvesti na autobusnu stanicuUAN Florenc Praha (Prague) (1.5 km od Prag, Češka Republika). Idite na autobusnu stanicuSplit (na 1.5 km od Split) najkasnije 15 minuta prije polaska za Prag,Jednom je stigao Prag, odvedite drugi FlixBus autobus koji će vas odvesti do autobusne stanice Hamburg (Hamburg Njemačka).
Blablacar je glavna platforma za prijevoz automobila u Europi gdje vozači imaju Split-Prag može vas odvesti kao putnika i kombinirati s putovanjem u avion pokriti cijelo putovanje.
Nije moguće izravno otići Split u Hamburgbez promjene. Možete uzeti vlakBeč-Hamburg i koristiti autobus da biste došli do svog konačnog odredišta.
Vlakovi Euronight Hans Albert od ÖBB do Hamburg odlazak s željezničke stanice Wien Hütteldorf u Beč, Dolazak uHamburg će biti na postaji Hamburg Dammtor (0.8 km od centra).

Transportne tvrtke idu od Split u Hamburg?

Autobusna poduzeća
FlixBus nudi autobusne usluge od autobusnog kolodvora Split u Split i to od UAN Florenc Praha (Prague) ( Češka Republika) i između grada Prag (usluga do autobusne postaje UAN Florenc Praha (Prague) na 1.5 km od centra grada) i grada Hamburg gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Hamburg - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) nalazi se oko 1.4 km. od centra.
Berlin Shuttle je operater koji vam omogućuje da putujete preko linije od autobusnog kolodvora Berlin - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) u Berlin i to od Hamburg - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) (Hamburg Njemačka)
Rotira se tvrtka ADAC PostBus Bus između grada Berlin (usluga do autobusne postaje Berlin - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) na 9.3 km od centra grada) i grada Hamburg gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Hamburg - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) nalazi se oko 1.4 km. od centra.
Airlines
Austrian Airlines leti od zračne luke Vienna-Schwechat International VIE nalazi se u 18 km. središtu grada Beč u Hamburg (dolazak u zračnu luku Fuhlsbuettel HAM)
Germanwings osigurava rotaciju od zračne luke Split SPU (nalazi se na 13 km od središta grada) Split, Hrvatska) na Hamburg (posluživanje zračne luke Fuhlsbuettel HAM)
Lufthansa upravlja letom od zračne luke Vienna-Schwechat International VIE nalazi se u 18 km. središtu grada Beč u Hamburg (dolazak u zračnu luku Fuhlsbuettel HAM)
Niki Airlines osigurava zračnu vezu od zračne luke Split SPU (nalazi se na 13 km od središta grada) Split, Hrvatska) na Beč (posluživanje zračne luke Vienna-Schwechat International VIE)
Air Berlin leti od zračne luke Split SPU nalazi se u 13 km. središtu grada Split u Berlin (dolazak u zračnu luku Tegel TXL)
Czech Airlines osigurava rotaciju od zračne luke Prague Ruzyne PRG (nalazi se na 12 km od središta grada) Prag, Češka Republika) na Hamburg (posluživanje zračne luke Fuhlsbuettel HAM)
Željezničke tvrtke
ÖBB nudi liniju Beč-Hamburg Vlak Euronight Hans Albert od željezničke stanice Wien Hütteldorf (0.1 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Hamburg Dammtor na dolasku (0.8 km od centra)
Deutsche Bahn upravlja linijom od Graz u Hamburg iz kojeg polazi IC/EC 27 vlak Graz Hbf doći do željezničke stanice Hamburg Hbf (Hamburg Njemačka)
Carpooling
Ovisno o traženom datumu, Blablacar može ponuditi ponude za izvršenje carpooling Split-Prag (749 km)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)