Putujte od Pariz u Lille

Organizirajte svoje putovanje Pariz u Lille u vlak, autobus, carpooling

Datum odlaska
(Datum povratka)
1
Traženje  
Oglašavanje

1 moguća opcija Pariz u Lille u vlak, automobil, autobus

 • Unesite datume putovanja kako biste pronašli najbolje ponude.
Pariz
Lille
/
/
 • Nabavite cijene

Putovati Pariz Lille

Načini prijevozacarpooling, autobus, vlak
udaljenost204 km
Izravna linijaDa

Kako otići Pariz u Lille?

Nudimo 1 ruta u vlak, autobus, carpooling za pripremu putovanja Pariz Lille, Prikazana putovanja klasificirana su prema indeksu uspješnosti (mjereno prema broju promjena, procijenjenom trajanju, udaljenosti od zračne luke do središta grada u kojem se odvija…). Moći ćete:
 • Poredaj rezultate prema načinu prijevoza (vlak, autobus, carpooling).
 • Nabavite cijene, vrijeme i trajanje putovanja Pariz Lilleklikom na gumb 'Pogledajte cijene' i navodeći datume putovanja i broj putnika. Pažnja: nastojimo prikupiti najviše stope od raznih partnerskih turističkih stranica kako bismo vas u najboljem slučaju obavijestili, ali to nije uvijek moguće.
 • Pronađite gradove grada Pariz i Lille na karti, kao i na ruti Pariz Lille i različite točke korespondencije (Stanica Lille Europe, Stanica Lille Flandres, Autobusni kolodvor Lille Europe, Stanica Paris-Nord, Autobusni kolodvor Paris Quai de Bercy, ...) klikom na gumb "Pojedinosti i karta".
 • Pronađite hotel u Lille

Svi načini prijevoza Pariz Lille

Pročitajte više informacija o svakom prijevoznom sredstvu:

Pariz do Lille autobus

Ako tražite autobusnu uslugu iz Pariz do Lille, imate sreće jer zapravo postoji izravna usluga.

Možda se pitate vrijedi li putovati autobusom između Pariz i Lille i koje su prednosti ovog načina prijevoza. Evo nekoliko razloga zbog kojih biste mogli potaknuti autobus Lille,

 • S vrlo jeftinim cijenama, gotovo je nemoguće za tvrtke za vlak ili prijevoz putnika koje rade između Pariz i Lille nuditi jeftinije cijene.
 • Tokom putovanja Pariz Lille, ne trebate brinuti o autonomiji vašeg pametnog telefona ili računala: električne utičnice u vašem sjedalu (i USB priključci) spriječit će vas da ispadnete iz baterije.
 • Odveli ste se Lille od strane profesionalnih i iskusnih vozača što uliva povjerenje i sigurnost!

Autobus se zaustavlja Pariz

Morat ćete stići na svoje Pariz zaustavite se između 15 i 30 minuta, ovisno o autobusnoj tvrtki, prije vremena odlaska naznačenog na vašoj kartici. Naziv odredišta "Lille'uvijek se spominje na prednjem dijelu autobusa. Konačno, vašu kartu provjeri vozač FlixBus, OUIBUS, Isilines, Eurolines ili ALSA-e i ukrcaj se nakon prtljage.

 • Paris Bercy (centre ville)
 • BEAUVAIS Aéroport
 • Paris-Bercy
 • Paris Galliéni
 • Paris Quai de Bercy

Dolazak autobusnih stanica u Lille

Kad stignete unutra Lille, pazite da ništa ne zaboravite na svom sjedalu i u spremištu.

 • Lille Europe

Koje tvrtke prijevoznika između Pariz i Lille?

ALSA, Eurolines, Isilines, OUIBUS i FlixBus su tvrtke koje upravljaju autobusnim linijama Pariz Lille uz izravnu uslugu.

ALSA Pariz LilleEurolines Pariz LilleIsilines Pariz LilleOUIBUS Pariz LilleFlixBus Pariz Lille

vlak Pariz do Lille

Da li je moguće ići izravno vlakom iz Pariz do Lille?

Doista, gradovi u Lille i Pariz povezane su s izravnom željezničkom vezom. Raspored može varirati tijekom tjedna, a direktni vlakovi mogu prometovati samo u određene dane. Da biste provjerili cijene i dostupnosti, pokrenite sada potragu za Pariz-Lille karta za vlak na Vivanodi.

Pariz Lille željezničke tvrtke

Riječ je o 3 željezničkih kompanija do kojih biste mogli putovati Lille: SNCF, Eurostar i TGV Lyria.
SNCF Pariz LilleEurostar Pariz LilleTGV Lyria Pariz Lille

Vlak velike brzine Pariz Lille

Putovanje brzinom od 200 km / h do 350 km / h, ti su vlakovi najbrže rješenje za putovanje Pariz do Lille vlakom.

Međugradski vlak Pariz Lille

Željeznička stanica bila je dvanaest Pariz i Lille opskrbljuju se međugradskim vlakovima bržim od regionalnih vlakova.

Polazak željezničkih kolodvora u Pariz

 • Paris-Nord
 • Aérop-C-de-Gaulle-2-TGV

Željezničke stanice u Lille

 • Lille Europe
 • Lille Flandres

Carpool iz Pariz do Lille

Praksa dijeljenja automobila značajno se proširila posljednjih godina, pa ćete možda imati priliku pronaći Pariz-Lille vožnja. To pomaže u smanjenju putnih troškova i za vozača i za suvozača, a također smanjuje utjecaj na okoliš.

Prije nego što rezervirate svoje Pariz-Lille vožnja, imate mogućnost stupiti u kontakt s vozačem kako biste postavili sve detalje i uvjete putovanja. Možete platiti putem interneta, tako da ne morate dati novac svom vozaču.

Transportne tvrtke idu od Pariz u Lille?

Željezničke tvrtke
SNCF nudi liniju Pariz-Lille Vlak TGV od željezničke stanice Paris-Nord (2.8 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Lille Europe na dolasku (0.9 km od centra)
OUIGO upravlja linijom od Pariz u Tourcoing iz kojeg polazi vlak Aérop-C-de-Gaulle-2-TGV doći do željezničke stanice Tourcoing (Nord-Pas de Calais Francuska)
SNCB čini željezničku vezu Tourcoing-Lille Vlak 75 od željezničke stanice Tourcoing (0.9 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Lille Flandres na dolasku (0.6 km od centra)
Eurostar nudi liniju od Pariz u Lille iz kojeg polazi Eurostar vlak Paris-Nord doći do željezničke stanice Lille Europe (Nord-Pas de Calais Francuska)
TGV Lyria upravlja linijom Pariz-Lille Vlak TGV Lyria od željezničke stanice Aérop-C-de-Gaulle-2-TGV (23 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Lille Europe na dolasku (0.9 km od centra)
Autobusna poduzeća
Autobusni operater ALSA pruža uslugu autobusnog prijevoza od autobusnog kolodvora Paris Bercy (centre ville) u Pariz i to od Lille Europe (Nord-Pas de Calais Francuska)
Picardie Bus je operater koji vam omogućuje da putujete preko linije između grada Pariz (usluga do autobusne postaje BEAUVAIS Aéroport na 70 km od centra grada) i grada Amiens gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu AMIENS Gare Routière nalazi se oko 0.1 km. od centra.
Rotira se tvrtka OUIBUS Bus od autobusnog kolodvora Paris-Bercy u Pariz i to od Lille Europe (Nord-Pas de Calais Francuska)
Isilines mreža uključuje autobusnu liniju između grada Pariz (usluga do autobusne postaje Paris Galliéni na 4.7 km od centra grada) i grada Lille gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Lille Europe nalazi se oko 0.9 km. od centra.
Autobusni operater Eurolines pruža uslugu autobusnog prijevoza od autobusnog kolodvora Paris Galliéni u Pariz i to od Lille Europe (Nord-Pas de Calais Francuska)
FlixBus je operater koji vam omogućuje da putujete preko linije između grada Pariz (usluga do autobusne postaje Paris Quai de Bercy na 3 km od centra grada) i grada Lille gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Lille Europe nalazi se oko 0.9 km. od centra.
Carpooling
Ovisno o traženom datumu, Blablacar može ponuditi ponude za izvršenje carpooling Pariz-Lille (205 km)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)