Preporučena ruta
Pariz
Izravno putovanje do Montpellier vlak, autobus, dijeljenje prijevoza, let
Montpellier
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Pariz
Putovanje vlak, dijeljenje prijevoza, autobus za Lyon
Lyon
Putovanje autobus, vlak, let, dijeljenje prijevoza za Montpellier
Montpellier
Saznajte cijene
Pariz
Putovanje vlak, dijeljenje prijevoza, autobus za Nimes
Nimes
Putovanje vlak, dijeljenje prijevoza, autobus za Montpellier
Montpellier
Saznajte cijene

Kako doći iz Pariz u Montpellier?

Planirate li putovati u Pariz iz Montpellier i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Pariz do Montpellier, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Pariz i Montpellier, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (SNCF, TGV Lyria, OUIGO, Eurolines ili Isilines), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Pariz i Montpellier, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Pariz do Montpellier.

Za vaše putovanje od Pariz do Montpellier imate nekoliko opcija prijevoza

Autobus od Pariz do Montpellier

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Pariz do Montpellier, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Pariz - Montpellier vlakom

Ako volite putovati na više ekološki i ekonomičan način, vlak Pariz Montpellier je idealan i ispunjava vaša očekivanja.

Letovi Pariz Montpellier

Mnogi letovi povezuju Pariz s Montpellier svaki dan, što je brza i praktična opcija za putnike. Ako ste u žurbi, avion je najbrže rješenje da stignete u Montpellier u rekordnom roku.

Zajedničko putovanje Pariz Montpellier

Rješenje zajedničkog putovanja između Pariz i Montpellier savršeno je ako želite putovati u Montpellier u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u Pariz ili Montpellier.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Pariz i Montpellier koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Pariz Montpellier

Grad polaska
Pariz
Francuska
Ile-de-France
Grad odredišta
Montpellier
Francuska
Languedoc-Roussillon
Udaljenost
595 km
Izravna veza
Da, izravna veza vlak, autobus, dijeljenje prijevoza i let
Pretražite karte za Pariz Montpellier
Pronađite smještaj u Montpellier
Lako organizirajte svoje putovanje između Pariz i Montpellier uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Pariz i Montpellier uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Pariz i Montpellier koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su SNCF, TGV Lyria, OUIGO, Eurolines ili Isilines kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Pariz i Montpellier!

Usporedba načina prijevoza između Pariz i Montpellier

Prednosti i mane putovanja vlakom od Pariz do Montpellier?
Pristupačnost Željezničke stanice u Pariz ili Montpellier nalaze se u središtu grada, što olakšava pristup drugim prijevoznim sredstvima za dolazak u središte grada.
Ubrzati Pariz Montpellier vlakovi su često mnogo brži od autobusa ili automobila.
Krajolici Vlakovi između Pariz i Montpellier često nude prekrasan krajolik tijekom putovanja.
trošak Karte za vlak za Pariz Montpellier mogu biti skuplje od karata za autobus ili dijeljenu vožnju, posebno za brze vlakove.
Fleksibilnost Vrijeme vlakova od Pariz do Montpellier može biti ograničeno i može biti teže promijeniti vlak ako je potrebno.
Prednosti i mane putovanja autobusom od Pariz do Montpellier?
Cijena Cijene autobusnih karata između Pariz i Montpellier često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Montpellier (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između Pariz i Montpellier, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Usluge na brodu Moderni autobusi koji voze između Pariz i Montpellier obično su opremljeni udobnim sjedalima, klima uređajima, besplatnim Wi-Fijem, električnim utičnicama i toaletima.
Udobnost Pariz Montpellier autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Vrijeme putovanja Autobusi od Pariz do Montpellier većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Montpellier kako bi prevalili udaljenost od 595 km.
Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od Pariz do Montpellier?
Fleksibilnost Vozni redovi za odlazak iz Pariz u Montpellier zajedničkim prijevozom često su fleksibilniji nego za druge načine prijevoza.
Ekonomski Pariz Montpellier zajednički prijevoz često je najekonomičniji način prijevoza.
Ekološki Dijeljenjem vozila jedne osobe smanjujete utjecaj na okoliš putovanja od Pariz do Montpellier.
Osjećaj nesigurnosti Može se dogoditi da se ne osjećate sigurno u automobilu s vozačem, zbog njegovog stava ili načina vožnje.
Dostupnost Pronalaženje slobodnih mjesta za zajednički prijevoz između Pariz i Montpellier može biti teško, pogotovo ako planirate unaprijed. Većina zajedničkih putovanja nudi se samo nekoliko dana ili tjedana prije polaska.
Udobnost Prostor u automobilu morate dijeliti s drugim putnicima tijekom cijelog putovanja između Pariz i Montpellier.
Prednosti i nedostaci letenja između Pariz i Montpellier?
Ubrzati Zrakoplovi između Pariz i Montpellier najbrži su način prijevoza za putovanje od 595 km između Pariz i Montpellier.
Izbor zrakoplovnih prijevoznika Mnogo je zračnih prijevoznika koji obavljaju letove od Pariz do Montpellier, bilo izravne ili s međuslijetanjem, dajući putnicima mnogo izbora.
Cijena Avionske karte od Pariz do Montpellier mogu biti skuplje od karata za vlak ili autobus, posebno tijekom razdoblja velike gužve (praznici, vikendi itd.).
Sigurnosne provjere Putnici koji lete za Montpellier često moraju ranije stići u Pariz zračnu luku zbog strogih sigurnosnih provjera.
Ekološki nedostaci Letovi iz Pariz za Montpellier imaju negativan utjecaj na okoliš zbog emisije stakleničkih plinova, a let je jedan od načina prijevoza koji najviše zagađuje okoliš.

Odakle ići u Pariz? Gdje ćemo doći do Montpellier?

Polazne autobusne stanice u Pariz

Paris Galliéni
Kartica
Paris Quai de Bercy
Kartica
Orly Sud
Kartica
Bibliothèque François Mitterrand
Kartica
Parc d'autocars de la Porte Maillot
Kartica
Paris Marne La Vallée
Kartica
Aéroport Paris Charles de Gaulle - RoissyPole
Kartica
Paris-Orly Aéroport
Kartica

Polazne stanice u Pariz

Paris-Bercy
Kartica
Paris-Gare-de-Lyon
Kartica
Marne-la-Vallée-Chessy
Kartica
Aérop-C-de-Gaulle-2-TGV
Kartica

Polazne zračne luke u Pariz

Paris Charles De Gaulle
Kartica
Paris Orly
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Montpellier

Montpellier
Kartica
Montpellier Les Sabines
Kartica
Montpellier Arrêt TAM T1 - Place de France
Kartica

Dolazne stanice u Montpellier

Montpellier-Saint-Roch
Kartica

Dolazne zračne luke u Montpellier

Montpellier-Méditerranée
Kartica

Paris Charles de Gaulle Airport (CDG), jedna od glavnih međunarodnih zračnih luka u Europi. Prije ili nakon leta, vjerojatno želite znati različite mogućnosti prijevoza kako biste s lakoćom stigli do središta Pariza. Ovdje je detaljan vodič o dostupnim mogućnostima prijevoza, uključujući vrijeme putovanja i približne cijene u eurima (€).

 1. RER (Regionalna ekspresna mreža):
  Najpraktičnije i najekonomičnije prijevozno sredstvo do centra grada je RER. Postoje dvije glavne linije: RER B (za Pariz i određena predgrađa) i RER D (također služi za predgrađa).

 2. Vrijeme putovanja: RER B povezuje zračnu luku s Parizom za otprilike 30 do 35 minuta, dok RER D može potrajati do 45 minuta.

 3. Okvirna cijena: Pojedinačna karta za RER košta oko 10 €.

 4. Autobusi:
  Nekoliko autobusnih linija također povezuje zračnu luku CDG sa središtem Pariza. Evo nekih od najpopularnijih opcija:

 5. RoissyBus autobus:
  Ovaj izravni autobus povezuje zračnu luku s Opérom Garnier, prolazeći nekoliko ključnih stanica u Parizu.

 6. Vrijeme putovanja: Približno 45 minuta.
 7. Okvirna cijena: Pojedinačna karta košta oko 12 €.

 8. Autobusi RATP (linije 350 i 351):
  Ovi autobusi prometuju u različitim područjima Pariza, uključujući Gare de l'Est i Nation.

 9. Vrijeme putovanja: Približno 60 do 90 minuta, ovisno o stanju u prometu.
 10. Približna cijena: Pojedinačna karta košta oko 6 €.

 11. Taksiji:
  Za one koji žele udobniji i izravan prijevoz, taksiji su dostupni u zračnoj luci CDG. Cijene se mogu razlikovati ovisno o prometu i točnoj lokaciji odredišta.

 12. Vrijeme putovanja: Otprilike 30 do 60 minuta, ovisno o prometu.

 13. Približna cijena: Taksiji nude fiksne cijene za putovanje između zračne luke i Pariza (oko 50 €), dok Uber može koštati između 40 i 60 €.

Pariška zračna luka Charles de Gaulle stoga nudi širok raspon prijevoznih rješenja za dolazak do središta grada. Prije odlaska u zračnu luku informirajte se o voznom redu i cijenama karata te prometu i prometnim uvjetima.

Imate nekoliko mogućnosti da dođete do središta Pariza iz zračne luke Paris-Orly (ORY) javnim prijevozom ili taksijem. Evo nekih rješenja koja su vam dostupna:

 1. RER (Vlak): Brza i ekonomična opcija je uzeti RER, mrežu prigradskih vlakova. Dvije linije, RER B i RER C, omogućuju vam da stignete do centra Pariza. Putovanje do Gare du Nord (RER B) ili Gare d'Austerlitz (RER C) traje otprilike 45 minuta. Cijena ulaznice je oko 12 eura.

 2. Autobus: Nekoliko autobusnih linija prometuje do zračne luke Orly. Glavna autobusna linija je OrlyBus koja povezuje zračnu luku s Place Denfert Rochereau. Vožnja autobusom traje oko 30-40 minuta, a cijena je oko 10 eura. Autobus broj 183 vodi vas izravno do postaje RER C "Pont de Rungis", koja vam zatim omogućuje da stignete do središta Pariza. Ovo putovanje traje oko 12 minuta do RER-a i košta oko 2,50 eura.

 3. Orlyval Shuttle: Orlyval je automatski shuttle koji povezuje zračnu luku Orly sa stanicom Antony RER. U Antonyju možete uzeti RER B do Pariza. Putovanje Orlyvalom traje oko 8 minuta, a cijena karte je oko 9 eura.

 4. Taxi: Ako više volite udobniji i praktičniji prijevoz, možete se odlučiti za taxi. Cijene variraju ovisno o udaljenosti i prometu, ali računajte oko 30 do 50 eura da stignete do središta Pariza iz zračne luke Orly. Obavezno uzmite službeni taksi ili rezervirajte Uber kako biste izbjegli probleme.

Ne zaboravite uzeti u obzir radno vrijeme javnog prijevoza koje može varirati ovisno o danu u tjednu. Kako biste osigurali da stignete na svoje odredište na vrijeme, također se informirajte o prometnim gužvama koje mogu biti zagušene tijekom špice.

Pretražite karte za Pariz Montpellier
Pronađite smještaj u Montpellier

3 savjeta za jeftinije putovanje između Pariz i Montpellier

Odlučili ste putovati iz Pariz u Montpellier i tražite načine da uštedite na prijevoznoj karti? Predstavljamo vam 3 praktična savjeta za uštedu novca na vašem putovanju. Bilo da se odlučite na autobus, vlak, let ili dijeljenje prijevoza, ovi savjeti pomoći će vam pronaći najbolje cijene za putovanje Pariz-Montpellier.

 • 1. Usporedite načine prijevoza
  Možda bi bilo dobro usporediti različite dostupne načine prijevoza kako biste uštedjeli novac na svom putovanju od Pariz do Montpellier. Iako se može činiti da su letenje avionom ili vlakom najbrži način da stignete do Montpellier, zajedničko putovanje ili autobus često mogu biti jeftinije alternative. Uzmite u obzir i vrijeme putovanja i rutu kako biste pronašli najekonomičnije rješenje koje najbolje odgovara vašim potrebama.
 • 2. Putujte lagano
  Ako putujete između Pariz i Montpellier zračnim prijevoznikom koji naplaćuje dodatne naknade za predanu prtljagu, kao što je često slučaj, možda bi bilo dobro ograničiti svoju prtljagu na minimum kako biste uštedjeli novac. Pokušajte spakirati samo najnužnije stvari i svakako provjerite pravila zračnog prijevoznika o prtljazi prije odlaska u Montpellier.
 • 3. Rezerviraj unaprijed
  Ovaj savjet često je najpoznatiji za uštedu na prijevoznoj karti između Pariz i Montpellier. Doista, karte za vlak, avion, autobus ili trajekt često su jeftinije ako ih kupite dovoljno unaprijed. To vam ponekad može uštedjeti desetke ili čak stotine eura na vašem putovanju Pariz-Montpellier.

Autobus Pariz Montpellier

Putnici obično mogu ponijeti prtljagu u autobusima Pariz-Montpellier, ali je važno provjeriti ograničenja težine i veličine kod prijevoznika. Njihov je broj također vrlo često ograničen.

Učestalost polazaka za Pariz iz Montpellier ovisi o prijevozniku, razdoblju i danu u tjednu. Kako biste imali sveobuhvatan pregled polazaka autobusa za Montpellier, odredite datum polaska i pretražite Vivanoda.

Pravila otkazivanja i ponovnog rezerviranja mogu se razlikovati ovisno o autobusnoj tvrtki, stoga je važno provjeriti uvjete prilikom rezervacije. U većini slučajeva otkazivanje ili promjena autobusne karte Pariz-Montpellier izazvat će dodatne troškove.

Većina prijevoznika omogućuje online rezervaciju mjesta za autobus Pariz-Montpellier. Ova usluga se često naplaćuje.

Prosječna cijena autobusne karte za liniju Pariz - Montpellier ovisi o prijevozniku i vremenu rezerviranja. Na određene popularne datume cijene se mogu udvostručiti! Usporedite sve cijene autobusa Pariz-Montpellier na Vivanoda.

Većina autobusa koji putuju između Pariz i Montpellier noviji su i najčešće imaju ugrađene električne utičnice za punjenje uređaja, ali to može varirati ovisno o prijevozniku.

Autobusne tvrtke Pariz Montpellier

Eurolines
Eurolines
Isilines
Isilines
Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Pretražite autobusne karte za Pariz Montpellier

Vlakovi iz Pariz u Montpellier

Preporuča se rezervirati kartu za vlak između Pariz i Montpellier barem nekoliko tjedana unaprijed kako biste dobili najbolje cijene.

Putnici naravno mogu ponijeti prtljagu sa sobom u vlak između Pariz i Montpellier. Ne postoji ograničenje težine, ali neke željezničke tvrtke ograničavaju njihov broj i zahtijevaju dodatnu naknadu. S druge strane, veličina prtljage mora biti razumna s obzirom na često ograničen prostor unutar vlakova.

Za djecu, studente i starije osobe koji putuju vlakom između Pariz i Montpellier postoje popusti koji ovise o vrsti karte i dobi osobe. Kada u pretrazi na Vivanodi navedete svoju dob, prikazane cijene uzimaju u obzir sve popuste vezane uz vašu dob.

Karte za vlak između Pariz i Montpellier mogu se povratiti ili zamijeniti, ali općenito su skuplje. Najjeftinije karte su nepovratne i nezamjenjive.

Prosječno vrijeme putovanja vlakom između Pariz i Montpellier ovisi o vrsti vlaka kojim idete. Regionalni ili međugradski vlakovi za Montpellier sporiji su od TGV-a. Usporedite trajanje svih putovanja tražeći cijene na Vivanodi.

Kako biste dobili najbolje cijene za karte za vlak između Pariz i Montpellier, preporučamo rezervirati unaprijed, biti fleksibilni s rasporedom i usporediti cijene karata s Vivanodom.

Željezničke tvrtke između Pariz i Montpellier

SNCF
SNCF
TGV Lyria
TGV Lyria
OUIGO
OUIGO
Traži karte za vlak Pariz Montpellier

Letovi Pariz Montpellier

Airlines Pariz Montpellier

Air France
Air France
Hop!
Hop!
Traži letove Pariz Montpellier

Zajedničko putovanje Pariz Montpellier

Prosječna cijena zajedničkog putovanja između Pariz i Montpellier ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući doba godine, potražnju i ponudu te korištenu platformu za dijeljenje vožnje. Kako biste dobili vrlo preciznu procjenu cijene i dostupnosti zajedničkog putovanja Pariz-Montpellier, pokrenite pretraživanje na Vivanoda unosom datuma putovanja.

Zajedničko putovanje općenito se smatra sigurnom opcijom za putovanje između Pariz i Montpellier. Međutim, važno je provjeriti recenzije i ocjene vozača prije rezerviranja putovanja. Također se preporučuje da svoje osobne podatke za kontakt dijelite samo s osobama kojima vjerujete.

Trajanje zajedničkog putovanja između Pariz i Montpellier također ovisi o prometnim uvjetima i ruti kojom ide vozač. Pokretanjem pretraživanja cijena na Vivanoda sada, pristupit ćete procijenjenom trajanju za svaku dostupnu ponudu zajedničkog putovanja.

Zajednički prijevoz smatra se zelenijom opcijom od drugih načina prijevoza jer pomaže u smanjenju emisije CO2 smanjenjem broja automobila na cesti. Međutim, to ovisi o broju ljudi koji dijele isto vozilo i potrošnji goriva vozila.

Na Vivanodi, našoj platformi za usporedbu načina prijevoza između Pariz i Montpellier, imat ćete pristup svim dostupnim ponudama zajedničkog prijevoza s cijenom, približnim trajanjem i lokacijama preuzimanja.

Broj slobodnih mjesta u vozilu za zajednički prijevoz između Pariz i Montpellier ovisi o vozaču i vrsti vozila koje se koristi. Općenito, vozač može ponuditi između 1 i 4 sjedala.

Platforma za zajedničko korištenje automobila Pariz Montpellier

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz Pariz Montpellier

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska