OUIGO

Uz opsežnu mrežu koja opslužuje gradove Marseille, Rennes, Le Mans, Tourcoing, Reims, Massy, Bordeaux i Strasbourg, OUIGO je idealan izbor za putovanje vlakom u Francuska.

Otkrijte čuda gradova Strasbourg, Bordeaux, Massy, Reims, Tourcoing, Le Mans, Rennes i Marseille i njihove okolice, koristeći pogodnost koju nude OUIGO karte za vlak. S redovitim polascima i prikladnim vremenima možete s pouzdanjem planirati svoje putovanje, bilo da putujete zbog posla ili iz zadovoljstva.

Vlakovi OUIGO nude vam iznimno iskustvo putovanja, uz modernu i udobnu opremu. Uživajte u panoramskom pogledu, prostranim i udobnim sjedalima te ljubaznoj i pažljivoj usluzi za najugodnije putovanje.

Dakle, usporedite svoje OUIGO karte za vlak sada na Vivanoda i rezervirajte onu koja najbolje ispunjava vaša očekivanja i vaš budžet.

Karte OUIGO - Vozni red, cijene i karte vlaka u Francuska

Željezničko društvo OUIGO

Predstavljanje OUIGO

OUIGO je francuska željeznička tvrtka koja nudi usluge brzog željezničkog prijevoza po pristupačnim cijenama. Pokrenut 2013., brzo se etablirao kao ekonomična i praktična alternativa za putovanje vlakom u Francuskoj.

Posebnost tvrtke leži u konceptu jeftinih vlakova, koji putnicima omogućuje da imaju koristi od kvalitetne usluge uz povoljne cijene. OUIGO trenutno služi mnogim odredištima u Francuskoj, povezujući velike gradove zemlje brzo i učinkovito.

Jedna od glavnih prednosti putovanja s OUIGO je cijena karata. Niskim cijenama tvrtka cilja na široku publiku te tako nudi mogućnost putovanja vlakom po cijenama dostupnim svima. Ulaznice možete potražiti i rezervirati online na Vivanodi.

Osim atraktivnih cijena, OUIGO nudi i kvalitetne usluge u svojim vlakovima. Putnici mogu uživati ​​u udobnom prostoru, s prostranim sjedalima i modernim sadržajima. Vlakovi OUIGO opremljeni su besplatnim Wi-Fijem, što putnicima omogućuje da ostanu povezani tijekom cijelog putovanja. Osim toga, svaki putnik može besplatno ponijeti jednu ručnu torbu i jednu prijavljenu torbu, izbjegavajući dodatne naknade koje su često povezane s nošenjem prtljage.

Što se tiče rasporeda, OUIGO nudi česte polaske tijekom dana, omogućujući putnicima da odaberu vrijeme koje im najviše odgovara. Vlakovi su točni i pouzdani, što osigurava ugodno putovanje bez muke.

Konačno, tvrtka OUIGO također stavlja naglasak na korisničku uslugu i zadovoljstvo putnika. Namjenski timovi dostupni su za odgovore na pitanja i nedoumice putnika, pružajući personaliziranu i pažljivu uslugu.

Sa svojim konceptom jeftinih vlakova, širokim izborom odredišta, pristupačnim cijenama i kvalitetnim uslugama, OUIGO je postao popularna opcija za putnike u Francuskoj. Bilo za poslovno putovanje, obiteljski odmor ili bijeg s prijateljima, OUIGO nudi praktično i ekonomično prijevozno rješenje za sve.

Koje vrste vlakova upravlja OUIGO?

OUIGO vozi različite vrste vlakova u Francuskoj, uglavnom TGV (High Speed ​​​​Train) i Intercity vlakove. OUIGO TGV su jeftini brzi vlakovi, dok su OUIGO Intercités vlakovi tradicionalniji vlakovi koji povezuju različite gradove u Francuskoj.

None

None
None
None