Putujte od Marseille u Strasbourg

Organizirajte svoje putovanje Marseille u Strasbourg u vlak, autobus, carpooling, avion

Datum odlaska
(Datum povratka)
1
Traženje  
Oglašavanje

2 opcije za povratak Marseille u Strasbourg u avion, vlak, automobil, autobus

  • Odaberite rutu po svom izboru
  • Unesite datume putovanja kako biste pronašli najbolje ponude.
1
Marseille
Strasbourg
/
/
/
  • Nabavite cijene
2
Marseille
Mulhouse
Strasbourg
/
/
/
/
/
  • Nabavite cijene

Putovati Marseille Strasbourg

Načini prijevozaavion, carpooling, autobus, vlak
udaljenost615 km
Izravna linijaDa

Kako otići Marseille u Strasbourg?

Nudimo 2 ruta u vlak, autobus, carpooling, avion za pripremu putovanja Marseille Strasbourg, Prikazana putovanja klasificirana su prema indeksu uspješnosti (mjereno prema broju promjena, procijenjenom trajanju, udaljenosti od zračne luke do središta grada u kojem se odvija…). Moći ćete:
  • Poredaj rezultate prema načinu prijevoza (vlak, autobus, carpooling, avion).
  • Nabavite cijene, vrijeme i trajanje putovanja Marseille Strasbourgklikom na gumb 'Pogledajte cijene' i navodeći datume putovanja i broj putnika. Pažnja: nastojimo prikupiti najviše stope od raznih partnerskih turističkih stranica kako bismo vas u najboljem slučaju obavijestili, ali to nije uvijek moguće.
  • Pronađite gradove grada Marseille i Strasbourg na karti, kao i na ruti Marseille Strasbourg i različite točke korespondencije (Stanica Strasbourg, Autobusni kolodvor Strasbourg, Zračna luka Strasbourg-Entzheim, Stanica Marseille-St-Charles, Autobusni kolodvor Marseille, ...) klikom na gumb "Pojedinosti i karta".
  • Pronađite hotel u Strasbourg

Transportne tvrtke idu od Marseille u Strasbourg?

Željezničke tvrtke
SNCF nudi liniju Marseille-Strasbourg Vlak Intercités Lunéa od željezničke stanice Marseille-St-Charles (0.7 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Strasbourg na dolasku (0.8 km od centra)
SBB CFF FFS upravlja linijom od Mulhouse u Strasbourg iz kojeg polazi InterCity (IC) vlak Mulhouse Ville doći do željezničke stanice Strasbourg (Alsace Francuska)
Autobusna poduzeća
Autobusni operater ALSA pruža uslugu autobusnog prijevoza od autobusnog kolodvora Mulhouse u Mulhouse i to od Strasbourg (Alsace Francuska)
FlixBus je operater koji vam omogućuje da putujete preko linije između grada Marseille (usluga do autobusne postaje Marseille na 0.6 km od centra grada) i grada Strasbourg gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Strasbourg nalazi se oko 1.2 km. od centra.
Rotira se tvrtka OUIBUS Bus od autobusnog kolodvora Mulhouse u Mulhouse i to od Strasbourg (Alsace Francuska)
Isilines mreža uključuje autobusnu liniju između grada Mulhouse (usluga do autobusne postaje Mulhouse na 0.9 km od centra grada) i grada Strasbourg gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Strasbourg nalazi se oko 1.2 km. od centra.
Airlines
Air France leti od zračne luke Marseille Provence MRS nalazi se u 21 km. središtu grada Marseille u Mulhouse (dolazak u zračnu luku EuroAirport Basel-Mulhouse-Freiburg BSL)
Twin Jet osigurava rotaciju od zračne luke Marseille Provence MRS (nalazi se na 21 km od središta grada) Marseille, Francuska) na Mulhouse (posluživanje zračne luke EuroAirport France MLH)
Volotea upravlja letom od zračne luke Marseille Provence MRS nalazi se u 21 km. središtu grada Marseille u Strasbourg (dolazak u zračnu luku Strasbourg-Entzheim SXB)
Carpooling
Ovisno o traženom datumu, Blablacar može ponuditi ponude za izvršenje carpooling Marseille-Strasbourg (617 km)

Svi načini prijevoza Marseille Strasbourg

Za putovanje Marseille (Provansa-Alpe-Azurna obala, Francuska) do Strasbourg (Alsace, Francuska) s udaljenosti od 615 km možete posuditi 4 načina prijevoza, moguće kombinacije avion, carpooling, autobus i/ili vlak, a prema tome trajanje putovanja bit će značajno različito,
Imate sreće, postoji izravna autobusna linija Marseille-Strasbourg što je često najisplativije rješenje.
Vi ćete se ukrcati na FlixBus bus na Marseille, Autobus će vas odvesti na autobusnu stanicuStrasbourg (1.2 km od Strasbourg, Francuska). Idite na autobusnu stanicuMarseille (na 0.6 km od Marseille) najkasnije 15 minuta prije polaska za Strasbourg,
Vlak Marseille Strasbourg je izravan.
Vlakovi Intercités Lunéa ili TGV od SNCF do Strasbourg odlazak s željezničke stanice Marseille-St-Charles u Marseille, Dolazak uStrasbourg će biti na postaji Strasbourg (0.8 km od centra).
Na Blablacaru ćete vjerojatno pronaći vozače koji dijele svoje vozilo za tu rutu Marseille-Strasbourg,
Izravni let Marseille > Strasbourg će biti najbrži put do odredišta.
Izlaz Marseille i stići dovoljno rano (najmanje 2 sata prije vašeg odlaska) u zračnu luku Marseille Provence MRS 21 km, za prijavu vaše prtljage za let do Strasbourg (zračna luka od Strasbourg-Entzheim, IATA kod: SXB) kojim upravlja Volotea.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)