Preporučena ruta
Split
Izravno putovanje do München let, autobus
München
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Split
Putovanje let za Venecija
Venecija
Putovanje dijeljenje prijevoza, vlak, autobus za München
München
Saznajte cijene
Split
Putovanje trajekt za Rijeka
Rijeka
Putovanje let za München
München
Saznajte cijene

Kako doći iz Split u München?

Planirate li putovati u Split iz München i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Split do München, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Split i München, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (Deutsche Bahn, ÖBB, MÁV, IC Bus ili Hellö), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Split i München, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Split do München.

Za vaše putovanje od Split do München imate nekoliko opcija prijevoza

Split - München trajektom

Trajekt između Split i München atraktivna je opcija prijevoza za putnike koji traže putovanje bez stresa i jedinstveno iskustvo.

Autobus od Split do München

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Split do München, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Split - München vlakom

Ako volite putovati na više ekološki i ekonomičan način, vlak Split München je idealan i ispunjava vaša očekivanja.

Letovi Split München

Mnogi letovi povezuju Split s München svaki dan, što je brza i praktična opcija za putnike. Ako ste u žurbi, avion je najbrže rješenje da stignete u München u rekordnom roku.

Zajedničko putovanje Split München

Rješenje zajedničkog putovanja između Split i München savršeno je ako želite putovati u München u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u Split ili München.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Split i München koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Split München

Grad polaska
Split
Hrvatska
Split-Dalmacija
Grad odredišta
München
Njemačka
Bavarska
Udaljenost
638 km
Izravna veza
Da, izravna veza let i autobus
Pretražite karte za Split München
Pronađite smještaj u München
Lako organizirajte svoje putovanje između Split i München uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Split i München uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Split i München koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su Deutsche Bahn, ÖBB, MÁV, IC Bus ili Hellö kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Split i München!

Usporedba načina prijevoza između Split i München

Prednosti i mane putovanja autobusom od Split do München?
Cijena Cijene autobusnih karata između Split i München često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do München (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između Split i München, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Usluge na brodu Moderni autobusi koji voze između Split i München obično su opremljeni udobnim sjedalima, klima uređajima, besplatnim Wi-Fijem, električnim utičnicama i toaletima.
Udobnost Split München autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Vrijeme putovanja Autobusi od Split do München većinu su vremena puno sporiji od vlakova do München kako bi prevalili udaljenost od 638 km.
Prednosti i mane putovanja vlakom od Split do München?
Ubrzati Split München vlakovi su često mnogo brži od autobusa ili automobila.
Pristupačnost Željezničke stanice u Split ili München nalaze se u središtu grada, što olakšava pristup drugim prijevoznim sredstvima za dolazak u središte grada.
Udobnost Vlakovi između Split i München općenito nude više prostora za noge i dodatnu udobnost za putnike.
trošak Karte za vlak za Split München mogu biti skuplje od karata za autobus ili dijeljenu vožnju, posebno za brze vlakove.
Fleksibilnost Vrijeme vlakova od Split do München može biti ograničeno i može biti teže promijeniti vlak ako je potrebno.
Prednosti i nedostaci putovanja trajektom između Split i München?
Usluge na brodu Neke trajektne kompanije kojima ćete putovati između Split i München nude udobne kabine za spavanje i odmor putnika, restorane, barove i razne vrste zabave.
Ugodno iskustvo Trajektni prijelazi između Split i München vrlo su ugodno iskustvo putovanja, često nudeći panoramski pogled na more ili obalu.
Udobnost Trajekt Split München nudi puno više prostora za kretanje i opuštanje tijekom putovanja do München nego bilo koji drugi način prijevoza.
Vremenska prognoza Vremenski uvjeti ponekad mogu učiniti prijelaz između Split i München teškim i neugodnim za one koji su skloni morskoj bolesti.
Fleksibilnost Vremena polaska trajekta između Split i München mogu biti ograničenija od ostalih načina prijevoza, što može otežati planiranje putovanja u München.
Trajanje Putovanje trajektom između Split i München može biti dulje od korištenja drugih načina prijevoza poput leta, što može predstavljati neugodnost za putnike koji žure u München.
Prednosti i nedostaci letenja između Split i München?
Ubrzati Zrakoplovi između Split i München najbrži su način prijevoza za putovanje od 638 km između Split i München.
Izbor zrakoplovnih prijevoznika Mnogo je zračnih prijevoznika koji obavljaju letove od Split do München, bilo izravne ili s međuslijetanjem, dajući putnicima mnogo izbora.
Cijena Avionske karte od Split do München mogu biti skuplje od karata za vlak ili autobus, posebno tijekom razdoblja velike gužve (praznici, vikendi itd.).
Sigurnosne provjere Putnici koji lete za München često moraju ranije stići u Split zračnu luku zbog strogih sigurnosnih provjera.
Ekološki nedostaci Letovi iz Split za München imaju negativan utjecaj na okoliš zbog emisije stakleničkih plinova, a let je jedan od načina prijevoza koji najviše zagađuje okoliš.
Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od Split do München?
Ekološki Dijeljenjem vozila jedne osobe smanjujete utjecaj na okoliš putovanja od Split do München.
Prilagođenost korisniku Zajednički prijevoz između Split i München često je ugodniji i prijateljskiji od drugih načina prijevoza, osobito ako put dijelite s dragim ljudima.
Ekonomski Split München zajednički prijevoz često je najekonomičniji način prijevoza.
Udobnost Prostor u automobilu morate dijeliti s drugim putnicima tijekom cijelog putovanja između Split i München.
Pouzdanost Za svoje putovanje u Split München morate se osloniti na točnost i pouzdanost vozača. Nije uvijek točan u naznačeno vrijeme.
Dostupnost Pronalaženje slobodnih mjesta za zajednički prijevoz između Split i München može biti teško, pogotovo ako planirate unaprijed. Većina zajedničkih putovanja nudi se samo nekoliko dana ili tjedana prije polaska.

