Putujte od Split u Dusseldorf

Organizirajte svoje putovanje Split u Dusseldorf u vlak, autobus, carpooling, avion

Datum odlaska
(Datum povratka)
1
Traženje  
Oglašavanje

5 opcije za povratak Split u Dusseldorf u avion, vlak, automobil, autobus

  • Odaberite rutu po svom izboru
  • Unesite datume putovanja kako biste pronašli najbolje ponude.
1
Split
Dusseldorf
/
  • Nabavite cijene
2
Split
Köln
Dusseldorf
/
/
  • Nabavite cijene
3
Split
Pariz
Dusseldorf
/
/
  • Nabavite cijene
4
Split
Berlin
Dusseldorf
/
/
  • Nabavite cijene
5
Split
Beč
Dusseldorf
/
/
/
/
  • Nabavite cijene

Putovati Split Dusseldorf

Načini prijevozaavion, carpooling, autobus, vlak
udaljenost1123 km
Izravna linijaDa

Kako putovati Split do Dusseldorf ?

Planirate putovanje iz Split do Dusseldorf i poput mnogih putnika tražite najbolji i najjeftiniji način prijevoza između njih Split Dusseldorf? Općenito pregledavate nekoliko web stranica i trošite sate a da niste sigurni da su sva transportna rješenja razmatrana.

Srećom, Vivanoda je multimodalni planer putovanja koji sakuplja cijene autobusi, carpooling, letovi i vlakovi u jednoj potrazi. Trebate samo odrediti datum odlaska u Dusseldorf onda neka Vivanoda traži tebe. Pročistite, filtrirajte, sortirajte prema Vašim željama putovanja, a zatim odaberite Split - Dusseldorf ponuda koja vam najviše odgovara.

Uglavnom ćete koristiti vlakovi, letovi, carpooling i autobusi od FlixBus, Air Berlin, Blablacar, Germanwings, Transavia.com France, Austrian Airlines, Deutsche Bahn ili Niki Airlinesa do dosega Dusseldorf,

Svi načini prijevoza Split Dusseldorf

Za putovanje Split (Split-Dalmacija, Hrvatska) do Dusseldorf (Sjeverna Rajna-Vestfalija, Njemačka) s udaljenosti od 1123 km možete posuditi 4 načina prijevoza, moguće kombinacije avion, carpooling, autobus i/ili vlak, a prema tome trajanje putovanja bit će značajno različito,
Izravni let Split > Dusseldorf će biti najbrži put do odredišta.
Izlaz Split i stići dovoljno rano (najmanje 2 sata prije vašeg odlaska) u zračnu luku Split SPU 13 km, za prijavu vaše prtljage za let do Dusseldorf (zračna luka od Dusseldorf, IATA kod: DUS) kojim upravlja Air Berlin ili Germanwings.
Nijedna autobusna tvrtka neće vam omogućiti da obavljate posao Split-Dusseldorf bez mijenjanja autobusa morat ćete uzeti autobusne linije Split-Prag i Prag-Dusseldorf,
Vi ćete se ukrcati na FlixBus bus na Split, Autobus će vas odvesti na autobusnu stanicuUAN Florenc Praha (Prague) (1.5 km od Prag, Češka Republika). Idite na autobusnu stanicuSplit (na 1.5 km od Split) najkasnije 15 minuta prije polaska za Prag,Jednom je stigao Prag, odvedite drugi FlixBus autobus koji će vas odvesti do autobusne stanice Dusseldorf (Sjeverna Rajna-Vestfalija Njemačka).
Nije moguće izravno otići Split u Dusseldorfbez promjene. Možete uzeti vlakPrag-Dusseldorf i koristiti autobus da biste došli do svog konačnog odredišta.
Vlakovi CityNightLine Kopernikus od Deutsche Bahn do Dusseldorf odlazak s željezničke stanice Prague hlavní nádraží u Prag, Dolazak uDusseldorf će biti na postaji Düsseldorf Hbf (1.4 km od centra).
Blablacar je glavna platforma za prijevoz automobila u Europi gdje vozači imaju Split-Prag može vas odvesti kao putnika i kombinirati s putovanjem u avion pokriti cijelo putovanje.

Transportne tvrtke idu od Split u Dusseldorf?

Airlines
Germanwings leti od zračne luke Split SPU nalazi se u 13 km. središtu grada Split u Dusseldorf (dolazak u zračnu luku Dusseldorf DUS)
Austrian Airlines osigurava rotaciju od zračne luke Vienna-Schwechat International VIE (nalazi se na 18 km od središta grada) Beč, Austrija) na Dusseldorf (posluživanje zračne luke Dusseldorf DUS)
Air Berlin upravlja letom od zračne luke Split SPU nalazi se u 13 km. središtu grada Split u Dusseldorf (dolazak u zračnu luku Dusseldorf DUS)
Lufthansa osigurava zračnu vezu od zračne luke Tegel TXL (nalazi se na 9 km od središta grada) Berlin, Njemačka) na Dusseldorf (posluživanje zračne luke Dusseldorf DUS)
Czech Airlines leti od zračne luke Prague Ruzyne PRG nalazi se u 12 km. središtu grada Prag u Dusseldorf (dolazak u zračnu luku Dusseldorf DUS)
Transavia.com France osigurava rotaciju od zračne luke Split SPU (nalazi se na 13 km od središta grada) Split, Hrvatska) na Pariz (posluživanje zračne luke Paris Orly ORY)
Niki Airlines upravlja letom od zračne luke Split SPU nalazi se u 13 km. središtu grada Split u Beč (dolazak u zračnu luku Vienna-Schwechat International VIE)
Air France osigurava zračnu vezu od zračne luke Paris Charles De Gaulle CDG (nalazi se na 23 km od središta grada) Pariz, Francuska) na Dusseldorf (posluživanje zračne luke Dusseldorf DUS)
Easyjet leti od zračne luke Split SPU nalazi se u 13 km. središtu grada Split u Pariz (dolazak u zračnu luku Paris Orly ORY)
Autobusna poduzeća
Autobusni operater Bohr pruža uslugu autobusnog prijevoza od autobusnog kolodvora Köln-Deutz u Köln i to od Düsseldorf (Sjeverna Rajna-Vestfalija Njemačka)
Onebus je operater koji vam omogućuje da putujete preko linije između grada Berlin (usluga do autobusne postaje Berlin - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) na 9.3 km od centra grada) i grada Dusseldorf gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Düsseldorf nalazi se oko 0.3 km. od centra.
Autobusi FlixBus obavljaju rotacije od autobusnog kolodvora Split u Split i to od UAN Florenc Praha (Prague) ( Češka Republika) i između grada Prag (usluga do autobusne postaje UAN Florenc Praha (Prague) na 1.5 km od centra grada) i grada Dusseldorf gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Düsseldorf nalazi se oko 1.4 km. od centra.
ALSA mreža uključuje autobusnu liniju od autobusnog kolodvora Paris-Bercy u Pariz i to od Düsseldorf (Sjeverna Rajna-Vestfalija Njemačka)
Autobusni operater ADAC PostBus pruža uslugu autobusnog prijevoza između grada Berlin (usluga do autobusne postaje Berlin - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) na 9.3 km od centra grada) i grada Dusseldorf gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Düsseldorf nalazi se oko 0.3 km. od centra.
Eurolines je operater koji vam omogućuje da putujete preko linije od autobusnog kolodvora Paris Galliéni u Pariz i to od Düsseldorf (Sjeverna Rajna-Vestfalija Njemačka)
Carpooling
Ovisno o traženom datumu, Blablacar može ponuditi ponude za izvršenje carpooling Split-Prag (749 km)
Željezničke tvrtke
Deutsche Bahn nudi liniju Prag-Dusseldorf Vlak CityNightLine Kopernikus od željezničke stanice Prague hlavní nádraží (1.8 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Düsseldorf Hbf na dolasku (1.4 km od centra)
ÖBB upravlja linijom od Köln u Dusseldorf iz kojeg polazi InterCity (IC) vlak Köln Hbf doći do željezničke stanice Düsseldorf Hbf (Sjeverna Rajna-Vestfalija Njemačka)
Thalys čini željezničku vezu Pariz-Dusseldorf Vlak od željezničke stanice Paris-Nord (2.8 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Düsseldorf Flughafen na dolasku (7.5 km od centra)
FlixTrain nudi liniju od Berlin u Dusseldorf iz kojeg polazi vlak Berlin Hauptbahnhof doći do željezničke stanice Düsseldorf Hbf (Sjeverna Rajna-Vestfalija Njemačka)
SBB CFF FFS upravlja linijom Köln-Dusseldorf Vlak InterCity (IC) od željezničke stanice Köln Hbf (0.3 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Düsseldorf Hbf na dolasku (1.4 km od centra)
HKX čini željezničku vezu od Köln u Dusseldorf iz kojeg polazi vlak Köln Hbf doći do željezničke stanice Düsseldorf Hbf (Sjeverna Rajna-Vestfalija Njemačka)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)