Pariz
Izravno putovanje do Lyon autobus, let, vlak, dijeljenje prijevoza
Lyon
Saznajte cijene

Kako doći iz Pariz u Lyon?

Planirate li putovati u Pariz iz Lyon i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Pariz do Lyon, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Pariz i Lyon, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (SNCF, TGV Lyria, OUIGO, FlixBus ili ALSA), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Pariz i Lyon, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Pariz do Lyon.

Za vaše putovanje od Pariz do Lyon imate nekoliko opcija prijevoza

Autobus od Pariz do Lyon

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Pariz do Lyon, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Pariz - Lyon vlakom

Ako volite putovati na više ekološki i ekonomičan način, vlak Pariz Lyon je idealan i ispunjava vaša očekivanja.

Letovi Pariz Lyon

Mnogi letovi povezuju Pariz s Lyon svaki dan, što je brza i praktična opcija za putnike. Ako ste u žurbi, avion je najbrže rješenje da stignete u Lyon u rekordnom roku.

Zajedničko putovanje Pariz Lyon

Rješenje zajedničkog putovanja između Pariz i Lyon savršeno je ako želite putovati u Lyon u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u Pariz ili Lyon.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Pariz i Lyon koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Pariz Lyon

Grad polaska
Pariz
Francuska
-Le-de-France
Grad odredišta
Lyon
Francuska
Rhône-Alpes
Udaljenost
391 km
Izravna veza
Da, izravna veza autobus, let, vlak i dijeljenje prijevoza
Pretražite karte za Pariz Lyon
Pronađite smještaj u Lyon
Lako organizirajte svoje putovanje između Pariz i Lyon uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Pariz i Lyon uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Pariz i Lyon koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su SNCF, TGV Lyria, OUIGO, FlixBus ili ALSA kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Pariz i Lyon!

Usporedba načina prijevoza između Pariz i Lyon

Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od Pariz do Lyon?
Ekološki Dijeljenjem vozila jedne osobe smanjujete utjecaj na okoliš putovanja od Pariz do Lyon.
Fleksibilnost Vozni redovi za odlazak iz Pariz u Lyon zajedničkim prijevozom često su fleksibilniji nego za druge načine prijevoza.
Prilagođenost korisniku Zajednički prijevoz između Pariz i Lyon često je ugodniji i prijateljskiji od drugih načina prijevoza, osobito ako put dijelite s dragim ljudima.
Udobnost Prostor u automobilu morate dijeliti s drugim putnicima tijekom cijelog putovanja između Pariz i Lyon.
Osjećaj nesigurnosti Može se dogoditi da se ne osjećate sigurno u automobilu s vozačem, zbog njegovog stava ili načina vožnje.
Pouzdanost Za svoje putovanje u Pariz Lyon morate se osloniti na točnost i pouzdanost vozača. Nije uvijek točan u naznačeno vrijeme.
Prednosti i mane putovanja vlakom od Pariz do Lyon?
Ekološki Vlak Pariz Lyon smatra se ekološki prihvatljivijim prijevoznim sredstvom od aviona ili osobnih automobila.
Krajolici Vlakovi između Pariz i Lyon često nude prekrasan krajolik tijekom putovanja.
Udobnost Vlakovi između Pariz i Lyon općenito nude više prostora za noge i dodatnu udobnost za putnike.
Fleksibilnost Vrijeme vlakova od Pariz do Lyon može biti ograničeno i može biti teže promijeniti vlak ako je potrebno.
trošak Karte za vlak za Pariz Lyon mogu biti skuplje od karata za autobus ili dijeljenu vožnju, posebno za brze vlakove.
Prednosti i nedostaci letenja između Pariz i Lyon?
Izbor zrakoplovnih prijevoznika Mnogo je zračnih prijevoznika koji obavljaju letove od Pariz do Lyon, bilo izravne ili s međuslijetanjem, dajući putnicima mnogo izbora.
Ubrzati Zrakoplovi između Pariz i Lyon najbrži su način prijevoza za putovanje od 391 km između Pariz i Lyon.
Cijena Avionske karte od Pariz do Lyon mogu biti skuplje od karata za vlak ili autobus, posebno tijekom razdoblja velike gužve (praznici, vikendi itd.).
Sigurnosne provjere Putnici koji lete za Lyon često moraju ranije stići u Pariz zračnu luku zbog strogih sigurnosnih provjera.
Ekološki nedostaci Letovi iz Pariz za Lyon imaju negativan utjecaj na okoliš zbog emisije stakleničkih plinova, a let je jedan od načina prijevoza koji najviše zagađuje okoliš.
Prednosti i mane putovanja autobusom od Pariz do Lyon?
Cijena Cijene autobusnih karata između Pariz i Lyon često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Lyon (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između Pariz i Lyon, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Usluge na brodu Moderni autobusi koji voze između Pariz i Lyon obično su opremljeni udobnim sjedalima, klima uređajima, besplatnim Wi-Fijem, električnim utičnicama i toaletima.
Vrijeme putovanja Autobusi od Pariz do Lyon većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Lyon kako bi prevalili udaljenost od 391 km.
Udobnost Pariz Lyon autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.

Odakle ići u Pariz? Gdje ćemo doći do Lyon?

Polazne autobusne stanice u Pariz

Paris Galliéni
Kartica
Paris-Bercy
Kartica
Paris-La Défense
Kartica
Paris Quai de Bercy
Kartica
Paris Porte d'Orléans
Kartica
Aéroport Paris Charles de Gaulle - RoissyPole
Kartica
Paris-Orly Aéroport
Kartica

Polazne stanice u Pariz

Paris-Bercy
Kartica
Paris-Gare-de-Lyon
Kartica
Paris-Est
Kartica
Marne-la-Vallée-Chessy
Kartica
Aérop-C-de-Gaulle-2-TGV
Kartica

Polazne zračne luke u Pariz

Paris Charles De Gaulle
Kartica
Paris Orly
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Lyon

Lyon
Kartica
Lyon Part-Dieu - Gare routière Villette
Kartica
Aéroport Lyon-St-Exupéry
Kartica
Lyon Aéroport
Kartica

Dolazne stanice u Lyon

Lyon-Perrache
Kartica
Lyon-Part-Dieu
Kartica
Lyon-Jean-Macé
Kartica
Lyon-Vaise
Kartica
Lyon-St-Exupéry-TGV
Kartica

Dolazne zračne luke u Lyon

Lyon Saint-Exupery International
Kartica
Pretražite karte za Pariz Lyon
Pronađite smještaj u Lyon

3 savjeta za jeftinije putovanje između Pariz i Lyon

Odlučili ste putovati iz Pariz u Lyon i tražite načine da uštedite na prijevoznoj karti? Predstavljamo vam 3 praktična savjeta za uštedu novca na vašem putovanju. Bilo da se odlučite na autobus, vlak, let ili dijeljenje prijevoza, ovi savjeti pomoći će vam pronaći najbolje cijene za putovanje Pariz-Lyon.

  • 1. Budite fleksibilni po pitanju datuma
    Karte Pariz-Lyon često su jeftinije tijekom tjedna nego vikendom. Ako si možete priuštiti putovanje u Lyon tijekom tjedna umjesto vikendom, mogli biste uštedjeti novac na prijevoznoj karti Pariz-Lyon. Osim toga, fleksibilnost datuma također vam može pomoći da pronađete najbolje cijene za Lyon.
  • 2. Putujte lagano
    Ako putujete između Pariz i Lyon zračnim prijevoznikom koji naplaćuje dodatne naknade za predanu prtljagu, kao što je često slučaj, možda bi bilo dobro ograničiti svoju prtljagu na minimum kako biste uštedjeli novac. Pokušajte spakirati samo najnužnije stvari i svakako provjerite pravila zračnog prijevoznika o prtljazi prije odlaska u Lyon.
  • 3. Usporedi cijene
    Korištenje Vivanode odličan je način da pronađete najbolje cijene za svoje putovanje od Pariz do Lyon. To vam omogućuje da u jednoj pretrazi usporedite cijene različitih prijevoznika i pronađete najbolju cijenu za svoj boravak u Lyon.

Autobus Pariz Lyon

Pravila otkazivanja i ponovnog rezerviranja mogu se razlikovati ovisno o autobusnoj tvrtki, stoga je važno provjeriti uvjete prilikom rezervacije. U većini slučajeva otkazivanje ili promjena autobusne karte Pariz-Lyon izazvat će dodatne troškove.

Učestalost polazaka za Pariz iz Lyon ovisi o prijevozniku, razdoblju i danu u tjednu. Kako biste imali sveobuhvatan pregled polazaka autobusa za Lyon, odredite datum polaska i pretražite Vivanoda.

Prosječna cijena autobusne karte za liniju Pariz - Lyon ovisi o prijevozniku i vremenu rezerviranja. Na određene popularne datume cijene se mogu udvostručiti! Usporedite sve cijene autobusa Pariz-Lyon na Vivanoda.

Većina prijevoznika omogućuje online rezervaciju mjesta za autobus Pariz-Lyon. Ova usluga se često naplaćuje.

Putnici obično mogu ponijeti prtljagu u autobusima Pariz-Lyon, ali je važno provjeriti ograničenja težine i veličine kod prijevoznika. Njihov je broj također vrlo često ograničen.

Studenti, starije osobe i djeca mogu iskoristiti popuste na autobusne karte Pariz-Lyon kod određenih autobusnih prijevoznika. Savjetujemo da provjerite traženjem svoje karte na Vivanodi, ne zaboravite navesti svoju dob. Tada ćete moći vidjeti cijene koje se odnose na vašu dobnu skupinu.

Autobusne tvrtke Pariz Lyon

FlixBus
FlixBus
ALSA
ALSA
Isilines
Isilines
Blablabus
Blablabus
Eurolines
Eurolines
Pretražite autobusne karte za Pariz Lyon

Vlakovi iz Pariz u Lyon

Karte za vlak između Pariz i Lyon mogu se povratiti ili zamijeniti, ali općenito su skuplje. Najjeftinije karte su nepovratne i nezamjenjive.

Putnici naravno mogu ponijeti prtljagu sa sobom u vlak između Pariz i Lyon. Ne postoji ograničenje težine, ali neke željezničke tvrtke ograničavaju njihov broj i zahtijevaju dodatnu naknadu. S druge strane, veličina prtljage mora biti razumna s obzirom na često ograničen prostor unutar vlakova.

Vlakovi između Pariz i Lyon opremljeni su električnim utičnicama i besplatnim bežičnim internetom za putnike. Električne utičnice dostupne su u većini automobila, dok Wi-Fi može biti nestabilan u nekim područjima.

Može postojati razlika u cijeni ovisno o dobu dana kada putujete vlakom između Pariz i Lyon. Ulaznice kupljene izvan špice jeftinije su od onih kupljenih tijekom špice. Kako bi imali detaljan pregled svih cijena, Vivanoda uspoređuje sve načine prijevoza između Pariz i Lyon.

Za djecu, studente i starije osobe koji putuju vlakom između Pariz i Lyon postoje popusti koji ovise o vrsti karte i dobi osobe. Kada u pretrazi na Vivanodi navedete svoju dob, prikazane cijene uzimaju u obzir sve popuste vezane uz vašu dob.

Vlakovi između Pariz i Lyon opremljeni su pristupnim rampama i sjedalima rezerviranima za putnike u invalidskim kolicima ili one sa smanjenom pokretljivošću. Putnicima s invaliditetom preporučuje se da kontaktiraju Help Desk prije putovanja za dodatnu pomoć i optimalno preuzimanje u Pariz.

Željezničke tvrtke između Pariz i Lyon

SNCF
SNCF
TGV Lyria
TGV Lyria
OUIGO
OUIGO
Traži karte za vlak Pariz Lyon

Letovi Pariz Lyon

Airlines Pariz Lyon

Air France
Air France
Traži letove Pariz Lyon

Zajedničko putovanje Pariz Lyon

Na Vivanodi, našoj platformi za usporedbu načina prijevoza između Pariz i Lyon, imat ćete pristup svim dostupnim ponudama zajedničkog prijevoza s cijenom, približnim trajanjem i lokacijama preuzimanja.

Prosječna cijena zajedničkog putovanja između Pariz i Lyon ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući doba godine, potražnju i ponudu te korištenu platformu za dijeljenje vožnje. Kako biste dobili vrlo preciznu procjenu cijene i dostupnosti zajedničkog putovanja Pariz-Lyon, pokrenite pretraživanje na Vivanoda unosom datuma putovanja.

Moguće je rezervirati mjesto za zajednički prijevoz u zadnji čas, ali to ovisi o raspoloživosti vozača i potražnji za putovanjem. Preporučljivo je rezervirati svoje mjesto unaprijed kako biste osigurali svoje putovanje.

Vozači u zajedničkoj vožnji često imaju ograničenja u pogledu velike prtljage zbog ograničenog prostora u vozilu. Stoga se preporuča kontaktirati vozača prije putovanja iz Pariz u Lyon kako biste razgovarali o ovim pitanjima.

Zajednički prijevoz smatra se zelenijom opcijom od drugih načina prijevoza jer pomaže u smanjenju emisije CO2 smanjenjem broja automobila na cesti. Međutim, to ovisi o broju ljudi koji dijele isto vozilo i potrošnji goriva vozila.

Moguće je zatražiti usputno zaustavljanje tijekom zajedničkog putovanja između Pariz i Lyon, ali to ovisi o vozaču i drugim putnicima. Važno je provjeriti s vozačem prije rezervacije.

Platforma za zajedničko korištenje automobila Pariz Lyon

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz Pariz Lyon
Filtri pretraživanja
Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska