Aix-en-Provence
Izravno putovanje do Besancon vlak, autobus, dijeljenje prijevoza
Besancon
Saznajte cijene

Kako doći iz Aix-en-Provence u Besancon?

Planirate li putovati u Aix-en-Provence iz Besancon i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Aix-en-Provence do Besancon, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Aix-en-Provence i Besancon, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (SNCF, TGV Lyria, OUIGO, ALSA ili Isilines), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Aix-en-Provence i Besancon, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Aix-en-Provence do Besancon.

Za vaše putovanje od Aix-en-Provence do Besancon imate nekoliko opcija prijevoza

Autobus od Aix-en-Provence do Besancon

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Aix-en-Provence do Besancon, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Aix-en-Provence - Besancon vlakom

Ako volite putovati na više ekološki i ekonomičan način, vlak Aix-en-Provence Besancon je idealan i ispunjava vaša očekivanja.

Zajedničko putovanje Aix-en-Provence Besancon

Rješenje zajedničkog putovanja između Aix-en-Provence i Besancon savršeno je ako želite putovati u Besancon u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u Aix-en-Provence ili Besancon.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Aix-en-Provence i Besancon koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Aix-en-Provence Besancon

Grad polaska
Aix-en-Provence
Francuska
Provansa-Alpe-Azurna obala
Grad odredišta
Besancon
Francuska
Franche-Comté
Udaljenost
416 km
Izravna veza
Da, izravna veza vlak, autobus i dijeljenje prijevoza
Pretražite karte za Aix-en-Provence Besancon
Pronađite smještaj u Besancon
Lako organizirajte svoje putovanje između Aix-en-Provence i Besancon uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Aix-en-Provence i Besancon uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Aix-en-Provence i Besancon koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su SNCF, TGV Lyria, OUIGO, ALSA ili Isilines kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Aix-en-Provence i Besancon!

Usporedba načina prijevoza između Aix-en-Provence i Besancon

Prednosti i mane putovanja autobusom od Aix-en-Provence do Besancon?
Cijena Cijene autobusnih karata između Aix-en-Provence i Besancon često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Besancon (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između Aix-en-Provence i Besancon, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Udobnost Aix-en-Provence Besancon autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Vrijeme putovanja Autobusi od Aix-en-Provence do Besancon većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Besancon kako bi prevalili udaljenost od 416 km.
Prednosti i mane putovanja vlakom od Aix-en-Provence do Besancon?
Krajolici Vlakovi između Aix-en-Provence i Besancon često nude prekrasan krajolik tijekom putovanja.
Ubrzati Aix-en-Provence Besancon vlakovi su često mnogo brži od autobusa ili automobila.
trošak Karte za vlak za Aix-en-Provence Besancon mogu biti skuplje od karata za autobus ili dijeljenu vožnju, posebno za brze vlakove.
Fleksibilnost Vrijeme vlakova od Aix-en-Provence do Besancon može biti ograničeno i može biti teže promijeniti vlak ako je potrebno.
Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od Aix-en-Provence do Besancon?
Ekonomski Aix-en-Provence Besancon zajednički prijevoz često je najekonomičniji način prijevoza.
Prilagođenost korisniku Zajednički prijevoz između Aix-en-Provence i Besancon često je ugodniji i prijateljskiji od drugih načina prijevoza, osobito ako put dijelite s dragim ljudima.
Dostupnost Pronalaženje slobodnih mjesta za zajednički prijevoz između Aix-en-Provence i Besancon može biti teško, pogotovo ako planirate unaprijed. Većina zajedničkih putovanja nudi se samo nekoliko dana ili tjedana prije polaska.
Pouzdanost Za svoje putovanje u Aix-en-Provence Besancon morate se osloniti na točnost i pouzdanost vozača. Nije uvijek točan u naznačeno vrijeme.

Odakle ići u Aix-en-Provence? Gdje ćemo doći do Besancon?

Polazne autobusne stanice u Aix-en-Provence

Aix en Provence
Kartica
Aix en Provence - Bus Gare SNCF
Kartica
Aix-en-Provence
Kartica

Polazne stanice u Aix-en-Provence

Aix-en-Provence-TGV
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Besancon

Besançon
Kartica
Besançon
Kartica

Dolazne stanice u Besancon

Besançon-Viotte
Kartica
Besançon-Franche-Comté-TGV
Kartica
Pretražite karte za Aix-en-Provence Besancon
Pronađite smještaj u Besancon

Autobus Aix-en-Provence Besancon

Većina autobusa koji putuju između Aix-en-Provence i Besancon noviji su i najčešće imaju ugrađene električne utičnice za punjenje uređaja, ali to može varirati ovisno o prijevozniku.

Učestalost polazaka za Aix-en-Provence iz Besancon ovisi o prijevozniku, razdoblju i danu u tjednu. Kako biste imali sveobuhvatan pregled polazaka autobusa za Besancon, odredite datum polaska i pretražite Vivanoda.

Pravila otkazivanja i ponovnog rezerviranja mogu se razlikovati ovisno o autobusnoj tvrtki, stoga je važno provjeriti uvjete prilikom rezervacije. U većini slučajeva otkazivanje ili promjena autobusne karte Aix-en-Provence-Besancon izazvat će dodatne troškove.

Prosječna cijena autobusne karte za liniju Aix-en-Provence - Besancon ovisi o prijevozniku i vremenu rezerviranja. Na određene popularne datume cijene se mogu udvostručiti! Usporedite sve cijene autobusa Aix-en-Provence-Besancon na Vivanoda.

Autobusne tvrtke Aix-en-Provence Besancon

ALSA
ALSA
Isilines
Isilines
Eurolines
Eurolines
Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Pretražite autobusne karte za Aix-en-Provence Besancon

Vlakovi iz Aix-en-Provence u Besancon

Kako biste dobili najbolje cijene za karte za vlak između Aix-en-Provence i Besancon, preporučamo rezervirati unaprijed, biti fleksibilni s rasporedom i usporediti cijene karata s Vivanodom.

Putnici naravno mogu ponijeti prtljagu sa sobom u vlak između Aix-en-Provence i Besancon. Ne postoji ograničenje težine, ali neke željezničke tvrtke ograničavaju njihov broj i zahtijevaju dodatnu naknadu. S druge strane, veličina prtljage mora biti razumna s obzirom na često ograničen prostor unutar vlakova.

Može postojati razlika u cijeni ovisno o dobu dana kada putujete vlakom između Aix-en-Provence i Besancon. Ulaznice kupljene izvan špice jeftinije su od onih kupljenih tijekom špice. Kako bi imali detaljan pregled svih cijena, Vivanoda uspoređuje sve načine prijevoza između Aix-en-Provence i Besancon.

Preporuča se rezervirati kartu za vlak između Aix-en-Provence i Besancon barem nekoliko tjedana unaprijed kako biste dobili najbolje cijene.

Željezničke tvrtke između Aix-en-Provence i Besancon

SNCF
SNCF
TGV Lyria
TGV Lyria
OUIGO
OUIGO
Traži karte za vlak Aix-en-Provence Besancon

Zajedničko putovanje Aix-en-Provence Besancon

Zajednički prijevoz smatra se zelenijom opcijom od drugih načina prijevoza jer pomaže u smanjenju emisije CO2 smanjenjem broja automobila na cesti. Međutim, to ovisi o broju ljudi koji dijele isto vozilo i potrošnji goriva vozila.

Zajedničko putovanje općenito se smatra sigurnom opcijom za putovanje između Aix-en-Provence i Besancon. Međutim, važno je provjeriti recenzije i ocjene vozača prije rezerviranja putovanja. Također se preporučuje da svoje osobne podatke za kontakt dijelite samo s osobama kojima vjerujete.

Moguće je rezervirati mjesto za zajednički prijevoz u zadnji čas, ali to ovisi o raspoloživosti vozača i potražnji za putovanjem. Preporučljivo je rezervirati svoje mjesto unaprijed kako biste osigurali svoje putovanje.

Na Vivanodi, našoj platformi za usporedbu načina prijevoza između Aix-en-Provence i Besancon, imat ćete pristup svim dostupnim ponudama zajedničkog prijevoza s cijenom, približnim trajanjem i lokacijama preuzimanja.

Platforma za zajedničko korištenje automobila Aix-en-Provence Besancon

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz Aix-en-Provence Besancon
Filtri pretraživanja
Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska