Putujte od Marseille u Saint-Etienne

Organizirajte svoje putovanje Marseille u Saint-Etienne u vlak, autobus, carpooling, avion

Datum odlaska
(Datum povratka)
1
Traženje  
Oglašavanje

1 moguća opcija Marseille u Saint-Etienne u avion, vlak, automobil, autobus

  • Unesite datume putovanja kako biste pronašli najbolje ponude.
Marseille
Saint-Etienne
/
/
  • Nabavite cijene

Putovati Marseille Saint-Etienne

Načini prijevozaavion, carpooling, autobus, vlak
udaljenost251 km
Izravna linijaDa

Kako otići Marseille u Saint-Etienne?

Nudimo 1 ruta u vlak, autobus, carpooling, avion za pripremu putovanja Marseille Saint-Etienne, Prikazana putovanja klasificirana su prema indeksu uspješnosti (mjereno prema broju promjena, procijenjenom trajanju, udaljenosti od zračne luke do središta grada u kojem se odvija…). Moći ćete:
  • Poredaj rezultate prema načinu prijevoza (vlak, autobus, carpooling, avion).
  • Nabavite cijene, vrijeme i trajanje putovanja Marseille Saint-Etienneklikom na gumb 'Pogledajte cijene' i navodeći datume putovanja i broj putnika. Pažnja: nastojimo prikupiti najviše stope od raznih partnerskih turističkih stranica kako bismo vas u najboljem slučaju obavijestili, ali to nije uvijek moguće.
  • Pronađite gradove grada Marseille i Saint-Etienne na karti, kao i na ruti Marseille Saint-Etienne i različite točke korespondencije (Autobusni kolodvor Saint Etienne, Stanica St-Étienne-Bellevue, Stanica St-Étienne-Carnot, Stanica St-Étienne-Châteaucreux, Stanica St-Étienne-Châteaucreux, ...) klikom na gumb "Pojedinosti i karta".
  • Pronađite hotel u Saint-Etienne

Transportne tvrtke idu od Marseille u Saint-Etienne?

Željezničke tvrtke
TGV Lyria nudi liniju Marseille-Lyon Vlak TGV Lyria od željezničke stanice Marseille-St-Charles (0.7 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Lyon-Part-Dieu na dolasku (2.1 km od centra)
SNCF upravlja linijama od Marseille u Lyon iz kojeg polazi TER vlak Marseille-St-Charles doći do željezničke stanice Lyon-Part-Dieu (Rhône-Alpes Francuska) i Lyon-Saint-Etienne Vlak TER od željezničke stanice Lyon-Part-Dieu (2.1 km od centra grada) i služi željezničku stanicu St-Étienne-Bellevue na dolasku (2.5 km od centra)
OUIGO čini željezničku vezu od Marseille u Lyon iz kojeg polazi vlak Marseille-St-Charles doći do željezničke stanice Lyon-St-Exupéry-TGV (Rhône-Alpes Francuska)
Eurostar nudi liniju Marseille-Lyon Vlak od željezničke stanice Marseille-St-Charles (0.7 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Lyon-Part-Dieu na dolasku (2.1 km od centra)
Autobusna poduzeća
OUIBUS nudi autobusne usluge od autobusnog kolodvora Marseille u Marseille i to od Lyon (Rhône-Alpes Francuska) i između grada Lyon (usluga do autobusne postaje Lyon Aéroport na 20 km od centra grada) i grada Saint-Etienne gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Saint-Étienne nalazi se oko 1.2 km. od centra.
ALSA je operater koji vam omogućuje da putujete preko linije od autobusnog kolodvora Marseille - Gare Saint Charles u Marseille i to od Avignon (Provansa-Alpe-Azurna obala Francuska)
Rotira se tvrtka Eurolines Bus između grada Avignon (usluga do autobusne postaje Avignon na 0.7 km od centra grada) i grada Saint-Etienne gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Saint Etienne nalazi se oko 1 km. od centra.
FlixBus mreža uključuje autobusne linije od autobusnog kolodvora Marseille u Marseille i to od Lyon Part-Dieu - Gare routière Villette (Rhône-Alpes Francuska) i između grada Lyon (usluga do autobusne postaje Lyon Part-Dieu - Gare routière Villette na 2.3 km od centra grada) i grada Saint-Etienne gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Saint Etienne nalazi se oko 1 km. od centra.
Autobusni operater Isilines pruža uslugu autobusnog prijevoza od autobusnog kolodvora Marseille - Gare Saint Charles u Marseille i to od Avignon (Provansa-Alpe-Azurna obala Francuska)
Carpooling
Ovisno o traženom datumu, Blablacar može ponuditi ponude za izvršenje carpooling Marseille-Saint-Etienne (252 km)
Airlines
Air France leti od zračne luke Marseille Provence MRS nalazi se u 21 km. središtu grada Marseille u Lyon (dolazak u zračnu luku Lyon Saint-Exupery International LYS)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)