Odakle ići u Split? Gdje ćemo doći do München?

Polazne luke u Split

Split
Kartica

Polazne autobusne stanice u Split

Split
Kartica
Split
Kartica

Polazne zračne luke u Split

Split
Kartica

Dolazne autobusne stanice u München

München - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Kartica
Munich central bus station
Kartica

Dolazne stanice u München

München Hbf
Kartica

Dolazne zračne luke u München

Franz Josef Strauss
Kartica
Pretražite karte za Split München
Pronađite smještaj u München

3 savjeta za jeftinije putovanje između Split i München

Odlučili ste putovati iz Split u München i tražite načine da uštedite na prijevoznoj karti? Predstavljamo vam 3 praktična savjeta za uštedu novca na vašem putovanju. Bilo da se odlučite na trajekt, autobus, vlak, let ili dijeljenje prijevoza, ovi savjeti pomoći će vam pronaći najbolje cijene za putovanje Split-München.

  • 1. Izbjegavajte špice
    Karte Split-München vrlo su često jeftinije ako putujete izvan špica. Izbjegavanjem ovih prometnih razdoblja dana, mogli biste uštedjeti novac na svojoj prijevoznoj karti. Osim toga, putovanje u München izvan špica može vam omogućiti da uživate u udobnijem putovanju.
  • 2. Izbjegavajte dodatke
    Neke dodatne usluge, poput hrane i pića konzumiranih tijekom putovanja između Split i München, mogu biti skupe i nisu uvijek potrebne za kratko putovanje. Kako biste uštedjeli novac, pokušajte planirati grickalice ili pića prije odlaska u München i koristite besplatne alternative za zabavu, poput čitanja knjige.
  • 3. Usporedi cijene
    Korištenje Vivanode odličan je način da pronađete najbolje cijene za svoje putovanje od Split do München. To vam omogućuje da u jednoj pretrazi usporedite cijene različitih prijevoznika i pronađete najbolju cijenu za svoj boravak u München.

Trajekt Split München

Cijena trajektne karte između Split i München može varirati ovisno o trajektnoj kompaniji i sezoni. Stoga se preporučuje da na Vivanodi pokrenete pretragu prijevoza za rutu Split-München. Moći ćete usporediti različite tvrtke kako biste saznali trenutne cijene.

Podsjećamo, ne postoji izravna trajektna veza između Split i München. Trajanje vožnje trajektom uglavnom ovisi o trajektnoj tvrtki kojom se vozite.

Obično je moguće uzeti svoj automobil na trajekt između Split i München, ali to će izazvati dodatne troškove. Preporučujemo da pokrenete pretraživanje cijena karata na Vivanodi kako biste usporedili različite ponude trajekata između Split i München i procijenili uvjete prijevoza.

Neke trajektne tvrtke koje plove između Split i München nude snižene cijene za djecu i starije osobe. Preporučljivo je izvršiti pretragu cijena na Vivanodi navodeći dob putnika kako biste provjerili jesu li ti popusti dostupni.

Uvelike ovisi o godišnjem dobu u koje želite putovati između Split i München. Podsjećamo vas da ne postoji izravna trajektna linija između Split i München te da ćete prijelaz do München morati kombinirati s drugim načinom prijevoza.

Vrijeme polaska i dolaska trajekta između Split i München razlikuje se ovisno o sezoni i danu u tjednu. Preporučljivo je provjeriti trenutna vremena kod trajektne kompanije prije rezervacije.

Trajektne tvrtke Split München

Jadrolinija
Jadrolinija
Traži karte za trajekt Split München

Autobus Split München

Prosječna cijena autobusne karte za liniju Split - München ovisi o prijevozniku i vremenu rezerviranja. Na određene popularne datume cijene se mogu udvostručiti! Usporedite sve cijene autobusa Split-München na Vivanoda.

Vrijeme putovanja autobusom između Split i München obično varira ovisno o prometnim uvjetima i zaustavljanjima na putu. Vivanoda će vam omogućiti da u stvarnom vremenu vidite sve autobuse koji putuju za München za vaš datum putovanja.

Autobusi između Split i München obično imaju WC za putnike, no uvijek se preporučuje provjeriti kod prijevoznika prije putovanja. U svim slučajevima, pauze na benzinskim postajama na autocesti su zajamčene.

Učestalost polazaka za Split iz München ovisi o prijevozniku, razdoblju i danu u tjednu. Kako biste imali sveobuhvatan pregled polazaka autobusa za München, odredite datum polaska i pretražite Vivanoda.

Pravila otkazivanja i ponovnog rezerviranja mogu se razlikovati ovisno o autobusnoj tvrtki, stoga je važno provjeriti uvjete prilikom rezervacije. U većini slučajeva otkazivanje ili promjena autobusne karte Split-München izazvat će dodatne troškove.

Autobusne karte Split-München često su jeftinije ako ih kupite unaprijed, pogotovo ako rezervirate nekoliko tjedana unaprijed. Međutim, neki autobusni prijevoznici također nude last minute ponude kako bi popunili preostala mjesta.

Autobusne tvrtke Split München

IC Bus
IC Bus
Hellö
Hellö
FlixBus
FlixBus
Pretražite autobusne karte za Split München

Vlakovi iz Split u München

Kako biste dobili najbolje cijene za karte za vlak između Split i München, preporučamo rezervirati unaprijed, biti fleksibilni s rasporedom i usporediti cijene karata s Vivanodom.

Prosječno vrijeme putovanja vlakom između Split i München ovisi o vrsti vlaka kojim idete. Regionalni ili međugradski vlakovi za München sporiji su od TGV-a. Usporedite trajanje svih putovanja tražeći cijene na Vivanodi.

Preporuča se rezervirati kartu za vlak između Split i München barem nekoliko tjedana unaprijed kako biste dobili najbolje cijene.

Putnici naravno mogu ponijeti prtljagu sa sobom u vlak između Split i München. Ne postoji ograničenje težine, ali neke željezničke tvrtke ograničavaju njihov broj i zahtijevaju dodatnu naknadu. S druge strane, veličina prtljage mora biti razumna s obzirom na često ograničen prostor unutar vlakova.

Za djecu, studente i starije osobe koji putuju vlakom između Split i München postoje popusti koji ovise o vrsti karte i dobi osobe. Kada u pretrazi na Vivanodi navedete svoju dob, prikazane cijene uzimaju u obzir sve popuste vezane uz vašu dob.

Vlakovi između Split i München opremljeni su električnim utičnicama i besplatnim bežičnim internetom za putnike. Električne utičnice dostupne su u većini automobila, dok Wi-Fi može biti nestabilan u nekim područjima.

Željezničke tvrtke između Split i München

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
ÖBB
ÖBB
MÁV
MÁV
Traži karte za vlak Split München

Letovi Split München

Airlines Split München

Croatia Airlines
Croatia Airlines
Lufthansa
Lufthansa
Volotea
Volotea
Niki Airlines
Niki Airlines
Austrian Airlines
Austrian Airlines
Traži letove Split München

Zajedničko putovanje Split München

Broj slobodnih mjesta u vozilu za zajednički prijevoz između Split i München ovisi o vozaču i vrsti vozila koje se koristi. Općenito, vozač može ponuditi između 1 i 4 sjedala.

Prosječna cijena zajedničkog putovanja između Split i München ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući doba godine, potražnju i ponudu te korištenu platformu za dijeljenje vožnje. Kako biste dobili vrlo preciznu procjenu cijene i dostupnosti zajedničkog putovanja Split-München, pokrenite pretraživanje na Vivanoda unosom datuma putovanja.

Zajedničko putovanje općenito se smatra sigurnom opcijom za putovanje između Split i München. Međutim, važno je provjeriti recenzije i ocjene vozača prije rezerviranja putovanja. Također se preporučuje da svoje osobne podatke za kontakt dijelite samo s osobama kojima vjerujete.

Trajanje zajedničkog putovanja između Split i München također ovisi o prometnim uvjetima i ruti kojom ide vozač. Pokretanjem pretraživanja cijena na Vivanoda sada, pristupit ćete procijenjenom trajanju za svaku dostupnu ponudu zajedničkog putovanja.

Na Vivanodi, našoj platformi za usporedbu načina prijevoza između Split i München, imat ćete pristup svim dostupnim ponudama zajedničkog prijevoza s cijenom, približnim trajanjem i lokacijama preuzimanja.

Zajednički prijevoz smatra se zelenijom opcijom od drugih načina prijevoza jer pomaže u smanjenju emisije CO2 smanjenjem broja automobila na cesti. Međutim, to ovisi o broju ljudi koji dijele isto vozilo i potrošnji goriva vozila.

Platforma za zajedničko korištenje automobila Split München

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz Split München
Filtri pretraživanja
Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska