Preporučena ruta
Split
Izravno putovanje do Dusseldorf let, autobus
Dusseldorf
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Split
Putovanje dijeljenje prijevoza, autobus, let za Venecija
Venecija
Putovanje let, autobus, dijeljenje prijevoza za Dusseldorf
Dusseldorf
Saznajte cijene
Split
Putovanje autobus, dijeljenje prijevoza za Frankfurt na Majni
Frankfurt na Majni
Putovanje autobus, vlak, let, dijeljenje prijevoza za Dusseldorf
Dusseldorf
Saznajte cijene

Kako doći iz Split u Dusseldorf?

Planirate li putovati u Split iz Dusseldorf i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Split do Dusseldorf, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Split i Dusseldorf, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (Deutsche Bahn, HKX, SBB CFF FFS, FlixBus ili ADAC PostBus), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Split i Dusseldorf, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Split do Dusseldorf.

Za vaše putovanje od Split do Dusseldorf imate nekoliko opcija prijevoza

Autobus od Split do Dusseldorf

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Split do Dusseldorf, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Split - Dusseldorf vlakom

Ako volite putovati na više ekološki i ekonomičan način, vlak Split Dusseldorf je idealan i ispunjava vaša očekivanja.

Letovi Split Dusseldorf

Mnogi letovi povezuju Split s Dusseldorf svaki dan, što je brza i praktična opcija za putnike. Ako ste u žurbi, avion je najbrže rješenje da stignete u Dusseldorf u rekordnom roku.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Split i Dusseldorf koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Split Dusseldorf

Grad polaska
Split
Hrvatska
Split-Dalmacija
Grad odredišta
Dusseldorf
Njemačka
Sjeverna Rajna-Vestfalija
Udaljenost
1124 km
Izravna veza
Da, izravna veza let i autobus
Pretražite karte za Split Dusseldorf
Pronađite smještaj u Dusseldorf
Lako organizirajte svoje putovanje između Split i Dusseldorf uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Split i Dusseldorf uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Split i Dusseldorf koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su Deutsche Bahn, HKX, SBB CFF FFS, FlixBus ili ADAC PostBus kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Split i Dusseldorf!

Usporedba načina prijevoza između Split i Dusseldorf

Prednosti i mane putovanja vlakom od Split do Dusseldorf?
Ubrzati Split Dusseldorf vlakovi su često mnogo brži od autobusa ili automobila.
Ekološki Vlak Split Dusseldorf smatra se ekološki prihvatljivijim prijevoznim sredstvom od aviona ili osobnih automobila.
Udobnost Vlakovi između Split i Dusseldorf općenito nude više prostora za noge i dodatnu udobnost za putnike.
Fleksibilnost Vrijeme vlakova od Split do Dusseldorf može biti ograničeno i može biti teže promijeniti vlak ako je potrebno.
trošak Karte za vlak za Split Dusseldorf mogu biti skuplje od karata za autobus ili dijeljenu vožnju, posebno za brze vlakove.
Prednosti i mane putovanja autobusom od Split do Dusseldorf?
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između Split i Dusseldorf, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Cijena Cijene autobusnih karata između Split i Dusseldorf često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Dusseldorf (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Usluge na brodu Moderni autobusi koji voze između Split i Dusseldorf obično su opremljeni udobnim sjedalima, klima uređajima, besplatnim Wi-Fijem, električnim utičnicama i toaletima.
Vrijeme putovanja Autobusi od Split do Dusseldorf većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Dusseldorf kako bi prevalili udaljenost od 1124 km.
Udobnost Split Dusseldorf autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Prednosti i nedostaci letenja između Split i Dusseldorf?
Izbor zrakoplovnih prijevoznika Mnogo je zračnih prijevoznika koji obavljaju letove od Split do Dusseldorf, bilo izravne ili s međuslijetanjem, dajući putnicima mnogo izbora.
Ubrzati Zrakoplovi između Split i Dusseldorf najbrži su način prijevoza za putovanje od 1124 km između Split i Dusseldorf.
Sigurnosne provjere Putnici koji lete za Dusseldorf često moraju ranije stići u Split zračnu luku zbog strogih sigurnosnih provjera.
Cijena Avionske karte od Split do Dusseldorf mogu biti skuplje od karata za vlak ili autobus, posebno tijekom razdoblja velike gužve (praznici, vikendi itd.).
Ekološki nedostaci Letovi iz Split za Dusseldorf imaju negativan utjecaj na okoliš zbog emisije stakleničkih plinova, a let je jedan od načina prijevoza koji najviše zagađuje okoliš.

Odakle ići u Split? Gdje ćemo doći do Dusseldorf?

Polazne autobusne stanice u Split

Split
Kartica

Polazne zračne luke u Split

Split
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Dusseldorf

Düsseldorf
Kartica
Düsseldorf
Kartica

Dolazne stanice u Dusseldorf

Düsseldorf Flughafen
Kartica
Düsseldorf Hbf
Kartica

Dolazne zračne luke u Dusseldorf

Dusseldorf
Kartica
Pretražite karte za Split Dusseldorf
Pronađite smještaj u Dusseldorf

3 savjeta za jeftinije putovanje između Split i Dusseldorf

Odlučili ste putovati iz Split u Dusseldorf i tražite načine da uštedite na prijevoznoj karti? Predstavljamo vam 3 praktična savjeta za uštedu novca na vašem putovanju. Bilo da se odlučite na autobus, vlak ili let, ovi savjeti pomoći će vam pronaći najbolje cijene za putovanje Split-Dusseldorf.

  • 1. Budite fleksibilni po pitanju datuma
    Karte Split-Dusseldorf često su jeftinije tijekom tjedna nego vikendom. Ako si možete priuštiti putovanje u Dusseldorf tijekom tjedna umjesto vikendom, mogli biste uštedjeti novac na prijevoznoj karti Split-Dusseldorf. Osim toga, fleksibilnost datuma također vam može pomoći da pronađete najbolje cijene za Dusseldorf.
  • 2. Usporedite načine prijevoza
    Možda bi bilo dobro usporediti različite dostupne načine prijevoza kako biste uštedjeli novac na svom putovanju od Split do Dusseldorf. Iako se može činiti da su letenje avionom ili vlakom najbrži način da stignete do Dusseldorf, zajedničko putovanje ili autobus često mogu biti jeftinije alternative. Uzmite u obzir i vrijeme putovanja i rutu kako biste pronašli najekonomičnije rješenje koje najbolje odgovara vašim potrebama.
  • 3. Izbjegavajte špice
    Karte Split-Dusseldorf vrlo su često jeftinije ako putujete izvan špica. Izbjegavanjem ovih prometnih razdoblja dana, mogli biste uštedjeti novac na svojoj prijevoznoj karti. Osim toga, putovanje u Dusseldorf izvan špica može vam omogućiti da uživate u udobnijem putovanju.

Autobus Split Dusseldorf

Većina prijevoznika omogućuje online rezervaciju mjesta za autobus Split-Dusseldorf. Ova usluga se često naplaćuje.

Vrijeme putovanja autobusom između Split i Dusseldorf obično varira ovisno o prometnim uvjetima i zaustavljanjima na putu. Vivanoda će vam omogućiti da u stvarnom vremenu vidite sve autobuse koji putuju za Dusseldorf za vaš datum putovanja.

Prosječna cijena autobusne karte za liniju Split - Dusseldorf ovisi o prijevozniku i vremenu rezerviranja. Na određene popularne datume cijene se mogu udvostručiti! Usporedite sve cijene autobusa Split-Dusseldorf na Vivanoda.

Autobusi između Split i Dusseldorf obično imaju WC za putnike, no uvijek se preporučuje provjeriti kod prijevoznika prije putovanja. U svim slučajevima, pauze na benzinskim postajama na autocesti su zajamčene.

Putnici obično mogu ponijeti prtljagu u autobusima Split-Dusseldorf, ali je važno provjeriti ograničenja težine i veličine kod prijevoznika. Njihov je broj također vrlo često ograničen.

Autobusi Split-Dusseldorf uglavnom su opremljeni klimatizacijskim sustavom kako bi se osigurala udobnost putnika, posebno ljeti kada su temperature visoke.

Autobusne tvrtke Split Dusseldorf

FlixBus
FlixBus
ADAC PostBus
ADAC PostBus
Pretražite autobusne karte za Split Dusseldorf

Vlakovi iz Split u Dusseldorf

Putnici naravno mogu ponijeti prtljagu sa sobom u vlak između Split i Dusseldorf. Ne postoji ograničenje težine, ali neke željezničke tvrtke ograničavaju njihov broj i zahtijevaju dodatnu naknadu. S druge strane, veličina prtljage mora biti razumna s obzirom na često ograničen prostor unutar vlakova.

Prosječno vrijeme putovanja vlakom između Split i Dusseldorf ovisi o vrsti vlaka kojim idete. Regionalni ili međugradski vlakovi za Dusseldorf sporiji su od TGV-a. Usporedite trajanje svih putovanja tražeći cijene na Vivanodi.

Može postojati razlika u cijeni ovisno o dobu dana kada putujete vlakom između Split i Dusseldorf. Ulaznice kupljene izvan špice jeftinije su od onih kupljenih tijekom špice. Kako bi imali detaljan pregled svih cijena, Vivanoda uspoređuje sve načine prijevoza između Split i Dusseldorf.

Preporuča se rezervirati kartu za vlak između Split i Dusseldorf barem nekoliko tjedana unaprijed kako biste dobili najbolje cijene.

Za djecu, studente i starije osobe koji putuju vlakom između Split i Dusseldorf postoje popusti koji ovise o vrsti karte i dobi osobe. Kada u pretrazi na Vivanodi navedete svoju dob, prikazane cijene uzimaju u obzir sve popuste vezane uz vašu dob.

Karte za vlak između Split i Dusseldorf možete preuzeti na kolodvoru, isprintati kod kuće ili izravno na svom mobilnom telefonu. Karte je moguće preuzeti i putem samoposlužnog terminala na određenim postajama.

Željezničke tvrtke između Split i Dusseldorf

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
HKX
HKX
SBB CFF FFS
SBB CFF FFS
Traži karte za vlak Split Dusseldorf

Letovi Split Dusseldorf

Airlines Split Dusseldorf

Air Berlin
Air Berlin
Alitalia
Alitalia
Germanwings
Germanwings
Volotea
Volotea
Croatia Airlines
Croatia Airlines
Lufthansa
Lufthansa
Traži letove Split Dusseldorf

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska