Putujte od Pariz u Nantes

Organizirajte svoje putovanje Pariz u Nantes u vlak, autobus, carpooling, avion

Datum odlaska
(Datum povratka)
1
Traženje  
Oglašavanje

1 moguća opcija Pariz u Nantes u avion, vlak, automobil, autobus

  • Unesite datume putovanja kako biste pronašli najbolje ponude.
Pariz
Nantes
/
/
/
  • Nabavite cijene

Putovati Pariz Nantes

Načini prijevozaavion, carpooling, autobus, vlak
udaljenost343 km
Izravna linijaDa

Kako putovati Pariz do Nantes ?

Kao i mnogi putnici, tražite najjeftinije ponude prijevoza Pariz do Nantes? Obično to nije lak zadatak i morat ćete pregledati više web lokacija da biste usporedili sve ponude.

Zahvaljujući vašoj multimodalnoj tražilici Vivanoda, na istoj stranici pronaći ćete sve cijene za sve autobusi, carpooling, vlakovi i letovi doći do Nantes, Trebate samo odrediti datum odlaska u Nantes onda neka Vivanoda traži tebe. Opcije sortiranja i filtri na raspolaganju su za pročišćavanje pretraživanja.

Putovati od Pariz, letovi, vlakovi, carpooling ili autobusi od OUIGO, Isilines, SNCF, OUIBUS, FlixBus, Blablacar, Eurolines i Air Francea dovest će vas do Nantes,

Svi načini prijevoza Pariz Nantes

Za putovanje Pariz (-Le-de-France, Francuska) do Nantes (Pays de la Loire, Francuska) s udaljenosti od 343 km možete posuditi 4 načina prijevoza, moguće kombinacije avion, carpooling, autobus i/ili vlak, a prema tome trajanje putovanja bit će značajno različito,
Vlak Pariz Nantes je izravan.
Vlakovi TGV od OUIGO ili SNCF do Nantes odlazak s željezničke stanice Paris-Montparnasse 1-2 u Pariz, Dolazak uNantes će biti na postaji Nantes (1.1 km od centra).
Imate sreće, postoji izravna autobusna linija Pariz-Nantes što je često najisplativije rješenje.
Vi ćete se ukrcati na Eurolines, FlixBus, Isilines ili OUIBUS bus na Pariz, Autobus će vas odvesti na autobusnu stanicuNantes (0.6 km od Nantes, Francuska). Idite na autobusnu stanicuParis Galliéni (na 4.7 km od Pariz) najkasnije 15 minuta prije polaska za Nantes,
Izravni let Pariz > Nantes će biti najbrži put do odredišta.
Izlaz Pariz i stići dovoljno rano (najmanje 2 sata prije vašeg odlaska) u zračnu luku Paris Orly ORY 15 km, za prijavu vaše prtljage za let do Nantes (zračna luka od Nantes Atlantique, IATA kod: NTE) kojim upravlja Air France.
Na Blablacaru ćete vjerojatno pronaći vozače koji dijele svoje vozilo za tu rutu Pariz-Nantes,

Transportne tvrtke idu od Pariz u Nantes?

Autobusna poduzeća
Autobusni operater OUIBUS pruža uslugu autobusnog prijevoza od autobusnog kolodvora Paris-Bercy u Pariz i to od Nantes (Pays de la Loire Francuska)
Eurolines je operater koji vam omogućuje da putujete preko linije između grada Pariz (usluga do autobusne postaje Paris Galliéni na 4.7 km od centra grada) i grada Nantes gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Nantes nalazi se oko 0.6 km. od centra.
Rotira se tvrtka FlixBus Bus od autobusnog kolodvora Paris Quai de Bercy u Pariz i to od Nantes - La Haluchère (Pays de la Loire Francuska)
Isilines mreža uključuje autobusnu liniju između grada Pariz (usluga do autobusne postaje Paris Galliéni na 4.7 km od centra grada) i grada Nantes gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Nantes nalazi se oko 0.6 km. od centra.
Željezničke tvrtke
OUIGO nudi liniju Pariz-Nantes Vlak od željezničke stanice Aérop-C-de-Gaulle-2-TGV (23 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Nantes na dolasku (1.1 km od centra)
SNCF upravlja linijom od Pariz u Nantes iz kojeg polazi TGV vlak Paris-Montparnasse 1-2 doći do željezničke stanice Nantes (Pays de la Loire Francuska)
Airlines
Air France leti od zračne luke Paris Orly ORY nalazi se u 15 km. središtu grada Pariz u Nantes (dolazak u zračnu luku Nantes Atlantique NTE)
Carpooling
Ovisno o traženom datumu, Blablacar može ponuditi ponude za izvršenje carpooling Pariz-Nantes (344 km)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)