Aix-en-Provence
Izravno putovanje do Clermont-Ferrand dijeljenje prijevoza, autobus, vlak
Clermont-Ferrand
Saznajte cijene

Kako doći iz Aix-en-Provence u Clermont-Ferrand?

Planirate li putovati u Aix-en-Provence iz Clermont-Ferrand i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Aix-en-Provence do Clermont-Ferrand, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Aix-en-Provence i Clermont-Ferrand, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (SNCF, TGV Lyria, OUIGO, Eurolines ili Blablabus), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Aix-en-Provence i Clermont-Ferrand, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Aix-en-Provence do Clermont-Ferrand.

Za vaše putovanje od Aix-en-Provence do Clermont-Ferrand imate nekoliko opcija prijevoza

Autobus od Aix-en-Provence do Clermont-Ferrand

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Aix-en-Provence do Clermont-Ferrand, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Aix-en-Provence - Clermont-Ferrand vlakom

Ako volite putovati na više ekološki i ekonomičan način, vlak Aix-en-Provence Clermont-Ferrand je idealan i ispunjava vaša očekivanja.

Zajedničko putovanje Aix-en-Provence Clermont-Ferrand

Rješenje zajedničkog putovanja između Aix-en-Provence i Clermont-Ferrand savršeno je ako želite putovati u Clermont-Ferrand u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u Aix-en-Provence ili Clermont-Ferrand.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Aix-en-Provence i Clermont-Ferrand koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Aix-en-Provence Clermont-Ferrand

Grad polaska
Aix-en-Provence
Francuska
Provansa-Alpe-Azurna obala
Grad odredišta
Clermont-Ferrand
Francuska
Auvergne
Udaljenost
313 km
Izravna veza
Nijedno prijevozno sredstvo ne nudi izravnu vezu
Pretražite karte za Aix-en-Provence Clermont-Ferrand
Pronađite smještaj u Clermont-Ferrand
Lako organizirajte svoje putovanje između Aix-en-Provence i Clermont-Ferrand uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Aix-en-Provence i Clermont-Ferrand uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Aix-en-Provence i Clermont-Ferrand koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su SNCF, TGV Lyria, OUIGO, Eurolines ili Blablabus kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Aix-en-Provence i Clermont-Ferrand!

Usporedba načina prijevoza između Aix-en-Provence i Clermont-Ferrand

Prednosti i mane putovanja vlakom od Aix-en-Provence do Clermont-Ferrand?
Ekološki Vlak Aix-en-Provence Clermont-Ferrand smatra se ekološki prihvatljivijim prijevoznim sredstvom od aviona ili osobnih automobila.
trošak Karte za vlak za Aix-en-Provence Clermont-Ferrand mogu biti skuplje od karata za autobus ili dijeljenu vožnju, posebno za brze vlakove.
Prednosti i mane putovanja autobusom od Aix-en-Provence do Clermont-Ferrand?
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između Aix-en-Provence i Clermont-Ferrand, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Udobnost Aix-en-Provence Clermont-Ferrand autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od Aix-en-Provence do Clermont-Ferrand?
Ekološki Dijeljenjem vozila jedne osobe smanjujete utjecaj na okoliš putovanja od Aix-en-Provence do Clermont-Ferrand.
Udobnost Prostor u automobilu morate dijeliti s drugim putnicima tijekom cijelog putovanja između Aix-en-Provence i Clermont-Ferrand.

Odakle ići u Aix-en-Provence? Gdje ćemo doći do Clermont-Ferrand?

Polazne autobusne stanice u Aix-en-Provence

Aix en Provence
Kartica
Aix en Provence - Bus Gare SNCF
Kartica
Aix-en-Provence
Kartica

Polazne stanice u Aix-en-Provence

Aix-en-Provence-TGV
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Clermont-Ferrand

Clermont Ferrand
Kartica
Clermont Ferrand Avenue de la Libération
Kartica

Dolazne stanice u Clermont-Ferrand

Clermont-Ferrand
Kartica
Clermont-La-Pardieu
Kartica
Pretražite karte za Aix-en-Provence Clermont-Ferrand
Pronađite smještaj u Clermont-Ferrand

Autobus Aix-en-Provence Clermont-Ferrand

Vrijeme putovanja autobusom između Aix-en-Provence i Clermont-Ferrand obično varira ovisno o prometnim uvjetima i zaustavljanjima na putu. Vivanoda će vam omogućiti da u stvarnom vremenu vidite sve autobuse koji putuju za Clermont-Ferrand za vaš datum putovanja.

Većina autobusa koji putuju između Aix-en-Provence i Clermont-Ferrand noviji su i najčešće imaju ugrađene električne utičnice za punjenje uređaja, ali to može varirati ovisno o prijevozniku.

Učestalost polazaka za Aix-en-Provence iz Clermont-Ferrand ovisi o prijevozniku, razdoblju i danu u tjednu. Kako biste imali sveobuhvatan pregled polazaka autobusa za Clermont-Ferrand, odredite datum polaska i pretražite Vivanoda.

Autobusne tvrtke Aix-en-Provence Clermont-Ferrand

Eurolines
Eurolines
Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Isilines
Isilines
ALSA
ALSA
Pretražite autobusne karte za Aix-en-Provence Clermont-Ferrand

Vlakovi iz Aix-en-Provence u Clermont-Ferrand

Preporuča se rezervirati kartu za vlak između Aix-en-Provence i Clermont-Ferrand barem nekoliko tjedana unaprijed kako biste dobili najbolje cijene.

Može postojati razlika u cijeni ovisno o dobu dana kada putujete vlakom između Aix-en-Provence i Clermont-Ferrand. Ulaznice kupljene izvan špice jeftinije su od onih kupljenih tijekom špice. Kako bi imali detaljan pregled svih cijena, Vivanoda uspoređuje sve načine prijevoza između Aix-en-Provence i Clermont-Ferrand.

Za djecu, studente i starije osobe koji putuju vlakom između Aix-en-Provence i Clermont-Ferrand postoje popusti koji ovise o vrsti karte i dobi osobe. Kada u pretrazi na Vivanodi navedete svoju dob, prikazane cijene uzimaju u obzir sve popuste vezane uz vašu dob.

Željezničke tvrtke između Aix-en-Provence i Clermont-Ferrand

SNCF
SNCF
TGV Lyria
TGV Lyria
OUIGO
OUIGO
Traži karte za vlak Aix-en-Provence Clermont-Ferrand

Zajedničko putovanje Aix-en-Provence Clermont-Ferrand

Na Vivanodi, našoj platformi za usporedbu načina prijevoza između Aix-en-Provence i Clermont-Ferrand, imat ćete pristup svim dostupnim ponudama zajedničkog prijevoza s cijenom, približnim trajanjem i lokacijama preuzimanja.

Prosječna cijena zajedničkog putovanja između Aix-en-Provence i Clermont-Ferrand ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući doba godine, potražnju i ponudu te korištenu platformu za dijeljenje vožnje. Kako biste dobili vrlo preciznu procjenu cijene i dostupnosti zajedničkog putovanja Aix-en-Provence-Clermont-Ferrand, pokrenite pretraživanje na Vivanoda unosom datuma putovanja.

Zajednički prijevoz smatra se zelenijom opcijom od drugih načina prijevoza jer pomaže u smanjenju emisije CO2 smanjenjem broja automobila na cesti. Međutim, to ovisi o broju ljudi koji dijele isto vozilo i potrošnji goriva vozila.

Platforma za zajedničko korištenje automobila Aix-en-Provence Clermont-Ferrand

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz Aix-en-Provence Clermont-Ferrand
Filtri pretraživanja
Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska