Preporučena ruta
Split
Izravno putovanje do Hamburg autobus, let
Hamburg
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Split
Putovanje let za Berlin
Berlin
Putovanje vlak, dijeljenje prijevoza, autobus za Hamburg
Hamburg
Saznajte cijene
Split
Putovanje dijeljenje prijevoza, autobus za Zagreb
Zagreb
Putovanje let, autobus, dijeljenje prijevoza za Hamburg
Hamburg
Saznajte cijene

Kako doći iz Split u Hamburg?

Planirate li putovati u Split iz Hamburg i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Split do Hamburg, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Split i Hamburg, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (Deutsche Bahn, FlixTrain, FlixBus, ADAC PostBus ili Berlin Shuttle), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Split i Hamburg, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Split do Hamburg.

Za vaše putovanje od Split do Hamburg imate nekoliko opcija prijevoza

Autobus od Split do Hamburg

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Split do Hamburg, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Split - Hamburg vlakom

Ako volite putovati na više ekološki i ekonomičan način, vlak Split Hamburg je idealan i ispunjava vaša očekivanja.

Letovi Split Hamburg

Mnogi letovi povezuju Split s Hamburg svaki dan, što je brza i praktična opcija za putnike. Ako ste u žurbi, avion je najbrže rješenje da stignete u Hamburg u rekordnom roku.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Split i Hamburg koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Split Hamburg

Grad polaska
Split
Hrvatska
Split-Dalmacija
Grad odredišta
Hamburg
Njemačka
Hamburg
Udaljenost
1212 km
Izravna veza
Da, izravna veza autobus i let
Pretražite karte za Split Hamburg
Pronađite smještaj u Hamburg
Lako organizirajte svoje putovanje između Split i Hamburg uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Split i Hamburg uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Split i Hamburg koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su Deutsche Bahn, FlixTrain, FlixBus, ADAC PostBus ili Berlin Shuttle kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Split i Hamburg!

Usporedba načina prijevoza između Split i Hamburg

Prednosti i nedostaci letenja između Split i Hamburg?
Izbor zrakoplovnih prijevoznika Mnogo je zračnih prijevoznika koji obavljaju letove od Split do Hamburg, bilo izravne ili s međuslijetanjem, dajući putnicima mnogo izbora.
Ubrzati Zrakoplovi između Split i Hamburg najbrži su način prijevoza za putovanje od 1212 km između Split i Hamburg.
Ekološki nedostaci Letovi iz Split za Hamburg imaju negativan utjecaj na okoliš zbog emisije stakleničkih plinova, a let je jedan od načina prijevoza koji najviše zagađuje okoliš.
Sigurnosne provjere Putnici koji lete za Hamburg često moraju ranije stići u Split zračnu luku zbog strogih sigurnosnih provjera.
Cijena Avionske karte od Split do Hamburg mogu biti skuplje od karata za vlak ili autobus, posebno tijekom razdoblja velike gužve (praznici, vikendi itd.).
Prednosti i mane putovanja vlakom od Split do Hamburg?
Ekološki Vlak Split Hamburg smatra se ekološki prihvatljivijim prijevoznim sredstvom od aviona ili osobnih automobila.
Pristupačnost Željezničke stanice u Split ili Hamburg nalaze se u središtu grada, što olakšava pristup drugim prijevoznim sredstvima za dolazak u središte grada.
Ubrzati Split Hamburg vlakovi su često mnogo brži od autobusa ili automobila.
Fleksibilnost Vrijeme vlakova od Split do Hamburg može biti ograničeno i može biti teže promijeniti vlak ako je potrebno.
trošak Karte za vlak za Split Hamburg mogu biti skuplje od karata za autobus ili dijeljenu vožnju, posebno za brze vlakove.
Prednosti i mane putovanja autobusom od Split do Hamburg?
Usluge na brodu Moderni autobusi koji voze između Split i Hamburg obično su opremljeni udobnim sjedalima, klima uređajima, besplatnim Wi-Fijem, električnim utičnicama i toaletima.
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između Split i Hamburg, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Cijena Cijene autobusnih karata između Split i Hamburg često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Hamburg (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Vrijeme putovanja Autobusi od Split do Hamburg većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Hamburg kako bi prevalili udaljenost od 1212 km.
Udobnost Split Hamburg autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.

Odakle ići u Split? Gdje ćemo doći do Hamburg?

Polazne autobusne stanice u Split

Split
Kartica
Kaštel Sucurac
Kartica

Polazne zračne luke u Split

Split
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Hamburg

Hamburg - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Kartica
Hamburg-Harburg
Kartica

Dolazne stanice u Hamburg

Hamburg Hbf
Kartica
Hamburg Dammtor
Kartica
Hamburg-Altona
Kartica
Hamburg-Harburg
Kartica

Dolazne zračne luke u Hamburg

Fuhlsbuettel
Kartica
Pretražite karte za Split Hamburg
Pronađite smještaj u Hamburg

3 savjeta za jeftinije putovanje između Split i Hamburg

Odlučili ste putovati iz Split u Hamburg i tražite načine da uštedite na prijevoznoj karti? Predstavljamo vam 3 praktična savjeta za uštedu novca na vašem putovanju. Bilo da se odlučite na autobus, vlak ili let, ovi savjeti pomoći će vam pronaći najbolje cijene za putovanje Split-Hamburg.

  • 1. Budite fleksibilni po pitanju datuma
    Karte Split-Hamburg često su jeftinije tijekom tjedna nego vikendom. Ako si možete priuštiti putovanje u Hamburg tijekom tjedna umjesto vikendom, mogli biste uštedjeti novac na prijevoznoj karti Split-Hamburg. Osim toga, fleksibilnost datuma također vam može pomoći da pronađete najbolje cijene za Hamburg.
  • 2. Izbjegavajte špice
    Karte Split-Hamburg vrlo su često jeftinije ako putujete izvan špica. Izbjegavanjem ovih prometnih razdoblja dana, mogli biste uštedjeti novac na svojoj prijevoznoj karti. Osim toga, putovanje u Hamburg izvan špica može vam omogućiti da uživate u udobnijem putovanju.
  • 3. Izbjegavajte dodatke
    Neke dodatne usluge, poput hrane i pića konzumiranih tijekom putovanja između Split i Hamburg, mogu biti skupe i nisu uvijek potrebne za kratko putovanje. Kako biste uštedjeli novac, pokušajte planirati grickalice ili pića prije odlaska u Hamburg i koristite besplatne alternative za zabavu, poput čitanja knjige.

Autobus Split Hamburg

Učestalost polazaka za Split iz Hamburg ovisi o prijevozniku, razdoblju i danu u tjednu. Kako biste imali sveobuhvatan pregled polazaka autobusa za Hamburg, odredite datum polaska i pretražite Vivanoda.

Vrijeme putovanja autobusom između Split i Hamburg obično varira ovisno o prometnim uvjetima i zaustavljanjima na putu. Vivanoda će vam omogućiti da u stvarnom vremenu vidite sve autobuse koji putuju za Hamburg za vaš datum putovanja.

Većina prijevoznika omogućuje online rezervaciju mjesta za autobus Split-Hamburg. Ova usluga se često naplaćuje.

Prosječna cijena autobusne karte za liniju Split - Hamburg ovisi o prijevozniku i vremenu rezerviranja. Na određene popularne datume cijene se mogu udvostručiti! Usporedite sve cijene autobusa Split-Hamburg na Vivanoda.

Autobusi između Split i Hamburg obično imaju WC za putnike, no uvijek se preporučuje provjeriti kod prijevoznika prije putovanja. U svim slučajevima, pauze na benzinskim postajama na autocesti su zajamčene.

Većina autobusnih prijevoznika dopušta putnicima da jedu ili piju u autobusima Split-Hamburg, neki čak nude i snack uslugu gdje možete kupiti piće ili sendvič. Ipak, preporuča se provjeriti posebne politike svake tvrtke prije putovanja.

Autobusne tvrtke Split Hamburg

FlixBus
FlixBus
ADAC PostBus
ADAC PostBus
Berlin Shuttle
Berlin Shuttle
Pretražite autobusne karte za Split Hamburg

Vlakovi iz Split u Hamburg

Može postojati razlika u cijeni ovisno o dobu dana kada putujete vlakom između Split i Hamburg. Ulaznice kupljene izvan špice jeftinije su od onih kupljenih tijekom špice. Kako bi imali detaljan pregled svih cijena, Vivanoda uspoređuje sve načine prijevoza između Split i Hamburg.

Prosječno vrijeme putovanja vlakom između Split i Hamburg ovisi o vrsti vlaka kojim idete. Regionalni ili međugradski vlakovi za Hamburg sporiji su od TGV-a. Usporedite trajanje svih putovanja tražeći cijene na Vivanodi.

Vlakovi između Split i Hamburg opremljeni su električnim utičnicama i besplatnim bežičnim internetom za putnike. Električne utičnice dostupne su u većini automobila, dok Wi-Fi može biti nestabilan u nekim područjima.

Karte za vlak između Split i Hamburg mogu se povratiti ili zamijeniti, ali općenito su skuplje. Najjeftinije karte su nepovratne i nezamjenjive.

Putnici naravno mogu ponijeti prtljagu sa sobom u vlak između Split i Hamburg. Ne postoji ograničenje težine, ali neke željezničke tvrtke ograničavaju njihov broj i zahtijevaju dodatnu naknadu. S druge strane, veličina prtljage mora biti razumna s obzirom na često ograničen prostor unutar vlakova.

Preporuča se rezervirati kartu za vlak između Split i Hamburg barem nekoliko tjedana unaprijed kako biste dobili najbolje cijene.

Željezničke tvrtke između Split i Hamburg

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
FlixTrain
FlixTrain
Traži karte za vlak Split Hamburg

Letovi Split Hamburg

Airlines Split Hamburg

Germanwings
Germanwings
Czech Airlines
Czech Airlines
Air Berlin
Air Berlin
Condor Flugdienst
Condor Flugdienst
Lufthansa
Lufthansa
Croatia Airlines
Croatia Airlines
Traži letove Split Hamburg

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska