Preporučena ruta
Pariz
Izravno putovanje do Brest autobus, dijeljenje prijevoza, let, vlak
Brest
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Pariz
Putovanje vlak, let, dijeljenje prijevoza, autobus za Lorient
Lorient
Putovanje autobus, vlak, dijeljenje prijevoza za Brest
Brest
Saznajte cijene
Pariz
Putovanje autobus, vlak, dijeljenje prijevoza za Rennes
Rennes
Putovanje autobus, vlak, dijeljenje prijevoza za Brest
Brest
Saznajte cijene

Kako doći iz Pariz u Brest?

Planirate li putovati u Pariz iz Brest i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Pariz do Brest, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Pariz i Brest, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (SNCF, OUIGO, Blablabus, Isilines ili FlixBus), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Pariz i Brest, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Pariz do Brest.

Za vaše putovanje od Pariz do Brest imate nekoliko opcija prijevoza

Autobus od Pariz do Brest

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Pariz do Brest, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Pariz - Brest vlakom

Ako volite putovati na više ekološki i ekonomičan način, vlak Pariz Brest je idealan i ispunjava vaša očekivanja.

Letovi Pariz Brest

Mnogi letovi povezuju Pariz s Brest svaki dan, što je brza i praktična opcija za putnike. Ako ste u žurbi, avion je najbrže rješenje da stignete u Brest u rekordnom roku.

Zajedničko putovanje Pariz Brest

Rješenje zajedničkog putovanja između Pariz i Brest savršeno je ako želite putovati u Brest u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u Pariz ili Brest.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Pariz i Brest koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Pariz Brest

Grad polaska
Pariz
Francuska
Ile-de-France
Grad odredišta
Brest
Francuska
Bretanja
Udaljenost
505 km
Izravna veza
Da, izravna veza autobus, dijeljenje prijevoza, let i vlak
Pretražite karte za Pariz Brest
Pronađite smještaj u Brest
Lako organizirajte svoje putovanje između Pariz i Brest uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Pariz i Brest uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Pariz i Brest koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su SNCF, OUIGO, Blablabus, Isilines ili FlixBus kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Pariz i Brest!

Usporedba načina prijevoza između Pariz i Brest

Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od Pariz do Brest?
Ekološki Dijeljenjem vozila jedne osobe smanjujete utjecaj na okoliš putovanja od Pariz do Brest.
Fleksibilnost Vozni redovi za odlazak iz Pariz u Brest zajedničkim prijevozom često su fleksibilniji nego za druge načine prijevoza.
Prilagođenost korisniku Zajednički prijevoz između Pariz i Brest često je ugodniji i prijateljskiji od drugih načina prijevoza, osobito ako put dijelite s dragim ljudima.
Udobnost Prostor u automobilu morate dijeliti s drugim putnicima tijekom cijelog putovanja između Pariz i Brest.
Osjećaj nesigurnosti Može se dogoditi da se ne osjećate sigurno u automobilu s vozačem, zbog njegovog stava ili načina vožnje.
Pouzdanost Za svoje putovanje u Pariz Brest morate se osloniti na točnost i pouzdanost vozača. Nije uvijek točan u naznačeno vrijeme.
Prednosti i mane putovanja vlakom od Pariz do Brest?
Ekološki Vlak Pariz Brest smatra se ekološki prihvatljivijim prijevoznim sredstvom od aviona ili osobnih automobila.
Pristupačnost Željezničke stanice u Pariz ili Brest nalaze se u središtu grada, što olakšava pristup drugim prijevoznim sredstvima za dolazak u središte grada.
Ubrzati Pariz Brest vlakovi su često mnogo brži od autobusa ili automobila.
Fleksibilnost Vrijeme vlakova od Pariz do Brest može biti ograničeno i može biti teže promijeniti vlak ako je potrebno.
trošak Karte za vlak za Pariz Brest mogu biti skuplje od karata za autobus ili dijeljenu vožnju, posebno za brze vlakove.
Prednosti i nedostaci letenja između Pariz i Brest?
Izbor zrakoplovnih prijevoznika Mnogo je zračnih prijevoznika koji obavljaju letove od Pariz do Brest, bilo izravne ili s međuslijetanjem, dajući putnicima mnogo izbora.
Ubrzati Zrakoplovi između Pariz i Brest najbrži su način prijevoza za putovanje od 505 km između Pariz i Brest.
Ekološki nedostaci Letovi iz Pariz za Brest imaju negativan utjecaj na okoliš zbog emisije stakleničkih plinova, a let je jedan od načina prijevoza koji najviše zagađuje okoliš.
Sigurnosne provjere Putnici koji lete za Brest često moraju ranije stići u Pariz zračnu luku zbog strogih sigurnosnih provjera.
Cijena Avionske karte od Pariz do Brest mogu biti skuplje od karata za vlak ili autobus, posebno tijekom razdoblja velike gužve (praznici, vikendi itd.).
Prednosti i mane putovanja autobusom od Pariz do Brest?
Usluge na brodu Moderni autobusi koji voze između Pariz i Brest obično su opremljeni udobnim sjedalima, klima uređajima, besplatnim Wi-Fijem, električnim utičnicama i toaletima.
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između Pariz i Brest, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Cijena Cijene autobusnih karata između Pariz i Brest često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Brest (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Vrijeme putovanja Autobusi od Pariz do Brest većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Brest kako bi prevalili udaljenost od 505 km.
Udobnost Pariz Brest autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.

Odakle ići u Pariz? Gdje ćemo doći do Brest?

Polazne autobusne stanice u Pariz

Paris Quai de Bercy
Kartica
Orly Sud
Kartica
Bibliothèque François Mitterrand
Kartica
Paris Galliéni
Kartica
Aéroport Paris Charles de Gaulle - RoissyPole
Kartica
Paris-Orly Aéroport
Kartica

Polazne stanice u Pariz

Paris-Montparnasse 1-2
Kartica
Marne-la-Vallée-Chessy
Kartica
Aérop-C-de-Gaulle-2-TGV
Kartica

Polazne zračne luke u Pariz

Paris Charles De Gaulle
Kartica
Paris Orly
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Brest

Brest SNCF
Kartica

Dolazne stanice u Brest

Brest
Kartica

Dolazne zračne luke u Brest

Brest-Guipavas
Kartica

Paris Charles de Gaulle Airport (CDG), jedna od glavnih međunarodnih zračnih luka u Europi. Prije ili nakon leta, vjerojatno želite znati različite mogućnosti prijevoza kako biste s lakoćom stigli do središta Pariza. Ovdje je detaljan vodič o dostupnim mogućnostima prijevoza, uključujući vrijeme putovanja i približne cijene u eurima (€).

 1. RER (Regionalna ekspresna mreža):
  Najpraktičnije i najekonomičnije prijevozno sredstvo do centra grada je RER. Postoje dvije glavne linije: RER B (za Pariz i određena predgrađa) i RER D (također služi za predgrađa).

 2. Vrijeme putovanja: RER B povezuje zračnu luku s Parizom za otprilike 30 do 35 minuta, dok RER D može potrajati do 45 minuta.

 3. Okvirna cijena: Pojedinačna karta za RER košta oko 10 €.

 4. Autobusi:
  Nekoliko autobusnih linija također povezuje zračnu luku CDG sa središtem Pariza. Evo nekih od najpopularnijih opcija:

 5. RoissyBus autobus:
  Ovaj izravni autobus povezuje zračnu luku s Opérom Garnier, prolazeći nekoliko ključnih stanica u Parizu.

 6. Vrijeme putovanja: Približno 45 minuta.
 7. Okvirna cijena: Pojedinačna karta košta oko 12 €.

 8. Autobusi RATP (linije 350 i 351):
  Ovi autobusi prometuju u različitim područjima Pariza, uključujući Gare de l'Est i Nation.

 9. Vrijeme putovanja: Približno 60 do 90 minuta, ovisno o stanju u prometu.
 10. Približna cijena: Pojedinačna karta košta oko 6 €.

 11. Taksiji:
  Za one koji žele udobniji i izravan prijevoz, taksiji su dostupni u zračnoj luci CDG. Cijene se mogu razlikovati ovisno o prometu i točnoj lokaciji odredišta.

 12. Vrijeme putovanja: Otprilike 30 do 60 minuta, ovisno o prometu.

 13. Približna cijena: Taksiji nude fiksne cijene za putovanje između zračne luke i Pariza (oko 50 €), dok Uber može koštati između 40 i 60 €.

Pariška zračna luka Charles de Gaulle stoga nudi širok raspon prijevoznih rješenja za dolazak do središta grada. Prije odlaska u zračnu luku informirajte se o voznom redu i cijenama karata te prometu i prometnim uvjetima.

Imate nekoliko mogućnosti da dođete do središta Pariza iz zračne luke Paris-Orly (ORY) javnim prijevozom ili taksijem. Evo nekih rješenja koja su vam dostupna:

 1. RER (Vlak): Brza i ekonomična opcija je uzeti RER, mrežu prigradskih vlakova. Dvije linije, RER B i RER C, omogućuju vam da stignete do centra Pariza. Putovanje do Gare du Nord (RER B) ili Gare d'Austerlitz (RER C) traje otprilike 45 minuta. Cijena ulaznice je oko 12 eura.

 2. Autobus: Nekoliko autobusnih linija prometuje do zračne luke Orly. Glavna autobusna linija je OrlyBus koja povezuje zračnu luku s Place Denfert Rochereau. Vožnja autobusom traje oko 30-40 minuta, a cijena je oko 10 eura. Autobus broj 183 vodi vas izravno do postaje RER C "Pont de Rungis", koja vam zatim omogućuje da stignete do središta Pariza. Ovo putovanje traje oko 12 minuta do RER-a i košta oko 2,50 eura.

 3. Orlyval Shuttle: Orlyval je automatski shuttle koji povezuje zračnu luku Orly sa stanicom Antony RER. U Antonyju možete uzeti RER B do Pariza. Putovanje Orlyvalom traje oko 8 minuta, a cijena karte je oko 9 eura.

 4. Taxi: Ako više volite udobniji i praktičniji prijevoz, možete se odlučiti za taxi. Cijene variraju ovisno o udaljenosti i prometu, ali računajte oko 30 do 50 eura da stignete do središta Pariza iz zračne luke Orly. Obavezno uzmite službeni taksi ili rezervirajte Uber kako biste izbjegli probleme.

Ne zaboravite uzeti u obzir radno vrijeme javnog prijevoza koje može varirati ovisno o danu u tjednu. Kako biste osigurali da stignete na svoje odredište na vrijeme, također se informirajte o prometnim gužvama koje mogu biti zagušene tijekom špice.

Pretražite karte za Pariz Brest
Pronađite smještaj u Brest

3 savjeta za jeftinije putovanje između Pariz i Brest

Odlučili ste putovati iz Pariz u Brest i tražite načine da uštedite na prijevoznoj karti? Predstavljamo vam 3 praktična savjeta za uštedu novca na vašem putovanju. Bilo da se odlučite na autobus, vlak, let ili dijeljenje prijevoza, ovi savjeti pomoći će vam pronaći najbolje cijene za putovanje Pariz-Brest.

 • 1. Izbjegavajte špice
  Karte Pariz-Brest vrlo su često jeftinije ako putujete izvan špica. Izbjegavanjem ovih prometnih razdoblja dana, mogli biste uštedjeti novac na svojoj prijevoznoj karti. Osim toga, putovanje u Brest izvan špica može vam omogućiti da uživate u udobnijem putovanju.
 • 2. Izbjegavajte dodatke
  Neke dodatne usluge, poput hrane i pića konzumiranih tijekom putovanja između Pariz i Brest, mogu biti skupe i nisu uvijek potrebne za kratko putovanje. Kako biste uštedjeli novac, pokušajte planirati grickalice ili pića prije odlaska u Brest i koristite besplatne alternative za zabavu, poput čitanja knjige.
 • 3. Budite fleksibilni po pitanju datuma
  Karte Pariz-Brest često su jeftinije tijekom tjedna nego vikendom. Ako si možete priuštiti putovanje u Brest tijekom tjedna umjesto vikendom, mogli biste uštedjeti novac na prijevoznoj karti Pariz-Brest. Osim toga, fleksibilnost datuma također vam može pomoći da pronađete najbolje cijene za Brest.

Autobus Pariz Brest

Autobusi između Pariz i Brest obično imaju WC za putnike, no uvijek se preporučuje provjeriti kod prijevoznika prije putovanja. U svim slučajevima, pauze na benzinskim postajama na autocesti su zajamčene.

Većina autobusa koji putuju između Pariz i Brest noviji su i najčešće imaju ugrađene električne utičnice za punjenje uređaja, ali to može varirati ovisno o prijevozniku.

Vrijeme putovanja autobusom između Pariz i Brest obično varira ovisno o prometnim uvjetima i zaustavljanjima na putu. Vivanoda će vam omogućiti da u stvarnom vremenu vidite sve autobuse koji putuju za Brest za vaš datum putovanja.

Prosječna cijena autobusne karte za liniju Pariz - Brest ovisi o prijevozniku i vremenu rezerviranja. Na određene popularne datume cijene se mogu udvostručiti! Usporedite sve cijene autobusa Pariz-Brest na Vivanoda.

Većina prijevoznika omogućuje online rezervaciju mjesta za autobus Pariz-Brest. Ova usluga se često naplaćuje.

Pravila otkazivanja i ponovnog rezerviranja mogu se razlikovati ovisno o autobusnoj tvrtki, stoga je važno provjeriti uvjete prilikom rezervacije. U većini slučajeva otkazivanje ili promjena autobusne karte Pariz-Brest izazvat će dodatne troškove.

Autobusne tvrtke Pariz Brest

Blablabus
Blablabus
Isilines
Isilines
FlixBus
FlixBus
Eurolines
Eurolines
Pretražite autobusne karte za Pariz Brest

Vlakovi iz Pariz u Brest

Može postojati razlika u cijeni ovisno o dobu dana kada putujete vlakom između Pariz i Brest. Ulaznice kupljene izvan špice jeftinije su od onih kupljenih tijekom špice. Kako bi imali detaljan pregled svih cijena, Vivanoda uspoređuje sve načine prijevoza između Pariz i Brest.

Preporuča se rezervirati kartu za vlak između Pariz i Brest barem nekoliko tjedana unaprijed kako biste dobili najbolje cijene.

Prosječno vrijeme putovanja vlakom između Pariz i Brest ovisi o vrsti vlaka kojim idete. Regionalni ili međugradski vlakovi za Brest sporiji su od TGV-a. Usporedite trajanje svih putovanja tražeći cijene na Vivanodi.

Putnici naravno mogu ponijeti prtljagu sa sobom u vlak između Pariz i Brest. Ne postoji ograničenje težine, ali neke željezničke tvrtke ograničavaju njihov broj i zahtijevaju dodatnu naknadu. S druge strane, veličina prtljage mora biti razumna s obzirom na često ograničen prostor unutar vlakova.

Vlakovi između Pariz i Brest opremljeni su električnim utičnicama i besplatnim bežičnim internetom za putnike. Električne utičnice dostupne su u većini automobila, dok Wi-Fi može biti nestabilan u nekim područjima.

Kako biste dobili najbolje cijene za karte za vlak između Pariz i Brest, preporučamo rezervirati unaprijed, biti fleksibilni s rasporedom i usporediti cijene karata s Vivanodom.

Željezničke tvrtke između Pariz i Brest

SNCF
SNCF
OUIGO
OUIGO
Traži karte za vlak Pariz Brest

Letovi Pariz Brest

Airlines Pariz Brest

Air France
Air France
Hop!
Hop!
Traži letove Pariz Brest

Zajedničko putovanje Pariz Brest

Broj slobodnih mjesta u vozilu za zajednički prijevoz između Pariz i Brest ovisi o vozaču i vrsti vozila koje se koristi. Općenito, vozač može ponuditi između 1 i 4 sjedala.

Prosječna cijena zajedničkog putovanja između Pariz i Brest ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući doba godine, potražnju i ponudu te korištenu platformu za dijeljenje vožnje. Kako biste dobili vrlo preciznu procjenu cijene i dostupnosti zajedničkog putovanja Pariz-Brest, pokrenite pretraživanje na Vivanoda unosom datuma putovanja.

Vozači u zajedničkoj vožnji često imaju ograničenja u pogledu velike prtljage zbog ograničenog prostora u vozilu. Stoga se preporuča kontaktirati vozača prije putovanja iz Pariz u Brest kako biste razgovarali o ovim pitanjima.

Zajednički prijevoz smatra se zelenijom opcijom od drugih načina prijevoza jer pomaže u smanjenju emisije CO2 smanjenjem broja automobila na cesti. Međutim, to ovisi o broju ljudi koji dijele isto vozilo i potrošnji goriva vozila.

Na Vivanodi, našoj platformi za usporedbu načina prijevoza između Pariz i Brest, imat ćete pristup svim dostupnim ponudama zajedničkog prijevoza s cijenom, približnim trajanjem i lokacijama preuzimanja.

Moguće je rezervirati mjesto za zajednički prijevoz u zadnji čas, ali to ovisi o raspoloživosti vozača i potražnji za putovanjem. Preporučljivo je rezervirati svoje mjesto unaprijed kako biste osigurali svoje putovanje.

Platforma za zajedničko korištenje automobila Pariz Brest

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz Pariz Brest

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska