Aix-en-Provence
Izravno putovanje do Marseille vlak, dijeljenje prijevoza, autobus
Marseille
Saznajte cijene

Kako doći iz Aix-en-Provence u Marseille?

Planirate li putovati u Aix-en-Provence iz Marseille i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Aix-en-Provence do Marseille, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Aix-en-Provence i Marseille, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (SNCF, TGV Lyria, Blablacar, ALSA ili CarsTreize), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Aix-en-Provence i Marseille, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Aix-en-Provence do Marseille.

Za vaše putovanje od Aix-en-Provence do Marseille imate nekoliko opcija prijevoza

Autobus od Aix-en-Provence do Marseille

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Aix-en-Provence do Marseille, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Aix-en-Provence - Marseille vlakom

Ako volite putovati na više ekološki i ekonomičan način, vlak Aix-en-Provence Marseille je idealan i ispunjava vaša očekivanja.

Zajedničko putovanje Aix-en-Provence Marseille

Rješenje zajedničkog putovanja između Aix-en-Provence i Marseille savršeno je ako želite putovati u Marseille u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u Aix-en-Provence ili Marseille.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Aix-en-Provence i Marseille koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Aix-en-Provence Marseille

Grad polaska
Aix-en-Provence
Francuska
Provansa-Alpe-Azurna obala
Grad odredišta
Marseille
Francuska
Provansa-Alpe-Azurna obala
Udaljenost
26 km
Izravna veza
Da, izravna veza vlak, dijeljenje prijevoza i autobus
Pretražite karte za Aix-en-Provence Marseille
Pronađite smještaj u Marseille
Lako organizirajte svoje putovanje između Aix-en-Provence i Marseille uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Aix-en-Provence i Marseille uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Aix-en-Provence i Marseille koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su SNCF, TGV Lyria, Blablacar, ALSA ili CarsTreize kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Aix-en-Provence i Marseille!

Usporedba načina prijevoza između Aix-en-Provence i Marseille

Prednosti i mane putovanja autobusom od Aix-en-Provence do Marseille?
Cijena Cijene autobusnih karata između Aix-en-Provence i Marseille često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Marseille (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između Aix-en-Provence i Marseille, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Udobnost Aix-en-Provence Marseille autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Vrijeme putovanja Autobusi od Aix-en-Provence do Marseille većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Marseille kako bi prevalili udaljenost od 26 km.
Prednosti i mane putovanja vlakom od Aix-en-Provence do Marseille?
Udobnost Vlakovi između Aix-en-Provence i Marseille općenito nude više prostora za noge i dodatnu udobnost za putnike.
Ekološki Vlak Aix-en-Provence Marseille smatra se ekološki prihvatljivijim prijevoznim sredstvom od aviona ili osobnih automobila.
trošak Karte za vlak za Aix-en-Provence Marseille mogu biti skuplje od karata za autobus ili dijeljenu vožnju, posebno za brze vlakove.
Fleksibilnost Vrijeme vlakova od Aix-en-Provence do Marseille može biti ograničeno i može biti teže promijeniti vlak ako je potrebno.
Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od Aix-en-Provence do Marseille?
Ekonomski Aix-en-Provence Marseille zajednički prijevoz često je najekonomičniji način prijevoza.
Prilagođenost korisniku Zajednički prijevoz između Aix-en-Provence i Marseille često je ugodniji i prijateljskiji od drugih načina prijevoza, osobito ako put dijelite s dragim ljudima.
Dostupnost Pronalaženje slobodnih mjesta za zajednički prijevoz između Aix-en-Provence i Marseille može biti teško, pogotovo ako planirate unaprijed. Većina zajedničkih putovanja nudi se samo nekoliko dana ili tjedana prije polaska.
Pouzdanost Za svoje putovanje u Aix-en-Provence Marseille morate se osloniti na točnost i pouzdanost vozača. Nije uvijek točan u naznačeno vrijeme.

Odakle ići u Aix-en-Provence? Gdje ćemo doći do Marseille?

Polazne autobusne stanice u Aix-en-Provence

Aix en Provence
Kartica
Aix Gare TGV
Kartica
Aix Les Milles Parc Club Golf
Kartica
Aix Les Milles Charles Duchesne
Kartica

Polazne stanice u Aix-en-Provence

Aix-en-Provence-TGV
Kartica
Aix-en-Provence
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Marseille

Marseille - Gare Saint Charles
Kartica
Aéroport Marseille Provence Hall 3 4
Kartica

Dolazne stanice u Marseille

Marseille-St-Charles
Kartica
Saint-Antoine
Kartica
Ste-Marthe-en-Provence
Kartica
Picon-Busserine.
Kartica
St-Joseph-Le-Castellas.
Kartica
Pretražite karte za Aix-en-Provence Marseille
Pronađite smještaj u Marseille

Autobus Aix-en-Provence Marseille

Vrijeme putovanja autobusom između Aix-en-Provence i Marseille obično varira ovisno o prometnim uvjetima i zaustavljanjima na putu. Vivanoda će vam omogućiti da u stvarnom vremenu vidite sve autobuse koji putuju za Marseille za vaš datum putovanja.

Učestalost polazaka za Aix-en-Provence iz Marseille ovisi o prijevozniku, razdoblju i danu u tjednu. Kako biste imali sveobuhvatan pregled polazaka autobusa za Marseille, odredite datum polaska i pretražite Vivanoda.

Putnici obično mogu ponijeti prtljagu u autobusima Aix-en-Provence-Marseille, ali je važno provjeriti ograničenja težine i veličine kod prijevoznika. Njihov je broj također vrlo često ograničen.

Pravila otkazivanja i ponovnog rezerviranja mogu se razlikovati ovisno o autobusnoj tvrtki, stoga je važno provjeriti uvjete prilikom rezervacije. U većini slučajeva otkazivanje ili promjena autobusne karte Aix-en-Provence-Marseille izazvat će dodatne troškove.

Autobusne tvrtke Aix-en-Provence Marseille

ALSA
ALSA
CarsTreize
CarsTreize
Pretražite autobusne karte za Aix-en-Provence Marseille

Vlakovi iz Aix-en-Provence u Marseille

Preporuča se rezervirati kartu za vlak između Aix-en-Provence i Marseille barem nekoliko tjedana unaprijed kako biste dobili najbolje cijene.

Putnici naravno mogu ponijeti prtljagu sa sobom u vlak između Aix-en-Provence i Marseille. Ne postoji ograničenje težine, ali neke željezničke tvrtke ograničavaju njihov broj i zahtijevaju dodatnu naknadu. S druge strane, veličina prtljage mora biti razumna s obzirom na često ograničen prostor unutar vlakova.

Prosječno vrijeme putovanja vlakom između Aix-en-Provence i Marseille ovisi o vrsti vlaka kojim idete. Regionalni ili međugradski vlakovi za Marseille sporiji su od TGV-a. Usporedite trajanje svih putovanja tražeći cijene na Vivanodi.

Vlakovi između Aix-en-Provence i Marseille opremljeni su električnim utičnicama i besplatnim bežičnim internetom za putnike. Električne utičnice dostupne su u većini automobila, dok Wi-Fi može biti nestabilan u nekim područjima.

Željezničke tvrtke između Aix-en-Provence i Marseille

SNCF
SNCF
TGV Lyria
TGV Lyria
Traži karte za vlak Aix-en-Provence Marseille

Zajedničko putovanje Aix-en-Provence Marseille

Prosječna cijena zajedničkog putovanja između Aix-en-Provence i Marseille ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući doba godine, potražnju i ponudu te korištenu platformu za dijeljenje vožnje. Kako biste dobili vrlo preciznu procjenu cijene i dostupnosti zajedničkog putovanja Aix-en-Provence-Marseille, pokrenite pretraživanje na Vivanoda unosom datuma putovanja.

Moguće je rezervirati mjesto za zajednički prijevoz u zadnji čas, ali to ovisi o raspoloživosti vozača i potražnji za putovanjem. Preporučljivo je rezervirati svoje mjesto unaprijed kako biste osigurali svoje putovanje.

Na Vivanodi, našoj platformi za usporedbu načina prijevoza između Aix-en-Provence i Marseille, imat ćete pristup svim dostupnim ponudama zajedničkog prijevoza s cijenom, približnim trajanjem i lokacijama preuzimanja.

Trajanje zajedničkog putovanja između Aix-en-Provence i Marseille također ovisi o prometnim uvjetima i ruti kojom ide vozač. Pokretanjem pretraživanja cijena na Vivanoda sada, pristupit ćete procijenjenom trajanju za svaku dostupnu ponudu zajedničkog putovanja.

Platforma za zajedničko korištenje automobila Aix-en-Provence Marseille

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz Aix-en-Provence Marseille
Filtri pretraživanja
Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska