Marseille
Izravno putovanje do Clermont-Ferrand autobus, vlak, dijeljenje prijevoza
Clermont-Ferrand
Saznajte cijene

Kako doći iz Marseille u Clermont-Ferrand?

Planirate li putovati u Marseille iz Clermont-Ferrand i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Marseille do Clermont-Ferrand, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Marseille i Clermont-Ferrand, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (SNCF, TGV Lyria, Eurostar, Blablabus ili Eurolines), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Marseille i Clermont-Ferrand, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Marseille do Clermont-Ferrand.

Za vaše putovanje od Marseille do Clermont-Ferrand imate nekoliko opcija prijevoza

Autobus od Marseille do Clermont-Ferrand

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Marseille do Clermont-Ferrand, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Marseille - Clermont-Ferrand vlakom

Ako volite putovati na više ekološki i ekonomičan način, vlak Marseille Clermont-Ferrand je idealan i ispunjava vaša očekivanja.

Letovi Marseille Clermont-Ferrand

Mnogi letovi povezuju Marseille s Clermont-Ferrand svaki dan, što je brza i praktična opcija za putnike. Ako ste u žurbi, avion je najbrže rješenje da stignete u Clermont-Ferrand u rekordnom roku.

Zajedničko putovanje Marseille Clermont-Ferrand

Rješenje zajedničkog putovanja između Marseille i Clermont-Ferrand savršeno je ako želite putovati u Clermont-Ferrand u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u Marseille ili Clermont-Ferrand.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Marseille i Clermont-Ferrand koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Marseille Clermont-Ferrand

Grad polaska
Marseille
Francuska
Provansa-Alpe-Azurna obala
Grad odredišta
Clermont-Ferrand
Francuska
Auvergne
Udaljenost
330 km
Izravna veza
Da, izravna veza autobus, vlak i dijeljenje prijevoza
Pretražite karte za Marseille Clermont-Ferrand
Pronađite smještaj u Clermont-Ferrand
Lako organizirajte svoje putovanje između Marseille i Clermont-Ferrand uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Marseille i Clermont-Ferrand uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Marseille i Clermont-Ferrand koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su SNCF, TGV Lyria, Eurostar, Blablabus ili Eurolines kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Marseille i Clermont-Ferrand!

Usporedba načina prijevoza između Marseille i Clermont-Ferrand

Prednosti i mane putovanja autobusom od Marseille do Clermont-Ferrand?
Usluge na brodu Moderni autobusi koji voze između Marseille i Clermont-Ferrand obično su opremljeni udobnim sjedalima, klima uređajima, besplatnim Wi-Fijem, električnim utičnicama i toaletima.
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između Marseille i Clermont-Ferrand, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Udobnost Marseille Clermont-Ferrand autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Vrijeme putovanja Autobusi od Marseille do Clermont-Ferrand većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Clermont-Ferrand kako bi prevalili udaljenost od 330 km.
Prednosti i mane putovanja vlakom od Marseille do Clermont-Ferrand?
Ubrzati Marseille Clermont-Ferrand vlakovi su često mnogo brži od autobusa ili automobila.
Pristupačnost Željezničke stanice u Marseille ili Clermont-Ferrand nalaze se u središtu grada, što olakšava pristup drugim prijevoznim sredstvima za dolazak u središte grada.
trošak Karte za vlak za Marseille Clermont-Ferrand mogu biti skuplje od karata za autobus ili dijeljenu vožnju, posebno za brze vlakove.
Fleksibilnost Vrijeme vlakova od Marseille do Clermont-Ferrand može biti ograničeno i može biti teže promijeniti vlak ako je potrebno.
Prednosti i nedostaci letenja između Marseille i Clermont-Ferrand?
Ubrzati Zrakoplovi između Marseille i Clermont-Ferrand najbrži su način prijevoza za putovanje od 330 km između Marseille i Clermont-Ferrand.
Izbor zrakoplovnih prijevoznika Mnogo je zračnih prijevoznika koji obavljaju letove od Marseille do Clermont-Ferrand, bilo izravne ili s međuslijetanjem, dajući putnicima mnogo izbora.
Ekološki nedostaci Letovi iz Marseille za Clermont-Ferrand imaju negativan utjecaj na okoliš zbog emisije stakleničkih plinova, a let je jedan od načina prijevoza koji najviše zagađuje okoliš.
Sigurnosne provjere Putnici koji lete za Clermont-Ferrand često moraju ranije stići u Marseille zračnu luku zbog strogih sigurnosnih provjera.
Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od Marseille do Clermont-Ferrand?
Ekonomski Marseille Clermont-Ferrand zajednički prijevoz često je najekonomičniji način prijevoza.
Fleksibilnost Vozni redovi za odlazak iz Marseille u Clermont-Ferrand zajedničkim prijevozom često su fleksibilniji nego za druge načine prijevoza.
Dostupnost Pronalaženje slobodnih mjesta za zajednički prijevoz između Marseille i Clermont-Ferrand može biti teško, pogotovo ako planirate unaprijed. Većina zajedničkih putovanja nudi se samo nekoliko dana ili tjedana prije polaska.
Osjećaj nesigurnosti Može se dogoditi da se ne osjećate sigurno u automobilu s vozačem, zbog njegovog stava ili načina vožnje.

Odakle ići u Marseille? Gdje ćemo doći do Clermont-Ferrand?

Polazne autobusne stanice u Marseille

Marseille
Kartica
Marseille - Gare Saint Charles
Kartica
Marseille Arenc - Rue Peyssonnel
Kartica
Marseille Port
Kartica
Aéroport Marseille Provence Hall 3 4
Kartica

Polazne stanice u Marseille

Marseille-St-Charles
Kartica
L'Estaque
Kartica
Vitrolles-Aér-Marseille
Kartica

Polazne zračne luke u Marseille

Marseille Provence
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Clermont-Ferrand

Clermont Ferrand
Kartica
Clermont Ferrand Avenue de la Libération
Kartica

Dolazne stanice u Clermont-Ferrand

Clermont-Ferrand
Kartica
Clermont-La-Pardieu
Kartica
Pretražite karte za Marseille Clermont-Ferrand
Pronađite smještaj u Clermont-Ferrand

Autobus Marseille Clermont-Ferrand

Većina prijevoznika omogućuje online rezervaciju mjesta za autobus Marseille-Clermont-Ferrand. Ova usluga se često naplaćuje.

Prosječna cijena autobusne karte za liniju Marseille - Clermont-Ferrand ovisi o prijevozniku i vremenu rezerviranja. Na određene popularne datume cijene se mogu udvostručiti! Usporedite sve cijene autobusa Marseille-Clermont-Ferrand na Vivanoda.

Učestalost polazaka za Marseille iz Clermont-Ferrand ovisi o prijevozniku, razdoblju i danu u tjednu. Kako biste imali sveobuhvatan pregled polazaka autobusa za Clermont-Ferrand, odredite datum polaska i pretražite Vivanoda.

Većina autobusa koji putuju između Marseille i Clermont-Ferrand noviji su i najčešće imaju ugrađene električne utičnice za punjenje uređaja, ali to može varirati ovisno o prijevozniku.

Autobusne tvrtke Marseille Clermont-Ferrand

Blablabus
Blablabus
Eurolines
Eurolines
Isilines
Isilines
FlixBus
FlixBus
ALSA
ALSA
Pretražite autobusne karte za Marseille Clermont-Ferrand

Vlakovi iz Marseille u Clermont-Ferrand

Putnici naravno mogu ponijeti prtljagu sa sobom u vlak između Marseille i Clermont-Ferrand. Ne postoji ograničenje težine, ali neke željezničke tvrtke ograničavaju njihov broj i zahtijevaju dodatnu naknadu. S druge strane, veličina prtljage mora biti razumna s obzirom na često ograničen prostor unutar vlakova.

Karte za vlak između Marseille i Clermont-Ferrand mogu se povratiti ili zamijeniti, ali općenito su skuplje. Najjeftinije karte su nepovratne i nezamjenjive.

Preporuča se rezervirati kartu za vlak između Marseille i Clermont-Ferrand barem nekoliko tjedana unaprijed kako biste dobili najbolje cijene.

Može postojati razlika u cijeni ovisno o dobu dana kada putujete vlakom između Marseille i Clermont-Ferrand. Ulaznice kupljene izvan špice jeftinije su od onih kupljenih tijekom špice. Kako bi imali detaljan pregled svih cijena, Vivanoda uspoređuje sve načine prijevoza između Marseille i Clermont-Ferrand.

Željezničke tvrtke između Marseille i Clermont-Ferrand

SNCF
SNCF
TGV Lyria
TGV Lyria
Eurostar
Eurostar
OUIGO
OUIGO
Traži karte za vlak Marseille Clermont-Ferrand

Letovi Marseille Clermont-Ferrand

Airlines Marseille Clermont-Ferrand

Air France
Air France
Traži letove Marseille Clermont-Ferrand

Zajedničko putovanje Marseille Clermont-Ferrand

Vozači u zajedničkoj vožnji često imaju ograničenja u pogledu velike prtljage zbog ograničenog prostora u vozilu. Stoga se preporuča kontaktirati vozača prije putovanja iz Marseille u Clermont-Ferrand kako biste razgovarali o ovim pitanjima.

Prosječna cijena zajedničkog putovanja između Marseille i Clermont-Ferrand ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući doba godine, potražnju i ponudu te korištenu platformu za dijeljenje vožnje. Kako biste dobili vrlo preciznu procjenu cijene i dostupnosti zajedničkog putovanja Marseille-Clermont-Ferrand, pokrenite pretraživanje na Vivanoda unosom datuma putovanja.

Na Vivanodi, našoj platformi za usporedbu načina prijevoza između Marseille i Clermont-Ferrand, imat ćete pristup svim dostupnim ponudama zajedničkog prijevoza s cijenom, približnim trajanjem i lokacijama preuzimanja.

Moguće je rezervirati mjesto za zajednički prijevoz u zadnji čas, ali to ovisi o raspoloživosti vozača i potražnji za putovanjem. Preporučljivo je rezervirati svoje mjesto unaprijed kako biste osigurali svoje putovanje.

Platforma za zajedničko korištenje automobila Marseille Clermont-Ferrand

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz Marseille Clermont-Ferrand
Filtri pretraživanja
Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska