Putujte od Zagreb u Beograd

Organizirajte svoje putovanje Zagreb u Beograd u autobus, carpooling, avion

Datum odlaska
(Datum povratka)
1
Traženje  
Oglašavanje

1 moguća opcija Zagreb u Beograd u avion, automobil, autobus

  • Unesite datume putovanja kako biste pronašli najbolje ponude.
Zagreb
Beograd
/
/
  • Nabavite cijene

Putovati Zagreb Beograd

Načini prijevozaavion, carpooling, autobus
udaljenost368 km
Izravna linijaDa

Kako otići Zagreb u Beograd?

Nudimo 1 ruta u autobus, carpooling, avion za pripremu putovanja Zagreb Beograd, Prikazana putovanja klasificirana su prema indeksu uspješnosti (mjereno prema broju promjena, procijenjenom trajanju, udaljenosti od zračne luke do središta grada u kojem se odvija…). Moći ćete:
  • Poredaj rezultate prema načinu prijevoza (autobus, carpooling, avion).
  • Nabavite cijene, vrijeme i trajanje putovanja Zagreb Beogradklikom na gumb 'Pogledajte cijene' i navodeći datume putovanja i broj putnika. Pažnja: nastojimo prikupiti najviše stope od raznih partnerskih turističkih stranica kako bismo vas u najboljem slučaju obavijestili, ali to nije uvijek moguće.
  • Pronađite gradove grada Zagreb i Beograd na karti, kao i na ruti Zagreb Beograd i različite točke korespondencije (Zračna luka Beograd, Autobusni kolodvor Belgrade, Autobusni kolodvor Zagreb, Zračna luka Pleso, Autobusni kolodvor Zagreb) klikom na gumb "Pojedinosti i karta".
  • Pronađite hotel u Beograd

Svi načini prijevoza Zagreb Beograd

Za putovanje Zagreb (Zagreb, Hrvatska) do Beograd (Srbija I Crna Gora) s udaljenosti od 368 km možete posuditi 3 načina prijevoza, moguće kombinacije avion, carpooling i/ili autobus, a prema tome trajanje putovanja bit će značajno različito,
Izravni let Zagreb > Beograd će biti najbrži put do odredišta.
Izlaz Zagreb i stići dovoljno rano (najmanje 2 sata prije vašeg odlaska) u zračnu luku Pleso ZAG 8.3 km, za prijavu vaše prtljage za let do Beograd (zračna luka od Beograd, IATA kod: BEG) kojim upravlja Air Serbia.
Na Blablacaru ćete vjerojatno pronaći vozače koji dijele svoje vozilo za tu rutu Zagreb-Beograd,
Nijedna autobusna tvrtka neće vam omogućiti da obavljate posao Zagreb-Beograd bez mijenjanja autobusa morat ćete uzeti autobusne linije Zagreb-Beč i Beč-Beograd,
Vi ćete se ukrcati na FlixBus ili Hellö bus na Zagreb, Autobus će vas odvesti na autobusnu stanicu(VIB) Vienna International Busterminal (0.1 km od Beč, Austrija). Idite na autobusnu stanicuZagreb (na 2.2 km od Zagreb) najkasnije 15 minuta prije polaska za Beč,Jednom je stigao Beč, odvedite drugi FlixBus autobus koji će vas odvesti do autobusne stanice Beograd ( Srbija I Crna Gora).
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)