Putujte od Pariz u Limoges

Organizirajte svoje putovanje Pariz u Limoges u vlak, autobus, carpooling, avion

Datum odlaska
(Datum povratka)
1
Traženje  
Oglašavanje

1 moguća opcija Pariz u Limoges u avion, vlak, automobil, autobus

  • Unesite datume putovanja kako biste pronašli najbolje ponude.
Pariz
Limoges
/
/
/
  • Nabavite cijene

Putovati Pariz Limoges

Načini prijevozaavion, carpooling, autobus, vlak
udaljenost347 km
Izravna linijaDa

Kako otići Pariz u Limoges?

Nudimo 1 ruta u vlak, autobus, carpooling, avion za pripremu putovanja Pariz Limoges, Prikazana putovanja klasificirana su prema indeksu uspješnosti (mjereno prema broju promjena, procijenjenom trajanju, udaljenosti od zračne luke do središta grada u kojem se odvija…). Moći ćete:
  • Poredaj rezultate prema načinu prijevoza (vlak, autobus, carpooling, avion).
  • Nabavite cijene, vrijeme i trajanje putovanja Pariz Limogesklikom na gumb 'Pogledajte cijene' i navodeći datume putovanja i broj putnika. Pažnja: nastojimo prikupiti najviše stope od raznih partnerskih turističkih stranica kako bismo vas u najboljem slučaju obavijestili, ali to nije uvijek moguće.
  • Pronađite gradove grada Pariz i Limoges na karti, kao i na ruti Pariz Limoges i različite točke korespondencije (Stanica Limoges-Bénédictins, Autobusni kolodvor Limoges, Autobusni kolodvor Limoges, Stanica Limoges-Montjovis, Zračna luka Limoges-Bellegarde, ...) klikom na gumb "Pojedinosti i karta".
  • Pronađite hotel u Limoges

Svi načini prijevoza Pariz Limoges

Za putovanje Pariz (-Le-de-France, Francuska) do Limoges (Limousin, Francuska) s udaljenosti od 347 km možete posuditi 4 načina prijevoza, moguće kombinacije avion, carpooling, autobus i/ili vlak, a prema tome trajanje putovanja bit će značajno različito,
Imate sreće, postoji izravna autobusna linija Pariz-Limoges što je često najisplativije rješenje.
Vi ćete se ukrcati na OUIBUS, FlixBus ili Isilines bus na Pariz, Autobus će vas odvesti na autobusnu stanicuLimoges (0.5 km od Limoges, Francuska). Idite na autobusnu stanicuParis Galliéni (na 4.7 km od Pariz) najkasnije 15 minuta prije polaska za Limoges,
Vlak Pariz Limoges je izravan.
Vlakovi Intercités od SNCF do Limoges odlazak s željezničke stanice Paris-Austerlitz u Pariz, Dolazak uLimoges će biti na postaji Limoges-Bénédictins (1 km od centra).
Izravni let Pariz > Limoges će biti najbrži put do odredišta.
Izlaz Pariz i stići dovoljno rano (najmanje 2 sata prije vašeg odlaska) u zračnu luku Paris Orly ORY 15 km, za prijavu vaše prtljage za let do Limoges (zračna luka od Limoges-Bellegarde, IATA kod: LIG) kojim upravlja Hop!.
Na Blablacaru ćete vjerojatno pronaći vozače koji dijele svoje vozilo za tu rutu Pariz-Limoges,

Transportne tvrtke idu od Pariz u Limoges?

Autobusna poduzeća
Autobusni operater FlixBus pruža uslugu autobusnog prijevoza od autobusnog kolodvora Paris Quai de Bercy u Pariz i to od Limoges (Limousin Francuska)
OUIBUS je operater koji vam omogućuje da putujete preko linije između grada Pariz (usluga do autobusne postaje Paris-Bercy na 2.9 km od centra grada) i grada Limoges gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Limoges nalazi se oko 0.5 km. od centra.
Rotira se tvrtka Isilines Bus od autobusnog kolodvora Paris Galliéni u Pariz i to od Limoges (Limousin Francuska)
ALSA mreža uključuje autobusnu liniju između grada Pariz (usluga do autobusne postaje Paris-Bercy na 2.9 km od centra grada) i grada Orleans gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Orléans nalazi se oko 1.9 km. od centra.
Željezničke tvrtke
SNCF nudi liniju Pariz-Limoges Vlak Intercités od željezničke stanice Paris-Austerlitz (2.1 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Limoges-Bénédictins na dolasku (1 km od centra)
OUIGO upravlja linijom od Pariz u Angouleme iz kojeg polazi vlak Aérop-C-de-Gaulle-2-TGV doći do željezničke stanice Angoulême (Poitou-Charentes Francuska)
Carpooling
Ovisno o traženom datumu, Blablacar može ponuditi ponude za izvršenje carpooling Pariz-Limoges (347 km)
Airlines
Hop! leti od zračne luke Paris Orly ORY nalazi se u 15 km. središtu grada Pariz u Limoges (dolazak u zračnu luku Limoges-Bellegarde LIG)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)