Zadar
Izravno putovanje do Split autobus, dijeljenje prijevoza
Split
Saznajte cijene

Kako doći iz Zadar u Split?

Planirate li putovati u Zadar iz Split i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Zadar do Split, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Zadar i Split, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (FlixBus ili Blablacar), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Zadar i Split, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Zadar do Split.

Za vaše putovanje od Zadar do Split imate nekoliko opcija prijevoza

Autobus od Zadar do Split

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Zadar do Split, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Zajedničko putovanje Zadar Split

Rješenje zajedničkog putovanja između Zadar i Split savršeno je ako želite putovati u Split u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u Zadar ili Split.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Zadar i Split koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Zadar Split

Grad polaska
Zadar
Hrvatska
Zadar
Grad odredišta
Split
Hrvatska
Split-Dalmacija
Udaljenost
118 km
Izravna veza
Da, izravna veza autobus i dijeljenje prijevoza
Pretražite karte za Zadar Split
Pronađite smještaj u Split
Lako organizirajte svoje putovanje između Zadar i Split uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Zadar i Split uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Zadar i Split koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su FlixBus ili Blablacar kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Zadar i Split!

Usporedba načina prijevoza između Zadar i Split

Prednosti i mane putovanja autobusom od Zadar do Split?
Cijena Cijene autobusnih karata između Zadar i Split često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Split (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između Zadar i Split, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Usluge na brodu Moderni autobusi koji voze između Zadar i Split obično su opremljeni udobnim sjedalima, klima uređajima, besplatnim Wi-Fijem, električnim utičnicama i toaletima.
Udobnost Zadar Split autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Vrijeme putovanja Autobusi od Zadar do Split većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Split kako bi prevalili udaljenost od 118 km.
Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od Zadar do Split?
Ekonomski Zadar Split zajednički prijevoz često je najekonomičniji način prijevoza.
Prilagođenost korisniku Zajednički prijevoz između Zadar i Split često je ugodniji i prijateljskiji od drugih načina prijevoza, osobito ako put dijelite s dragim ljudima.
Ekološki Dijeljenjem vozila jedne osobe smanjujete utjecaj na okoliš putovanja od Zadar do Split.
Dostupnost Pronalaženje slobodnih mjesta za zajednički prijevoz između Zadar i Split može biti teško, pogotovo ako planirate unaprijed. Većina zajedničkih putovanja nudi se samo nekoliko dana ili tjedana prije polaska.
Pouzdanost Za svoje putovanje u Zadar Split morate se osloniti na točnost i pouzdanost vozača. Nije uvijek točan u naznačeno vrijeme.
Udobnost Prostor u automobilu morate dijeliti s drugim putnicima tijekom cijelog putovanja između Zadar i Split.

Odakle ići u Zadar? Gdje ćemo doći do Split?

Polazne autobusne stanice u Zadar

Zadar Ul. kralja Tvrtka 2
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Split

Split
Kartica
Pretražite karte za Zadar Split
Pronađite smještaj u Split

3 savjeta za jeftinije putovanje između Zadar i Split

Odlučili ste putovati iz Zadar u Split i tražite načine da uštedite na prijevoznoj karti? Predstavljamo vam 3 praktična savjeta za uštedu novca na vašem putovanju. Bilo da se odlučite na autobus ili dijeljenje prijevoza, ovi savjeti pomoći će vam pronaći najbolje cijene za putovanje Zadar-Split.

  • 1. Usporedi cijene
    Korištenje Vivanode odličan je način da pronađete najbolje cijene za svoje putovanje od Zadar do Split. To vam omogućuje da u jednoj pretrazi usporedite cijene različitih prijevoznika i pronađete najbolju cijenu za svoj boravak u Split.
  • 2. Izbjegavajte špice
    Karte Zadar-Split vrlo su često jeftinije ako putujete izvan špica. Izbjegavanjem ovih prometnih razdoblja dana, mogli biste uštedjeti novac na svojoj prijevoznoj karti. Osim toga, putovanje u Split izvan špica može vam omogućiti da uživate u udobnijem putovanju.
  • 3. Putujte lagano
    Ako putujete između Zadar i Split zračnim prijevoznikom koji naplaćuje dodatne naknade za predanu prtljagu, kao što je često slučaj, možda bi bilo dobro ograničiti svoju prtljagu na minimum kako biste uštedjeli novac. Pokušajte spakirati samo najnužnije stvari i svakako provjerite pravila zračnog prijevoznika o prtljazi prije odlaska u Split.

Autobus Zadar Split

Učestalost polazaka za Zadar iz Split ovisi o prijevozniku, razdoblju i danu u tjednu. Kako biste imali sveobuhvatan pregled polazaka autobusa za Split, odredite datum polaska i pretražite Vivanoda.

Većina autobusa koji putuju između Zadar i Split noviji su i najčešće imaju ugrađene električne utičnice za punjenje uređaja, ali to može varirati ovisno o prijevozniku.

Većina prijevoznika omogućuje online rezervaciju mjesta za autobus Zadar-Split. Ova usluga se često naplaćuje.

Autobusi između Zadar i Split obično imaju WC za putnike, no uvijek se preporučuje provjeriti kod prijevoznika prije putovanja. U svim slučajevima, pauze na benzinskim postajama na autocesti su zajamčene.

Pravila otkazivanja i ponovnog rezerviranja mogu se razlikovati ovisno o autobusnoj tvrtki, stoga je važno provjeriti uvjete prilikom rezervacije. U većini slučajeva otkazivanje ili promjena autobusne karte Zadar-Split izazvat će dodatne troškove.

Studenti, starije osobe i djeca mogu iskoristiti popuste na autobusne karte Zadar-Split kod određenih autobusnih prijevoznika. Savjetujemo da provjerite traženjem svoje karte na Vivanodi, ne zaboravite navesti svoju dob. Tada ćete moći vidjeti cijene koje se odnose na vašu dobnu skupinu.

Autobusne tvrtke Zadar Split

FlixBus
FlixBus
Pretražite autobusne karte za Zadar Split

Zajedničko putovanje Zadar Split

Moguće je rezervirati mjesto za zajednički prijevoz u zadnji čas, ali to ovisi o raspoloživosti vozača i potražnji za putovanjem. Preporučljivo je rezervirati svoje mjesto unaprijed kako biste osigurali svoje putovanje.

Prosječna cijena zajedničkog putovanja između Zadar i Split ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući doba godine, potražnju i ponudu te korištenu platformu za dijeljenje vožnje. Kako biste dobili vrlo preciznu procjenu cijene i dostupnosti zajedničkog putovanja Zadar-Split, pokrenite pretraživanje na Vivanoda unosom datuma putovanja.

Vozači u zajedničkoj vožnji često imaju ograničenja u pogledu velike prtljage zbog ograničenog prostora u vozilu. Stoga se preporuča kontaktirati vozača prije putovanja iz Zadar u Split kako biste razgovarali o ovim pitanjima.

Na Vivanodi, našoj platformi za usporedbu načina prijevoza između Zadar i Split, imat ćete pristup svim dostupnim ponudama zajedničkog prijevoza s cijenom, približnim trajanjem i lokacijama preuzimanja.

Zajednički prijevoz smatra se zelenijom opcijom od drugih načina prijevoza jer pomaže u smanjenju emisije CO2 smanjenjem broja automobila na cesti. Međutim, to ovisi o broju ljudi koji dijele isto vozilo i potrošnji goriva vozila.

Trajanje zajedničkog putovanja između Zadar i Split također ovisi o prometnim uvjetima i ruti kojom ide vozač. Pokretanjem pretraživanja cijena na Vivanoda sada, pristupit ćete procijenjenom trajanju za svaku dostupnu ponudu zajedničkog putovanja.

Platforma za zajedničko korištenje automobila Zadar Split

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz Zadar Split
Filtri pretraživanja
Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska