Pariz
Izravno putovanje do Lille autobus, vlak, dijeljenje prijevoza
Lille
Saznajte cijene

Kako doći iz Pariz u Lille?

Planirate li putovati u Pariz iz Lille i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Pariz do Lille, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Pariz i Lille, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (SNCB-NMBS, SNCF, Eurostar, Blablabus ili FlixBus), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Pariz i Lille, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Pariz do Lille.

Za vaše putovanje od Pariz do Lille imate nekoliko opcija prijevoza

Autobus od Pariz do Lille

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Pariz do Lille, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Pariz - Lille vlakom

Ako volite putovati na više ekološki i ekonomičan način, vlak Pariz Lille je idealan i ispunjava vaša očekivanja.

Zajedničko putovanje Pariz Lille

Rješenje zajedničkog putovanja između Pariz i Lille savršeno je ako želite putovati u Lille u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u Pariz ili Lille.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Pariz i Lille koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Pariz Lille

Grad polaska
Pariz
Francuska
Ile-de-France
Grad odredišta
Lille
Francuska
Nord Pas de Calais
Udaljenost
204 km
Izravna veza
Da, izravna veza autobus, vlak i dijeljenje prijevoza
Pretražite karte za Pariz Lille
Pronađite smještaj u Lille
Lako organizirajte svoje putovanje između Pariz i Lille uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Pariz i Lille uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Pariz i Lille koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su SNCB-NMBS, SNCF, Eurostar, Blablabus ili FlixBus kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Pariz i Lille!

Usporedba načina prijevoza između Pariz i Lille

Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od Pariz do Lille?
Ekološki Dijeljenjem vozila jedne osobe smanjujete utjecaj na okoliš putovanja od Pariz do Lille.
Prilagođenost korisniku Zajednički prijevoz između Pariz i Lille često je ugodniji i prijateljskiji od drugih načina prijevoza, osobito ako put dijelite s dragim ljudima.
Udobnost Prostor u automobilu morate dijeliti s drugim putnicima tijekom cijelog putovanja između Pariz i Lille.
Pouzdanost Za svoje putovanje u Pariz Lille morate se osloniti na točnost i pouzdanost vozača. Nije uvijek točan u naznačeno vrijeme.
Prednosti i mane putovanja autobusom od Pariz do Lille?
Usluge na brodu Moderni autobusi koji voze između Pariz i Lille obično su opremljeni udobnim sjedalima, klima uređajima, besplatnim Wi-Fijem, električnim utičnicama i toaletima.
Cijena Cijene autobusnih karata između Pariz i Lille često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Lille (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Udobnost Pariz Lille autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Vrijeme putovanja Autobusi od Pariz do Lille većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Lille kako bi prevalili udaljenost od 204 km.
Prednosti i mane putovanja vlakom od Pariz do Lille?
Pristupačnost Željezničke stanice u Pariz ili Lille nalaze se u središtu grada, što olakšava pristup drugim prijevoznim sredstvima za dolazak u središte grada.
Ekološki Vlak Pariz Lille smatra se ekološki prihvatljivijim prijevoznim sredstvom od aviona ili osobnih automobila.
trošak Karte za vlak za Pariz Lille mogu biti skuplje od karata za autobus ili dijeljenu vožnju, posebno za brze vlakove.
Fleksibilnost Vrijeme vlakova od Pariz do Lille može biti ograničeno i može biti teže promijeniti vlak ako je potrebno.

Odakle ići u Pariz? Gdje ćemo doći do Lille?

Polazne autobusne stanice u Pariz

Paris Quai de Bercy
Kartica
Orly Sud
Kartica
Bibliothèque François Mitterrand
Kartica
Paris Galliéni
Kartica
Paris-La Défense
Kartica
Parc d'autocars de la Porte Maillot
Kartica
Paris Bercy (centre ville)
Kartica
Parking autocars Carrousel du Louvre
Kartica
Aéroport Paris Charles de Gaulle - RoissyPole
Kartica
Paris-Orly Aéroport
Kartica
BEAUVAIS Aéroport
Kartica
None
None

Polazne stanice u Pariz

Paris-Nord
Kartica
Marne-la-Vallée-Chessy
Kartica
Aérop-C-de-Gaulle-2-TGV
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Lille

Lille Europe
Kartica

Dolazne stanice u Lille

Lille Flandres
Kartica
Lille Europe
Kartica
Pretražite karte za Pariz Lille
Pronađite smještaj u Lille

Autobus Pariz Lille

Putnici obično mogu ponijeti prtljagu u autobusima Pariz-Lille, ali je važno provjeriti ograničenja težine i veličine kod prijevoznika. Njihov je broj također vrlo često ograničen.

Autobusi između Pariz i Lille obično imaju WC za putnike, no uvijek se preporučuje provjeriti kod prijevoznika prije putovanja. U svim slučajevima, pauze na benzinskim postajama na autocesti su zajamčene.

Pravila otkazivanja i ponovnog rezerviranja mogu se razlikovati ovisno o autobusnoj tvrtki, stoga je važno provjeriti uvjete prilikom rezervacije. U većini slučajeva otkazivanje ili promjena autobusne karte Pariz-Lille izazvat će dodatne troškove.

Vrijeme putovanja autobusom između Pariz i Lille obično varira ovisno o prometnim uvjetima i zaustavljanjima na putu. Vivanoda će vam omogućiti da u stvarnom vremenu vidite sve autobuse koji putuju za Lille za vaš datum putovanja.

Autobusne tvrtke Pariz Lille

Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Isilines
Isilines
ALSA
ALSA
Eurolines
Eurolines
Navette Parc Astérix
Navette Parc Astérix
Picardie Bus
Picardie Bus
Pretražite autobusne karte za Pariz Lille

Vlakovi iz Pariz u Lille

Prosječno vrijeme putovanja vlakom između Pariz i Lille ovisi o vrsti vlaka kojim idete. Regionalni ili međugradski vlakovi za Lille sporiji su od TGV-a. Usporedite trajanje svih putovanja tražeći cijene na Vivanodi.

Može postojati razlika u cijeni ovisno o dobu dana kada putujete vlakom između Pariz i Lille. Ulaznice kupljene izvan špice jeftinije su od onih kupljenih tijekom špice. Kako bi imali detaljan pregled svih cijena, Vivanoda uspoređuje sve načine prijevoza između Pariz i Lille.

Za djecu, studente i starije osobe koji putuju vlakom između Pariz i Lille postoje popusti koji ovise o vrsti karte i dobi osobe. Kada u pretrazi na Vivanodi navedete svoju dob, prikazane cijene uzimaju u obzir sve popuste vezane uz vašu dob.

Preporuča se rezervirati kartu za vlak između Pariz i Lille barem nekoliko tjedana unaprijed kako biste dobili najbolje cijene.

Željezničke tvrtke između Pariz i Lille

SNCB-NMBS
SNCB-NMBS
SNCF
SNCF
Eurostar
Eurostar
OUIGO
OUIGO
TGV Lyria
TGV Lyria
Traži karte za vlak Pariz Lille

Zajedničko putovanje Pariz Lille

Prosječna cijena zajedničkog putovanja između Pariz i Lille ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući doba godine, potražnju i ponudu te korištenu platformu za dijeljenje vožnje. Kako biste dobili vrlo preciznu procjenu cijene i dostupnosti zajedničkog putovanja Pariz-Lille, pokrenite pretraživanje na Vivanoda unosom datuma putovanja.

Zajedničko putovanje općenito se smatra sigurnom opcijom za putovanje između Pariz i Lille. Međutim, važno je provjeriti recenzije i ocjene vozača prije rezerviranja putovanja. Također se preporučuje da svoje osobne podatke za kontakt dijelite samo s osobama kojima vjerujete.

Moguće je rezervirati mjesto za zajednički prijevoz u zadnji čas, ali to ovisi o raspoloživosti vozača i potražnji za putovanjem. Preporučljivo je rezervirati svoje mjesto unaprijed kako biste osigurali svoje putovanje.

Vozači u zajedničkoj vožnji često imaju ograničenja u pogledu velike prtljage zbog ograničenog prostora u vozilu. Stoga se preporuča kontaktirati vozača prije putovanja iz Pariz u Lille kako biste razgovarali o ovim pitanjima.

Platforma za zajedničko korištenje automobila Pariz Lille

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz Pariz Lille

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska