Putujte od Pariz u Montpellier

Organizirajte svoje putovanje Pariz u Montpellier u vlak, autobus, carpooling, avion

Datum odlaska
(Datum povratka)
1
Traženje  
Oglašavanje

4 opcije za povratak Pariz u Montpellier u avion, vlak, automobil, autobus

 • Odaberite rutu po svom izboru
 • Unesite datume putovanja kako biste pronašli najbolje ponude.
1
Pariz
Montpellier
/
/
/
 • Nabavite cijene
2
Pariz
Lyon
Montpellier
/
/
/
/
/
 • Nabavite cijene
3
Pariz
Nimes
Montpellier
/
/
/
/
 • Nabavite cijene
4
Pariz
Avignon
Montpellier
/
/
/
/
 • Nabavite cijene

Putovati Pariz Montpellier

Načini prijevozaavion, carpooling, autobus, vlak
udaljenost595 km
Izravna linijaDa

Kako putovati Pariz do Montpellier ?

Kao i mnogi putnici, tražite najjeftinije ponude prijevoza Pariz do Montpellier? Općenito pregledavate nekoliko web stranica i trošite sate a da niste sigurni da su sva transportna rješenja razmatrana.

Moći ćete dobiti jednim pretraživanjem Vivanode, vašeg multimodalnog planera putovanja u Europu, sve cijene za letovi, vlakovi, carpooling i autobusi putovati u Montpellier iz Pariz Trebate samo odrediti datum odlaska u Montpellier onda neka Vivanoda traži tebe. Da biste pročistili pretraživanje prema svojim željama, upotrijebite dostupne filtre i opcije sortiranja.

Uglavnom ćete koristiti vlakovi, letovi, carpooling i autobusi od SNCF, OUIGO, OUIBUS, Isilines, FlixBus, Eurolines, Hop! ili ALSAa do dosega Montpellier,

Svi načini prijevoza Pariz Montpellier

Ako ste već odabrali način prijevoza kojim želite putovati, idite izravno na posebni odjeljak:

Pariz do Montpellier autobus

Tražite li autobus iz Pariz do Montpellier? Doista postoji izravna autobusna linija koja prometuje ovom rutom.

Autobus iz Pariz do Montpellier možda vam i nije tako očito. Da vas potaknem da se vozite autobusom Montpellier, evo nekoliko argumenata koji će vas uvjeriti.

 • Gotovo svi treneri opremljeni su WiFi vezom što je vrlo dobrodošlo za putovanje 595 km putovanja.
 • Flota trenera Isilines, OUIBUS, FlixBus ili Eurolines nova je i, prema tome, zelenija od vožnje automobilom. Od vremenaPariz Montpellier cesta je već dugo izgrađena, autobusima nije potrebna dodatna infrastruktura koja narušava krajolik.
 • Ako je trajanje putovanja između Pariz i Montpellier I je 595 km brine vas malo, a zatim odaberite noćni autobus Pariz Montpellier što će vam uštedjeti noćenja u a Montpellierhotel. Tada ćete biti u mogućnosti otkritiMontpellier u rano jutro.

Autobus se zaustavlja Pariz

Ne zaboravite stići na autobusni kolodvor u Pariz najmanje 15 minuta, ili čak 30 minuta, prije objavljenog vremena odlaska. Naziv odredišta "Montpellier'uvijek se spominje na prednjem dijelu autobusa. Na kraju, predstavite svoju kartu osoblju Eurolines, FlixBus, OUIBUS ili Isilines-e koje će vam omogućiti da svoje kofere stavite u prtljažnik i ukrcate na njega.

 • Paris Galliéni
 • Paris Quai de Bercy
 • Paris-Bercy

Dolazak autobusnih stanica u Montpellier

Kad stignete unutra Montpellier, pazite da ništa ne zaboravite na svom sjedalu i u spremištu.

 • Montpellier Les Sabines
 • Montpellier
 • Montpellier Arrêt TAM T1 - Place de France

Tvrtke za trenere na Pariz Montpellier putovanje

Isilines, OUIBUS, FlixBus i Eurolines su tvrtke koje upravljaju autobusnim linijama Pariz Montpellier uz izravnu uslugu.

Isilines Pariz MontpellierOUIBUS Pariz MontpellierFlixBus Pariz MontpellierEurolines Pariz Montpellier

Jeftini letovi iz Pariz do Montpellier

Da bismo vam pomogli pronaći jeftinije letove za let Montpellier, htjeli bismo vam dati nekoliko savjeta:

 • Preporučuje se rezervirati svoje Pariz Montpellier let nekoliko tjedana (ili čak mjeseci) unaprijed. Ovo je jedno od najvažnijih pravila u zrakoplovnoj industriji: putnici u slobodno vrijeme, koji žele platiti manje knjiga ranije; poslovni putnici žele platiti više, ali rezervirati kasno.
 • Često je jeftinije letjeti avionom Pariz-Montpellier ruta na povezanim letovima.

Polazak zračne luke u Pariz

 • ORY Paris Orly

Odredišna zračna luka u Montpellier

 • MPL Montpellier-Méditerranée

Koje zrakoplovne kompanije lete Pariz do Montpellier ?

Air France je jedina zrakoplovna tvrtka koja leti s izravnom vezom na Montpellier od zračne luke u Pariz,
Air France Pariz Montpellier

vlak Pariz do Montpellier

Vlak velike brzine Pariz Montpellier

To su vlakovi koji saobraćaju vrlo velikom brzinom i opslužuju samo nekoliko gradova, uključujući Pariz i Montpellier, Često djeluju na namjenskim stazama.

Regionalni vlak Pariz Montpellier

Pariz Montpellier željezničke tvrtke

Između 2 željezničkih prijevoznika ima prijevoz između željeznica Pariz i Montpellier: OUIGO i SNCF.
OUIGO Pariz MontpellierSNCF Pariz Montpellier

Ima li izravni vlak za koji Montpellier iz Pariz?

Da, moguće je otići odatle Pariz do Montpellier vlakom bez ikakvih promjena. Budite oprezni jer to može ovisiti o datumu vašeg putovanja Montpellier a iz njih može biti manje izravnih vlakova Pariz u određene dane. Da biste provjerili cijene i dostupnosti, pokrenite sada potragu za Pariz-Montpellier karta za vlak na Vivanodi.

Željezničke stanice od Pariz

 • Paris-Gare-de-Lyon
 • Marne-la-Vallée-Chessy

Željezničke stanice u Montpellier

 • Montpellier-Saint-Roch

Carpool iz Pariz do Montpellier

Ridesharing je nov način putovanja koji omogućuje zajedničko dijeljenje ljudi Pariz-Montpellier putovanja automobilom s drugima. To ima vrlo pozitivan utjecaj na okoliš jer optimizira kapacitet automobila i omogućuje uštedu novca.

Transportne tvrtke idu od Pariz u Montpellier?

Autobusna poduzeća
Autobusni operater Isilines pruža uslugu autobusnog prijevoza od autobusnog kolodvora Paris Galliéni u Pariz i to od Montpellier Les Sabines (Languedoc-Roussillon Francuska)
ALSA je operater koji vam omogućuje da putujete preko linije između grada Avignon (usluga do autobusne postaje Avignon na 0.7 km od centra grada) i grada Montpellier gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Montpellier Les Sabines nalazi se oko 3.1 km. od centra.
Rotira se tvrtka Eurolines Bus od autobusnog kolodvora Paris Galliéni u Pariz i to od Montpellier (Languedoc-Roussillon Francuska)
FlixBus mreža uključuje autobusnu liniju između grada Pariz (usluga do autobusne postaje Paris Quai de Bercy na 3 km od centra grada) i grada Montpellier gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Montpellier Les Sabines nalazi se oko 3.1 km. od centra.
Autobusni operater OUIBUS pruža uslugu autobusnog prijevoza od autobusnog kolodvora Paris-Bercy u Pariz i to od Montpellier Les Sabines (Languedoc-Roussillon Francuska)
Željezničke tvrtke
SNCF nudi liniju Pariz-Montpellier Vlak TGV od željezničke stanice Paris-Gare-de-Lyon (2.2 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Montpellier-Saint-Roch na dolasku (0.4 km od centra)
Eurostar upravlja linijom od Pariz u Avignon iz kojeg polazi Eurostar vlak Marne-la-Vallée-Chessy doći do željezničke stanice Avignon-Centre (Provansa-Alpe-Azurna obala Francuska)
OUIGO čini željezničku vezu Pariz-Montpellier Vlak od željezničke stanice Marne-la-Vallée-Chessy (32 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Montpellier-Saint-Roch na dolasku (0.4 km od centra)
TGV Lyria nudi liniju od Nimes u Montpellier iz kojeg polazi TGV Lyria vlak Nîmes doći do željezničke stanice Montpellier-Saint-Roch (Languedoc-Roussillon Francuska)
Airlines
Hop! leti od zračne luke Lyon Saint-Exupery International LYS nalazi se u 21 km. središtu grada Lyon u Montpellier (dolazak u zračnu luku Montpellier-Méditerranée MPL)
Air France osigurava rotaciju od zračne luke Paris Orly ORY (nalazi se na 15 km od središta grada) Pariz, Francuska) na Montpellier (posluživanje zračne luke Montpellier-Méditerranée MPL)
Carpooling
Ovisno o traženom datumu, Blablacar može ponuditi ponude za izvršenje carpooling Pariz-Montpellier (596 km)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)