Zadar
Putovanje autobus, dijeljenje prijevoza za Split
Split
Putovanje trajekt za Rijeka
Rijeka
Saznajte cijene

Kako doći iz Zadar u Rijeka?

Planirate li putovati u Zadar iz Rijeka i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Zadar do Rijeka, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Zadar i Rijeka, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (Jadrolinija, FlixBus ili Blablacar), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Zadar i Rijeka, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Zadar do Rijeka.

Za vaše putovanje od Zadar do Rijeka imate nekoliko opcija prijevoza

Zadar - Rijeka trajektom

Trajekt između Zadar i Rijeka atraktivna je opcija prijevoza za putnike koji traže putovanje bez stresa i jedinstveno iskustvo.

Autobus od Zadar do Rijeka

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Zadar do Rijeka, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Zajedničko putovanje Zadar Rijeka

Rješenje zajedničkog putovanja između Zadar i Rijeka savršeno je ako želite putovati u Rijeka u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u Zadar ili Rijeka.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Zadar i Rijeka koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Zadar Rijeka

Grad polaska
Zadar
Hrvatska
Zadar
Grad odredišta
Rijeka
Hrvatska
Primorsko-goranska
Udaljenost
149 km
Izravna veza
Nijedno prijevozno sredstvo ne nudi izravnu vezu
Pretražite karte za Zadar Rijeka
Pronađite smještaj u Rijeka
Lako organizirajte svoje putovanje između Zadar i Rijeka uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Zadar i Rijeka uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Zadar i Rijeka koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su Jadrolinija, FlixBus ili Blablacar kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Zadar i Rijeka!

Usporedba načina prijevoza između Zadar i Rijeka

Prednosti i nedostaci putovanja trajektom između Zadar i Rijeka?
Udobnost Trajekt Zadar Rijeka nudi puno više prostora za kretanje i opuštanje tijekom putovanja do Rijeka nego bilo koji drugi način prijevoza.
Usluge na brodu Neke trajektne kompanije kojima ćete putovati između Zadar i Rijeka nude udobne kabine za spavanje i odmor putnika, restorane, barove i razne vrste zabave.
Trajanje Putovanje trajektom između Zadar i Rijeka može biti dulje od korištenja drugih načina prijevoza poput leta, što može predstavljati neugodnost za putnike koji žure u Rijeka.
Vremenska prognoza Vremenski uvjeti ponekad mogu učiniti prijelaz između Zadar i Rijeka teškim i neugodnim za one koji su skloni morskoj bolesti.
Prednosti i mane putovanja autobusom od Zadar do Rijeka?
Cijena Cijene autobusnih karata između Zadar i Rijeka često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Rijeka (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između Zadar i Rijeka, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Udobnost Zadar Rijeka autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Vrijeme putovanja Autobusi od Zadar do Rijeka većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Rijeka kako bi prevalili udaljenost od 149 km.
Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od Zadar do Rijeka?
Ekonomski Zadar Rijeka zajednički prijevoz često je najekonomičniji način prijevoza.
Ekološki Dijeljenjem vozila jedne osobe smanjujete utjecaj na okoliš putovanja od Zadar do Rijeka.
Dostupnost Pronalaženje slobodnih mjesta za zajednički prijevoz između Zadar i Rijeka može biti teško, pogotovo ako planirate unaprijed. Većina zajedničkih putovanja nudi se samo nekoliko dana ili tjedana prije polaska.
Udobnost Prostor u automobilu morate dijeliti s drugim putnicima tijekom cijelog putovanja između Zadar i Rijeka.

Odakle ići u Zadar? Gdje ćemo doći do Rijeka?

Polazne autobusne stanice u Zadar

Zadar Ul. kralja Tvrtka 2
Kartica

Luke dolaska u Rijeka

Rijeka
Kartica
Pretražite karte za Zadar Rijeka
Pronađite smještaj u Rijeka

Trajekt Zadar Rijeka

Pogodnosti na trajektu od Zadar do Rijeka razlikuju se ovisno o trajektnoj tvrtki i vrsti broda. Međutim, moderni trajekti obično nude sadržaje kao što su restorani, barovi, trgovine, dječja igrališta, saloni i kabine.

Cijena trajektne karte između Zadar i Rijeka može varirati ovisno o trajektnoj kompaniji i sezoni. Stoga se preporučuje da na Vivanodi pokrenete pretragu prijevoza za rutu Zadar-Rijeka. Moći ćete usporediti različite tvrtke kako biste saznali trenutne cijene.

Uvelike ovisi o godišnjem dobu u koje želite putovati između Zadar i Rijeka. Podsjećamo vas da ne postoji izravna trajektna linija između Zadar i Rijeka te da ćete prijelaz do Rijeka morati kombinirati s drugim načinom prijevoza.

Neke trajektne tvrtke koje plove između Zadar i Rijeka nude snižene cijene za djecu i starije osobe. Preporučljivo je izvršiti pretragu cijena na Vivanodi navodeći dob putnika kako biste provjerili jesu li ti popusti dostupni.

Trajektne tvrtke Zadar Rijeka

Jadrolinija
Jadrolinija
Traži karte za trajekt Zadar Rijeka

Autobus Zadar Rijeka

Većina autobusa koji putuju između Zadar i Rijeka noviji su i najčešće imaju ugrađene električne utičnice za punjenje uređaja, ali to može varirati ovisno o prijevozniku.

Većina prijevoznika omogućuje online rezervaciju mjesta za autobus Zadar-Rijeka. Ova usluga se često naplaćuje.

Prosječna cijena autobusne karte za liniju Zadar - Rijeka ovisi o prijevozniku i vremenu rezerviranja. Na određene popularne datume cijene se mogu udvostručiti! Usporedite sve cijene autobusa Zadar-Rijeka na Vivanoda.

Učestalost polazaka za Zadar iz Rijeka ovisi o prijevozniku, razdoblju i danu u tjednu. Kako biste imali sveobuhvatan pregled polazaka autobusa za Rijeka, odredite datum polaska i pretražite Vivanoda.

Autobusne tvrtke Zadar Rijeka

FlixBus
FlixBus
Pretražite autobusne karte za Zadar Rijeka

Zajedničko putovanje Zadar Rijeka

Na Vivanodi, našoj platformi za usporedbu načina prijevoza između Zadar i Rijeka, imat ćete pristup svim dostupnim ponudama zajedničkog prijevoza s cijenom, približnim trajanjem i lokacijama preuzimanja.

Prosječna cijena zajedničkog putovanja između Zadar i Rijeka ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući doba godine, potražnju i ponudu te korištenu platformu za dijeljenje vožnje. Kako biste dobili vrlo preciznu procjenu cijene i dostupnosti zajedničkog putovanja Zadar-Rijeka, pokrenite pretraživanje na Vivanoda unosom datuma putovanja.

Moguće je rezervirati mjesto za zajednički prijevoz u zadnji čas, ali to ovisi o raspoloživosti vozača i potražnji za putovanjem. Preporučljivo je rezervirati svoje mjesto unaprijed kako biste osigurali svoje putovanje.

Trajanje zajedničkog putovanja između Zadar i Rijeka također ovisi o prometnim uvjetima i ruti kojom ide vozač. Pokretanjem pretraživanja cijena na Vivanoda sada, pristupit ćete procijenjenom trajanju za svaku dostupnu ponudu zajedničkog putovanja.

Platforma za zajedničko korištenje automobila Zadar Rijeka

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz Zadar Rijeka
Filtri pretraživanja
Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska