Putujte od Marseille u Clermont-Ferrand

Organizirajte svoje putovanje Marseille u Clermont-Ferrand u vlak, autobus, carpooling, avion

Datum odlaska
(Datum povratka)
1
Traženje  
Oglašavanje

1 moguća opcija Marseille u Clermont-Ferrand u avion, vlak, automobil, autobus

 • Unesite datume putovanja kako biste pronašli najbolje ponude.
Marseille
Clermont-Ferrand
/
/
 • Nabavite cijene

Putovati Marseille Clermont-Ferrand

Načini prijevozaavion, carpooling, autobus, vlak
udaljenost330 km
Izravna linijaDa

Kako je moguće ići Marseille do Clermont-Ferrand ?

Kao i mnogi putnici, tražite najjeftinije ponude prijevoza Marseille do Clermont-Ferrand? Pregledavanje nekoliko web stranica kako biste dobili jednostavne informacije i rezervirali svoje putovanje uvijek je vrlo zamorno.

Zahvaljujući vašoj multimodalnoj tražilici Vivanoda, na istoj stranici pronaći ćete sve cijene za sve autobusi, carpooling, vlakovi i letovi doći do Clermont-Ferrand, Unesite datum svog putovanja u Clermont-Ferrand a Vivanoda će prikazati sve ponude prijevoza. Na kraju, za pročišćavanje rezultata koristite filtre i opcije sortiranja.

Uglavnom ćete koristiti vlakovi, letovi, carpooling i autobusi od OUIBUS, SNCF, Isilines, Blablacar, FlixBus, Eurostar, Eurolines ili ALSAa do dosega Clermont-Ferrand,

Svi načini prijevoza Marseille Clermont-Ferrand

Ako ste već odabrali način prijevoza kojim želite putovati, idite izravno na posebni odjeljak:

Carpool iz Marseille do Clermont-Ferrand

Ridesharing je nov način putovanja koji omogućuje zajedničko dijeljenje ljudi Marseille-Clermont-Ferrand putovanja automobilom s drugima. To ima vrlo pozitivan utjecaj na okoliš jer optimizira kapacitet automobila i omogućuje uštedu novca.

Dijeljenje prijevoza razlikuje se od ostalih prijevoznih sredstava zbog nedefiniranog voznog reda. Dakle, imate više vjerojatnosti za pronalaženje Marseille-Clermont-Ferrand vozi pet dana prije vašeg datuma putovanja više od tri mjeseca. Dobra opcija za lastminute boravka u Clermont-Ferrand!

Marseille do Clermont-Ferrand autobus

Između autobusnih linija postoji izravna veza između Marseille i Clermont-Ferrand,

Možda još uvijek imate dvojbe kako doći Clermont-Ferrand autobusom. Da vas potaknem da se vozite autobusom Clermont-Ferrand, evo nekoliko argumenata koji će vas uvjeriti.

 • Tijekom ljeta zaboravite toplinski val zahvaljujući klimatizacijskim uređajima gotovo svih Marseille Clermont-Ferrand treneri su opremljeni.
 • Ako je trajanje putovanja Marseille i Clermont-Ferrand autobusom se mogu činiti malo dugim, noćnim autobusima Marseille Clermont-Ferrand su rješenje za ne gubljenje vremena i postizanje Clermont-Ferrand u rano jutro.
 • Vi ćete putovati Marseille do Clermont-Ferrandna moderan i udoban autobus. Naslonjena sjedala s poboljšanom prostorijom za noge i toalete pružaju udobnost koja vam je potrebna za uživanje u vremenu na brodu.

Tvrtke za trenere na Marseille Clermont-Ferrand putovanje

Putovanje autobusom Marseille Clermont-Ferrand opslužuje samo jedno autobusno poduzeće: OUIBUS.

OUIBUS Marseille Clermont-Ferrand

Polazak autobusnih stanica u Marseille

Ne zaboravite stići na autobusni kolodvor u Marseille najmanje 15 minuta, ili čak 30 minuta, prije objavljenog vremena odlaska. Naziv odredišta "Clermont-Ferrand'uvijek se spominje na prednjem dijelu autobusa. Zatim sve što trebate učiniti je potvrditi svoju kartu s vozačem OUIBUS, položiti svoju prtljagu u prtljažnik i pronaći svoje sjedalo.

 • Marseille
 • Aéroport Marseille Provence Hall 3 4
 • Marseille - Gare Saint Charles

Autobusna stajališta po dolasku u Clermont-Ferrand

U Clermont-Ferrand, pazite da ništa ne ostavite na svom sjedalu ili u prtljažniku vagona.

 • Clermont Ferrand
 • Clermont Ferrand Avenue de la Libération

vlak Marseille do Clermont-Ferrand

Marseille Clermont-Ferrand željezničke tvrtke

Riječ je o 4 željezničkih kompanija do kojih biste mogli putovati Clermont-Ferrand: Eurostar, SNCF, OUIGO i TGV Lyria.
Eurostar Marseille Clermont-FerrandSNCF Marseille Clermont-FerrandOUIGO Marseille Clermont-FerrandTGV Lyria Marseille Clermont-Ferrand

Postoji li direktan vlak za Marseille-Clermont-Ferrand cesta?

Ne, nažalost nijedna linija vlaka ne dopušta krenuti Marseille do Clermont-Ferrand bez ikakvih promjena.

Željezničke stanice od Marseille

 • Marseille-St-Charles

Dolazak željezničke stanice u Clermont-Ferrand

 • Clermont-Ferrand

Vlak velike brzine Marseille Clermont-Ferrand

To su vlakovi koji saobraćaju vrlo velikom brzinom i opslužuju samo nekoliko gradova, uključujući Marseille i Clermont-Ferrand, Često djeluju na namjenskim stazama.

Međugradski vlak Marseille Clermont-Ferrand

Željeznička stanica bila je dvanaest Marseille i Clermont-Ferrand opskrbljuju se međugradskim vlakovima bržim od regionalnih vlakova.

Regionalni vlak Marseille Clermont-Ferrand

Transportne tvrtke idu od Marseille u Clermont-Ferrand?

Željezničke tvrtke
Eurostar nudi liniju Marseille-Lyon Vlak od željezničke stanice Marseille-St-Charles (0.7 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Lyon-Part-Dieu na dolasku (2.1 km od centra)
SNCF upravlja linijama od Marseille u Nimes iz kojeg polazi Intercités vlak Marseille-St-Charles doći do željezničke stanice Nîmes (Languedoc-Roussillon Francuska) i Nimes-Clermont-Ferrand Vlak Intercités od željezničke stanice Nîmes (0.5 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Clermont-Ferrand na dolasku (1.4 km od centra)
OUIGO čini željezničku vezu od Marseille u Lyon iz kojeg polazi vlak Marseille-St-Charles doći do željezničke stanice Lyon-St-Exupéry-TGV (Rhône-Alpes Francuska)
TGV Lyria nudi liniju Marseille-Lyon Vlak TGV Lyria od željezničke stanice Marseille-St-Charles (0.7 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Lyon-Part-Dieu na dolasku (2.1 km od centra)
Carpooling
Ovisno o traženom datumu, Blablacar može ponuditi ponude za izvršenje carpooling Marseille-Clermont-Ferrand (331 km)
Autobusna poduzeća
Autobusni operater OUIBUS pruža uslugu autobusnog prijevoza od autobusnog kolodvora Aéroport Marseille Provence Hall 3 4 u Marseille i to od Clermont Ferrand Avenue de la Libération (Auvergne Francuska)
Isilines je operater koji vam omogućuje da putujete po linijama između grada Marseille (usluga do autobusne postaje Marseille - Gare Saint Charles na 0.8 km od centra grada) i grada Lyon gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Lyon nalazi se oko 2.1 km. od centra. i od autobusnog kolodvora Lyon u Lyon i to od Clermont Ferrand (Auvergne Francuska)
Autobusi FlixBus obavljaju rotacije između grada Marseille (usluga do autobusne postaje Marseille na 0.6 km od centra grada) i grada Lyon gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Lyon Part-Dieu - Gare routière Villette nalazi se oko 2.3 km. od centra. i od autobusnog kolodvora Lyon Part-Dieu - Gare routière Villette u Lyon i to od Clermont Ferrand Avenue de la Libération (Auvergne Francuska)
ALSA mreža uključuje autobusnu liniju između grada Marseille (usluga do autobusne postaje Marseille - Gare Saint Charles na 0.8 km od centra grada) i grada Avignon gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Avignon nalazi se oko 0.7 km. od centra.
Eurolines nudi autobusne usluge od autobusnog kolodvora Marseille u Marseille i to od Valence (Rhône-Alpes Francuska) i između grada Valence (usluga do autobusne postaje Valence na 0.4 km od centra grada) i grada Clermont-Ferrand gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Clermont Ferrand nalazi se oko 1.5 km. od centra.
Airlines
Air France leti od zračne luke Marseille Provence MRS nalazi se u 21 km. središtu grada Marseille u Lyon (dolazak u zračnu luku Lyon Saint-Exupery International LYS)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)